Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.566
    Абе овој да не е болен ? Е***е простакот

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ќе ми заврши предвреме циклусот од песнава :puke:

На Hipster, Aleks96, Abby и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    А ја се си мисла дека побрзо ќе ти дојт од песнава.

*Зошто викате дека е грда песнава?
    Ко ќе сте во ПМС, пуштете ја песната и земете го сладоледот, и манете на рилекс.
    Паметен е овај, мислеше ќе ги придобие женските со песнава, а не знае колку само испадна ГЛУП. :wasntme: |(
    Сељак.

4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Очигледно појма нема што е тоа ПМС.
    Немало секс.... :D

FAIL.

На Aleks96, XstrongerX и pamelche им се допаѓа ова.
  5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Гулабица е подобра од него!
    :clap: :D :D :rofl:

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.475
    Допаѓања:
    17.174
    Таа/тој Фифи, машко е или женско. :tmi:

Ововј па Виктор, шо толку го форсираат, и така и така нема врска од пеење. Со оваа ПМС песна (ако може така да ја кажам) се докажа тоа. Ја пуштив „песната“ и неможев да ја дослушам, радо бих издржала 5 ПМС него да ја дослушам целата песна.

Едит: Елена Петреска и Андреј вчера се венчале. (неам појма ни кој се не шо се, ама да известам). :D

[​IMG][​IMG][​IMG]

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Виктор Апостоловски.
    кој недоделкан ее тоа да се крстиш и со пет раце нема да ти биде доволно. :shake:
    шо песна ќе беше пмс и така сега сум у пмс мислам дека ќе добијам пред време од песнава. |(
    ама кој педофилски спот ти е жити се.
    виктор 20 години а на спотот снима девојчиња од 12-13 години :!: и тој у позадина пее нема секс нема секс :tmi:
    од песнава ми се одмили и благото што си го јадев :swear:

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Викторче нека не те лаже женска ти дека за време на пмс секс нема.
    Овој или се дрогира или се заебава ама онака ептен. Нема шанси песнава да му е за озбилно. Не бе, одбивам да верувам такво нешто

А Елена и Андреј се заедно мнооогу долго време. Веќе редно беше.

9. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Кога дечко со потенцијал ќе стане клошар...Пмс???
    СТРАШНО,СТРАШНО,СТРАШНО.. :x :x :x

10. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Песнава е катастрофа. Искрено не мислев дека Виктор и до волку прост! :!:
    Може женска му кога е во ПМС не му дава (и нема) :rofl: :wasntme:

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Виктор. [​IMG]

A Елена ми е многу убава невеста.
    Лила кога ја видов на сликава прво не ја познав, како старее така е се`поубава :D Или можеби не :D

На Divinebutterfly, A-j-a и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Дали ја гледавте на телевизија промоцијата на новата химна на АРМ и униформите? Се беше во ред, и секоја почит кон Г-дин Котески, ама ... граџаните? двајсе години? че промовираме? меџутоа? присатни? гордос? че пеат? И колку пати кажа Република Македонија? Сепак мислам дека не е во ред. :^)

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.475
    Допаѓања:
    17.174
    ^ И знамето, пола саат го диплеа, шо имам гледано кинезите за 2 секунди готово. :D

На Nine25 и girl1985 им се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Викторче убиј се заедно со ПМС. Очигледно незнајш што значит ПМС.
    Песнава е "Најдоброто" од Македонија барем за сега :D

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Kога прочитав и дека Лила запеала на свадбата на Eлена, можам да замислам како и пушачи и непушачи се упатиле на летната тераса да земат воздух, може го пеела нејзиниот голем хит! :D

http://www.youtube.com/watch?v=9RJUE-rlZ7c

Aма ова, ова ме пресмеа до солзи! Cо што побогу се занимаваат веснициве и општо уредниците на забавна програма еј, да ти се одмили да земеш титула дипломиран новинар од статииве, штосот на маж и на Eлена Bелеска целосно раскажан и прераскажан од неа. Mа просто зашокирана останав! :x
    Kакви гревови лелеееее, страшно. Oва Bест ти е дно дна, ни Bечер со пристрасните статии не им е рамен. :tmi:

http://www.vest.com.mk/default.asp?Item ... F585BBA87B

СОП­РУ­ГОТ ЈА НА­ЛУ­ТИ ФОЛК-ПЕ­ЈАЧ­КА­ТА ЕЛЕ­НА ВЕ­ЛЕВ­СКА СО ИЗ­МИС­ЛЕ­НИ ПА­ПА­РА­ЦО-ФО­ТОГ­РА­ФИИ

Ќе по­лу­дам ако ме из­не­ве­ру­ва!

Фолк-пе­јач­ка­та Еле­на Ве­лев­ска до­жи­ве­а­ла ог­ро­мен шок ко­га пред два де­на до­би­ла плик со па­па­ра­цо-фо­тог­ра­фии на кои неј­зи­ни­от соп­руг Мар­јан се за­ба­ву­ва со ат­рак­тив­на де­вој­ка во тан­га. Неј­зи­на­та нер­во­за кул­ми­ни­ра­ла и да не дош­ле на по­мош вра­бо­те­ни­те во „ЕВ про­дук­ци­ја", Мар­јан, нај­ве­ро­јат­но, ќе го из­вле­чел по­де­бе­ли­от крај.

„По­ра­ди ра­бот­ни об­вр­ски, приз­на­вам, мал­ку го за­пос­та­вив соп­ру­гот. Ко­га пред два де­на дој­дов во мо­е­то сту­дио, еден од вра­бо­те­ни­те ми да­де плик и ми ка­жа де­ка не­ко­ја згод­на де­вој­ка го ос­та­ви­ла за ме­не. Ко­га го от­во­рив, имав што да ви­дам! Па­па­ра­цо-фо­тог­ра­фии од мо­јот соп­руг Мар­јан со не­ко­ја де­вој­ка во тан­га, ка­ко се плет­ка око­лу неа, а ос­вен тоа, има­ше и пис­мен­це во кое пи­шу­ва­ше: 'Од­мо­ри мал­ку, од ра­бо­та не гле­даш што ти пра­ви Мар­јан'. Ми се пре­леа ча­ша­та! Не знам ни са­ма­та ка­ко ре­а­ги­рав во тој мо­мент, ед­нос­тав­но, по­лу­дев. Ги фр­лив сли­ки­те и поч­нав да ви­кам на цел глас: 'Ка­де е Мар­јан, ка­де е да му ка­жам јас не­му! До­де­ка тур­бо сум ан­га­жи­ра­на и не знам да­ли е ден или ноќ од ра­бо­та, тој ќе ми се мо­та по раз­го­ле­ни га­зи­ња!' Во тој мо­мент Мар­јан вле­зе во сту­ди­о­то, па во на­лет на бес, мав­нав со мо­бил­ни­от кон не­го, но, за не­го­ва сре­ќа, го про­ма­шив. Не мо­жев да се кон­тро­ли­рам, ги зе­дов сли­ки­те и со нив во ра­ка трг­нав кон не­го. Во тој мо­мент, тој и не­кол­ку­ми­на од мо­и­те сни­ма­те­ли поч­наа да се сме­ат и ме фа­ти­ја не доз­во­лу­вај­ќи да го уд­рам со фо­тог­ра­фи­и­те по ли­це. Не сфа­тив што е ра­бо­та­та и зош­то си­те се сме­ат, па про­дол­жив да му ви­кам: 'Зар по те­бе тре­ба да одат па­па­ра­ци, ти ли си пе­ја­чот во ку­ќа­ва?'
    То­гаш еден од сни­ма­те­ли­те му ре­че на Мар­јан: 'Ај­де да ка­же­ме, оти оваа си­те ќе не сре­ди'. За мо­мент уви­дов де­ка тие зна­ат во што е ра­бо­та­та, па ко­га ги пра­шав што тре­ба да ми ка­жат, ми приз­наа де­ка на­мер­но ре­ши­ле со Мар­јан да нап­ра­ват мај­тап со ме­не и за­тоа го убе­ди­ле да им по­зи­ра за­ед­но со де­вој­ка­та во тан­га. Што да ви ка­жу­вам, во тој мо­мент не зна­ев да­ли уш­те по­ве­ќе да се лу­там за нев­кус­на­та ше­га или, пак, да ми олес­ни по­ра­ди тоа што Мар­јан не­ма ниш­то со де­вој­ка­та“, рас­ка­жа Ве­лев­ска.
    Ду­ри от­ка­ко мал­ку се сми­ри­ла, и таа поч­на­ла да се смее на ше­га­та, а Мар­јан ве­тил де­ка ни­ко­гаш по­ве­ќе не­ма да по­мис­ли да се ше­гу­ва со неа на та­ков на­чин.
    Иа­ко би­ла со­се­ма си­гур­на во љу­бов­та на соп­ру­гот, се­пак, Еле­на ве­ли де­ка же­ни­те ни­ко­гаш не тре­ба да би­дат 100 про­цен­ти си­гур­ни во вер­нос­та на сво­и­те ма­жи. За во слу­чај ако би­дат из­не­ве­ре­ни, тоа да не го до­жи­ве­ат ка­ко го­лем шок, ка­ко што се слу­чи­ло неј­зе ко­га ги ви­де­ла фо­тог­ра­фи­и­те.
    „И по два де­на, с уш­те се сме­е­ме на нев­кус­на­та ше­га на Мар­јан и на вра­бо­те­ни­те во про­дук­ци­ја­та. Доз­нав де­ка де­вој­ка­та пра­ве­ла фо­то­се­си­ја кај нас и лич­но се за­поз­нав со неа, а по­тоа за­ед­но се ше­гу­вав­ме за сли­ки­те. Но и Мар­јан до­би лек­ци­ја од ова, се­га ба­рем ќе знае ка­ко би ре­а­ги­ра­ла ко­га на­вис­ти­на би се оби­дел да си иг­ра со ме­не“, ве­ли Ве­лев­ска.
    Ос­вен мно­гу­те лет­ни ан­гаж­ма­ни, фолк-пе­јач­ка­та уш­те се­га ги до­го­во­ри­ла сво­и­те зим­ски и про­лет­ни тур­неи. Ќе им пее на на­шин­ци­те во Аме­ри­ка, Ка­на­да, Авс­тра­ли­ја, а, ис­то та­ка, под­гот­ву­ва и но­ви ви­де­о­ма­те­ри­ја­ли. (В.К.)

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Леле, оваа Симона ептен ослабела, кај и да е ќе ме стигне, или веќе и ме надминала во клучните коски. :D
    Кујзнае што ѝ се дешава, осеќам дека јаки комплекси ја бијат или пак се работи за нешто друго? :?:
    Мене ми беше поубава со облини, сега ко костур е, се запрепастив кога ја видов сликава. :x :worried:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Aj за клучната коска мање више. Кај некои луѓе е поизразена, а воедно и од ставот на седење/стоење зависи многу.
    Ама линијана на левата нога ме ежи буквално :doh:

Дефинитивно претерала со слабеење.
    Иако сепак целулитчето и ѕирка од бутчето :P

18. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    ^
    :o :o И се бројат коските на оваа Симона бре.Што и се десило? :tmi:
    Иначе девојки,пазете ситуација ми кажуваше еден другар.Кај нас во гратчево мое саботата,ја виделе Гулабица.И се затрчале да се сликаат со неа и и кажале.И оваа само им рекла: Лелеле колку фанови сум имала јас?! ( Среќна целата) Децава по земја.
    Иначе што нешто слушав на екскслузив,као демек Ламбе Алабакоски ќе станел,татко бла,бла сте инфоримарни нешто за ова? Ја слушнав,ама недослушнав :D :lol:

19. The.Ring

The.Ring Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    25
    Зборуваше дека сакал многу дечиња а не дека ќе станел татко. Насловот шо го имаа немаше врска.

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А имате слика од каква била претходно???

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.