Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.622
    Абе овој да не е болен ? Е***е простакот

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ќе ми заврши предвреме циклусот од песнава :puke:

На Hipster, Aleks96, Abby и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    А ја се си мисла дека побрзо ќе ти дојт од песнава.

*Зошто викате дека е грда песнава?
    Ко ќе сте во ПМС, пуштете ја песната и земете го сладоледот, и манете на рилекс.
    Паметен е овај, мислеше ќе ги придобие женските со песнава, а не знае колку само испадна ГЛУП. :wasntme: |(
    Сељак.

4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Очигледно појма нема што е тоа ПМС.
    Немало секс.... :D

FAIL.

На Aleks96, XstrongerX и pamelche им се допаѓа ова.
  5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Гулабица е подобра од него!
    :clap: :D :D :rofl:

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.608
    Допаѓања:
    17.452
    Таа/тој Фифи, машко е или женско. :tmi:

Ововј па Виктор, шо толку го форсираат, и така и така нема врска од пеење. Со оваа ПМС песна (ако може така да ја кажам) се докажа тоа. Ја пуштив „песната“ и неможев да ја дослушам, радо бих издржала 5 ПМС него да ја дослушам целата песна.

Едит: Елена Петреска и Андреј вчера се венчале. (неам појма ни кој се не шо се, ама да известам). :D

[​IMG][​IMG][​IMG]

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    Виктор Апостоловски.
    кој недоделкан ее тоа да се крстиш и со пет раце нема да ти биде доволно. :shake:
    шо песна ќе беше пмс и така сега сум у пмс мислам дека ќе добијам пред време од песнава. |(
    ама кој педофилски спот ти е жити се.
    виктор 20 години а на спотот снима девојчиња од 12-13 години :!: и тој у позадина пее нема секс нема секс :tmi:
    од песнава ми се одмили и благото што си го јадев :swear:

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Викторче нека не те лаже женска ти дека за време на пмс секс нема.
    Овој или се дрогира или се заебава ама онака ептен. Нема шанси песнава да му е за озбилно. Не бе, одбивам да верувам такво нешто

А Елена и Андреј се заедно мнооогу долго време. Веќе редно беше.

9. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Кога дечко со потенцијал ќе стане клошар...Пмс???
    СТРАШНО,СТРАШНО,СТРАШНО.. :x :x :x

10. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Песнава е катастрофа. Искрено не мислев дека Виктор и до волку прост! :!:
    Може женска му кога е во ПМС не му дава (и нема) :rofl: :wasntme:

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Виктор. [​IMG]

A Елена ми е многу убава невеста.
    Лила кога ја видов на сликава прво не ја познав, како старее така е се`поубава :D Или можеби не :D

На Divinebutterfly, A-j-a и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Дали ја гледавте на телевизија промоцијата на новата химна на АРМ и униформите? Се беше во ред, и секоја почит кон Г-дин Котески, ама ... граџаните? двајсе години? че промовираме? меџутоа? присатни? гордос? че пеат? И колку пати кажа Република Македонија? Сепак мислам дека не е во ред. :^)

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.608
    Допаѓања:
    17.452
    ^ И знамето, пола саат го диплеа, шо имам гледано кинезите за 2 секунди готово. :D

На Nine25 и girl1985 им се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.896
    Допаѓања:
    4.903
    Викторче убиј се заедно со ПМС. Очигледно незнајш што значит ПМС.
    Песнава е "Најдоброто" од Македонија барем за сега :D

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Kога прочитав и дека Лила запеала на свадбата на Eлена, можам да замислам како и пушачи и непушачи се упатиле на летната тераса да земат воздух, може го пеела нејзиниот голем хит! :D

http://www.youtube.com/watch?v=9RJUE-rlZ7c

Aма ова, ова ме пресмеа до солзи! Cо што побогу се занимаваат веснициве и општо уредниците на забавна програма еј, да ти се одмили да земеш титула дипломиран новинар од статииве, штосот на маж и на Eлена Bелеска целосно раскажан и прераскажан од неа. Mа просто зашокирана останав! :x
    Kакви гревови лелеееее, страшно. Oва Bест ти е дно дна, ни Bечер со пристрасните статии не им е рамен. :tmi:

http://www.vest.com.mk/default.asp?Item ... F585BBA87B

СОП­РУ­ГОТ ЈА НА­ЛУ­ТИ ФОЛК-ПЕ­ЈАЧ­КА­ТА ЕЛЕ­НА ВЕ­ЛЕВ­СКА СО ИЗ­МИС­ЛЕ­НИ ПА­ПА­РА­ЦО-ФО­ТОГ­РА­ФИИ

Ќе по­лу­дам ако ме из­не­ве­ру­ва!

Фолк-пе­јач­ка­та Еле­на Ве­лев­ска до­жи­ве­а­ла ог­ро­мен шок ко­га пред два де­на до­би­ла плик со па­па­ра­цо-фо­тог­ра­фии на кои неј­зи­ни­от соп­руг Мар­јан се за­ба­ву­ва со ат­рак­тив­на де­вој­ка во тан­га. Неј­зи­на­та нер­во­за кул­ми­ни­ра­ла и да не дош­ле на по­мош вра­бо­те­ни­те во „ЕВ про­дук­ци­ја", Мар­јан, нај­ве­ро­јат­но, ќе го из­вле­чел по­де­бе­ли­от крај.

„По­ра­ди ра­бот­ни об­вр­ски, приз­на­вам, мал­ку го за­пос­та­вив соп­ру­гот. Ко­га пред два де­на дој­дов во мо­е­то сту­дио, еден од вра­бо­те­ни­те ми да­де плик и ми ка­жа де­ка не­ко­ја згод­на де­вој­ка го ос­та­ви­ла за ме­не. Ко­га го от­во­рив, имав што да ви­дам! Па­па­ра­цо-фо­тог­ра­фии од мо­јот соп­руг Мар­јан со не­ко­ја де­вој­ка во тан­га, ка­ко се плет­ка око­лу неа, а ос­вен тоа, има­ше и пис­мен­це во кое пи­шу­ва­ше: 'Од­мо­ри мал­ку, од ра­бо­та не гле­даш што ти пра­ви Мар­јан'. Ми се пре­леа ча­ша­та! Не знам ни са­ма­та ка­ко ре­а­ги­рав во тој мо­мент, ед­нос­тав­но, по­лу­дев. Ги фр­лив сли­ки­те и поч­нав да ви­кам на цел глас: 'Ка­де е Мар­јан, ка­де е да му ка­жам јас не­му! До­де­ка тур­бо сум ан­га­жи­ра­на и не знам да­ли е ден или ноќ од ра­бо­та, тој ќе ми се мо­та по раз­го­ле­ни га­зи­ња!' Во тој мо­мент Мар­јан вле­зе во сту­ди­о­то, па во на­лет на бес, мав­нав со мо­бил­ни­от кон не­го, но, за не­го­ва сре­ќа, го про­ма­шив. Не мо­жев да се кон­тро­ли­рам, ги зе­дов сли­ки­те и со нив во ра­ка трг­нав кон не­го. Во тој мо­мент, тој и не­кол­ку­ми­на од мо­и­те сни­ма­те­ли поч­наа да се сме­ат и ме фа­ти­ја не доз­во­лу­вај­ќи да го уд­рам со фо­тог­ра­фи­и­те по ли­це. Не сфа­тив што е ра­бо­та­та и зош­то си­те се сме­ат, па про­дол­жив да му ви­кам: 'Зар по те­бе тре­ба да одат па­па­ра­ци, ти ли си пе­ја­чот во ку­ќа­ва?'
    То­гаш еден од сни­ма­те­ли­те му ре­че на Мар­јан: 'Ај­де да ка­же­ме, оти оваа си­те ќе не сре­ди'. За мо­мент уви­дов де­ка тие зна­ат во што е ра­бо­та­та, па ко­га ги пра­шав што тре­ба да ми ка­жат, ми приз­наа де­ка на­мер­но ре­ши­ле со Мар­јан да нап­ра­ват мај­тап со ме­не и за­тоа го убе­ди­ле да им по­зи­ра за­ед­но со де­вој­ка­та во тан­га. Што да ви ка­жу­вам, во тој мо­мент не зна­ев да­ли уш­те по­ве­ќе да се лу­там за нев­кус­на­та ше­га или, пак, да ми олес­ни по­ра­ди тоа што Мар­јан не­ма ниш­то со де­вој­ка­та“, рас­ка­жа Ве­лев­ска.
    Ду­ри от­ка­ко мал­ку се сми­ри­ла, и таа поч­на­ла да се смее на ше­га­та, а Мар­јан ве­тил де­ка ни­ко­гаш по­ве­ќе не­ма да по­мис­ли да се ше­гу­ва со неа на та­ков на­чин.
    Иа­ко би­ла со­се­ма си­гур­на во љу­бов­та на соп­ру­гот, се­пак, Еле­на ве­ли де­ка же­ни­те ни­ко­гаш не тре­ба да би­дат 100 про­цен­ти си­гур­ни во вер­нос­та на сво­и­те ма­жи. За во слу­чај ако би­дат из­не­ве­ре­ни, тоа да не го до­жи­ве­ат ка­ко го­лем шок, ка­ко што се слу­чи­ло неј­зе ко­га ги ви­де­ла фо­тог­ра­фи­и­те.
    „И по два де­на, с уш­те се сме­е­ме на нев­кус­на­та ше­га на Мар­јан и на вра­бо­те­ни­те во про­дук­ци­ја­та. Доз­нав де­ка де­вој­ка­та пра­ве­ла фо­то­се­си­ја кај нас и лич­но се за­поз­нав со неа, а по­тоа за­ед­но се ше­гу­вав­ме за сли­ки­те. Но и Мар­јан до­би лек­ци­ја од ова, се­га ба­рем ќе знае ка­ко би ре­а­ги­ра­ла ко­га на­вис­ти­на би се оби­дел да си иг­ра со ме­не“, ве­ли Ве­лев­ска.
    Ос­вен мно­гу­те лет­ни ан­гаж­ма­ни, фолк-пе­јач­ка­та уш­те се­га ги до­го­во­ри­ла сво­и­те зим­ски и про­лет­ни тур­неи. Ќе им пее на на­шин­ци­те во Аме­ри­ка, Ка­на­да, Авс­тра­ли­ја, а, ис­то та­ка, под­гот­ву­ва и но­ви ви­де­о­ма­те­ри­ја­ли. (В.К.)

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.122
    Допаѓања:
    81.622
    Леле, оваа Симона ептен ослабела, кај и да е ќе ме стигне, или веќе и ме надминала во клучните коски. :D
    Кујзнае што ѝ се дешава, осеќам дека јаки комплекси ја бијат или пак се работи за нешто друго? :?:
    Мене ми беше поубава со облини, сега ко костур е, се запрепастив кога ја видов сликава. :x :worried:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Aj за клучната коска мање више. Кај некои луѓе е поизразена, а воедно и од ставот на седење/стоење зависи многу.
    Ама линијана на левата нога ме ежи буквално :doh:

Дефинитивно претерала со слабеење.
    Иако сепак целулитчето и ѕирка од бутчето :P

18. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.896
    Допаѓања:
    4.903
    ^
    :o :o И се бројат коските на оваа Симона бре.Што и се десило? :tmi:
    Иначе девојки,пазете ситуација ми кажуваше еден другар.Кај нас во гратчево мое саботата,ја виделе Гулабица.И се затрчале да се сликаат со неа и и кажале.И оваа само им рекла: Лелеле колку фанови сум имала јас?! ( Среќна целата) Децава по земја.
    Иначе што нешто слушав на екскслузив,као демек Ламбе Алабакоски ќе станел,татко бла,бла сте инфоримарни нешто за ова? Ја слушнав,ама недослушнав :D :lol:

19. The.Ring

The.Ring Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    25
    Зборуваше дека сакал многу дечиња а не дека ќе станел татко. Насловот шо го имаа немаше врска.

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А имате слика од каква била претходно???

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.