Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Dali e ova mozno ? :(

2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Абе овој е рекетар и лажго , све што кажа излажа

На oblace1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.606
    Вака како со нешто ТУП :rofl:
    Можеби е лажго , ама и јас читав дека Тоше е убиен на бензиската каде Лиљана и шоферот земале кафе т.е додека они земале кафе , акцијата била завршена , Тоше во моментот на сообраќајката бил веќе починат . Тоа дека не сакал да пее во кампањата на вмро е исто точно , и за тоа имаше дадено самиот Тоше интервју мислам .. како и да е , со сигурност Македонија е посиромашна за еден голем човек , со срце и душа колку небото . И милион години да поминат , тешко дека ќе се роди човек како него . Не го велам ова само сега , го велев и пред 10 и пред 15 години и секогаш ќе го велам . Сигурно предчувствувал дека ќе му се случи нешто :( . Последниот албум навестуваше дека ќе останеме без него :( .. Особено песната со внукот Христијан .. Жално . Едно семејство остана без своето дете , стотиџи фанови без својот идол , илјадници деца ( оние на кои помогнал со донации ) без својот херој .. Тој ја држеше естрадава на нозе . Од 2007 наваму се распаѓаме тотално на сите полиња .. естрада веќе и немаме . Каде се сега Тони Зен , Ј.Ј , Врчак , Елвир итн .. Сите се повлекоа од јавниот живот . Останаа Тамара , Каролина , Влатко Лозановски и 3-4 пејачи само .. Не ги вбројувам овде Стефановски и останати маестра , зборувам стриктно за пејачи ..

На Purelove92, stevemila, tamche995 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Ова за Тоше се чисти измислици , како можете да верувате во такво нешто не ми е јасно (facepalm)
    Посебно кажано од ваков лажго и рекетар и затоа и го судат сега за изнуда и рекет !
    Дај не бидете до толку наивни

На stevemila, Alisa22, Elen4e_sonce и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.740
    Допаѓања:
    175.988
    Навистина мислите дека Тоше би можел да биде убиен само затоа што не сакал да пее во политичка кампања ?!:fubar:

На Alisa22, Espadrila, M&M и 7 други им се допаѓа ова.
  6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.903
    Допаѓања:
    24.179
  7. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.933
    Тоше е загинат во сообраќајка од брзање на менаџерот Љиља, невнимание на шоферот Ѓорѓи и курчење на камионџијата пред нив.
    Тој имаше премногу набиен распоред, колку само песни ги објавија пост-мортем, работел, човекот бил машина...

Сите овие балкански (а и пошироко) јасновидци, луѓе што се разбираат од сите области, се знаат со сите битни фактори, гледаат низ превезот на секојдневието јасно што се случува, само сакаат да продадат книга или документарец и да профитираат од нечија смрт.

Тоа што одбил партиска работа, значи дека во иднина можеби нема да му фрлат партиска работа, ама способен човек како Тоше, не ни зависеше од партиска работа.

Теорииве на заговор одат до бескрај, на крај краишта, можеле да го убијат на многу поедноставен и посигурен начин...

На M&M, LiliBoz, violetblue и 2 други им се допаѓа ова.
  8. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.613
    Дечки макфест има, и ја гледам Марјана малце опраена е во фацата. Устана не и е крива и надуена ко шо и беше. Можно е да се вади тоа хијалуронот, или ако не се боцкаш дс се вратиш во првобитен изглед?

На didisi и theunforgiven им се допаѓа ова.
  9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    4.816
    Немаме друг водител у Македонија освен Марјана? Не ја бива ама ич...

На Gosh, didisi, Русата и 3 други им се допаѓа ова.
  10. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Да, ако не става редовно се апсорбира од телото, а можно е и побрзо да се разгради со течност за тоа. Не ја бидов сега, пред некое време беше со големи грутки, најверојатно поправила нешто.

11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Многу работи останаа неразјаснети околу смртта на Тоше...никогаш не го најдоа шоферот на камионот, возачот исчезна, Лила исто се повлече од јавниот живот и менаџирање, а самите траги на патот не се уклапаа во причата, јас мислам искрено (да не грешам душа сепак) дека го ликвидираа, бог да го прости човекот...

На stevemila, SexiLy, Martka и 8 други им се допаѓа ова.
  12. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.252
    Допаѓања:
    39.638
    Абе каква ликвидација што ви е. Секојдневно се случуваат по илјданици сообраајки, зошто една позната личност би била имуна на истото, да мора да се бара друг фактор одговорен. Трагедија и ништо помалце и повеќе.
    А 'новинарчево' Зоки е болен за внимание и лечи сопствени фрустрации со вакви болни теми. Он сериозно си има проблеми во главата слушајте ме.
    Една моја ептен блиска роднина на времето на битна позиција беше и лудаков ја уценуваше, толку и толку пари или тоа и тоа ќе пишам за тебе.

Како може да верувате во секакви небулози што ќе прочитате онлајн..

На Orthophill, Elen4e_sonce, M&M и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.994
    Допаѓања:
    13.789
    Абе сериозно верувате на такви глупости да речам? Како убиен го возеле? Човекот си настрада во сообраќајка, какво убиство, па уште на бензиска. Ај тие болни умови што пишуваат, ама да веруваш во тоа ми е нонсенс.

На Elen4e_sonce, M&M, dayla и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    А како на таа брзина од 150/60 другиве двајца се без гребнатина??И воздушните перничиња не се отвараат во тој момент, сведок нема ниеден од цел автопат..нешто е матно во цела таа работа а што точно било само еден Господ знае...

На stevemila, SexiLy, didisi и 3 други им се допаѓа ова.
  15. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.075
    Допаѓања:
    131.226
    Тој новинар е нетокму,стално измислува.
    Измислува болни лаги за да се здобие со пари.
    :!: Ставете си во глава: Тоше почина во сообраќајката.Возачот на камионот не е најден.
    ВМРОДПМНЕ нема поврзаност со тоа.
    Другар му не требало да вози,ама ете,идиот без памет.......
    И баш имам слушнато дека Тоше се жалел од притисоци од СДСМ и дека истакнал дека нему му е битна само музиката.
    Политиката на страна....
    Тоше беше одличен пејач и голем хуманист и по овие нешта треба да остане во нашите срца !

16. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.898
    Допаѓања:
    3.287
    Доста више со Тамара-хејтовиииии :)))))))))))

И мене не ми е јасно... Па пучи уста, се селфира... Иритантно.

Алелуја!

Марјана изгледаше СОВРШЕНО. И во првото, и во второто полуфинале. Совршена!

На Svetoslava му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Deka e bas ko so kazuva Bozinovski deka e likvidiran poradi toa sto nesakal da pee na mitinzi ne veruvam.
    Ama deka e toa slucajna smrt isto taka ne veruvam.
    Od koi pricini neznam ama ne mi izgleda na slucajna nesreka...
    Znae nekoj vozacot na kamionot kako se vika kako izgleda slika nesto ili negde po mediumi da kazal nesto, bidejki ucestvuval vo nesreka vo koja zagina balkanska mega zvezda.
    Ne znae nikoj. Ni koj e ni sto e ni od kaj e ni kako se vika ni kako izgleda.
    Treba semejstvoto da se pokrene i da si ja pobara pravdata moze da se reotvori slucajot i da se procesla. Po Amerika otvaraat slucai koi se po 20 i kusur godini zatvoreni i gi resavaat.

На stevemila, ane.bella, Кена Рис и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Pebeka

Pebeka Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    1.458
    Mislam deka seto toa se znae,samo se krie od javnosta.Ne deka znam nesto,pretpostavka moja.Zatoa sto neveruvam da nema nikakvi informacii za soferot.

На Кена Рис, VladeMila, didisi и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Nemoze da se krie od javnosta. Tose bese javna licnost i toa ne bilo kakva i sigurno javnosta se prasuva ima li odgovorni osven nesrekniot drugar na Tose koj vozel.. kamiondzijata kaj e, koj e, slika nesto kamo izgleda od kade e? Denes vo ova vreme pa i vo vremeto Tose koga zagina pred 11 godini jas togas dobiv net i kompjuter informaciite ni se dostapni na sekoj cekor se hranime od informacii i doznavame bukvalno koj kakov ves nosi, ama ne doznavme koj e soferot kako izgleda od kade e itn.

На stevemila, Victorian, lozenge и 3 други им се допаѓа ова.
  20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    19.812
    Јас не разбирам како не знаат кој е возачот, како избегал нели никој немало на автопатот. Тоа се случува рано наутро како може никој да не го видел возачот на камионот, како може да не дознаат чив е камионот, лична сопственост, фирмански неможе тој во земја да пропадне. Нешто смрди некој некого крие...Зарем родителите не сакаат да дознаат, може ќе ме нападнете сега ама сте го виделе гробот како е напуштен ( имаше пред некое време на ФБ) зарем никој не оди да го зачисти, среди пишуваше дека нема ни споменик ( немам отидено од дамна така да не знам дали е точно), зарем не сакаат да му направат споменик? Не само тој новинар туку и други кажуваат дека ова или е наместена " несреќа".

На stevemila, VladeMila, lozenge и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.