Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Ај бе седете мирни феминки, многу сте прости. 8)
    20181028_235610.png

Тука во Македонијава ретко кој може да си дозволи брендови. Конкретно за Лила со таа мизерна плата сигурно не може да си купува Гучи мучи. Освен ако не подига кредити.

На Victorian, naturally, Floral979 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.126
    Не верувам дека има мизерна плата водителка и плус рекламира многу на инстаграм.
    А верувај иако сме Мк ако имаш следачи добро се плаќа.

На Gosh, Oxsana, Victorian и 8 други им се допаѓа ова.
  3. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.984
    А вака па ич не изгледа смешно..

4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Што рекламира? Елена Лука, оној шминкерот. Нив бесплатно ги рекламира, други некои брендови јаки не рекламира.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Не подига кредити, ја финансираат. Јавна тајна е од каде и се парите на Лила, и за брендовите и за шетањето. :)

На Gosh, piglet1, Mr. Right и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Е добро де, и тоа е занает. Ко воли, нек изволи. И она среќна и они задоволни. Платени и одржавани жени отсекогаш имало и ќе има. Среќа па не труби за "независност". Баш ме брига дали се продава, проституира или што и да прави. А за влијание врз средношколките- имам ќерка и тешко, ама тешко Лила да и е идол, едноставно поинаку е растена. И мене не ми беше идол, студентка бев кога водеше "несоница" со Мишко

На Gosh, Victorian, Mr. Right и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Elen4e_sonce

Elen4e_sonce Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    630
    Спејко нели ги донираше парите кои ги освои?

8. meggle

meggle Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    861
    Допаѓања:
    2.653
    Да ти се плукнам во јавните фаци кои не можат и не знаат да се носат со критика!
    Одма враќаат ниски удари!
    Ако се замараа и враќаа Бијонсе и Ким К. со коментари на секоја критика кај ќе им беше крајот ....

Ама НЕЕЕ, кај нас "јавните фаци" не прават утки, секогаш се во право, секогаш во тренд, а кога ќе им посочиш на грешката одма те плукаат еве ко Боки шо му ја напраи емисијата на Сергеј за јавно да си плукаат по оние што не им се по ќејф.
    Ова со нозеве на Лила, овај со згужваниве ќебапи напикани у салонка - шо се разбираме ние од салонка, кај сме виделе ние салонка, што е тоа, на леб ли се мачка ?!

На R!B!, T.e.d.d.y, Troi и 7 други им се допаѓа ова.
  9. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.397
    http://www.femina.mk/новости/мода/з...од-македонија-преку-лондон-го-освојува-светот
    Мене ми се допаѓа девојчето.Не ми е јасно зошто толкав хејт.Блогер/ка значи следење на стил,а не физички изглед.И мене воопшто не ми е грда како „животинче“.Симпатична е и пријатна за око.Сепак,колку и да е некој не привлечен не треба да го навредуваме со такви нагрдни епитети.Форум е,се се чита.Замислете си да сте на местото на девојката и да ги читате сите тие грозни коментари за себе.

На khaleesi1, Victorian, Lolipop23 и 8 други им се допаѓа ова.
  10. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    И мене ми е топ. Млада , талентирана, згодна, едуцирана . Има што да се види. За одвратните навреди можам да кажам дека доаѓаат од несреќна мозочна вијуга.

На Gosh, Glasna, Victorian и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Macito007

Macito007 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2017
    Пораки:
    546
    Допаѓања:
    2.492

Барем оригинал да се има смисла али fake е тоа не можам да сватам..
    Ама fake облека со fake личност оди нели :D

12. Macito007

Macito007 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2017
    Пораки:
    546
    Допаѓања:
    2.492

Не примаат критика дека немаат јака самодоверба, не се сигурни во тоа што го прават, во случајов "мода". Иако се прават дека се нај нај.
    Оваа се правда и објаснува како демек не знајме ние "обичните"...
    Трагикомично!!!

На meggle му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.097
    Допаѓања:
    2.678
    Не можев да го догледам новово гостување на Љупка и Спејко во Ексклузив, а и нарачаново прашање што и е Зоран Заев на Љупка ... Одвратно (facepalm)

На Harper, Macito007, Floral979 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.397
    Дали е фејк или оригинал ич гајле не ми е.Голем дел од нив може да си ги дозволат тие работи.Школото не е место за фурање мода.Толку.
    И поентата на нив им е да бидат во шемата бидејќи како што гледаме секој втор МОРА да носи нешто од таков тип.Помодарство.

15. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.081
    Прв пат ги гледав.
    Љупка е симпатична, делува свежо и негувано. Спејко исто, симпатичен, стилизиран, ми се допадна. НА лик убав пар. Гревота би било мани да им барам.

Во однос на разговорот. Па не знам, немав некои големи очекувања, уствари очекував многу полошо според предходните коментари.
    Дијалогот беше на едно ниво диктирано од водителите. Таман си беа едни за други. Ова дали комплимент дали критика, кој како сака нека го сфати.
    Доколку критикувам тоа би било попрво за водителите бидејќи они се тие што даваат некаков курс на разговорот со изборот на прашањата и професионалноста треба да биде нивна јака страна. Гостите може да бидат и неспретни и збунети, но овие првите треба да им помогнат за да надминат тремата или да диктираат курс и даваат насоки за овие другиве да се прикажат во најдобро светло.

Не беа дрски, вулгарни или да не знаат да сврзат две реченици. Повеќе би рекла неспретност во изразувањето на сопствените мисли, што не е грев и се учи со тек на време или со повеќе искуство пред камерите. Ми се допаѓаат како пар.

На Gosh, Ivan4e04, Alisa22 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    што глупа жена е оваа Љупка, тенекија
    многу антипатична

На stevemila, ocicka2014, Floral979 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Прашањава за гостувањево на "најпопуларниот пар во Македонија" како да ги составувале од мислења од темава. Која е Љупка, колку бизниси и пари имаат нејзините, што и е Зоран Заев, кај ги потроши Спејко парите од победата...
    Мислам, која е поентата на гостувањево нивно, по што се толку интересни за јавноста што воопшто заслужиле олкаво медиумско внимание?
    Stop making stupid people famous, for God's sake! Има толку многу луѓе во Македонија што никој не им обрнува внимание а имаат за споделување интересни животни приказни.

Кланот од Боки ич не ме чуди со испади како овој на Лила. Пред неколку години кружеа слики како пазари "брендирана" облека во Шутка, а сега ги носи иницијалите YSL на штикла. Oh, the irony...
    Aј оваа што ги прави луѓево прости, ама и оној екс чешларон Сергеј го заслушав пред некој ден, вие не знаете што е висока мода, не знаете што е трендовски во светов, не знаете како се комбинираат модни парчиња, не знаете како се изговараа YSL, Gucci, Versace... што мисли он дека малоумни луѓе му ја следат емисијана? Демек никој од нас не слушнал пред тоа за брендовиве или не следи светска мода. Па секој интелегентен човек го фаќа срам кога го гледа она негово глупирање пред камери.
    Кога ќе размислам, ништо паметно не се разбра од таа нова телевизија до сега. Вриштат од трачеви и непрофесионализам.

На Ivan4e04, meggle, Mari-Ja и 12 други им се допаѓа ова.
  19. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.613
    Исто и мене ми се виде Љупка многу негувана. И ако се сеќавате какви и беа забите на почеток, какви средени и се сега.
    Спејко со трема зборува, и сака да остави впечаток на забавен тип, го гледав во шоуто, тогаш беше стварно воспитан. А Љупка, дијалектот многу и смета. Да беа некои попрефригани и поелоквентни, можеше многу подобро да се снајдат со глупите прашања и глупите водители.

На VDT2906, JuLleE и danichap им се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.360
    Допаѓања:
    259.727
    А на мене ова ми е клише изговор демек сите кои носат марки се празно глави.
    Да имам и ја ќе носам и детето ќе го облекувам во марки.

На Glasna, Alisa22, mssuniquee и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.