Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.136
    Lele kako zboruvate site kako Toshe da e gospod :?:

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  2. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    ^ Не е Господ ама убаво кажа Владо Јаневски во емисија. Музиката не е спорт па да се споредуваат пејачи и групи, кој е подобар, кој има повеќе фанови, кој постигнал поголема слава, кој направил најголем концерт. Секој индивидуално треба да си гради имиџ за себе како уметник а не да имитира други во било кој поглед.
    А и за да настане една таква музичка икона потребен е ненормален склоп на околности. Тоа се случува еднаш на милион да се сложат сите коцки за да се постигне таква слава. Така да, еден е Тоше, еден е Мајкл Џексон, еден е Фреди Меркјури... не ни требаат дупликати од никого на планетава. И да, сите се своевремени богови на музиката кои оставиле многу зад себе. :)

Кристијан пее убаво ама сам изјави дека повеќе е заинтересиран за продукција така да, не верувам дека нешто многу ќе навлезе во пеењево. Некако ми е премногу срамежлив за на сцена. Ете тоа е таа опуштеност, енергија и комуникација со публиката поради која беше омилен Тоше, а која ја немаат Лозано и останатите на македонскава сцена.

На P.S.love, piglet1, Carissa и 11 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.611
    Допаѓања:
    126.233
    Zamisli ama ima i takvi koi ne se bas mnogu mnogu fanovi na Tose. Mene na primer samo edna ili dve oesni mi se dopagjaat. Sekoja cest na deckoto sto se ostvari dodeka bese ziv ama toa e. Ne moze site ista licnost da velicame. @Alisa22 bas taka mislis Gospod na zemjava bese.

На Arya Stark, didisi и Feminka22 им се допаѓа ова.
  4. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    ^ Замисли, ама и ти да споделиш твој омилен лик од музиката, ќе се најде некоја од нас што не му е фан и после што треба? Да се контраме со тебе дали да го величиме или не?
    Епа секој си има различен вкус и мислење кое е културно да се испочитува.
    Членката погоре не кажа ништо претерано за Тоше за да добие таков коментар.

Јадна нација сме. Тоше пеел таму некогаш, па добро и што? Таму некојси што победил на талент шоу во Австралија бил по потекло од Македонија, па што? Не живеел овде па да му кажеме браво за успехот.
    Малце да се угледавме на албанциве. Први им се на пиадестал Рира Ора. Дуа Липа и ред други кои ниту се родиле ниту живееле на Балканов ама се горди на нив кога кажуваат дека имаат албанско потекло.
    Ние од друга страна гледаме да испосе*еме се што е македонско.

На Cataleya, dafe993, piglet1 и 16 други им се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.611
    Допаѓања:
    126.233
    Ne ocekuvam deka mojot vkus treba sekoj da go ima bilo za pejac ili glumec. Ama za Tose ne daj boze nekoj da kaze nesto drugo osven, angel, svetec bozeatvo. Toa mi e poentata. A ni na kraj pamet ne mi doagja da se raspravam so nekoj ako ne mu se dopagja istata javna licnost kako mene. Nit mi se rodnini ni prijateli pa da se poremetuvam.

На ane.bella, Mishela, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.611
    Vo slucajov na primer Majkl Dzekson . Jas samo nekolku pesni mu znam na covekot :| nekoj mu gi znae site . Kako jas na Eminem , Tose I site koi mi se dopadnale kako izveduvaci .

На Antebellum и Feminka22 им се допаѓа ова.
  7. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.995
    Допаѓања:
    37.197
    Многу добро кажано. Ете јас ич не го можам Мајкл Џексон, ама да кажам дека не е којзнае што оти мене не ми се допаѓа е глупост. Е ова е тоа што @nena2010 не може да го сфати. Едно е да кажеш не ти се допаѓа (и не мора) а друго дека не е којзнае што.

На shz, molikaMk, VladeMila и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    5.494
    @nena2010 @Alisa22 не ви оспорувам мислење, се работи за вкус, само можам во контекст на вашето мислење да се надоврзам со тоа дека кога збориме за Тоше, всушност мислиме и збориме за нешто многу повеќе од пејач, а тоа е пакет од: човечки особини кои се рееееткост, ѕвезда која ја нема баш секој човек, хуманост, човек кој не заборавил кој е и кој бил, па натаму следат музичките квалитети.
    Беше и ќе остане, барем за нашава земја и регион- Тоше па празни места места места, па натаму ....
    Точка.

На ceca-1, smooch, An-na и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    На секоја позната личност после смртта им се зголемува популарноста и нивните дела само тогаш непроценливи ... Тоше предходно беше уфилман , се збореше дека е геј , го мразеа бидејки од него не можеа да дојдат на ред да земаат награда и слично ,ама сега за сите е ангел !
    Не го успорувам фактот дека имаше обожаватели но исто така имаше необожаватели но после неговата смрт настана голема еуфорија колку тој бил голем човек ...

Па една Мерлин Монро стана најпопуларна после нејзината смрт, и нејзините фустани беа ставени на аукција со големи суми , а пред тоа служела само за сексуални чинови за некои познати фаци и им била безвредна .

Да не се разбереме погрешно Тоше е најдобар вокал што некогаш се појавил во државава , но не беше ценет што за разлика сега сите го сакаат иако повекето не го сакаа ...тоа е

На theowndemon, Dadusicka, Antebellum и 15 други им се допаѓа ова.
  10. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Kaj nas se sakaat lugeto otkako ke umrat. Isto bese i so Vlatko Ilievski. Dur bese ziv svasta se zborese, otkako pocina dobar bil

На Floral979, hermosa и didisi им се допаѓа ова.
  11. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Секаде и во светот е исто

И уметничките дела на Ван Гог коа бил жив не можел да ги продаде , а после неговата смрт стануваат најскапи уметнички дела .
    Не знам зошто е тоа непишано правило за уметниците после смртта.

На Snowflake97, theowndemon, piglet1 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Фејкерски е..извинете што ви се ,,убацувам" во муабетот.
    За жал многу ѕвезди од кога ќе починат сите ги ,,засакуваат"
    Xxxtentacion кога беше жив, кога го слушав сите го плукаа и ме правеа мрдната што ми се сфиѓаат неговите песни.Дента кога умре Инстаграм stories-от ми беа фул со песни од Х.Јас пример и пред моите другарки се имам изјаснето за Тоше на пример.Му знам неколку песни ама не бев потресена од неговата смрт, плус мала бев тогаш.
    Да го биваше стварно, жално е што умре ама нема потреба лупање од ивици и марици.Со умрениот не се умира.Може да коментираме до утре сабајле.
    За вкусови не се дискутира, пример еве мене многу ми се сфиѓаат песните на Аmy Winehouse некои можеби ќе речат, еј таа наркоманката умре од overdose со лекови, на некому може му е супер.

На Floral979 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Нова фотосесија на Кејт (да сменам тема). Беше по кастинзи во Милано ама изгледа работа има само во Скопје.
    Како и да е не е лошо F640F5AB-A4BA-4586-AD70-E2EFCC1DE1B2.jpeg 51C7CE05-3AE8-4CCE-9662-665F6EEC4E80.jpeg

На M&M, didisi, candy.cane и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Нигде не можев да дојдам до информации за Весна Бејби Петрушевска. Децата што ги има нејзини се, биолошка мајка им е или сите се посвоени?

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.386
    Допаѓања:
    262.034
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Многу е лошо. На првата слика ако шмукањето на прстот треба да те намами да купиш сендвич, утнале многу. Ниту е секси, ниту ми паѓа на памет дека штотуку јадела нешто вкусно па сега лижи прсти, туку изгледа ко мало дете со пречки во равојот. На втората исто, никаква "хемија" со сендвичот, ко Лопез и Бен Афлек во оној глупиот заеднички филм што им е. А уствари сендвичара рекламира?

На Floral979, Grungie, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.386
    Допаѓања:
    262.034
    ^ех зезаш сеа. Pinko е брендот на облека.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  18. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Хахахаха јас не смеам да пишам лошо зашто ќе ме нападнат одма :) инаку се согласувам. Ни јас не гледам ништо секси

@Bozica1980 добра е премногу, јас сепак би се задржала на не е лошо ;)

На stevemila и oblace1 им се допаѓа ова.
  19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Ами шо бара сендвичот у рака?

@antonelala Не ја напаѓам неа туку оние кои стојат позади рекламава. Башка премногу очигледен фотошоп.

На SwanMay, LollySky, Justicija и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.386
    Допаѓања:
    262.034
    И моделите јадат :) поим неам мене црвеното сако ми е врв

На Dadusicka, Victorian, ane.bella и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.