Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Млада е Ана Камчева , можеби нема ни 35 години ...
    А знае некој песна од Лоба ? Не ! :rofl:

M&M and SeaMermaid like this.
  2. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

има фб или инста?

3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Супер што ги има истите пропорции 90-60-90 и можеби тоа е ради гените, ама и се погодил некој лош ген, кожата на лицето и изгледа како кај жена од 50+ години.

П.С. Знае некој од каде и е џемперот? Ветувам нема да го комбинирам со турбан на глава. :D

galapce, naturally, dunika and 9 others like this.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Одамна тие пропорции се аут , и ужасно ме нервира некој што сам си се фали , незнам како всушност била манекенка |( нема ни У од убавина , косата и е послаба и од мојата и ја носи залижана , кожата како што кажа 50+ :worried:
    Девојки правете што правите само не дозволувајте да изгледате ужасно ко дунавка и најбитното не се фалите така само ке стварате одбивност кај другите како дунавка кај сите нас .

5. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Мене Катаринс многу ми е антипатична. Згодна е многу, ама фацата никогаш не ми се свиѓала. Тек па уста ко ќе отвори, неподносливо.
    Screenshot_2018-11-13-16-49-06-580_com.instagram.android.png
    Вчера магнетик ги однеле сорсботниците на вечера во Амигос, абе сите до еден имаа по 10 слики ставено од јадењата, повеќе на амигос отколку на магнетик беше реклама. Собрани сите 'инфлуенсери'.

6. antonelala

antonelala Популарен член

Скроз се согласувам со тебе!

Troi and b.o.n.i like this.
  7. Avery

Avery Популарен член

Пресмешен ми беше фактот што од сите локали во Скопје, Магнетик одлучиле да направат италијанска вечер во мексикански ресторан.
    Друго што кај нас нема инфлуенсери, блогери и јутубери што ќе го испрезентираат настанот на вистински начин.

8. oblace1

oblace1 Популарен член

Кај нас треба да се забрани употреба и исповетување со збор блогер, инфлуенсер и сл. Сите се бламираат само, а белези на блогери и инфлуенсери немаат ич. Инфлуенсери од Али експрес.

Катарина никогаш не ми се допаѓала, симпатична е, ама се околу неа се завршува на симпатична. Бледа ми е многу и без харизма.

naturally, Troi, elimkd and 7 others like this.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Па зошто газдите на Магнетик се и газди на Амигос.
    Да не си прават трошок луѓето.
    Каква комедична жена е газдарицата, иронија у движење.

dunika, Oxymoron, didisi and 4 others like this.
  10. kravce

kravce Форумски идол

Јас имам неколку од вработените у Магнетик на фб, и во кој филм се ставени...:| Мислиш за Прада или Версаче работат

Oleeenka likes this.
  11. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Претпоставував дека се така некако поврзани, пошто многу на реклама доби Амигос. Мислиш луѓево прв пат одат во ресторан, па фрчат слики од салатите, од менито...
    Btw, овие ретардираниве од ексклузив и се јавија во живо на Тамара, и она, како и секој гостин досега им рече : 'глупи ви се прашањава'. А водителкава, wanna be Миa, нешто као отсечна, без влакна на јазик...

eli25, LollySky, didisi and 1 other person like this.
  12. antonelala

antonelala Популарен член

А што ја прашаа?

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Одфрендај ги.
    Мислам дека за у Кам на каса се. Со дужна почит за вработените на Кам.

naturally, M&M, dunika and 4 others like this.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Ќе немам кого да оговарам одвреме навреме :angel: Интересно ми е да набљудувам, особено зашто некои од нив од многу одамна ги знам и сум се дружела и ова што се сега, воопшто не личи на тоа какви се. Ептен ми е некако пластично и исфорсирано... Амаааа, мора секакви да не има :D

JuLleE, M&M and Lilit like this.
  15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Не се само они, добар дел од продавачките кои работат во вискокобуџетни продавници се понашаат ко да се шефови на кардиологија, а не, како да кажам без да навредам некого, обични продавачки.

Супер тоа што ги избрале да работат во една таква продавница, ама изгледа немаат капацитет да размислат со тоа тимбата дека клиент е клиент, небитно дали влегол испарталавен или во марка од глава до пети. Не знам дали навистина мислат дека они се ниво над клиентите, јер не се, да беа, немаше да бидат продавачки, ами ке беа клиенти. Нивна работа е да услужат клиент а не оценуваат дали клиентот има намера и пари да купи нешто.

Мада и селекцијава е дискутабилна, не дека они се толку способни да продадат Мichael Kors ташна а некоја друга нема да умее, ама ете.

Leat, galapce, naturally and 25 others like this.
  16. Aneta92

Aneta92 Популарен член

И јас гледав , ја прашаа да им каже 3 најглупи македонски песни , што секако она одби , кој е рецептот за да се направи машко бебе , а кој е за женско , дека нели сега тамара трудна со машко била , им рече да го прашаат Мачка и демек дали Стефан и Нина водителиве , дали ги бивало за ваква емисија да водат и она да да секако , имаше уште едно -две ама не ми текнуваат.

antonelala and b.o.n.i like this.
  17. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

И јас видов дека ги собрале во Амигос на италијанска вечера....која иронија. Но, ете чим се истите газди makes sense. Сепак фирмите кај нас кога пробуваат да ги пратат трендовите од странство (собирање на блогерки-инфлуенсерки на појадоци, ручеци, вечери) барем нека го прават како што треба а не колку да се каже. Башка сторињава на тие што беа поканети беа средно жалосни....

didisi and antonelala like this.
  18. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Оној водителон Стефан вежба во тететаната на Капитол. Ако некоја сака да го види... :D

Feminka22 likes this.
  19. didisi

didisi Популарен член

Посвоени се

20. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

@Lilit искрено , вработените на Кам се way too nice за овие што ги зборувате вие . Барем со мене се секогаш љубезни , во било кој Кам или друг маркет да влезам . Не е битно дали е во Тетово , Охрид или Скопје . А оние штом така се понашаат со клиентите , за брзо и ќе пропаднат . Ќе останува робата , ќе им фаќа прашина по рафтови и магацини , и толку . Тоа се случува кога вработените немаат љубезност и осет , дека и да не купиш ништо , треба да те услужат и да се фини . На многу продавачки не им бил денот , ама со насмевка ми приоѓале и прашувале дали ми треба помош . И ден денес е така . А плата им е 10.000 . Не знам во тој бутик колку се платени , ама со тој памет за брзо ќе останат без работа .

Victorian, Lilit, Antebellum and 2 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.