Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.699
    Убаво си пишав јас невестиче трудно е вие не!!! Од љубов се... Неморала да биде трудна за да се земат... На 18 богами да. :D

На Rama, buba4e89, didisi и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2014
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    723
    А што беше она во сити мол со Сергеј и тие маиците што ги продаваше :rofl::rofl::rofl: видеото што го објавија беше комедија, само деца се појавиле кои едвај имаат 10 години и Сергеј изгледаше како да им е наставничка, па тука као совети им дава за облекување а тоа све дечиња :lol::lol::lol:

На Rama, buba4e89, Askopje и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.755
    Допаѓања:
    21.441
    Не сум во тек со овие фаци сеа шо се оговараат бидејки појма си немам кои се, а реално не ни имаме некои фац и, све иститге се вртат.

Како и да е, " светлина " на крајов на 2018, ми се песните на Лозано И Билбилов. Надеж и чудни места. Па подобро нешто дефинитивно немам слушнато. Се заразив, поготово со вторава. Нешто маестрално.

На Tajnaotrovna, CrazyGirl15, Oleeenka и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2016
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    2.843
    Исто , ептен сум заразена со песната на Билбилов.

На elimkd и Antebellum им се допаѓа ова.
  5. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
  6. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.640
    Допаѓања:
    6.324
    Me potseti na filmot ubava zena koga julia roberts ne sakaa da ja usluzat vo butikot koga bese oblecena kako prostitutka.

7. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Ми се случило и мене ова, по бутициве наши "елитни". Си сакам опуштена облека, фармерки, патичиња, без шминки, чуда, влегувам да купам нешто не ме ни погледнуваат.
    Сепак мора да потенцирам дека тоа се случува претежно со младите продавачки по бутичињата, во Мона на пример и на шефицата лично не и е проблем и десет ташни да извади затоа што добро знае дека секој што влегол е потенцијален купувач што ќе остави минимум 50 евра.

На JuLleE, Feminka192, CrazyGirl15 и 11 други им се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    @LollySky Мене и во Мона ми се има случено. Постара беше вработената, ама толку некако...неубаво :)

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.247
    Допаѓања:
    16.004
    Боки ослабе што ослабе, но што се случува со неговото лице... Дали и таму се работи за некоја операција плус силиконите... Станува непрепознатлив во лоша смисла на зборот..
    Screenshot_2018-11-17-23-16-29-1.png

На Harper, VDT2906, antonelala и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.762
    Ослабе многу , упола е сега плус има киселини во устата па затоа изгледа како мајмунче

На Antebellum, stevemila, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Me потсеќа на оној хрватон, Невен Цигановиќ. Уанаби селебрити, вака почна како Боки, малце по малце, сега личи на страшило.
    429289.jpeg C1A.jpg neven.jpg
    Додуше малце се оправи, ги извади силиконите од уста, ама затоа го среди носето

Последна измена: 17 ноември 2018
    На VDT2906, Miss G и candy.cane им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.694
    Допаѓања:
    162.165
    На Боки више му се гледа лошата изработка на устата, а тоа е кога започнува да личи на вагина со опроштење. :wasntme:
    Не знам дали забележувате дека сите што се боцкаат имаат идентични аномалии кога нештото не се покрива со шминка. Сите до една Мелита, Лила, Миа, Петреска и на даље, и тие што мислат дека се умерени и природни собиваат некој патор ефект. Не е само до устата туку околу очите како се пеглаат очите им стануваат како на патки, јаболчниците исто. Многу грозно изгледа.

На JuLleE, realGirl, Harper и 8 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Или на србинот што ја водеше емисијата НИКО НИЈЕ СИГУРАН:D

Маж па и со филери:doh:

На VDT2906, Feminka22 и LollySky им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.762
    Карамела :rofl:

На oblace1, meggle, VDT2906 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    1.490
    Па што знам, мене не ми изгледаат баш на скарани. Песните и нејзе и на тамара им ги пуштаат доста по телевизијата, а и боки боки сега во белград биле фамилијарно на некој настан, она со нив ( боки боки се утепа со сториња дека на прва маса седи, и одма до нивната жељко јоксимович). Тијана се фатила за микрофонот, оти нели, којзнае дали има некој од присутните што знае да пее ( цела естрада присутна).
    Васко спасовски оној четвртиот од ексклузив му е пр на Влатко Лозановски, па така и влатче го пуштаат често во телевизијата (и треба секаде да го пуштаат) а и така ваљда договориле тијана да ја препее километри.

16. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.190
    Допаѓања:
    13.623
    Насловот е дека се скарани дека ги откачила, текстот е сосема нешто друго дека Тијана демандтира дека сака да одмори да се посвети на приватниот живот така нешто.
    Како и по обичај насловот нема врска со текстот само колку да се привлече внимание.

На Elen4e_sonce, Antebellum, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Толку ја најавуваа тијана во 1 тв и на лрај ништо
    Сега емисија ќе има турунџиева

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Vo vrska do muabetot za odnosot na prodavackite vo posocenite prodavnici vo Ramstore (Magnetik, Max&Co, Liu Jo...) i jas imam loso mislenje. Znaci sekogas koga ke vlezam tamu imam cuvstvo deka prodavackata me skenira i uste ne vlezena me prasuva :moze li da vi pomognam i i otkako ke i kazes: moze li da razgledam prvo ke se zalepi za tebe i ti dise vo vrat kako da si krimunalec i kako da dukanot ke go ograbis. I da se razbereme da, ova se poskapi prodavnici ama ne se prodavnici sto prodavaat high priced brands. Za makedonski standard se skapi vo svetot se dostapni za sekoj i se medium brands. A i da, se lepi za tebe i te sledi vo cekor i celo vreme vladee takva neprijatna tisina sto duri nekako ti e neprijatno da izlezes od tamu a ne si kupil nisto. Loso cuvstvo, neprijatno...fuj! Ako citaat ovde neka go smenat odnosot, ili neka im prenesat 'drugarkite' nivni... No poznat e nivniot mentalitet, isto kako onaa gazdarica sto e na toj salonot Prive Tanja Zdravevska...cenite i bile visoki bidejki ne sakala vo nejziniot salon da doagaat licnosti koi nemale pari, vrsela prirodna selekcija na toj nacin. Bedna glupaca, da vidime sega koga se smeni vlasta i koga maz i ne e veke na pozicija dali ke se ima tolku kesh za da se glumi jet set. Muabetot mi bese ist kalibar se i ovie...

На LaSchtroumpfette, VladeMila, Gosh и 8 други им се допаѓа ова.
  19. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.699
    Вчера Лилица во Капитол облечена со штиклиците на Боки и брошот на Диор. Со огромни наочари, имаше и еден со неа што трчкаше и и ги носеше кесите. :)

На Harper, Antebellum, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Miss G

Miss G Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    813
    Screenshot_20181117-185514_Instagram.jpg Go iskrivila skafot pozadi od sto go zgolemila zadnikot, a go stesnila strukot i stomakot so photoshop :D:D:D Gazot ogromen, nozete slabi kako na skakulec, race i grb isto ogromni...abe zosto lugevo se brukaat vaka....mnogu grdo...

На naturally, smajlii, karmenka21 и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.