Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

И штo кaжa сегa, дa се труди или не, oти нa крaј пaк ќе изгледa прoсечнo? Слaби згoдни жени пoкaжa oблечени зa нa пикник или зa низ грaд штo врскa немa сo oнa штo ние гo збoриме.

2. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Ама му кажа: Тоа ти се вика во животот ''кога не можам да те победам, ќе ти се придружам'' хахахахахахаха оваа не е баш како што треба, а за гласов како збори, со сила се прави или?!:worried: тажно:x

3. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Ваљда таков и е пошо сегде исто звучи. Или можда и тој е феномен како нејзиниот миленик Оскар.

4. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Ова е Летиција од Шпанија,не е кралицата Ранија од Јордан.
    Летиција просечно изгледа во фустанов од Зара по мене и промашено.
    Еве ги Ранија и Меланија 795265.jpeg

TutiFuti and Elen4e_sonce like this.
  5. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Не знам што толку се фативте за Маја.
    Ги отворив сите слики мислев нешто апсурдно ќе видам, али не.
    Сосема нормално изгледа и се поставува жената, согласно позицијата, годините, градбата на телото.
    Скромно, пристојно.
    Никогаш немам исмејувано дама на тие години.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Лелееее... не.
    Како може да биде вака глупа?
    Како????
    Зошто?
    Тоналитетот... бојата на гласот... како може не знам???
    Леле за кутрето жал ме фати. Не е нормална.... оваа треба да се казни.
    Малку е глупо. Ама имам ваква една роднина. Ама иста во однесувањето. Ива се посебен тип на луѓе не знам како да ги наречам. Фуј и бљак. Со она гласно НЕ. Бррр...

7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Може и мора да се потруди околу шминката и фризурата. И околу облеката може, нека вработи стилист кој ке и понуди фустан соодветен за нејзината градба. Ама, во фустан кој и одговара на градбата, небитно дали е 50 вра или 5000, ке изгледа убаво.

Како што можеш да видиш на сликите, згодна жена изгледа убаво и во фустан на Зара и во фустан на Шанел, да речеме. Жена која има градба како Маја, ке изгледа просечно, односно како свекрва на просечна свадба, во било кој фустан. Во Валентино можеби за нијанса подобро, ама нема да изгледа фатално, тоа сигурно.

На оваа слика Летисија не е на пикник, мене ми изгледа ко да извршува кралски должности.

Да, сум направила грешка. Убаво пишува Летиција, а јас сум пишала Кралицата на Јордан. :)

Летиција можеби го промашила аутфитот за настанот, ама фустанот и стои прекрасно. Значи не е до сумата потрошена за него, туку до нејзината фигура.

galapce, Victorian and CameliaMiller like this.
  8. danichap

danichap Moderator Staff Member

Стефан да го гледаш а да не го слушаш. Не дека е мој тип, ама има некоја мила фаца, барем пред да ја отвори устата. Имаше порано едни емисии, на раи уно мислам, убави батки во позадина што стоеја и се смееја само. Е за така и он најарно.

Зоки. Оф бре Зоки. Ни да го гледам ни да го слушам.

Е Дунавка и за гледање и за слушање. Како што ме боли и уво и заб баш ме релаксираше:party:.

galapce, calliope, tamche995 and 12 others like this.
  9. oblace1

oblace1 Популарен член

Ај Дунавка што е за психијатриски надзор, ама овие двајца гревови?
    Боже колку се непрофесионални и бедни, лошо ми беше малку што ги погледнав, не знам како може било кој да следи емисија со овие двајца?
    А овој па малиов, некултурен, површен, со ниска интелигенција, јаден доста се бламира.

10. danichap

danichap Moderator Staff Member

Се приметуваше како после некои од неговите ``вицкасти`` коментари гледа накај Зоки, како ветре во грбот да му даваше.
    Го силат детево дали. А он така желен да се вклопи во друштвото на Господин Сергеј и компанија...(fingers)

galapce, M&M, Victorian and 10 others like this.
  11. Nellie

Nellie Популарен член

Сега гледав дека Сузе ќе имала своја емисија на 1тв, па не интересира дали ќе чита цитати од книгите или мисли ќе споделува:|. Шала на страна никако некој нови лица да земат за водители се само истите од истите, мене лично онаа од Ексклузив, не Нина таа другата многу ми се допаѓа баш ми е на место. Ако ги споредувам со оние од Урбан таг, ни глас ни стас, овие од Ексклузив се каде каде поарни.

Antebellum, didisi and LollySky like this.
  12. An-na

An-na Форумски идол

Мидер чуда прави, ама за Маја изгледа е непознат поим. На ова додади и добро држење и фризура и voilà!

referentka, didisi, Gosh and 4 others like this.
  13. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Добро оваа Дунавка, се слуша што збори? Пуна себе е дека е многу паметна и интелектуалец, а уствари изгледа како тотална глупачка. Водителите веќе не се ни за коментирање...тешка мизерија се. А ова со кучето, демек не живеe на улица пред зграда живее како wtf дали си сериозна и дали е ова за фалење и кажување на тв дека си го остави кучето кое наводно толку си го сакаш на улица

calliope, Victorian, didisi and 10 others like this.
  14. Rama

Rama Форумски идол

Дунавка не е веќе ни да и се смее човек,си има некој проблем жената,а таа не сака да се соочи со себе и да си признае,а од сите оние ситни души што ја силат уште повеќе да се глупира,и со неа да си го креваат нискиот и очаен рејтинг,е од нив ми се повраќа начисто:puke:

15. Macito007

Macito007 Популарен член

Сите тројца се без мозок, кој повеќе кој помалку...
    Оваа е уфилмана, тие двајца мислат дека се многу попаметни од неа и затоа се однесуваат така.
    Кога ќе се најдат повеќе ниско интелегентни на исто место резултатот е циркус.

16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

3 страни изнапишавте за Маја ко да облекла некој партал од Битка.
    Жената си се облака пристојно за своите години, и во склад со изгледот.
    Не сите можеме да носиме било што.Секој си носи што му одговара на конституцијата и што му е удобно.
    И баш поубаво што не се пицка толку.Да одеше целата пиц-пац ќе зборевте дека се дотерува со ваши пари вака било онака било.Баш си е скромна жената и е класика.И не можеме да се мериме нити со Јордан нити со Шпанија или САД.Тоа е факт.
    А Дунавка е малоумна дефинитивно, реченициве ги склапа како да е основно..како го фатила Владо не ми е јасно.Греота ми е женава не ми е за смеење ич

17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Ако збориме за било која, Кејт Мидлтон секогаш ми е на прво место :)
    Никогаш не е пренашминкана или пренатрупана со џиџимиџи, се' си е на место :)
    SmartSelect_20181119-232958_Google.jpg SmartSelect_20181119-233203_Google.jpg SmartSelect_20181119-233318_Google.jpg

Мислам дека ваков крој многу ќе го смени нејзиниот изглед. Нема да биде Меланија, ама ќе изгледа поелегантно и помодерно и "попретседателски" сигурно.
    SmartSelect_20181119-233811_Google.jpg SmartSelect_20181119-233953_Google.jpg SmartSelect_20181119-234529_Google.jpg

А и во однос на чевлите, океј е ако не може или не сака да носи штикли, ама бродарките нека ги замени со нешто вакво
    SmartSelect_20181119-234621_Google.jpg SmartSelect_20181119-234829_Google.jpg

VladeMila, Victorian, elimkd and 8 others like this.
  18. VDT2906

VDT2906 Форумски идол

Не е смешно веќе, женава не е во винкла...

BabyStyle likes this.
  19. Harper

Harper Популарен член

Многу е разубавена во последно. Колку е природна, нежна, смирена.
    Мислам дека е единствена која остана имуна на сите тие операции, чуда, филери или whatever, што и да се. И пак, лично за мене, е една од најубавите жени во Македонија.

ArmaniCode, galapce, duffi and 28 others like this.
  20. candy.cane

candy.cane Популарен член

Мене ми личи ко да има нешто правено :/
    Ама не негирам дека е прекрасна.

didisi likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.