Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.306
    Допаѓања:
    9.349
    А зошто да не ги коментира, во 90% од случаите секогаш бил во право, веќе за пусто внимание незнам што се нема да направат, кога нив не им било срам јавно да си објават такви слики, зошто после да е срамота што ги искоментирале негативно.
    Искрено јас не ни имам некое познавање од мода, ниту па ме интересира тоа, ама секогаш си облекувам нешто едноставно и претежно црно бидејќи у црно нема утка, ама што ги дава бе сликине стварно не ги можам па тие сатенски фустани од чаршав направени, па дигната бабска фризура за една недела после да им стој, некој миничи и корсетчиња од 90ти, ама јас неможам да сфатам како не гледаат дека нешто не е како што треба, не треба да си којзнае колку голем познавач од модата за да видиш дали нешто стои убаво на тебе или не.
    И наместо да се наоѓате навредени и понижени од тоа иако никој лично не го навредува туку облеката што е на нив, и во некои случаи како таа облека прави да изгледате, вниманието треба да го насочите кон тоа какви совети дава.

На didisi, Miss666 и Offspring им се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    E taka ubavo vi kaza. Ako oni sami prema sebe nemaat respekt i se slilaat kako sto se slikaat, zosto pak on da ima respekt.
    Mene mi e mnogu interesno koga gi ruga oti site mislat deka se princezi fatalni bombi itd.
    Pak ke recam poentata e, deka ne e se za na internet, sliki od korseti i gaki napikani vo gaz se za na deckovcite eventualno i na mazite da im gi prakate privatno, a ne za na insta da se trtne slika od polugol zadnik vo sorc koj izgleda kako da go pozajmila od nekoj poslab, opnata i vo korset i so gol mev i so cicki goli. Nemoze se. Moze edno nesto da e golo. Da se goli nozete pritoa gore da e pristojno, ili da e dlaboko dekolte ama ne so cickite vo vrat staveni a dole siroki pantoloni dolgi, ili kratok sorc a gore labava bluza malku posiroka. Nemoze se da se otkrie toa ne e seksi tuku vulgarno i eftino. Jas taka za pred maz mi noke se oblekuvam ama toa se drugi prigodi, a ne za javno niz grad ili za svadba ili za proslava seto toa ovekoveceno na insta. Podobro poslusajte go sto kazuva i sto so sto e spoivo, namesto da se lutite.

На Miss666, christinnn, Mr. Right и 6 други им се допаѓа ова.
  3. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.401
    Не е лошо Марија од Ај Кју да посети естетски стоматолог кога ќе може,пустата она прво нова фризура си направи а забите бетер од коњски вилици :tmi:

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Со самото тоа што отвараш профил,ти прифаќаш да те има на интернет,а тоа што некој го прави профилот јавен,значи ти прифаќаш секој да ти зима слики,и да ти го гледа профилот,нема врска тоа што не е персонален блог.Немој да мислите дека туку така ке зима слики Сергеј,и ке коментира,све му е заштитено со закон,затоа и го прави тоа т.е не го крши законот.

Другар се вработи во 1тв во режија,и баш на оваа тема дискутиравме пред некој ден,и ми го кажа истово,дека профилите кој ги коментира се отворени,и не кршел ни еден закон,јас не сум навлезен искрено многу во закониве,и не сум ги читал,можно е да е вака т.е би требало да е вака да не крши закон.

Иначе другаров ми кажа дека до сега дошле 2 пати да го бараат Сергеј,за да го мазат малце,али не успеале да влезат и биле избркани од просториите и имотот на 1тв.

На Snowflake97 и Offspring им се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    48.391
    Немој жити се, сега ќе те распнат ко мене пред некое време за истово :D ми рекоа да не и ги гледам забите:!:

На Miss666, MamacitaBuena, b.o.n.i и 2 други им се допаѓа ова.
  6. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Знаете како, порано се чудев кога ќе видев дека емисиите на Драган Вучич уште се емитуваат по ТВ, ама со тек на време сфатив оти не е крив Вучич. Каков народ, такви емиисии. Штом е гледано и се пријавуваат луѓе, значи поголемиот дел од народот ни е на тоа интелектуално рамниште, за жал. Исто е и со Сергеј. Штом е толку гледана и дискутирана емисијата, такви сме значи, зајадливи, се ситиме на туѓи бламови и реметења.

Е сега конкретно за емисијата на Сергеј, ја гледав порано, сега поретко. Се слагам дека денес има се и сешто на социјалните мрежи. И голотија и вулгарност. Ама сметам дека ваков јавен ремет не е ок, за било кого. Многу подобра би била емисијата кога Сергеј тоа би го правел малку покултурно, нека коментира модни комбинации, ама без навреди. Нека дава предлози, ете секоја недела нека земе по некоја девојка и нека ја стилизира по негов терк, ко за пример. Нека направи разлика пред и потоа. Нека направи нешто позитивно. Било што. А не само навреди, како ајкула, како морж на суво си. Се слагам дека повеќето од тие што ги коментира реално не се ок, ама најди бре човек вокабулар и искритикувај без да навредуваш. Е кога би било така културно, никој не би ја гледал емисијата. Досадна би била. Значи до народот е. Се палиме и се ситиме на вакви работи.

На Sexybaby86, Espadrila, dunika и 36 други им се допаѓа ова.
  7. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    48.391
    Некој да и каже на Фран дека лимон на бебе од неполн месец не се дава (facepalm)

На lovemme, Macito007, TeddyGrey и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.282
    Допаѓања:
    260.912
    Жими се се мислев да и пишам на сторито ама ај да не се праам паметна.

На lovemme, M&M, TutiFuti и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.687
    Допаѓања:
    162.089
    Па и маж и веројатно како се испосмеа ко детево за заебанција да им е правено.

На Antebellum и anastasijaki им се допаѓа ова.
  10. Al3xandra

Al3xandra Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2018
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    116
    Како е на инста? :)

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cimparka

cimparka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2018
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    997
    frozy_fran

12. Al3xandra

Al3xandra Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2018
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    116
    Маж и колку е мноооогу поубав и позгоден од нејзе...

13. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Океј породена е не е убаво да се коментира нејзиниот физички изглед бар додека не се врати во форма..И Аделина беше огромна додека беше бремена сега е авион.

14. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.988
    Допаѓања:
    9.370
    На Macito007, Русата, Beatris и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.762
    Лелее дупла е од него :worried:

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Sram da vi e.
    Neznam koja e ama ako e porodena pred eden mesec sram da vi e. Hormonite se ludilo togas. Jas opsto sum protiv debeli zeni gnetacki zapusteni od koga ke rodat, ama za zena koja rodila pred 1 mesec vaka ne se zboruva.
    Nesakam ni da ja vidam slikata. Mi se zgrozi od vas. Odvratni ste.

На zalosna, tessie, dunika и 14 други им се допаѓа ова.
  17. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Абе остај они биле манекенки во бременост или па мислат дека ќе бидат..Пазете што пишувате жени ако не сте биле во нечија кожа:mm:

На LejlaD, buba4e89, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    48.391
    Она отсекогаш имала вишок кг но ги носи и и стојат. Јас кога ќе се здебелам сум како пингвин но неа и прилегаат бар според мене.

На ane.bella, LejlaD, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Sofi9

Sofi9 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2017
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    78
    јас стварно не можам да разберам како можат да ставаат слики и видеа од новороденчиња на социјална мрежа. тоа е скроз забегано според мене па кој сака нека е, сопствена сестра моја така да направи па ќе и кажам дека не е саглам. толку ли се умрени за внимание или според нив мајчинство и бебе е шала,не знам,ама ми се повраќа од нив.

На LejlaD, lovemme, naturally и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.687
    Допаѓања:
    162.089
    Добро, сега видовме и Миа дека е селендра со тапија. Од оние е што се паркира на Партизанска.

На LejlaD, Askopje, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.