Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Многу сум била мала за да ја памтам убаво (освен од спотот), ама кој ќе рече дека Дани од погоре е грда, стварно имате проблем со самодоверба.
    Мислим, океј е да не ви е убава/ваш тип, ама да е грда и неодржана, нема апликација што ќе ја спаси без да изгледа ко Покемон во фацата. Ова се некои поминимални филтри и пеглање. А, да има малце филерче, има, ама зошто да не, кога е со усул и баш преубаво ѝ стои.

Него, повеќе ми беше да прокоментирам една споредба за Сергеј и Ексклузив т.е. деколтето на Тамара „од милион долари“ и сега ова за Елена, или па таа госпоџа од соседството од вчера некоја што беше ругана. Тие се накај 40ина, ко што ми личи, ама стварно немаат толку лоши гради, за разлика од боските на Тамара, чии брадавици сигурно се бакнуваат кај папокот при слободен пад. Мислам, старееш, доиш, виснува кожа, гравитација си прави свое... не е страшно. И ние со другарки си се тешиме за мааните, ама не толку очигледно, дури нападно. Тоа е, што вика тетин ми „Да ме погалат мене по ќелајца и да ми речат Гоце, шуба кадрава коса имаш“. Ама па и ние, сиротињиве, имаме мобилни и кинески апликации, Тамарче има тим фотографи и фотошоп зад неа.
    А, со фотошоп, не од милион долари... абе цицка - главоболка ќе си направам. Буквално.
    gffghfghghf.jpg

На oblace1, Justicija, smooch и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    960
    За Дани (не Димитровска!)-ја памтам и од времето, и во живо сум ја видела повеќе пати, отсекогаш ми била убава, многу! Ама сега на сликиве што ја ставивте не си личи на себе, немаше таква уста, целиот израз и е некако друг. И не, не хејтам, едноставно си се прашувам зошто луѓево, посебно тие што се убави, не си се ценат, се разгрдуваат, сакаат да бидат некој друг, ставаат слики кај што не личат на себе... Не дека не е убава на сликите, ама не е таа.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  3. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    значи не го можам сергеј ја утепа онаа елена од живот со стил ххахаххаха

На Sandrin4 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.324
    Допаѓања:
    16.574

Еве линк до емисијата. Колку и да звучи сурово, човекот е во право за се во врска со водителката Јелена. Значи таа едноставно нема таква појава за да биде телевизиско лице. А најлошо од се е начинот на кој таа зборува и се однесува пред камера. Неподносливо е за уши да ја слушаш како си прави муабет како на улица или со другарки да си праи кафе муабет. Значи пред се, треба да се има граница, доза на формалност и барем основно познавање од новинарско однесување. А за другата нема што да се прави муабет, нема што со зборови да се каже, нејзиното иритантно однесување е доволно само по себе, а лета во облаци небаре е некоја Вип личност која не знае колку пари има.. бљак

На Tanjamm, buba4e89 и TashSefton им се допаѓа ова.
  5. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.758
    Апсолутно за се' е во право у случајов! :) еве прв пат гледав емисија на Сергеј...

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Ниту ја обожавам ни јелена ниту елена (со стил или без стил) , но ова беа ептен ниски удари !!
    Да го дознае една феминиска како Мадона како ја злоупотребува во емисијата на ваков начин кее го искорне Серџо од светов !

Нели серџо бил за женска голотија ? Што глуми лудило сега ?
    Не ми се доопага како јавно и во емисија ги исмејава женскиот пол без разлика дали ги обожавам или не .

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.758
    Има голотија и голотија. Едната "продава", изгледа светски и акцентот паѓа на artistic touch. Другата изгледа евтино, малку смешно и пали само кај одреден таргет.

На didisi и Sandrin4 им се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Сепак тоа е нивни личен живот ... Малогранџаштина е тоа што го прави серџо

На PaLaVa и Leviosa2503 им се допаѓа ова.
  9. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.600
    А дали Сергеј се запрашал колку тој има лик за телевизиска фаца, колку е пријатна неговата појава? Епа нека му пренесе некој дека е за дома кај Боки само. Дно од човек.

На scorpias, stevemila, Discovery и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2014
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    724
    Се сложувам со Сергеј дека Јелена нема лице за на телевизија ниту пак харизма, убаво кажа ова лице не може да продаде ништо. Но, начинот на кој што го кажа е мноху лош, и повеќе зборува за него одколку за неа, на крај краева колеги се треба малку да има респект. Мене искрено на почеток интересен ми беше, но сега ми е многу досаден, многу глуми и изводи и се тие некој исти фрази ги врти.

На Gosh, lovemme, Rose96 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    ако прочита пишав дека е убава не и наоѓам мани само ми е смешно малку дека ставиле една нејзина ејлиен слика :) и смешно ми е воопшто дека го користат тој ефект

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Ма едноминутен молк за елена живот без стил :rofl:од страна на Сергеј во последниве неколку емисии секоја му чест, а па таа кутратат со Аделина се исфали кај не шетала , кога бевме онаму во таа сезона , а во Швацарија и успеа и успеа да си се покани на гости кај Аделина на крај. Смеа беше емисијата ама дека ја коментиравте морав да ја видам. А за вчерашната емисија се согласувам во целот шо за нестилската шо за Јелена стварно не се за на телевизија, се кладам дека има сто пати поубави и подобри девојки што имаат новинарство.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.754
    Допаѓања:
    7.574
    Водителката на Лото,сабајле ја видов на канал5,и не ми изгледаше како брамена;)

На Sandrin4 и didisi им се допаѓа ова.
  14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Јас стварно не гледам нешто ужасно кај Спенџарска. Таа е што е, не ѝ ги пратам емисиите или по Инстаграм, па да знам дали и колку е досадна или дигната (иако што сум видела, делува премногу отворена и зборлива, па може тоа пречи), ама вчера ѝ го ѕирнав профилот баш... и па и нема лоши слики скоро ич. Сурат бе... значи колку и да ја сакам емисијана Мода и Сергеј со коментарите, ова е веќе лично вреѓање за нешто врз кое човек нема контрола (генетика). Девојката може да се напупа со филери и да отече во фацата џоа госпоџа Лила (која, патем, ми беше убава жена дури не ја видов завчера во емисија), и после што?
    И што ѝ се случува со образите на Лилето? Цели ѝ се ко да изгорела во пожар или ко постарине луѓе што имаат ептен виснати вени по нозе... Виши сили, давајте памет да не стигнам до тој степен кога ќе ми дојдат годините.
    Лила да беше оптегната така врз сол во Спа центар, тоа ќе беше потсврш, а Јелена, што е многу позгодна, и немаше ништо вулгарно покажано, ја изруга за џабе.
    А газда Боки бе? Таа... вагиница што ја носи на лице, веќе не под нос да смрди, туку од нос ќе почне да истекува хијалуронот. Ама он е „Леле маци, да ти каснат од муцето, а и шубав си испеглан во лицето, ко Шанел кошула.“

Е, Живот Без Стил е више друго. Секако, пак не оправдувам вреѓање на „сурат“, ама женскава има нешто толку одбивно во начинот на кој се однесува и облекува, што стварно само едноминутен молк е соодветна реакција на нејзината појава. Баш ме интересира вечер на која слика ќе ќутиме... :rofl:

На Gosh, Bibliophile, P.S.love и 24 други им се допаѓа ова.
  15. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Само што прочитав на www.ubainaizdravje.com колку барале нашите пејачи за настап:
    Владо Јаневски - 2500е
    Каролина- држела цена, ама била варијабилна, (не пишува колку)
    Елена и Слаткар по 1000е
    а Тамара 900 за настап во клуб

Верувате во цениве?

На Sandrin4 и didisi им се допаѓа ова.
  16. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.686
    Ништо чудно

17. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.687
    Допаѓања:
    25.266
    До вчера пишувавте за Спенџарска дека е грда и загреота а вчера Сергеј тоа го направи јавно.. што е сега проблемот?

На Gosh, Macito007, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  18. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Некако слабо во споредба со фолкеркиве.

19. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.600
    Тамара во клубови зима 500, 600 евра. И знам дека е најскапа.
    Елена и Слаткар 1000? Чисто сумњам за ова.

На tamche995 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    59.578
    Куку Леле и Влатко Лозановски земаат по 1000евра, Днк 1100 и тоа за час и половина пеење ова со сигурност. По оваа претпоставувам дека Тамара многу повеќе.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.