Форумџика на годината

Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. calliope

calliope Популарен член

Многу сум била мала за да ја памтам убаво (освен од спотот), ама кој ќе рече дека Дани од погоре е грда, стварно имате проблем со самодоверба.
    Мислим, океј е да не ви е убава/ваш тип, ама да е грда и неодржана, нема апликација што ќе ја спаси без да изгледа ко Покемон во фацата. Ова се некои поминимални филтри и пеглање. А, да има малце филерче, има, ама зошто да не, кога е со усул и баш преубаво ѝ стои.

Него, повеќе ми беше да прокоментирам една споредба за Сергеј и Ексклузив т.е. деколтето на Тамара „од милион долари“ и сега ова за Елена, или па таа госпоџа од соседството од вчера некоја што беше ругана. Тие се накај 40ина, ко што ми личи, ама стварно немаат толку лоши гради, за разлика од боските на Тамара, чии брадавици сигурно се бакнуваат кај папокот при слободен пад. Мислам, старееш, доиш, виснува кожа, гравитација си прави свое... не е страшно. И ние со другарки си се тешиме за мааните, ама не толку очигледно, дури нападно. Тоа е, што вика тетин ми „Да ме погалат мене по ќелајца и да ми речат Гоце, шуба кадрава коса имаш“. Ама па и ние, сиротињиве, имаме мобилни и кинески апликации, Тамарче има тим фотографи и фотошоп зад неа.
    А, со фотошоп, не од милион долари... абе цицка - главоболка ќе си направам. Буквално.
    gffghfghghf.jpg

oblace1, Justicija, smooch and 4 others like this.
  2. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

За Дани (не Димитровска!)-ја памтам и од времето, и во живо сум ја видела повеќе пати, отсекогаш ми била убава, многу! Ама сега на сликиве што ја ставивте не си личи на себе, немаше таква уста, целиот израз и е некако друг. И не, не хејтам, едноставно си се прашувам зошто луѓево, посебно тие што се убави, не си се ценат, се разгрдуваат, сакаат да бидат некој друг, ставаат слики кај што не личат на себе... Не дека не е убава на сликите, ама не е таа.

candy.cane likes this.
  3. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

значи не го можам сергеј ја утепа онаа елена од живот со стил ххахаххаха

Sandrin4 likes this.
  4. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Еве линк до емисијата. Колку и да звучи сурово, човекот е во право за се во врска со водителката Јелена. Значи таа едноставно нема таква појава за да биде телевизиско лице. А најлошо од се е начинот на кој таа зборува и се однесува пред камера. Неподносливо е за уши да ја слушаш како си прави муабет како на улица или со другарки да си праи кафе муабет. Значи пред се, треба да се има граница, доза на формалност и барем основно познавање од новинарско однесување. А за другата нема што да се прави муабет, нема што со зборови да се каже, нејзиното иритантно однесување е доволно само по себе, а лета во облаци небаре е некоја Вип личност која не знае колку пари има.. бљак

Tanjamm, buba4e89 and TashSefton like this.
  5. TashSefton

TashSefton Популарен член

Апсолутно за се' е во право у случајов! :) еве прв пат гледав емисија на Сергеј...

Tanjamm likes this.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Ниту ја обожавам ни јелена ниту елена (со стил или без стил) , но ова беа ептен ниски удари !!
    Да го дознае една феминиска како Мадона како ја злоупотребува во емисијата на ваков начин кее го искорне Серџо од светов !

Нели серџо бил за женска голотија ? Што глуми лудило сега ?
    Не ми се доопага како јавно и во емисија ги исмејава женскиот пол без разлика дали ги обожавам или не .

DAngel likes this.
  7. TashSefton

TashSefton Популарен член

Има голотија и голотија. Едната "продава", изгледа светски и акцентот паѓа на artistic touch. Другата изгледа евтино, малку смешно и пали само кај одреден таргет.

didisi and Sandrin4 like this.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Сепак тоа е нивни личен живот ... Малогранџаштина е тоа што го прави серџо

PaLaVa and Leviosa2503 like this.
  9. oblace1

oblace1 Популарен член

А дали Сергеј се запрашал колку тој има лик за телевизиска фаца, колку е пријатна неговата појава? Епа нека му пренесе некој дека е за дома кај Боки само. Дно од човек.

10. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Се сложувам со Сергеј дека Јелена нема лице за на телевизија ниту пак харизма, убаво кажа ова лице не може да продаде ништо. Но, начинот на кој што го кажа е мноху лош, и повеќе зборува за него одколку за неа, на крај краева колеги се треба малку да има респект. Мене искрено на почеток интересен ми беше, но сега ми е многу досаден, многу глуми и изводи и се тие некој исти фрази ги врти.

Gosh, lovemme, Rose96 and 7 others like this.
  11. antonelala

antonelala Популарен член

ако прочита пишав дека е убава не и наоѓам мани само ми е смешно малку дека ставиле една нејзина ејлиен слика :) и смешно ми е воопшто дека го користат тој ефект

didisi likes this.
  12. Nellie

Nellie Популарен член

Ма едноминутен молк за елена живот без стил :rofl:од страна на Сергеј во последниве неколку емисии секоја му чест, а па таа кутратат со Аделина се исфали кај не шетала , кога бевме онаму во таа сезона , а во Швацарија и успеа и успеа да си се покани на гости кај Аделина на крај. Смеа беше емисијата ама дека ја коментиравте морав да ја видам. А за вчерашната емисија се согласувам во целот шо за нестилската шо за Јелена стварно не се за на телевизија, се кладам дека има сто пати поубави и подобри девојки што имаат новинарство.

didisi likes this.
  13. anaja1

anaja1 Популарен член

Водителката на Лото,сабајле ја видов на канал5,и не ми изгледаше како брамена;)

Sandrin4 and didisi like this.
  14. calliope

calliope Популарен член

Јас стварно не гледам нешто ужасно кај Спенџарска. Таа е што е, не ѝ ги пратам емисиите или по Инстаграм, па да знам дали и колку е досадна или дигната (иако што сум видела, делува премногу отворена и зборлива, па може тоа пречи), ама вчера ѝ го ѕирнав профилот баш... и па и нема лоши слики скоро ич. Сурат бе... значи колку и да ја сакам емисијана Мода и Сергеј со коментарите, ова е веќе лично вреѓање за нешто врз кое човек нема контрола (генетика). Девојката може да се напупа со филери и да отече во фацата џоа госпоџа Лила (која, патем, ми беше убава жена дури не ја видов завчера во емисија), и после што?
    И што ѝ се случува со образите на Лилето? Цели ѝ се ко да изгорела во пожар или ко постарине луѓе што имаат ептен виснати вени по нозе... Виши сили, давајте памет да не стигнам до тој степен кога ќе ми дојдат годините.
    Лила да беше оптегната така врз сол во Спа центар, тоа ќе беше потсврш, а Јелена, што е многу позгодна, и немаше ништо вулгарно покажано, ја изруга за џабе.
    А газда Боки бе? Таа... вагиница што ја носи на лице, веќе не под нос да смрди, туку од нос ќе почне да истекува хијалуронот. Ама он е „Леле маци, да ти каснат од муцето, а и шубав си испеглан во лицето, ко Шанел кошула.“

Е, Живот Без Стил е више друго. Секако, пак не оправдувам вреѓање на „сурат“, ама женскава има нешто толку одбивно во начинот на кој се однесува и облекува, што стварно само едноминутен молк е соодветна реакција на нејзината појава. Баш ме интересира вечер на која слика ќе ќутиме... :rofl:

Gosh, Bibliophile, P.S.love and 24 others like this.
  15. honesty

honesty Истакнат член

Само што прочитав на www.ubainaizdravje.com колку барале нашите пејачи за настап:
    Владо Јаневски - 2500е
    Каролина- држела цена, ама била варијабилна, (не пишува колку)
    Елена и Слаткар по 1000е
    а Тамара 900 за настап во клуб

Верувате во цениве?

Sandrin4 and didisi like this.
  16. didisi

didisi Популарен член

Ништо чудно

17. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

До вчера пишувавте за Спенџарска дека е грда и загреота а вчера Сергеј тоа го направи јавно.. што е сега проблемот?

Gosh, Macito007, TeddyGrey and 2 others like this.
  18. honesty

honesty Истакнат член

Некако слабо во споредба со фолкеркиве.

19. oblace1

oblace1 Популарен член

Тамара во клубови зима 500, 600 евра. И знам дека е најскапа.
    Елена и Слаткар 1000? Чисто сумњам за ова.

tamche995 likes this.
  20. lost123

lost123 Форумски идол

Куку Леле и Влатко Лозановски земаат по 1000евра, Днк 1100 и тоа за час и половина пеење ова со сигурност. По оваа претпоставувам дека Тамара многу повеќе.

Thread Status:
Not open for further replies.