Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Хахаха :D Стефан се вика. Маринковиќ. Че го викаат. :)

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Е зошто баш Че го викаат? Мора да има некоја случка поврзана со тоа. :D

3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Знам Че го викаат, а како се вика правилно не знам.

На alessandraaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    3.114
    Фифи во машко издание... :D

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Истиот Фифи е пред да стане женско????

6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    ^ Фоткава ми личи како да е од скоро.
    А инаку, Фифи е се уште машко :)
    Барем јас колку што сум запознаена...

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па повеќе личел на женско, што овде не е избричен и нашминкан затоа вака личи?
    Инаку има женствено лице што си е, си е.

8. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    3.114
    ^ Вчера ја објави на фејсбук. Во Вест на насловна мислам имаше нешто во стилот дека ги фрлил штиклите и женската облека, па ќе бил машко. Мене многу не ми се верува во ова.
    Баш денес го видов, си беше облечен ко и секогаш во маица со гол стомак, цевка фармерки, па и црвен кармин имаше ставено.:D

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Фифи нека се помири дека има типично машки одлики на лицето,а тоа е забележливо по широката вилица,карактеристична за посилниот пол и силната брада. Да ги запушти веѓите па да видите уште повеќе како ќе заличи на мушко. Не дека нема мажи бејбифејс,па се мажи,така што, не,не личи на женско.
    Кај оваа појава ме иритира што се понаша и поженствено од самите жени. Не е тој виновен што се чувствува така среќно,ама нека не си гаи илузии дека личи на женско.

На CrazyStupidLove му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    да фифи се гледа дека е машко од 30 километра.Mене ни ко муж ни ко жена не ми се свиѓа :)
    Aма ај овие кажи дека се мужи. ASIANS ццц. што нација ќе беа :D

:)

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  11. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    На сликава Фифи ми личи на типечен Балканац искрено :D Селска комбинација намбр уан - малце брадичка и чупани веѓи. И уопште нема женси црти.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hа ненашминкана бугарка изгледа :D :D

Eдит- Eве го Aзис без шминка :rofl:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    лелел грозотија

14. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Кога веќе сте коментирале за Тони и син му, јас да кажам нешто :D

Не од слики туку на Немо плажата ако сте биле летово во Охрид, во кафичот на претпоследниот шанк мислам беше, многу често седевме таму со мое друштво. Е токму на тој шанк како шанкер/келнер работеше син му на Тони, кој се познава со мој другар. Мене лично не ми се допаѓа на изглед. Ама затоа многу шармантно човече е, откачено. Мислам дека тоа беше највеселиот шанк од спој на келнери, ептен беа фини сите. Дури еднаш и акробации со другарчињата изведувше, играјќи стоеа на раце и слично :D На маса до нас два-три пати се погоди да е и Тони. Каков откачен човек луѓе, еднаш фати вицови да кажува во негов стил, цел кафич се смееше :rofl:

Се деси и на истиот шанк Боки 13 со група нежно обликувани телохранители се појави, од кои почнаа цревата да ми реагираат. За негова несреќа тука беше Тони кој веднаш почна да јаде трици, за на крај Боки да си ја подвитка опашката и да се премести :rofl:

На Monna.Monna, sparklie, pamelche и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Според мене Фифи искрено повеќе мислам го личи да биде маж,има машка фаца.Отколку жена! :rofl: :rofl:

16. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Може ли просветлување ?
    Фифи е машко или женско ?

17. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Игор Џамбазов со свое шоу на МТВ

Најголемиот шоу-мен во Македонија, Игор Џамбазов се враќа во својата матична куќа, Македонската радио телевизија.

Шоуто ќе се вика ЏИШ (Џамбазов Игор шоу), а актерот и водител на шала вели дека тоа значи дека „Леси се враќа дома“.

Во интервју за минатонеделниот број на Република, Џамбазов ги открива деталите за шоуто.

- ЏИШ не е класично шоу со гости. ЏИШ всушност, не е ни шоу со гости. ЏИШ е телевизиско шоу слично на „Седуммина млади“, најгледаното ТВ шоу. Има малку од „Седуммина млади“, малку од „Бени Хил“, малку од „Мистер Бин“...Однапред смислени точки кои се монтираат со метрика, динамика, не траат многу, не го заморуваат гледачот и ќе бидат духовити. Ќе има музички точки, скечови, римејк на познати филмски сцени. Познати личности од Македонија ќе глумат со мене. Најважниот, односно најсериозниот дел од ЏИШ е антологијата на македонската поезија, вели Џамбазов.

За Република тој открива дека во шоуто ќе се појавуваат ликовите Александар Антички, Кирил Македонски и Дејан Европски.

ЏИШ ќе се спртивстави на турските серии. Иако го советувале неговото шоу да не се емитува во терминот со турски и индиски серии, Џамбазов одлучил да го направи токму тоа.

Новото шоу на Игор Џамбазов ќе се емитува од почетокот на месец октомври, еднаш неделно на МТВ.

На pamelche, Anna-Banana, Lemonade и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    машко е но се облекува и однесува како женско

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    ВЕСНА БЕЈБИ ОСНОВА КЛУБ СО АМЕРИКАНСКА ПРОГРАМА ЗА СЛАБЕЕЊЕ

За 17 дена симнав 6 килограми

Актерката Весна Бејби Петрушевска основа клуб за слабеење кој го нарече "Бејби клуб 17". По програмата на американскиот лекар Мајк Морено, која лично ја испробала, на секоја од кандидадките во клубот им гарантира дека ќе ослабат 6 килограми за 17 дена. Програмата се состои од 4 фази по 17 дена: забрзување, активирање, достигнување и пристигнување, и ќе чини 3.000 денари по фаза.

Одлучив таа програма да ја споделам во Македонија, затоа што се уверив дека е функционална и здрава, и во неа нема никакви трикови за измама. Нема однапред напишани диети, или крути физички вежби, ниту пак налудничаво броење на калории. Планот на исхрана и вежбање по 17 минути на ден, се следи многу лесно. Не се чувствувувате гладни, го губите вишокот на килограми и фамозното "стомаче" и ќе го донесете целиот организам во топ форма", објаснува Весна и додава дека ќе се работи во групи, и членките на клубот меѓусебно ќе си помагаат и ќе разменуваат искуства. Таа ќе им биде достапна за разговор во момент на искушение. " Во последната фаза, за време на викендите е дозволена омилената храна. Постои и петта, "ПМС фаза" која е бесплатна и се добива као бонус. Кандидатките веќе се пријавуваат на фејсбук профилот на Весна, и наскоро ќе се знаат и детали за седиштето на клубот.
    "Кога можев јас на сите стресови, семејни драми и напорна работа да го сменам начинот на живеење ,можат и тие. Се е прашање, колку се сакате себеси", вели Весна Бејби.

20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Поантипатично суштество од Весна Бејби мислам дека не постои на сцената. Особено во последно време со таа емисијата на сител што беше, и изјавите што ги дава на тв :puke: :puke: :puke: :puke:
    На почетокот беше ок во Вртелешка, ама и таму се занесе ептен. Во главно воопшто не ја сакам како лик.

На sanjalica, MissDior и Dvolicen им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.