Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Леле дефинитивно не би ја применувала диетата на Весна бејби. Цел живот ослабнува и пак не е слаба. Н е и верувам бре :)

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Абе не е таа крива што сака да има големи уста а ла Анџелина Џоли па така се шминка или ја излажале така да се шминка :?:

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Ја гледав во една емисија пред некоја недела и верувај, бааги е подзаслабена. :D
    Си има меше малку ала мини-мишелинче, ама во нозете е многу ослабена, ко каца беше.
    Понекогаш ми е фина, ама дефинитивно собра многу негативни поени со таа емисијата кај што плукаше по кој најде, одеше едно време на Сител. :|

4. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Eве ја бе Hикол, ај ај, нема да мрчам за Kардашијанкава, ни за нејзината шминка, глас, песна вокални способности , стил и појава :rofl:
    у реду е промрчев, како и да е еве го долго очекуваниот спот :)
    http://www.youtube.com/watch?v=ysdFx7x1kwc

6. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    :^)

Ow dear Lord have mercy :clap: :puke:
    Што се мачела и напињала побогу.

На anabel-a и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Зини земјо голтни ме и фрлиме на МАРС.
    Оваа Емии Никол многу ме потсеќа на Зои Блаж
    http://www.youtube.com/watch?v=Ob3f5Qnq7os прокоментирајте ја.
    Во право е тој коментарот дека ни фотошоп не и помага,немате појма колку е само одвратна.И колку е само дигната со носот лета,в крај. Не беше ни толку позната кога бевме заедно на еден роденден.Ама мили мои муабет со никого не правеше.
    И оваа другаркава ја претставува кога одеше уште со Христијан Тришоски, и викаа а паа таа има дечко вака така одовде. Искрено ми се згади од муабетите,јас со сиот мој ум и реков : Те познавам Зорица Блажева така? Или Зои Блаж како и да е.И што сега мислиш дека си пејачка,и кој е како тебе?
    И девојчево незнаеше што да рече,стана и си излезе надвор САМА си седеше.

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    :(
    Побогу, ама е грда оваа Emmy Nicole, дури жал да му падне на човек.
    Мое искрено сочуство.
    После ќе речат - од мајмун човек бивало, абе бегај таму. :(

Таа девојката во спотот на ДНК за глупото песниче Авион, која е? Дали е охриѓанка?
    Зашто ако е таа што ја гледав, на слики навистина изгледа девојката убаво, ама во спотот... :|

На kate21, Anna-Banana, LilBaby и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Искрено, порадо би имала убава фаца отколку вакво тело. Мислам... :x

А нели е велешанка оваа Еми? :?:

На Hipster и Trendafilka им се допаѓа ова.
  10. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Само јас приметувам или така е навистина?
    Па колкави УШИ има :o :o :o
    Лелеее не е за смеење, ама кога веќе се гледаш дека ти се големи ушите пушти ја косата, скри ги. Лелеее грдо изгледа :sweat:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Морам да го пофалам Милчо Манчевски. Од јавниве фаци.

Го начекав у град у непосредна моја близина, и ко што ме направиле моите, не издржав да не му направам муабет.
    Не знам што се се зборува за човеков, ама ко прво, е легенда и направил многу за Македонија со својот талент за правење филмови.
    Ко второ - кој друг може да се пофали од нашиве простори со земена MTV Award за една од моите омилени од Arrested Development? Ма, се поклонувам за такво нешто.

Човеков е елоквентност и ум на место. Ужасно убаво си направивме муабет, дури и совети ми даде, ха! :D
    И така, задоволна си реков - имаме фаци кои вредат. Чим ме истрпе овој мене у ниедно време со моите филозофски прашања, добро е :tmi: :D

А овие ѕвездулиња пролазни ко возот за Кичево, нит ме интересирале, ниту ќе ме интересираат. Дури и во момент на најголема досада, ко овој, кога сум прикована на кревет и не смеам да мрднам :lol:
    Ја заглеав онаа Еми Никол Лудото што ја постирала - добро за вакво нешто треба човек да се срами бе?! Јас да имам ваков спот со таква песна, уште и онака да изгледам, ќе умрам од срам. Што знам....
    Абе ни смешно веќе не е...оно, е, па си викаш - леле беља! Иди реши се што чуствуваш работава :D :worried:

На Bozica1980, Buttterfly, Hkikica и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Леле ова е траги комично бе. Ужас. Сеа дури си се осеќам многу убава хихи, колку е грозна беее

13. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Девојки од колку почнува церемониата за отварањето на фестивалот Браќа Манаки?

14. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    http://tvpaket.com.mk/scena/1133-2012-09-14-14-22-34
    Не ми се верува во ова баш зашто Ноне отсекогаш имала големи гради.На сликиве можеби и` се малку попоткренати и стиснати. :lol:
    И уште ова
    http://tvpaket.com.mk/scena/1130-2012-09-13-21-16-36
    Значи најодвратното суштество на македонската естрада!Заедно со нејзиноно другарче, Зоки новинарот (кој, на радост на нашава држава, ја напуштил како што прочитав по медиумиве) ми се комбинација што ми предизвикува :puke: Па уште некој во коментарите напишал MILF.Ајде бе :fubar:

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ноне нема големи гради, има мало тело :)

16. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    На километар се гледа колку се кутри најголемиот бр медуми кога се фаќаат за сламка само за да имаат некоја приказна, ма колку и да е очајна. Е што, девојката има природни бујни атрибути и треба да се извинува за тоа, или па да не сакаат да облече узврат костим за капење?
    А за госпожа Роза ноу комент. Немам соодветен вокабулар

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  17. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    99
    Тв водителката Хелена Роза со кафулето Галерија 19 во Старата скопска чаршија го прослави 35-от роденден. Во тесен круг на семејството и блиските пријатели Хелена на својот роденден добила идеја да направи лежерна атмосфера, арно ама нејзиниот најдобар другар новинарот Зоки Фаци решил атмосферата да ја вжешти и затоа другарка му ја изненадил со стриптизерот Борче кој со својот жешок танц ги крена гостите на нозе. Шокирана Хелена му се придружи на стриптизерот, а на ќерка и Кјара и забрани да го гледа стриптизот оти била малолетна. Потоа Лени ја пресече тортата која во нејзин стил беше во вид на големи цицки.

-Не ги кријам годините, си се носам со нив.На 35 години се чувствувам како да имам 20, вели Хелена.

Дознаваме дека освен букетите цвеќиња, Лени добила на подарок голем број рала штикли и долна облека.
    http://grid.mk/read/news/76997608/87128 ... -za-helena

:rofl: :rofl: :rofl:

18. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Колку нема везе спотов со песнава :puke:

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Страшна ми е мене оваа Еми Никол, посебно во спотов каде што е облечена во бело,со косата во реп.
    Искрено,жал ми е.
    Мене на нејзино место би ми било срам да ми го гледаат спотов, искрено. Не знам што им се мота низ глава на ваквите кога се гледаат самите. Изгледа имаат премногу нереална и искривена слика за себе,и имаат некоја патолошка самобендисаност, па си се допаѓаат у било какво издание, не знам што друго да помислам.
    Греота,навистина,језива е...

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Барем добро да изгледаше девојкава, па ќе речеш некако, гледам, не слушам....
    Ама вака, не за гледање ниту за слушање. Промашај.

Си ја земала ќерката на прославата. :clap:
    И како се рачуна оваа Хелена за јавна личност, кога единствен талент што го покажала на тв е нејзиниот лош стриптиз!?

На VayaConDios му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.