Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Сашко Коцев се жени во сабота

Сашко Коцев кој ја побара раката на својата девојка Смиљана на спектакуларен начин на овогодинешната “Златна бубамара на популарноста”, ќе прави свадба оваа сабота.

Популарниот актер и неговата поубава половина- докторката Смиљана Бун­дев­ска, нема да ги спречи врнежливото време да ја остварат нивната долгонајавувана свадба.
    Изворно

2. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Морав да прокоментирам, ми падна во очи. Во темата барам песна гледам објавиле видео на почетокот ми се виде познато

http://www.youtube.com/watch?v=vDRnkTSdbRE

И веднаш ми текна на спотот на Тијана што го имав неколку пати фатено на ТВ

http://www.youtube.com/watch?v=kEQgmzrnBRk

Првото видео постирано на 3 Март, ова од Тијана на 7 Јуни.

Можеби не се исти, но сличен концепт имаат.

3. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Ова стои како топ коментар во официјалното видео за песната на Тијана :)

4. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    ^^Која е девојката на сувозачко до Тијана? Многу е провокативна :$

5. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Ќе кажам само едно... жалосно.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сашко Коцев се жени во сабота
    Вљубената двојка ќе стапне на „лудиот камен“ во сабота...

Популарниот македонски актер Сашко Коцев и неговата свршеничка Смиљана Бундевска во сабота ќе прават свадба.

Се уште се раскажува изненадувањето на Сашко кое и го направи на Смиљана, кога пред преполната Универзална сала на одржувањето на „Златна бубамара на популарноста“ ја побара за сопруга.

Двојката викендов била во Битола, на промоцијата на филмот „Трето полувреме“, во кој Коцев ја игра главната машка улога.

http://senki.mk/content/scena/%D1%81%D0 ... %82%D0%B0#

7. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Не знам дали е пишувано нешто за Ноне Неделковска за нејзиното `крстарење` |( поточно работење на брод, што и го прават обичните луѓе.

Немањето тезги овде, ја натера да оди на печалба, во ред.

Но некако почна да ме нервира, се на фб само постира разголени, вакви, такви, егоистични слики каде се самопромовира, бара внимание и пажња.
    Не знам, ама некако ниско ми е.

8. hedonistka

hedonistka Активен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    За Катарина и филмот "Трето полувреме"... Нема врска дали е дипломирана актерка или не е. Едноставно режисерот така одлучил дека таа најдобро ја остварува неговата визија за улогата на Ребека. Дискусијата како треба да се прави кастинг на актери мислам дека е бесцелна бидејки на крајот се знае кој одлучува и ќе го одберат оној кој најмногу му одговара за улогата, а не оној кој е најквалификуван. Проблемот е што кај нас ретко се случуваат кастинзи, мал и ограничен е бројот на улоги и младите актери ретко можат да се промовираат себеси на такви кастинзи па да добијат можност да му "одговараат" на некој филмаџија. Затоа не можеме да се споредуваме со Холивуд кај што секој може да си најде улога (било да е реклама или филм) зашто таму има потреба од секакви профили, додека кај нас, тие граници се малку потесни.
    Јас веќе го гледав филмот и мислам дека Катарина солидно си ја заврши работата, и воопшто во однос на актерската екипа можам да кажам дека нема промаш. Сите актери совршено се вклопуваат во улогите. Има пропусти во однос на сценариото, но за тоа понатаму, гледајте го па ќе коментираме...

9. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
  10. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    ^Македонки се? :^)

Честитки на Сашко Коцев,стварно изгледаат заљубени ептен.И тргна на естрадава со свадби :D

11. Chunga-Lunga

Chunga-Lunga Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    37
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    http://off.net.mk/net-roulette/galerii/ ... anaki-33#5
    Оваа Лабина како ги прегрнала гостиве на сликите,као да се војници у ЈНА,па за дуго сечање. Гарант позади на сликите,и се имаат потпишано! :D

На Buttterfly, Gordana10, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    МОМЕНТОТ КОГА ГУЛАБИЦА ВО АВТОБУС МЕ ПРАШУВА СЛОБОДНО ЛИ Е (ДА СЕДНЕ ДО МЕНЕ) :rofl:

Значи се изнасмеав дома со мама ооооооооо за цел црн ден.
    Си идам од Скопје кон Неготино јас.
    Автобусот влегува во Велес, а крајна дестинација му е Валанадово или Струмица не знам точно, и девојчето што седеше до мене стана, се симна во Велес, а јас спиев цел пат, и онака се растегам и гледам една цицлеста стегната девојка со проклето лоша шатирана коса со сиви и бели прамени иде накај мене. Кога ја дигна главата немаше промашај, па то је Гулабица! :D :D :D
    Ми вика, слободно е? Со една невина фацка, јаоооо душичка :D
    И јас дада, повелете.
    И ете ја она, стегната во џинс, со црно квази кожно палтенце, со бела маица под палтото пикната во фармерките, со косата ужас, иста ко на спотот, значи се се и е исто, со пола цицики испаднати од палтото.
    Нокти долги едно метро, светкави, нос од тука до Сараево, седната и гледа само напред како кукла Боже :D
    Јас во мене вриштам, едвај чекам си викам дома да кажам, летово на одмор коа бевме им ја покажував, ги убив, па и тука, се возбудив, дај побрзо да стигнам си викам :D

На figgiMK, cinderella5, Monna.Monna и 12 други им се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    И не зеде автограм? :fubar:
    |(

На I.love.your.lips, sadangel и kikav им се допаѓа ова.
  15. anuskaNESTLE

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    До сега како што читаш сите пишеме и се зезаме, се смееме и коментираме за сите, и истото тоа и јас го пишав за госпожава пошо не ни очекував вакво нешто, и да, не е она Шакира ама сепак тоа не ти дава за право одма да бомбардираш драга Сесилија :)

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Па и јас се зезав, ама изгледа човек мора да стави смајли за да му се сфати хуморот.
    Ме пресмеа со постот затоа и ти пишав во таква конотација како смееше да ја оставиш без автограм, а ти право ножеви ми вадиш :o .

Еве ќе ставам сега смајли, да не ги засукуваш ракавите за тепачка напразно :D

На sanjaeva, JoxyTheFreak и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  17. anuskaNESTLE

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Не ма жено, не се тепам јас толку лесно :D

Него без смајлиња ептен сериозна ми дојде, опрости извини.
    :)

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    http://www.youtube.com/watch?v=ysdFx7x1kwc

Се надевам дека некогаш оваа ке имам шанса да ја сретнам.. и многу сакам да ја прашам кој е тој што и кажал дека има потенцијал за пеење?! :?:
    и кој и рекол дека е убава? :puke:

19. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Веќе некое време Скопје е преплавено со плакати и билборди дека нешто ќе се „отвАра“ на 2 ноември. Сега знеме - СЛАТКАРИСТИКА го најави својот втор, голем солистички концерт - „ОТВАРАЊЕ“, кој ќе се случи на 2 ноември, три години по неговата „Хип-Хоп револуција“.

Концертот ќе се одржи во арената „Борис Трајковски“, а Марко Слаткаристика ќе ги претстави песните од својот актуелен албум „Новиот албум“, ама нема да ги изостави ни старите песни. Гости ќе има, од тимот на Слаткаристика и од Иноватива Груп најавуваат „јака журка“, ама за сега деталите ги чуваат во тајност.

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Сашко Коцев и Смиљана Бун­дев­ска

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.