Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

дај спомнете што ви е омилено од винчини еве ветувам ќе го пробам ако го немам пробано тоа :D

Oxymoron likes this.
  2. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

3. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Ама оваа стварно е случај за посматрање.

4. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Која убавина и харизма ја има оваа? Со ДунаФче под рака и у Вардар. Девојчето се надевам нема да биде како мајка и убава е и убаво пее.

5. Lilit

Lilit Форумски идол

А Миа да оди на посматрање, и сите инста инфлуенсери што биле погодени од бришење на следачи на инста.
    Се потресла за 500 факинг следачи. Оди лечи се бре... страшно. И се расипал денот ради тоа, па и се оправил од питачење поклони. Болест.

Мелита не може да зборива нормално веќе од ботоксот во образите. Како да има нешто во нив. Језа. Движењата, погледи и се неприродни, забегани... За трошењето... Нема ли некој да и каже дека не е здрава?! Ама сериозен проблем има женава, за почеток да речеме посериозна неуроза...
    Детево ја брани мајката во јавност... прави алиби...страшно. Фамилијарно се талентиранибза пеење инаку. Брат и на Мелита пее одлично, на свадба една го слушав. Ама криминалец тежок.

Last edited: Feb 13, 2019
    tamche995, calliope, oblace1 and 17 others like this.
  6. Antebellum

Antebellum Популарен член

Откако престанавме да ги спомнуваме Миа и Мелита почнаа да си се дружат и да си се викаат у емисија ама џабе. Не верувам дека некој ќе им обрне внимание. Двете се без памет.
    Тортиците од Винчини ми се омилени! <3

7. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Ова е веќе страшно луда работа,измопачена како вештерка,пластика целата,женава скрена скроз на скроз.Мислам дека користи многу ама многу дрога,што веќе неможе да си ги контролира гримасите што несвесно ги прави од дрогата.

8. Justicija

Justicija Форумски идол

Урлаааам :rofl::rofl:
    Screenshot_20190214-193502_Twitter.jpg

buba4e89, Sexybaby86, oblace1 and 3 others like this.
  9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

И мене тортичките на Винчини не ми се допаѓаат , особено оние со чоколаден крем во нив . Ужасни ми се . Од јагода и шумско овошје можам да ги поминам ( ако веќе ги имам дома и ме фаќа криза за благо ) , ама затоа мафините им се њам њам . Преубави ми се .

Особата од погоре , не знам дали користи дроги или има здравствени проблеми , ама нека мисли на девојчено малку . Ако она решила да се унакажува со ботокси и да живее така како што живее , барем нека го советува девојчето да не се угледува на нејзе . Или барем нека го советуваат тетки , баби , стрини и не знам кој друг . Ако се угледа на оваа , тешко на девојчето .

10. Girly90

Girly90 Популарен член

Не знам дали е доволна јавна фаца оној Адам Лабунски, но нема тема 'дно дна македонски фаци'.
    Типот не се ни сеќавам како малце се проби на сценава, но толку ми стана одвратен откако на матурантот што почина не сакаше да му ги врати парите од капарот уффф мизерија белосветска. Па и вчера го гледам на Ѕвезде Гранда уште татко му си кажува ѕвезда е он.
    Ма каква ѕвезда бре ѕвезди те утепале, ќе менувал он песни зошто не му се пеело од Ковачевич бре бре. Убаво му рече Марија дека е препотентна, самобендисана личност само уште да се откажеше од него ко ментор подобро ќе беше

11. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Оваа не можам да ја смислам.
    Со кое право вака снима луѓе?
    Нели и е срам?

Screenshot_20190218-114635_Instagram.jpg

И нема да се мУжи, оној настан за венчаници ќе има. Нема уште потенцијална будала.

12. lost123

lost123 Форумски идол

Ова е не почит и без грам култура. Како може да снима и слика што ќе и текне и да не почитува туѓа приватност? Ова е дно, со овој памет вака она тоа никогаш нема да го дочека! Срамота.

didisi, H.VAGA, naturally and 4 others like this.
  13. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Ја одследив од што ми претече со нејзините безвеза сториња со текстови и на секои 15минути ставаше стварно не знам женава има ли друга работа освен инста.
    Врв на кариерата и беа сториња каде што на работа на биро се траска на музика со уши на куче и разни глупости.
    Не верувам некогаш да и дојде памет мисли дека е интересна ама со стоеињава повеќе иритира само.

didisi, christinnn, Harper and 3 others like this.
  14. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Кога го видов ова ми идеше да и пишам. :@ Ќе излажев дека ми се баба и дедо ако треба.
    Со последната реченица ја утепа. :D

Интересна е де. За девојчиња кои штотуку добиле. Возрасна и нормална девојка нема да и е интересна.

Antebellum, lost123 and ocicka2014 like this.
  15. bunny19

bunny19 Истакнат член

Што повеќе да се каже за него.. по глуп човек немам видено, а кога ја видов сликата убаво се изнасмеав

Attached Files:

Victorian, buba4e89, calliope and 4 others like this.
  16. Harper

Harper Популарен член

Врв на сите сториња и беа тие во кафаните во Германија и тој дечкото на аеродром што го снимаа со другарка и.

Убила ме туџа срамота. Јас не можам да си поверувам како ваква личност може да биде водител на утринска програма...

Antebellum, Mr. Right and ocicka2014 like this.
  17. lost123

lost123 Форумски идол

Screenshot_2019-02-18-23-23-00.png За добра ноќ и еден бабин лек.

MonMon, candy.cane, M&M and 27 others like this.
  18. John Snow

John Snow Форумски идол

Овој бабин лек стварно помага,прашај паталец:|:tmi::D

M&M likes this.
  19. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

оваа одма да се зачлени во групите ако не е веќе зачленета на фб од карактер мамички, домаќники, женички итн. и нека си ги споделуваа овие "мудрости"

candy.cane, Ники., done and 6 others like this.
  20. Русата

Русата Истакнат член

Спенџарска ми е драго што никогаш не сум ја следела па ова е дно (facepalm) Баба Лила нека наоѓа дечко веќе аман не уби со сториња за внимание, а вечерва ја отследив Љупка :smirk: Па тоа бе ни на дете не му е забавно нејзиното, не знам како може ова нашиве јавни фаци да се толку неинвентивни и некреативни и толку толку нарцисоидни со објавите (facepalm)(facepalm)(facepalm) Досадни до немај каде.

Милена ме уби со селската ревија од Ива, некој што најмалку знае да користи инста и да биде бар малку фаца ми е таа. Шо знам мене ми е многу селска, како год да ја нашминкаат или облечат и не знам што таков лик ми е премногу прост и обичен.

RosettaStone, didisi, PaLaVa and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.