Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Вера ми е мене многу убава жена, и топ изгледа за годините, за разлика од многу жени што се имаат изобличено со операции и ботокси. Не гледам што е одминато...

2. mamaorhidea

mamaorhidea Истакнат член

Дефинитивно ќе се согласам со коментарите на @Sandrin4 и @referentka жените како Вера, Татјана, Црнокрак... кои изгледааат прекрасно и на 40 се и те како за секоја пофалба и може да застанат рамо до рамо и со помладите манекенки и не гледам зошто не би работеле сеуште

Victorian, blackred, Animali and 12 others like this.
  3. Justicija

Justicija Форумски идол

Јас реков дека е убава но дека е потребна свежа нова млада крв |(
    Го направивте форумов како селски панаѓур со вашите погрешни толкувања

Emma2 likes this.
  4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Јас мислам дека ја гледав пред некој ден во Ексклузив или каде и да беше, го имам истото мислење за речникот и однесувањето. Изглед настрана, делува ко малце расеано, превозбудено и размазено зборува. Може таква си е ко особа, нејзина работа, не ја плаќаат веројатно за да држи говори.

Што се однесува за млада и свежа крв, ете девојката Бојана што сте ја ставиле на претходните страни е згодна, барем изгледа малце постегнато за разлика од другите тн. манекенки во државава, али на лик мене лично ми е прегруба. Не е грда, али не е мила и нема некој допадлив лик. Би ја гледала Вера по реклами секој ден наместо нејзе.

Victorian, LollySky, MissDior and 2 others like this.
  5. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

Не знам каква улога има убавината со водителството. Треба да знаеш да зборуваш, да имаш personality , да си харизматичен и да имаш убава енергија. Убавината и колку е згоден некој нема везе.
    Сте ги виделе ли водителкине на RTL Хрватска? Симпатични се ,ама далеку од лепоти, па толку убаво се изразуваат, знаат да задржат внимание и секоја од нив си има некоја посебна ѕвезда. Еве за пример ќе ја земам Антонија Блаче ,која води само неколку години, просечна девојка/жена по изглед, има и вишок килограми сега ,па толку е мила и природна ,мераци да ја слушаш.
    Кај нас се пренамагаат, и не се воопшто свои и природни,затоа немаме квалитетни лица во етерот. Вера е убава, ама мене лично не ми се допаѓа како зборува,модел може да биде секако ама водителка не.

6. candy.cane

candy.cane Популарен член

Бојана има само 18 години, најверојатно има пред неа добра кариера заради цртите и висината, ама ств има груба фаца.
    За телото ќе кажам дека лично мене не ми е убаво освен што е стегната ама тоа си е мое мислење.

@LunaGrey се греши многу кога ќе се постави манекенка за водителка само поради изледот. Далеку од тоа дека сите манекенки се глупи, ама не е се во изгледот. Харизмата е многу поважна.

bunny19, Victorian, LollySky and 3 others like this.
  7. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Другите го направиле форумот како селски панаѓур, а ти користиш изрази како „искористен куртон“ :?: За да го подигнеш нивото на култура на форумов, тргни од себе и внимавај на речникот. Коментирај, критикувај, и јас го правам истото, но ова е многу невкусно и навредливо.

8. antonelala

antonelala Популарен член

Која е Бојана? Каде можам да ја мањачам малку?
    Може за мојата омилена да си кажам нешто без да ме каменувате? Беше на кастинзи во Милано и Париз за на крај само на Парос да слика? Штета, изгледа дека тоа е тоа

Ја најдов! Бојана ако проба надвор од Мк ќе биде супер, за каталози за долен веш. Нема фаца за друго според мене. Не изгледа слабо како манекенките во странство, ако ова тело го има на 18 мислам дека на 22 веќе нема да може да продолжи. Има негде каде може да се видат пропорции?

Last edited: Mar 20, 2019
    candy.cane likes this.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Ставете фотки од Бојана :wasntme:

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Screenshot_2019-03-20-18-59-47.png

zhap4e likes this.
  11. LollySky

LollySky Популарен член

Сосема просечна, ништо посебно.

12. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

леле луѓе колку високи критериуми имате
    па ако девојкава е просек, тогаш се прашувам што сум јас :sweat:
    просек е нормална македонска девојка, со некое килце плус, какви што ги гледаме на улица секој ден. Мнозинството го прави просекот.
    Ако згодна девојка со 2 метра нога и симпатичен лик е просек, тогаш 80% од девојките во земјава се грди. Така испаѓа.

13. LollySky

LollySky Популарен член

Не зборувам за телото, за фацата зборувам. Ни оддалеку не е некое специфично впечатливо лице кое би оставило впечаток и останало запаметено, од типот на Вера, Катарина, светските модели па ич да не ги спомнувам.

14. Bridget

Bridget Форумски идол

Девојката може да биде блогерка ако обожава да се слика и фино изгледа. Тоа не е доволно за модел, се гледа аматерство оддалеку.

DAngel, Askopje, Selest and 1 other person like this.
  15. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

па 18 години има, кој е профеционалец на почеток на кариера? Јас сигурно не сум била.
    Ги гледав сега нејзините highlights и мислам дека убаво оди на писта.

16. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Обично моделите почнуваат кариера на 15/16 години...затоа што сепак е работа каде што ќе бидат ангажирани додека се млади освен ако станат новата Наоми или Синди па да имаат кариери до крај на животот.

Инаку и мене не ми се свиѓа девојката, убаво тело но лицето ништо посебно дури и грубо...пробува да продава некој сексапил но нема лице за тоа.

Noemi, Askopje and candy.cane like this.
  17. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Ајде,Вера е колку-толку позната,ама другата,младата,не е е некоја широко позната јавна фаца.Не е за дискусија во оваа тема. |(

Svetoslava likes this.
  18. Al3xandra

Al3xandra Истакнат член

Бојана е модел од 12 години и патем сеуште е малолетна,нема 18 години. ☺☺

19. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Оваа Спенџарска стварно не е арна со паметот. На што личи ова бре, мизерно.
    Од кај и влегува на сестра и сред доење (се сомневам дека воопшто и е најавена дека иде), и пали светло па и ја снима и на крај и го зима бебево од 3 дена така од надвор влезена директ со немиени раце
    AA66A213-C38B-4DD4-B038-47936568508B.jpeg

Konfetka, M&M, Alisa22 and 2 others like this.
  20. GirlyGirly

GirlyGirly Истакнат член

Дајте линк од инстаграмот на Спенџарска. Многу пати е спомната па да сум во тек.

Thread Status:
Not open for further replies.