Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  2. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89
    македонскиве јавни фаци....и баш нема многу за коментирање.Оној сељакот Карло Бос веќе преку таквото ми е,шо се праи со сила дибидус сељак,Елена Ристеска исто,се омужи и одма мења стајлинг...а за другите да не коментирам....

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па што има врска дека се омажила ако менува стајлинг, забрането е за мажени жени да менуваат стајлинзи?

На rainlover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
  5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Вистина е дека Елена е асистент на Филолошки ? Една другарка ми кажа. Уште спомна и дека нема дипломирано.

6. fensylove

fensylove Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    прочитав се од прва до последна, и за жал повеќево од јавниве фацки (женски) ни биле... ми заинтригираа трачевите од почетните 50 страни па ако некој сака да ме упати нека ми пише лп. денеска се регистрирав но си читкав цела година. Лоба ми е така слатка но и за неа слушам муабети, раскинале затоа што била претерано љубоморна, демек :tmi: :x Елена Р не можам да ја препознаам, Каролина претерува со нејзината таинственост за врските и пак скоро се излага на виделина, Иванна ја снема. Б Дебарлиева ми е преслатка, не можам да престанам да ја гледам и слушам, преубава и прехаризматична. Поздав до сите :*

7. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Со среќе нека му е на Рубен

8. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    ако луѓето те сакаат ќе те сакаат таква каква што си.. Во ред е да смениш стил но оние кој ја сакаат твојата музика ќе ја сакаат ти и да си 100 kg

кој е овој со неа на фотографијата жити се

Прикачени фајлови:

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    На Chocoholic, Divinebutterfly, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.386
    Допаѓања:
    103.179
    Славиша Каевски, македонски актер, дел од триото Гораст Цветковски, Сашко Коцев и Славиша Каевски.

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Е за ова mims-89 може да ни каже подетално.
    Инаку луѓе,загреота.Згасна уште еден млад живот.

Ристо Калиников, 22-годишниот гитарист на Aquarius бенд од Гевгелија, придружен состав на првиот македонски Идол - Иван Раденов вчера ја загуби битката со леукемијата. Роден е на 5-ти февруари 1990-та, а во 2004-та заедно со Раденов ја формираа групата.
    Во изминативе осум години групата Aquarius има настапувано низ цела Македонија, а досега забележале над 800 свирки. Групата има и три свои песни – Сепак различни, Слободен и Ќе продолжам сам, а последниот период се подготвуваше материјал за деби-албум...
    Ристо се разболе лани во ноември и водеше тешка битка со леукемијата. Засекогаш ќе остане дел од нашиот бенд, иако физички не е тука. Беше феноменален гитарист и човек, а Aquarius беше неговиот дом. Многу ќе ни недостигаш пријателе – пишува во соопштението кое ни го испрати Раденов.
    На погребот на Ристо присуствуваа повеќе од илјада луѓе. Цела Гевгелија дојде да му оддаде почит. Ристо, почивај во мир.

Почивај во мир,Ристо! ;( ;( ;(

На Marbella и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Нема што да кажувам подетално и да изнесувам нечиј приватен живот тука кога и онака 99% од темава се измишљотини, а и не се замарам со приватниот и јавниот живот на нашиве пусти ѕвездички.

13. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Магдалена многу е разубавена не ја препознав :)

Прикачени фајлови:

• mm.jpg
      mm.jpg
      Големина на фајлот:
      169,6 KB
      Прегледи:
      435
    На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    http://a1on.mk/wordpress/archives/49595 ... y.facebook

Во тешка сообраќајна несреќа која се случила пред половина час на патот Велес-Штип најверојатно животот го загубил тв водителот Зоран Василевски-Фаци додека тешко повредена е Хелена Роза, обајви порталот Либертас.

Како што пренесуваат од порталот, автомобил од марката Рено Канго со жолта боја излетал од патот кај месноста Сарамзалино, штипско.

Во него очевидец ги препознал Зоки Фаци и Хелена Роза. Сега за сега нема потврдни информации околу трагичниот настан, но се претпоставува дека тв водителите итно се префрлени во гратската болница во Штип.

15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Значи не се десило ништо зоки напиша на неговиот фб профил дека им се дупнала гумата и дека излетале од патот меѓутоа живи и здрави се..

16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Да да и јас сега видов, тоа е е*аново ни новинарство, умре и воскресна многу луѓе периодов..

17. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Дупната им е гумата само значи Боже како смеат такво нешто да си дозволат да напишат, одма да умрат човек!
    Срамота

18. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Самите си ги вадат трачевите,од мравка слон во приказната да направат.Јаките јавни фаци па не им иде некако да се истаканат и морало вака со нај црното сценаријо -демек некој се припотресе за Јелена-коза и тој марсовецот со чело како писта за муви :lol:

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
    Зашто пишува по порталиве дека покрај бојата на коса Елена менувала и боја на очи ласерски? Каква непотребна глупост. |(

20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    За публицитет и умрени се направија. Официјлано е, луѓево ќе направат буквално СЕ за внимание. Не верувам дека на некој друг би текнало да пишува вакви глупости за вакви ликови. Виделе одамна дека ги немало по новиниве, па ајде да размрдаат малку, да не случајно ги заборавиме големите таленти што ни ги подарила земјава.

На Danilela и Dvolicen им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.