Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ок е има убај песни и не изводи нешто многу, не се филма толку.. се на се е ок ;)

2. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Ферхунде има работено Софија у сендвичарата под услов демек ако работиш имаш шопинг сеа и малата му работи Марина џет сетерката

3. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    ај ако може и мене лп,освен за натали :$

4. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    AAA,не сте фер стварно, уште една лична порака никнала, а мене не ми ја пративте, а јас онаа за Натали на сите ви ја пратив... лоши, лоши девојки :P :lol: :wasntme: Пратете ми ја пораката , па јас после имам уште нешто многу сочно за вас(100% проверено за Елена Ристевска и уште една личност..) Чекам порака за Иванна :rofl:

5. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    почни да праќаш сочни детали за елена ристевска и таа другата
    иначе го поштувам исто и бени од нон -стоп и мелита онака типкава ми е мн згодна и убаво се понаша камерите ја сакаат

6. Lastbreath

Lastbreath Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    20
    Значи се на се Македонскиве јавни фаци се трагедија до трагедија, се неписмено до неписмено, сите поима немаат од тоа што го работат (се разбира има исклучоци) ама на крајот они си тераат филмот си прават пари а ние седиме на интернет и ги оговараме. Би ве замолил ако може и мене да ми пратите од личните пораки со муабетите за елена и за кои други имате :)

7. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Ауууу, прочитав за Иванна :o Леле брука :tmi: Иначе за Елена Ристевска, ајде вака на пост ќе напишам, ама сега вие морате да читате меѓу редови :!: Девојчето уште од 16 год. , кога првпат почна да пее во М2 ако се сеќавате со високите чорапчиња :lol: ...Епа уште од тие 16 год. она редовно спортува со Дарко Димитров, мислам дека најчесто меѓу спортот вежбаат и дигање и спуштање во теретана, па ете од каде двајцата имаат таква вита става и затегнато тело...Тоа ми беше муабетот, а не трач :wasntme: :wasntme: :wasntme: :lol: Е сега единствено Боки ја чепна јавно за тоа Елена и затоа паѓаа тужби, имаше препукувања јавно меѓу нив, а и ден денес кај и да се видат очи ќе си ископаат :lol:

8. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    цццццццц до кај стигна нашава естрада боже господе срамота

9. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Ај ако може некој да ми ја прати пораката за Иванна од а1!!!!
    Ако има и некоја друга освен таа за ,,лепотицата,,, нека прати,нема да ја одбијам!!! :) :) :) :)

10. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    ааа...прети ај на мене една ЛП за Натали.... :) ...па после ако има за Елена уште една... :lol:

11. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Туна е добра вака не се форсира нешто...и ја нема често на ТВ...имаше една убава песна....само незнам баш како се викаше... :)

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Леле бе луѓе што зборите Сања ли била супер :^) Па колку е растурена она ни самата не е свесна :$ Ептен си е по занаетот :!: Баш пред една недела слушнав муабети еден нејзин комшија кажувал дека дошла на гости дома кај нејзините во селото, и дошла со некој циган во Бентли ја возел, а она е таква секоја вечер со различен можеш да ја видиш |( Пред да стане позната пееше по сите села тука во источна мак и сите газди на кафичи и се редеа :$ Мене искрено не ми е јасна нејзината филозофија, затоа што типката има преубав глас, стварно многу јак глас има и не знам зошто не се истакнува со гласот, туку со вакви глупости. Песната пауза па плеј што ја правеше со Масевски и е многу добра и стварно ја бива за пеење, ама за жал по други работи е позната. Може по Скопје да не се знае толку за неа, ама тука по Источна Мак нема кој ќе каже нешто добро за неа, сите ја знаат како растурена.

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Нели едно време даваа на ТВ дека се скарале со Тамара за исти дечко? Дека Тамара и го украла дечкото на Туна? Такво нешто имаше :^) :) Иначе супер глас има Туна. А и Тамара исто. :)

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Телото можеби и е 10ка, ама фацата :puke: Толку гнасно ми делува изгледа како да има :smoke: стотици п*н*с*
    Ужасна е и плус сака младо месо. :lol:

Ау Лила девојки 10 тело!? :o :tmi: Ја имaм видено и тоа убаво на чекор пред мене,во обично неналицкано издание ..Мало,црно ништо посебно добро.А тоа колку си е умислено..Какво тело бре каков памет.. |(

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Епа не сум ја видела во живо. Вака на ТВ нашминкана, средена, исончана на солариум, скоцкана, изгледа многу добро.

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Аааа не сте фер! :devil: И јас сакам лични пораки за кого и да е :D Ајде нека живее сеирот и сеирџиките на Фемина!! :lol: :rofl:

17. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    важно туна си се омажи..сега нема да се кара за дечковци..а онаа иванна од а1 што е со две Н ...филмови ја маваат во главата,макар што мислам дека добра водителка е по начин на изразување за разлика од оние од бекстејџ особено онаа драгана чуприна..а онај миро нема ни две чисти,не ни знае да се изразув, а тоа е мн важно за на тв..не е оној за на телевизија..патем иванна си имала ептен богат дечко..по потекло бил од струга и затоа таа се занесувала онака...а не е ништо од тоа ! :lol:

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Па нормално таква опасно интелегентна и згодна типка |( ..ќе фати тип со полни џебови а не тип со дупнати џебови! ]:) |(

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Сега ќе ти пратам за Натали..А, за Елена Ристевска пост напишав, ама не директно , туку читај меѓу редови и одма ќе сфатиш :!: А, за Сања Лефкова , братучет ми ја работи кога ќе му се посака, ама ми рече пре некој више му здосадила... :lol:

20. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    130
    Цццццц, што не ќе чуеш, што не ќе дознаеш. :lol: од сите овие информации овде комотно можеме да си направиме едно списание од жолтиот печат. Какви предлози имате за името на списанието? :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.