Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ок, реков македонско (поттикната од тоа демек спотов наш , македонски), но секако деке е слика на секојдневието без определување на простор.
    Тек со кршење и дерење којзнае каква младина ќе се создаде.
    Не е современ начин да се разговара со детето, тоа е обврска на секој родител.

2. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ц ц ц мажена жена не ја личи :D
    Ми се допаѓа песната исто и спотот ми е симпатичен, не навлегувам во тоа каква порака би испратил затоа што не е културно образовна програма, музички спот е... И личи ова тинејџерско лудило што го глуми во спотот, и не ја обожавам многу ама тука ми се допаѓа...

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.790
    Не ми беше муабетот дека е мажена и дека не ја личи, туку дека очекував посозреани текстови и спотови. Спотот веќе видено,идејата исто, налик на Доста.
    И реков од музички спотови, филмови и серии не треба да бараме поука, ама сцената каде што Елена посегнува по животот во спотот ми е крајно одвратен и непотребен.

4. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Јас мислам дека таа фризура е заштитен знак на Кристина Арнаудова:D

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не сте виделе повеќе фотошоп на една слика! :o

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    Ова фотошоп е или лоша пудра? :D

7. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Што му е на овој бе со муцкава ? :^)
    Немам коментар.

Инаку, го видовте новиот спот на Мики Секуловски?

https://www.youtube.com/watch?v=Zpa6CZyUxEQ

Е ова е спот.. :!: прекрасна песна,испеана со чувства, а за Мики немам зборови.Навистина преубаво ја изведе песната.. со емоции.. :x Браво!!! :clap:

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Денеска по втор пат го сретнав Виктор од Идол(го сретнав и пред некоја недела), а денеска помина покрај мене и воопшто не ми се бендисува на фаца, искрено речено со извинение како глушец ми е, висок е прилично, а на фаца е многу мал, башка има некоја детска фаца, не знам, ич не ми се бендисува, кога ќе ми текне како вриштеа и трчаа по него напалениве тинејџерки не можам да си објаснам што гледаа во него?

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    232
    Нашиот топ модел, Мис Македонија и претставничка на избор Мис Свет во Кина во 2010 година Елена Смилевска, и пејачот Дејан Донев скокнаа во тавче и го кажаа судбоносното ДА во Неделата на 28 октомври кога Дејан на прекрасен, уникатен и романтичен начин ја побара раката на Елена.
    Двојката веќе подолго време живее во Њујорк, па токму таму и се случило запросувањето.
    Имено Дејан за 5 минути го закупил најпознатиот рекламен простор во светот, во центарот на Њујорк на Тајмс Сквер, приготвил слајд шоу со кое што ја изразува својата љубов и кое се појавило на рекламниот простор точно во 20ч и 30 мин.
    Целото запросување е уште поинтересно ако се земе фактот дека Дејан цел месец го планирал романтичниот подвиг за кој што морал да потпише договор и да ја испланира секоја минута од нивната вечерна прошетка низ Њујорк.
    Земете предвид дека на 28ми октомври низ Америка помина Ураганот Сенди кој што како што знаеме нанесе милионски штети низ источниот брег на Америка, а најпогодени беа Њујорк и Њу Џерси кои што во одредени делови се уште немаат струја.
    Во продолжение можете да го погледнете овој романтичен подвиг:
    http://www.youtube.com/watch?v=bLsi8iBBbMc

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ааааа, има една поврзаност на погорново видео со фемина, ама не го кажувам, јас и неколку феминки добро знаеме која е поврзаноста, но ќе остане во тајна, ве молам не прашувајте зошто.
    Инаку кога сме кај идолот, песнава на Боби од идол, ме расплака и тоа со солзи, еве пред минута ја слушав, солзава уште ми стои на образ :(
    http://www.bezpardon.mk/zagubata-na-maj ... a-se-chue/

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Кој е Дејан Донев?
    Уште некој од морето анонимни ѕвездички на естрадава?? :^)
    А и за девојкава прв пат слушам. Добар публицитет денес и за двајцата.

Него, јас дојдов да ве поздравам со една спектакуларна фотка.
    Задржете го здивот....

Едит: Уште една имало.
    Ова е цела фотосесија....

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    ^ И овој ги зголемил усните?! И добро е,кажете му да ги извади чорапите од гаќи,не е интересно. И онака никоја не го сака за у кревет,освен...ако не цели кон мажи.
    Ќе пишев и нешо друго,ама ај...

Па сите знаеме... одамна и тоа... и тоа сам си се промовираше... и прееска го зборевме...
    И кој ти е пристапов,ај сега знаеме сите одамна,особено што сме постари членки,особено уште и на Охрид фест кога настапуваше,се промовираше и тука,ама ај замисли да е нешто друго у прашање и ти излегуваш со работа поврзано е со фемина, јас и неколку феминки знаеме,ама ќе остане тајна и не прашувајте зошто. ВТФ?! :^) Никогаш подобро не спомнувај така...

На La.Reina.Del.Sur, moonlight-girl.55, rossonerka и 5 други им се допаѓа ова.
  13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Денес видов на нет за Мистери наш и баш мило ми е :)
    Нека му е со сраќа и само убави нешта нека го следат.
    И нека не посети понекогаш :!: Ептен не заборави :lol:

Туку стварно незнаевте кој е Дејан?

На Little-one му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    :D Јас па викам да бе поврзано е со фемина, знам знам што е финтата ... и старбакс и сефора се на видеото :lol:
    мм вика бисер сум била :(

На Doozy, Hipster и sesilija им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да ви кажам многу ми се патетични овие јавни запросувања. |(
    А овој Дејан или Мистери го имав едно време на фб, ама многу некако како да се фалеше нон стоп. Се’ објавуваше негови песни :^) , па ставаше слики од автомобилите кои ги имал, па нешто Њу Јорк, ау мау. Го избришав, досаден ми беше. А немав претстава дека тој бил Мистери од фемина. Па од толку што беше познат направил си и фан страна на фб. Господее, мисле којзнае колку популарен е. А всушност никој овде не го знае. За запросувањето што да кажам, се изјаснив погоре. Глупости, многу станаа популарни овие јавни запросувања. Па и во ЊуЈорк плус. Пф. :emo:

16. Bianka

Bianka Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    18
    Потполно се согласувам, направил солидна песна, уште кога го слушав на Идол многу емоции ми идеа на некои негови изведби, Мики има гласиште, само да не го изедат ајкулите, да не почнат да му прават идиотски песни кај што гласот нема да му дојде до израз...знам на некои им беше одвратен, но мене лично ми е многу симпатичен!

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Инаку честитки за Мистери што се верил :D

На pamelche и Mini-Mouse им се допаѓа ова.
  18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ниту знаев дека постои пејач со негово име и презиме, ниту пак сум чула за манекенкава, ама ајде . . . нека има епитети до нивните имиња, ако тоа е нешто важно. :)
    Слушнав нешто на јутуб од него вчера за прв пат, и онака просечен глас, не е нешто посебно и вонсериски.

Како и да е, со среќа нека му е, ептен симпатичен пар се.

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Тони Зен го имало на CNN, имало интервју со него, не можам да го најдам сега линкот, ама прееска го отворив и не видов за што се работи во интервјуто.

20. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    http://ireport.cnn.com/docs/DOC-877083

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.