Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Таму да напишела као немаше да ја нападнеш?

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Зоки има како мојата корпа за валкан веш. Ај фил соу спешал. 8)

На kate21, sweet-cherry, chocolate.chick и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Ова Старбакс се распукува у име некоја неудостоена феминка. :D Па не можеше дечкото да постигне бре! :D
    Ајде,ајде,кога дојде тука од Америка, на пола фемина и светнаа очите. Направи една *турнеја* и си замина. Која падна,која не,која се докопа до внимание,која не. Сеа тоа е...што беше,беше,на кого каква му била среќата! :D

На julie77 и Yipman2 им се допаѓа ова.
  4. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    А навистина што бара мислењево на Старбакс во членка за која сте имале погрешно мислење кога нема врска со форум? Баш си кажа мислење ко што се 90% од мислењава тука за „јавните“ фаци. И јас врска немам кој е овој, прв пат на темава го видов со јавното запросување и тука дознав дека бил член на форумот. Тоа што тој е „феминка“ :D не значи дека треба да го смени мислењето, а како форумски лик немам потреба да го коментирам зошто сеуште не сум го ни сретнала никаде.

На Rozich и starbucks им се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не прашуваме, зошто веќе знаевме. Ништо лично, не е лошо запросувањево ниту сум против вакви јавни запросувања, ама чоеков се вери? Сериозно? Претпоставувам требал да има врска со девојкава од претходно додека паралелно тука во тие 5-6 мислења негови на кои сум налетала ептен директно и без влакна на јазик коментираше за женски (убави, грди, манекенки, облини, интимни односи, какви преферирал итн. итн. итн.). Чисто онака ми дојде на ум, единствена асоцијација за неговиот лик овде ми е претходно наведеното.

За Зоки и Накова просто немам коментар... на се би помислила, освен на тоа :rofl:

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Лукс ме изнасмеа, тоа цел форум знае,она вели не прашувајте :D :D .
    И,темата е за јавни фаци, без разлика дали се форумски ликови или не.

На Lux и creshicka им се допаѓа ова.
  7. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Зоки бе?????????? Онај????????? омг?!

Мислам дајте Накова е секси ама не би помислила дека и "ќе се смуваат" за популарност.
    Е сега после ова, незнам дали нешто би ме изненадило вака.
    Уау го постигнаа она што го сакаа. Сите зборуваат за нив двата.
    Некои ги жалат, некои му завидуваат.
    Ок, сфативме. Животот е суров.

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Што се нема да прочиташ на нет :lol: :lol:

Зоки Фаци има толку големо чело што кога имал температура мајка му го користела ко ПЕГЛА!

:lol:

На sweet-cherry, chocolate.chick, nela.oh и 13 други им се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Станувам оцабајле и гледам на фацебук

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ, ИНТЕРЕСНА ВЕСТ , ДА МОЖЕТЕ ВЕЧЕР ДА СПИЕТЕ ПОЛЕСНО :!: ЗОКИ ЈА ЗГРАПЧИ НАКОВА
    СЕ ЗАЛАПАЛЕ ВЧЕРА ....

WHAT THE FUCK ?!??!?!?!?

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Зоки Фаци, цитирам "и до сите оние кои безобразно ги излапав а не ги ни познавам"

Замисли си идеш онака низ некоја дискотека (помодарски клуб) и те грабнува Зоки фаци да те лапа.
    :puke:
    Ма трамуми се тоа човече, од самата помисла нема да можам да заспијам. Готово, ставив крај јас на ноќниот живот. :shake:

На Ema.Sk, sweet-cherry, RainBow и 19 други им се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Пих јас со РОЃЕНИ (кикс на другарка ми :rofl: ) дечко сум коментирала,не па тука некој Мистери. Што си мислите,тие вашите не си коментираат жени бар у себе?! :D Мислете си.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.353
    Допаѓања:
    286.366
    Очигледно и јас не сум од ерата кога вој мистери тука срца кршел |(

Ниту сум го затекнала тука, ниту после гледањето на запросувањето го препознав дека е некој пејач или манекен...(може грешам).
    Али јавна фаца бил, претпоставувам пејач оти не ми делуваше за она второно :^)
    Запросување ко запросување. Девојката ми беше многу убава, он не, веројатно си има други квалитети.

А за вие лапачиве мизерно ми е и муабетот да го правам.

На Gordana10 и eli25 им се допаѓа ова.
  13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ни јас за овој пејачот не сум никад слушнала. Јас дури сега дознавам дека е Мистери од форумот. Додуша не го ни читав јас нешто дечково, ама од неколку мислења во онаа темата за провокативни девојки, па и не ми остави некаков впечаток. А и никогаш не ми беше јасно зошто пола Фемина попалена по него :D. Реално не е ништо посебно, ама баш, девојка му е стопати поубава од него.

И не знам што се нафрливте на Старбакс? :^) Па темава е за јавни фаци нели? Штом дечково се декларира како таков, тоа е :).

Ќе се воздржам и јас од коментар за Накова и Зоки :puke: .

На Chocolate.me, Rozich, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Абе среќа да те залапа,лошо ќе биде ако те утне и глава ти учука! :rofl: Кобно би било! :D

На AIT и LaBella им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас навистина не го читав овде, не знаев што се случува со него на форумот, го среќавав, ама го скролав. Знаев дека постое како член, ама не знаев ништо друго што се случувало. Толку сум и читала де. Не знам кој е проблемот та толку жестоко сум нападната. :^)
    А и убаво кажа Блек, ако е се декларира како јавна фаца би требало да поднесе секакви критики. И така 90% од јавните фаци во МКД се критикувани овде. А, овој па што е некоја јавна фаца.. :^)

16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    http://www.youtube.com/watch?v=I-WTkK-NCGg
    Новата песна од Слаткар, што мислите ?
    Мене не ми се допаѓа, ми звучи како веќе позната, а и спотов е благо кажано мизерен. :Down:

Едит: Неофицијално било видеово сега видов, ама сепак не ми се допаѓа. :D

17. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Дајте бе жени линк од мислењата на Мистери ,па веќе .... :rofl:

18. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Јас не знам зошто за дечково Мистери коментирате во јавни фаци кога никој не го знае :) Префрлете ги коментарите во кафе муабети или некоја друга соодветна тема

19. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Па да ви кажам искрено, вие го направивте тој некој си мистери јавна фаца.Толку мислења споделивте за него , а дечково нит некој го знае, нит некој го познава.Совршено ми е нејасно , зошто сите се испопалени по него, кога дечково ми е нормален? Па дури и подпросечен..? :^) Аххх џенцки џенцки..
    Нека му е среќа, а ние мислам можеме повеќе да трачариме за некои стварни што се фаци, а не вака да посветуваме внимание за некој член на форумот.

А можеби еден ден и мене ќе ме има на некој клип, па можеби и јас ќе бидам озборувана :rofl: Можеби...

just kiddin'! :!:

20. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Mистери можеби не е популарна фаца во јавност,ама затоа бил позната фаца на Femina :D ,aма нажалост јас не сум го сретнала тука,постарите феминки подобро го знаат,затоа е и коментиран :D и се замолуваат да стават линк и ние обичните смртници да прочитаме нешто за дотичниот, да бидеме во тек со настаните :D

На luncika му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.