Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Зоки-Фаци..
    Е баш е фаца човеков, леле Господе како некој со пегла по фаца да го мавнал :x

2. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    Јана Бурче и Виктор се во врска, како гулапчиња шетаа низ Центар прееска...
    Остана Виктор без лудите тинејџерки кои сечат вени за слика со него :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    има мн луге шо ги знам до вчера никој и ништо а денес шта да ти причам т.н. ’дигнати лигуши’ значи нејкам да го брукам ств али незнаев дека е таков..вака наслушав дека ке дојде у радовиш и викам да го видам, да се сликам со него и сл. и сега идам таму.. и овој со можам да кажам уште 100 деца (скоро сите беа на моја возраст) почна да се подиграва со нас нема да излезел аа ладно му било ии почекав уште 10 мин и си отидов -.- аа после шо ми кажуваа децата до 12 (полноќ те ноќ беше) го цекале за он само да им се потпише ии да се сликат со него -.-.. или од секогаш бил таков или од ко постана славен?? о.О има и др случај си седам со едни момички пред т.н. кино и само овој т.е пеач е де и он :P и само застанал со колата пред нас и само не гледа?? о.О БОЖЕ САЧУВАЈ!!! шо сакаше он да трчам по него??? ама има ги и такви..:/

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.194
    Јана и Виктор се во врска уште од Идолот, Иван и Биљана раскинати се.... Ви текнува на онаа приказна, заради Иван и Биљана Виктор немал кај да спие.... Епа сврзете два и два.... :lol:

5. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Aj може сега ќе научи што е пмс и дали може секс :D :D :D

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Само си кажав чоекот на што ме асоцира, пошто коа го изглеав видеото ми дојде ептен од еден екстрем во друг, а личен живот не мешам секој за себе :)

8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    11.833
    Го направивме Мистери јавна фаца и да не бил. Страници наназад се испишаа.
    Ајде, признајте дека ви се бендисуваа сликите во модни критики. Мене да :) . Летаа лајкови и комплименти на сите страни.
    Не знаев дека е пејач, а бидејќи му го немав видено лицето мислев дека е со помажествени црти.
    Како пејач не е добар, не ме воодушеви воопшто, дури не ми го задржа вниманието да ја слушнам цела песна.
    Потегот со запросувањето исто не е добар, ама тоа веќе си е ствар на вкус. До некаде ќе го сфатам тој јавен тип на запросување, ама тоа снимање па поставување по каналиве, демек видете ме само јас љубам- :shake:

На Hipster, antonina, MacenceEna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Можеби на мислењево не му е овде место, ама морам да кажам. :D Дејан многу ми личи на Доминик, тапанарот на Мјуз. :wasntme:

10. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Поздрав и честитки до Мистери, не знаев дека имал некоја песничка, и од почит кон форумски лик кој сум го читала нема да кажам лоша критка за спотот или песната :D За запросувањето :up: си го направил моментот онака како што сакал и тоа е важно...

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  11. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    profil/Mistery/posts/
    Забегавте со муабетов за Mistery, враќајте се на темата. :D

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Вие што сакајте мислете Мистери си е среќен! И му посакувам убавини, она за запросувањето така сакал да биде и си го направил, искрено и јас не сум за јавни, ама не секој е запросен од МКД во Њујорк. Не го криеше она дека сака красни моми, и мала дигресија одкога Мистери се заљуби не го посетуваше форумот и не пишуваше, па и да пишуваше што ви менува на вас тоа и ви дава за право да плукате, како да направил бреј престап, ако нешто не глумеше е тоа дека сака внимание и си пробува да си го добие на сеокј начин, еве сега и тука си го доби, и јас му викам тумбс ап зошто едноставно си го сака тоа! Мистери Љуби и биди среќан другото не е битно, и онака Љубовта не одржува во живот.

На green.eyes, thelittle17, Lilit и 6 други им се допаѓа ова.
  13. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Ови двајцата на бекстејџ до каде ке стигнат ... почнаа да се гушкат...хахахах ...и веке ми заличуват на Влатко и Марјана ...они така правеа ... :?:
    А оваа како ме нервира Снежана Велков ..таа само се замара со сељаци и со прости луге , и стварно ништо паметно не знае да напише за тој глупав бекстејџ...САМО НАВРЕДУВА - ОВОЈ БИЛ ТАКОВ ДРУГ БИЛ ВАКОВ - ЛОМ ГИ НАПРАВИ СИТЕ ЈАВНИ ФАЦИ , ко она да е совршена ...глупачка - ме нервира :@ .

На Danilela, sweat2 и creshicka им се допаѓа ова.
  14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ај да ја освежиме темава со нешто ново.
    Слушајте го Панчо (ДНК) како ја пее „Rolling in the deep“ од Adele.
    http://www.tvpaket.com.mk/scena/1498-ro ... n-the-deep
    Мене пријатно ме изненади и искрено се надевам на негова добра песна без рапување, има гласовни способности.. само уште да има волја, сигурно би имал повеќе обожаватели, ама неговата желба е најбитна.
    :)

15. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ајјјјјјјјјјјјјј хахахаха. љошо еј. :D

17. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    ЗА зоки фаца само ќе кажам дека го поштовам како човек, зошто од сите на естрадава само тој јавно го спомнува Тоше, а тоа каков е , негова работа . негов живот

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле, што ги видов сликиве ќе неможам да заспијам вечер. :puke:
    Дигестивниов систем ми се поремети. :puke:
    Па и со Накова, иако и неа не ја можам поубава е од него кај кај.Добро додуше, со паметот тука негде се, на иста бранова должина. :geek:
    А за Мистери само да кажам со среќа нека му е. :)

19. boki85

boki85 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Игор Џамбазов е дефинитино најпознатото чоече во Македонија и можам да кажам најмногу е ценет во шоу-биз круговите , така да неговата харизма , комедијалност , и дефинитивно шармот кој што го поседува го прави според мене лице на годината 2012 :)

На thelittle17, Cataleya и pamelche им се допаѓа ова.
  20. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89
    Незнам колку е јавна фаца Саше Политико ама човекот е нешто невидено....ЈАс мислам дека нема некој шо не го мрази...............
    ЈАс сум прва :) :) :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.