Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Не ми беше тоа муабетот...сакав да кажам за да привлече внимание

2. Chunga-Lunga

Chunga-Lunga Истакнат член

Најомразената јавна фаца, си го потврди статусот најомразен пишувајќи дегенска колумна во дневен весник :o Овој ги претера сите граници :x
    http://vecer.com.mk/?ItemID=A43841278AE ... 01C8489F9F

Mermaid90 likes this.
  3. Deemy

Deemy Популарен член

A дали некој знае што ќе биде тоа што го рекламираат на Cител со 4 успешни жени и 4 успешни мажи некоја емисија или?

4. slavica999

slavica999 Популарен член

5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

^^

Ја претерале.
    Она колку и да е глупа или проста, сакајќи нејзе да ја прикажат ко таква, самите се закопале. Излегле попрости од неа. Во таблоиди ова го нема, а камоли во дневен весник, алооо!? :fubar:
    Многу јаката вест па на насловна.

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Мене не ми се допадна ама воошто.
    Лош англиски уште полоша интерпретација.
    Панчо stick to the rapping, и уште полошите рими само тоа ти оди, ако може да се каже дека тоа оди ;)

7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ја претерал ама и ја би претерала вака да ми рчка некој у фамилија, случајно ќерка му ми беше демонстраторка, знам колку е глупо за татко ти да зборат сва и свашта а ти да се понашаш ко ништо да не било. Додека го напаѓаат него во ред е, но кога ќе започнат да напаѓаат деца и жена, во право е. Јас него не го љубам, нит па ќерка му која ми направи многу непријатни ситуации на факлутет, ама овој пат Латас е во право.

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Со тажна вест да се вклучам во темава, можеби малку и ќе ја накршам, затоа што гледам дека се коментираат многу небитни македонски фаци....јавни :|

Јас си пораснав со човеков и стварно ме обзема неубаво, тажно чуство кога слушнав.

http://makfax.com.mk/#296507

Мислам, кој не го памти барем по Чук, чук Стојанче?! :(

eli25, Mini-Mouse and mims-89 like this.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Пирамитке има тема отворено за него, можеш и таму да изразиш сочувство. И мене ми беше идеата да напишам овде, ама овие јавни фаци немаат никаква врска со великани како него, да се разбереме.

antonina likes this.
  10. Deemy

Deemy Популарен член

Hека почива во мир :( Hавистина добар актер,ќе остане запаметен кај многу генерации

11. kikav

kikav Популарен член

12. djingovska

djingovska Активен член

13. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

^
    Извини ама ова треба да е смешно?
    Прашувам, зошто мене некако не ми е. :^)
    Девојкава не е македонска јавна фаца и не знам зошто видеово е постирано во оваа тема.

14. aaaaa

aaaaa Популарен член

15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Дури сега читам за Дејан, со среќа нека му е.

Сега можда поубаво би било во интимна романтична атмосфера, ама признајте дека и да те запросат у ЊуЈорк на сред Тајмс Сквер, е баш онака, слатко.

Иначе го знаев Мистери, и го читав, баш беше редовен кога јас бев зачленета, ама немам нешто посебно комуницирано со него и нити знам што се случувало додека јас се загубиv. Со среќа нека им е. :)

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Вчера бев на Скопскиот Фестивал, нема да коментирам за сите само за Јана - девојчето од Идол. Многу ми се допадна како отпеа и песната. Конечно нешто вредно и различно да се види кај нас. Песната ми беше баш во ретро стил, а она беше баш вклопена во песната, се гледа дека и лежат такви песни.
    Има надеж во девојчево дека ќе направи нешто добро и различно на македоскава сцена, само и треба добар тим.

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

И јас да кажам за Скопскиот фестивал. Го гледав на ТВ,конечно нешто поразлично од она што досега сме го гледале :D Ми се допадна колку толку,ме врати во времето на тато и мама кога биле млади.И барем половина од песните беа во таков стил.

И успат,ми се допадна тоа што водител беше Игор Џамзаов,само што не се роди жена во Македонија што може да му биде водителски партнер на Игор и не се роди ! :rofl: :rofl:

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Мислев има тема за Скопскиот фестивал, ама ненајдов, еве овде ќе прокоментирам за некои изведувачи.

Најгламурозна креација ми имаше Елена, светкаво и свечено,малку фризурата да беше поинаква ке беше каков светска дива, а за песната очекував многу повеќе, имала и подобри од таа вчера.

Лаура ми се бендиса страшно многу, и стајлинг, и песна, и глас, и таман ја прогласивме собраните пред тв за заеднички фаворит, она зема се клати откако ги симна скалите, ги тргна назачки пуштените предни прамени, и ни делуваше како поднапиена или нашмркана...Фустанот и беше супер, иако се бореше при спуштање, го моташе околу раце, текстот и музиката- одлични, песната според мене ќе биде хит и ќе остане долго време слушана, штета е некој да не ја наметне малку на сценава штура, вокалот и е феноменален, и навистина мој фаворит се додека не почна да се понаша чудно.

Затоа заради киксовиве на Лаура, фаворит ми беше Нико, глас и песна- ежење!!!!
    Малку непретставително човече е, треба да поработи на стајлингот, и е дефинитивно нешто што фали во нашава музика.

И пофалби за Андријана Јаневска- за стајлингот , која често кикснува според мене, а вчера беше елегантна, модерна.Одлична креација!

Игор Џамбазов направи одлични моменти помеѓу песните, и по којзнае кој ќе речам дека тој и Тони Михајловски се број 1 за вакви и слични манифестации.

mims-89 likes this.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Слушнав на ТВ, Елена истакна дека читала по форуми коментари поврзани со новиот стајлинг. Суптилно речено, за нас веројатно збореше. :D

Поздрав моме. :hai:

antonina likes this.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Сите не читаат, да и мавнеме рака :hai: .
    Па кога вака не читате, некои критики сериозно сфатете ги :D .
    За ваше добро :) .

Thread Status:
Not open for further replies.