Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Можеби Елена Ристеска прочитала и некој мој коментар. Или можеби овој ке ми го прочита. Ај фил соу спешал. :$

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Море мене Елена ме изненади со текстовите, и нејзиниот и на Ламбе. Многу ми се допаѓаат. И песните нивни. Стварно браво.
    За разлика од спотот Опасно време каде фура стил на тинејџерка, она што го видовме вчера стварно е за пофалба. (Ама Еленче ако читаш, кај ти текна сега да се фарбаш пола-пола црвена. Тоа беше модерно во времето на Кристина Арнаудова, сега е демоде.)

И фустанот е ту мач за мој вкус,како лампион, мн блескаше, па имаше и одблесок од подот... Ама убаво е скроен, баш како за неа, и убаво испеа па ќе и прогледам низ прсти.

Џамбазов цар. Всушност мислам дека и он овојпат го направи фестивалот интересен. Да го ставеле да води оној Димитар од тротоар, или некои слични нему пак ќе беше уште едно пропаднато музичко (не)остварување. Ама маестрално си ја заврши работата. Тоа е она што се бара - да биде природен, спонтан. И моментот со татко му ми се допадна :)

Мило ми е Андријана што ја видовме после долго време, иако песната не ме воодушеви. Се на се, убаво беше.

3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Морам да ви кажам дека бев на самата проба, и самиот оркестар ги прави песните многу моќни. Скопски одсекогаш ми беше омилен фестивал кој се изгуби, сега повторно се враќа и можам да кажам, шмек е и точка!

Глобално имам пријатни изненадувања, а и разочарувања, или статус кво без промени. Морам да признаам во моите изненадувања се Нико и Лаура.

- Нико на проба кога го извади гласот откорна, еве сега ми се допадна и неговата изведба, морам да ви кажам она што ќе го чуете на тв и она во живо на самата проба без преноси, не се опишува.

-Лаура имав прилика да ја запознаам, уште одма ме насмеа оти беше настината и на композиторот му ја објаснуваше болката во грлото, беше цело време симпатична и позитивна, на самата ивзедба од снимката можам да кажам дека нејзиниот глас корне! Значи девојче наше блескаш гласот ти е емоција и моќ. Забелешка нареден пат шишката никако напред, тргањето на шишката ти одзема многу спонтаност. Интерпретација во живо 5*!

- Елена не знам, девојката има убав глас, ама има некоја грубост која малку ми ја уништи песната, стајлинот во ред, ама фризурата не ми се допадна искрено.

- Пилева благо разочарување, јас сериозно не знам зошто ја убиваат песната со таа статичност.

- Верица П. никогаш не ми се допада при ниедна изведба ниту пак ни оваа.

- Андријана пријатно изненадување, изведба, стајлинг на право место се појави повторно и гласот колку и да ми кажат некои вреди!

- Драган Мијалковски, кога ќе го видам секогаш ме потсеќа на Гоце Николовски, самиот тој е евергрин и песната ми е многу симпатична.

- Влатко, не бре брате не го сметам тоа за глас, туку шкрипење на шпер плоча. Толку.

- Јана, не не ми одговара ваква песна на нејзе, или не знам слабо ми го долови тоа што требаше.

- Тарабунов пристојна изведба.

А Игор, не е заменлив! Единствен шоумен! За оркестарот! :clap: :clap: :clap:

На cinderella5, Abeja, Dpokahontas и 4 други им се допаѓа ова.
  4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Кукууу, овие од Некст Тајм во кој филм влегле.
    Барале жешки девојки за спотот, сите што сакале да му пишат на фб, по можност и слика да остават, па они ќе одлучеле дали ќе имаат предиспозиции за нивниот ценет спот. Ваљда по купачи слика одлично ќе паше во изборот. Добро, кои имбецили! |(

Стефчо, нели онаа твојана Чуприна беше многу јака за Пелистерка, или не доволно за кај тебе у спот. :D

На Elennaa, cinderella5, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Koj спие- спие, кој не спие верувам нема ни да заспие ако го отвори линков. ^_^
    http://www.tvpaket.com.mk/foto/1535-2012-11-18-18-25-42

Јас втората слика би ја закачила во соба како постер.. :D

6. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јас не го пратев целосно фестивалов, ама кога слушнав Нико дека пеел одма го гуглав :D Човеков има гласиште ипол, ама инстант треба да му се овозможи на музичко поле да се изрази. Мислам дека би си заспивала со негов албум, преубаво звучи, моќен глас. Вакви гласови треба да просперираат во државава, а не мамини и татини мази. Можда не сум во контекст на темава, ама дечково уште од идол ми остана запаметен и не знам дали и колку е препотентен, ама мене ми е на моменти дури и сладок и шармантен :wasntme: :)

колку погрешно изгледа втората слика со кучето :tmi: па и на првата, како педофил со мало дете во рака :tmi:

На lolyta777, ljubam и Moira им се допаѓа ова.
  7. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Супер замисла ама лоша реализација! Какви се овие пози боже господе, страв ме фаќа за кутрево.

Мене ова на зоофилија ми личи повеќе |(
    Уа за фотографот.

На lolyta777, Bozica1980 и ljubam им се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Малку ми е промашена поентата.
    Животното треба да биде центар пажња на сликиве, а не мускуливе на дечково.
    Јас толку се фокусирав на него, што кученцево во втор план го ставив. :D А многу е убаво кутрево, многу. Имам нагон да го фатам и да го гушкам.

И што е со слоганов „Соблечете се и вие, облечете го вашиот миленик“
    Не гледам никаква поврзаност со вдомување на животни?! :^)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Хахахахаха, на втората слика му се дигнало ќебапчето. :D

Комшија ми е Ивица, со брат му основно завршив. :D

10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сега може и да излезе дека хејтам, како машко, ама јас моментално имам 70% од таа градба, и стварно има уште многу да се поработи. Не гледам мн. импресии тука.

И сум љубител на кучиња, ама мајке ми, одбрале грд сурат за сесијава, плус што е облечено. Ако тој треба да е силен и мажествен, требале да му стават германски овчар или доберман да биде контратежа на неговата појава. Вака изгледа како да го чува позерското куче на некоја цура.

И да, ова е чисто мое мислење, можеби и предрасуда, ама ... го облекле во бели гаќи бе. Бел ко сирење и бели гаќи.

Па секој што видел 5 профи фотосесии на интернет ќе се шокира на ова. Македонски јавни фаци.

На antonina, Ema.Sk, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    О Боже мили... :x
    Незнам дали да се смејам или да ја жалам девојкава... :fubar:
    Ова го поставуваат на Youtube?? :x :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Какви гниди се луѓето, не знам што да кажам, зошто би ја искористил маната на некоја девојка, за да лајкнат, зошто? И не гледам што е смешно во видеово?

На karenin, maja8, Chica.Loca и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    За жал Љубам,оваа епидемија опасно мава низ општествово,луѓето кои се смеат на вакви работи нека се молат нивните деца да не бидат утре такви и исмејувани.

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Виктор Апостоловски станал професор во приватно музичко.

Тој уште со 4ките се расправа во своите говори, дојде време професор да биде. |(

Viktor Apostolovski
    17 ноември преку мобилен телефон
    Izvinete amaa...ova e daleku od onaj pon sjaj.. A1 vakva A1 takva ...ama seuste ni eden festival ne zvu4i kako eden proekt od pred godina - dve... ne zboram za kvalitetot na moite kolegi... tie se site super...povekje ili pomalce... arno ama...zvukot na prenosot... kompoziciite... na4inot na prijavuvanje i realizacija na ovie nastani... definitivno fali muzi4ka kritika koja bez nikakvo lice i bez razlia na prijatelstvo...4isto profesionalno ke go otcenuva sekoe muzi4ko delo i slu4uvanje vo drzavava... porano navistina sjaeja site makedonski festivali...no ne poradi ne4ii pari ili polozba vo opstestvoto...tuku poradi ljubovta, posvetenosta i 4esta... vrednosti odamna zaboraveni kaj nas...

И дали тоа он сака да каже дека Македонскиот Идол беше подобар од Скопскиот фестивал? :^) Да ме извиниш Виктор4е, ама ако нели се разбираш во музика ко што ете се разбираш (нели предаваш), вреѓаш цел еден симфониски оркестар кои пола од нив можат ТЕБЕ да ти предаваат за музика. И изведувачите можат предавања по пеење да ти држат. За грев детево, за грев.[​IMG]

На Anja98, Rozich, Doozy и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    [imghttp://tvpaket.com.mk/images/stories/112012/01/66549_4477007437316_365774931_n.jpg][/img]
    Хухуху :x

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Hасловов на идивиди е мрднат, леле :rofl:

Накова: Рекламирам спреј за дунди :rofl: :rofl: :rofl:

Моделот и учесничка во реалното шоу “Преживеан“, Александра Накова стана заштитно лице на производ за интимна хигиена на домашна фармацевтска куќа, пишува во денешното издание на “Вест“.

Накова и самата вели дека спрејовите за интимна нега се корисни и практични.

-Интимниот спреј си го носам со себе секогаш кога излегувам. Се покажа како доста корисен, особено кога одам во тоалет во дискотеки и на слични места каде што не е доволно чисто. Добро е секогаш да се има при рака за дезинфекција. Освен тоа многу е практичен, оти е мал како кармин, со пријатен мирис, па си го чувам во чантата. Спрејовите не се користат само за интимни односи, туку и за лична хигиена и заштита и со нивна помош може да се избегнат многу инфекции и заболувања, вели Накова.

17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Лудо ова беше на насловна на ВЕСТ минатата недела!
    Сега смешно можеби е, ама малку ја претерале.
    Не дека ја бранам накова, туку вест некогаш претеруваат со безобразија, и какви слики ставаат за насловна.
    Па дневен весник е, бре се продава у трафика, секоа дете може да го види.
    Незнам, има и по соодветни начини да се искритикува некој, не мора секогаш по секоја цена со вулгаризими.
    Накова најави тужба, па сега ќе видиме како ќе се одвива разрешницава на случајов.

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Јас на Идивиди го најдов :D Знаев дека Накова вакво нешто не изјавила, ама ми падна смешно, од кај им текна насловот, а тоа ете Вест го пишало
    знам дека претеруваат, а за Накова, не знаев дека ќе им акне тужба :D

19. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  20. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Најубав во светот е Франциско Ескобар

Победник на изборот за убавина "Mr. World 2013", во рамките на кој се одбира најубавиот маж во светот, е Франциско Ескобар од Колумбија. Овој избор за убавина бил одржан синоќа во Кент, Велика Британија.
    За најубав маж на светот е прогласен Франциско Ексобар од Колумбија. Негов прв придружник бил убавецот од Филипините, Ендру Волф, а на третото место завршил претставникот на Ирска.

Во Топ 10 натпреварувачи биле одбрани претставниците на Виетнам, Филипините, Канада, Ирска, Хрватска, Перу, Белгија, Колумбија, Англија и Либан. Наш претставник на овој натпревар беше Ивица Симоновски.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од победникот, односно од најубавиот маж во светот за 2013 година.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.