Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    ????
    Може поопширно да кажеш за што се работи

2. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.693
    Од Миа изградив мислење дека типката се прае некоја Мерлин Монро, со папараци со обезбедување, менаџери се а јас да ја видам вака нема да ја познаат да не и се тие силикони напикани нема никаква убавина да има.

На Antebellum и Bareilles им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    По незнам кој пат темава забегува со дискусија:drunk:

Кога се бришат мислења има жалби дека членки се повредени и дека неправилно се делувало во поглед на бришење на постови.

Ве молам да се насочиме кон вистинската дискусија.

На Chocolate.me, candy.cane, Ladybug98 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Маја тврди дека девојка од количка ја има станато со нејзината храна, горе веќе пишав, демек девојкава не можела да оди и од тортата на Маја проодела. Маја тврди дека има излечено мс, дур во светот нема лек. Не е исто да тврди дека помага и дека лечи. Помага здрава храна да, ама не можеш да ми кажеш дека лечиш мс. Знам многу луѓе кои се навредија од оваа глупост баш поради тоа што страдаат од неизлечива болест

Да не почнам да кажувам како има правено “салата со суши” (жива риба за неа е суши) :)
    Нит е готвач нит е лекар, не е фер тогаш да тврди дека лечи со нејзините кулинарски вештини, само тоа

Последна измена: 9 јули 2019
    На Ицолгудбејбе, CameliaMiller, Bozica1980 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. smajlii

smajlii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    242
    @antonelala
    Дека проодел некој од тортата на Маја - не знам.
    За лица заболени од МС можам да гарантирам и да потпишам дека имаат значително подобрување од исхраната. Нема лек за МС, меѓутоа и те како помага исхраната која што ја нуди Платнар, целта на лекувањето на мс е спречување на напади т.е период на ремисија. Имам близок заболен од оваа болест и затоа посочив дека режимот на исхрана е битен фактор (и тоа се гледа на магнетна) познавам луѓе кои што користат исхрана од кај Маја и улје од канабис или витамин Д и се многу подобро од некои кои што користат само препишана лекарска терапија.

На Antebellum, Gosh, antonelala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Луѓето викаат има подобрување, она тврди ги излекла. Мислам дека истото го збориме :) имам и јас лице со мс и како ќто пишав да, храната помага, ама нема да те излечи
    Назад на темата?

7. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.097
    Допаѓања:
    2.678
    Ајде назад на темата, јас пак да си прашам зашто се скарани Миа и Маја:rofl::rofl::rofl:

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Пример за пред и после Македонија. @EvAngelos во потпис видеово да си го ставиш :D Работава -роди ме мајко и фрли ме во Шведска.

На sorbet, CameliaMiller, Bozica1980 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.412
    Допаѓања:
    183.710
    Абе не е алтернативно решение. Туку уз хемотерапијата, имаат и начин на исхрана. Ко со стомачен вирус. Јадеш варен компир, ама уз ентерофурил.

На LunaGrey, Bozica1980, antonelala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2018
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.190
    Abee fala Bogu zdrava hrana e sekogas dobra ideja i da si kompletno zdrav ne pa bolen zboram za takvite sto promoviraat alternativni resenija namesto lekovi za Platnar cinam lani se zboruvase deka e takov kvazi lekar a sega mi tekna i na ovoj Miroljub.

11. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Да прашам вака, која е Фифи, што има постигнато во животот и кои нејзини успеси треба да ни бидат водилка во животот за да можеме да ја наречеме Македонска јавна личност?

12. Elisabeth

Elisabeth Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    1.783
    Допаѓања:
    5.259
    Пејачка е има снимено песни, учествуваше во X фактор, појавна е Фифи од Љупка и други што секој ден се коментираат.

На Ivan4e04, dafe993, kim.k и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Немаше задник, усни силиконски или погана уста за жал за да биде права јавна личност вредна за коментирање, само трансродово лице со добар глас, кое замисли отворило геј парада во Стокхолм. Ама, да се вратиме на Миа.
    https://srekja.mk/fifi-ja-otvori-gej-paradata/

На Ivan4e04, kim.k, Chocolate.me и 29 други им се допаѓа ова.
  14. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Значи не правам споредба помеѓу Фифи, Љупки и остали квазипознати, туку едноставно прашувам кој е македонскиот терк за јавни фаци и дали горенаведениве ги исполнуваат условите за да бидат јавни фаци и да им обрнувате толку големо внимание и да ве чита цела Македонија?

Рецимо и ќерка и на Мелита е пејачка, има снимено песни и има учествувано на мизички шоуа, дали и таа ја ставате на истп рамниште со Фифи?

15. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.613
    За Миа не коментирам, јасно е каква е...ама беше испровоцирана и врати со иста мера како што Маја ја задре.
    А Маја е исклучително лоша и злобна личност, полна со фрустрации. Била болна некогаш, и решила да прави пари пд тоа. Нема со некој да не е закачена по социјални медиуми.

На green.eyes, candy.cane и antonelala им се допаѓа ова.
  16. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Има еден феноменален дечко од Богданци со телесен инвалидитет, но дечкото пее како ангел. Зошто не го не го форсирате во јавни фаци како вонреден талент, туку форсирате ликови кои единствен успех во животот им е тоа што смениле пол и отвориле геј парада?

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elisabeth

Elisabeth Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    1.783
    Допаѓања:
    5.259
    Па ако покаже талент и стане забележана како пејачка и личност, зошто да не се коментира и ќерката на Мелита. А зошто од сите квази јавни личности и старлети за кои се коментира ти се фати за Фифи? Зошто ти смета што е коментирана тука?

На Avery, LunaGrey, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Ај пријави се од оригиналниот профил, луѓе имаат храброст пол да сменат ти за одредени теми нов профил отвараш, страв ти е мислење да си кажеш. Каде беше досега да прашаш дали останите на темава се достојни да ги коментираме, туку баш сега?

На Ivan4e04, Chocolate.me, Avery и 14 други им се допаѓа ова.
  19. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Фифи повеќе зборува за својата сексуална ориентација, но за музичката кариера никогаш. Тоа ли е реперот за јавна фаца? Ене го комшијата обожава да има односи со неговите кози, дај да го исфпрсираме по емисии да ни промовира животни успеси?

20. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.397
    А кој и е оригиналниот профил? :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.