Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    И јас ја забележав пред некое време, глуми во босанскиот Како да ме нема, само го немам сеуште гледано. Читав награди нешто, ово, оно а баш ми изгледа убава и посебна..сеа дали така глуми :^)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Незнам зошто ги викате јавни фаци, кога не се никакви фаци, може само јавни простаци. Мислам, нека не се лути ѕверчево, нит неговата цурка, ниту никој друг, ама што е глупо, глупо е :lol:

Незнам они што напраиле во животот за општеството, за да бидат важни во јавниот живот.

Нека си фаќа тој цурки, нека се жени, нека праи деца, со која сака нека се пика, но незнам на нас тоа што ни е грижи и зошто воопшто излегуваат такви ''фаци'' на естрадата, а они квалитетните никаде ги нема.

Лоша работа |-)

На Agrona, EleMental и E...V...I...L им се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Еве уште некои смешни. :D

- Спалната на #БилиЅвер ќе биде во знакот на омилените цртани ликови на Марија.
    - Земи нешто у тинекс за ручек и земи ми две А4 со коцки х) #БилиЅвер :rofl:
    - #БилиЅвер веќе прима детски додаток.
    - Свадбата ќе се отвори со детски шампањ. #БилиЅвер
    - #БилиЅвер ја слави свадбата во Мекдоналдс. Невестата ќе фрла Хепи Мил.
    - Брзај брзај прваче кон школскиот двор, те чека #БилиЅвер со пукнат кондом.
    - На свадбата од страна на женската поканети се Осмо Б и Седмо А другите не се пошо некња тепале на „Сакате Ли Војска!?“ #БилиЅвер
    - #БилиЅвер - Носам оправдание :rofl: :rofl:
    - Aлал да и е на жена му на #БилиЅвер, ќе може да земе трудничко, да не се појави у школо цело полугодие.
    - Дали во миразот на жена му на #БилиЅвер има ранци и моливи или само сликовници со приказни за добра ноќ?
    - #БилиЅвер се вљубил во жена му од како ја видел на емисијата "Ај ти Замижи" на Телма

На shushu, sparklie, Rozich и 30 други им се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Хахаха, ќе се отрујам,како се вика жената му :tmi:
    Дева Марија :rofl:
    Белив ми не ми е лесно да шалам со името, ама посилно од мене е :rofl: :rofl: :rofl:

На anabel-a и Sephora им се допаѓа ова.
  5. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.853
    Допаѓања:
    40.269
    девојкава имав прилика да ја запознаам токму на снимањето на филмот Како да ме нема , во 2009 година
    *btw филмов си го купив на двд* и стварно е мила , симпатична ...

6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.343
    Допаѓања:
    17.918
    Глупости ја незнам што се замарате бре девојки? што сакаат нека прават, нивно си е, и онака веќе светов забегал :)

На Whitecloud95 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    #љубов е кога твојот маж ти ја пишува домашната задача #БилиЅвер .

Свадбата на #БилиЅвер ќе биде емитувана во живо на Cartoon Network?

Сите ги пријавуваат децата за наградната игра на ЕнциМенци само #БилиЅвер ја пријавува жена му.

Хахахх, на Твитер има паднато добар ремет се изнасмеав :rofl:
    Па и тој аман, каде само со тој памет :D

На Phyramide, AwesomeGirl, AIT и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Прво не ми се веруваше кога дознав за муабетите поврзани со Били. Алал да му е на човекот нема шо, кој е како него. Ќе гледа две деца. Ем жена му, ем тоа малото.
    Разбрав дека била 5ти месец. :D

9. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    Андријана Будимир, долгогодишната девојка на покојниот Тоше Проески ќе застане пред олтар. После неговата смрт таа се повлече од медиумите.

- Андријана со својот иден сопруг веќе две години е во врска. Се верија во тајност. Јохан зад себе има еден брак и две деца. Врската со Андријана ја започна додека се уште беше оженет – открил за српски Курир извор од Македонија.
    Поранешната ракометарка не се појавила на промоцијата на новата песна на Тоше која е објавена на неговиот 25-ти роденден, а нејзините пријатели тоа го оправдувале дека таа има бројни обврски.
    Секој ден има проби за новата сезона на емисијата „Танц со ѕвездите“. Веќе одамна е познато дека не е во најдобри односи со семејството на Тоше, па избегнува да го посетува неговиот гроб кога има полно медиуми и обожаватели, велат нејзините пријатели.
    Без оглед што таа ќе се мажи, Андријана не го заборавила Тоше. На нејзината фан страница на интернет и понатаму стојат заеднички фотографии. Андријана беше долгогодишна девојка на трагично загинатиот пејач. По неговата смрт таа се повлече од медиумите.
    превземено од popara

10. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Бев нашколо кога е дознав веста за женидбата на Били Ѕвер,и што неможев да се соземам од смеење дури бев избркана цел час да стојам в ќош.Значи Ѕверов е крив.
    Иначе,зет-како мед.И го направил детето,и сега да се умилкува да не го туши,нели според правилата треба тој в затвор да биде.Па затоа ќе ја овеличуваат таа огромна "љубов".
    Не верувам јас искрено дека оваа женидба ќе биде од љубов.Биднало што биднало.На типов препознатилив со песната "Носам Кондом" најверојатно му пукнал. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: хахххххахахах пошто он нели секогаш го носи како и да е.

Врвот мислам дека е:
    -Брзај,брзај Марија кон школскиот двор,те чека Били Ѕвер со пукнат кондом :D :rofl: :rofl: :rofl:

На blond.bunny и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Се повлекла, како да не |(
    Откако даде еден куп интервјуа и откри милион интимни детали од нивната врска, дури и пораките што Тоше и ги праќал ги објави во јавност.
    Никогаш не сум ја сакала, а после тоа што го направи се докажа дека не заслужува ни грам почит.
    За разлика од неа, Благица испадна многу подостојна и рече дека никогаш нема да зборува за Тоше, иако има многу што да каже затоа што заедно беа скоро цел живот.

На kate21, sweet-cherry, wolf4e и 22 други им се допаѓа ова.
  12. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Замислете жена му на Били Ѕвер да носи тројка, па ќе им дадат од влада стан за четврто дете :D .

На Greeen му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ни ти па јас , не ја познавам лично ама со некои постапки ,зборови или дела кои излезе во јавност ...толку делува дволична и алчна што ми се блјуа кога ќе ја видам.
    Е..ти интимата никогаш не би изнела пораки во јавност така како таа, тоа си е меѓу мене и личноста која ја љубам ..а не поготово после смртта како таа што направи .....Од сите девојки нај не пар му седеше оваа, во секоја смисла .

14. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Јоце Панов на операција за намалување на пенисот

Нашиот поп пејач Јоце Панов наскоро ќе оди на две операции. Едната операција е на коленето поради повреда која ја добил играјќи фудбал.

Таа ќе биде извршена во една од скопските клиники, а по неа ќе следува уште една. Имено, Јоце планира да го намали својот пенис.

Тој веќе некое време го „носи“ прекарот „Трета нога“, и очигледно планира да направи нешто во врска со тоа.

Пејачот настојувал да остане операцијата во тајност, но македонските поратли веќе ја пренесуваат оваа вест.

Извор: Либертас

15. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    ^Засекогаш се откажувам од македонски портали.

Едит: Мојот омилен дел
    Овој очигледно сака да ја навреди цела нација со тоа што мисли дека до толку сме глупави.
    Кај ќе бегаш море Јоце сега кога ќе ти се нафрлат девојкиве воодушевени од твојата големина, ќе се сопнеш на третата нога бегајќи.

На Phyramide, Hipster и pamelche им се допаѓа ова.
  16. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    А што таа работа со Били Ѕвер или како се вика? :^)

17. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    :tmi:
    Јаооо, нели машкиве би требало да се горди ако се така „надарени“? :?:
    Али момче-македонче: секогаш сака да е до просекот :lol:
    Али прекаров :rofl: :rofl: :rofl:

18. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Не убаво од страна на Будимир,што толку многу даде информации за нејзината врска со Тоше.Жално вистина. Ама сепак,ради поголема популарност.

Што се однесува до овој насловов за Јоце. Се,се ама дефинтивно се откажувам од читање на Македонски портали,Хахаха.Мое мислење за овој наслов,мислам дека сака да си се пофали дека си е надарен,па да трчааат девојките по него :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    На овој сајт Либертас пишува и Зоки Фаци, не ме чуди на сељачкиот речник и глупите текстови. Може и му го видел, трета нога бре, нездрава работа. :rofl:

Будимир ми била крајно симпатична, ги имам видено неколку пати заедно со Тоше, ама веќе следниот ден кога осамна наслов После Тоше мојот живот нема смисла, изјавувајќи како планирале свадба, до детал прераскажани смс пораки, мислам кој нормален човек го прави тоа, дали малку не беше во жалост, одма истиот ден таа интервју дава. |(
    Само си го покажа вистинското лице, веќе ми е сеедно таква личност што прави во животот, ја имам отпишано одамна.

20. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Девојки ја гледавте ли трансформацијата на Вале Гулабица??? Страшно значи на моменти и смешно :lol: Значи каква беше а каква ја направија :D Фустанот ми се допадна добро и стоеше исто и фризурата, ама шминката и не баш. Вие што мислите како ви се допаѓа ''новата'' Гулабица??

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.