Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Да функционираше државава,ова би било под истрага.

2. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Тука во Германија и бетер има од Мартија а немаат повеќе ни од 14/15години. Нов тренд помеѓу тинејџерите е изгледа овој стил на облекување.

3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

4. BlackNight

BlackNight Популарен член

Баш,, платена". Бар да се замислеа над коментариве тука, добро ќе беше. Дете во училиште со вештерски нокти треба да оди, пенкало и молив не може да држи.Инаку, стилов одамна го фура, уште кога го видов спотот за ,, Те сакам, се запрепастив од тоа трикото што повеќе открива, отколку што сокрива, па и движењата, па се на куп. Не знам навистина зарем не им е непријатно од наставници и соученици, па пред татко ми би ми било срам да излезам со онаков фустан, страшно. Ако е вака со 15 години, можам да замислам што ќе биде некоја година подоцна.

5. Leat

Leat Популарен член

Само нека ја правдаат, ќе ја гледаме за некоја година у Задруга наместо у средно школо.
    Срамота стварно....Сите ќе имаат иста иднина, ќе видите, и Антонија Гиговска и Мартија и Мина Блажев...И онака се друшки.
    Многу се распуштени младиве. Мене на тие години кога ме зезаа за дечко што за мене беше непозната категорија, пропаѓав во земја а овие ладно зборат за сексови, каков тип мажи ги привлекуваат, за бивши што ги имаат у изобилие и делат совети за врски. А у пи*ку матер. :D

Инаку знаете нешто за Мина Блажев?
    Не претставуваше на детска Евровизија пред некоја година.

6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Да сум власт во државава,би ги активирала социјалните служби да ги испитаат нејзините родители.
    Нормален родител не би дозволил детето вака да му се облекува и постапува.
    На 15 години треба да учи,а не вака да прави.
    Ама,не,ја туркаат во ова за пари и слава.

cresa-jagoda, Elenpelen, Cka and 8 others like this.
  7. Leat

Leat Популарен член

@nextredstyle Епа децата им се главна инвестиција а од секоја инвестиција се очекува поврат.
    Како поврат ако не најдат богато бате или чиче? Вака се привлекуваат тие категории на мажи. Цицки на изволте, газови на мегдан, нека се види раскош и лепота....
    Мартија,луѓе, е едно детуле од метар и 20. Цела е топчеста во лицето и на овие години може да биде само слатка. Само по себе доаѓа тоа да бидеш секси и женствена. Како може топче да биде секси? Рано е, Мартенце...
    Биди си дете, ранче на грпче и фаќај патот накај школо, брзо ќе дојде прво тримесечје :hai:
    Сите другарки и се вакви, родителите им фаќаат врски да влезат по дискотеки и уште на 12 години стојат на маса со цигари во рака и штикли 15ка... А и си преспиваат кај другарки во други градови, да можат сегде да ја фатат ноќната шема...:^)
    Општеството е толку отидено у ку*ац што ние, идни родители кои планираме нашите да ги растеме у нормални деца ќе идеме по институции и ќе кукаме на bullying, пошто нормалните се плукани, исмејувани и понижувани. Само тенди лајфстајл.

Last edited: Sep 30, 2019
    Posumce, Darlingzz, Gosh and 27 others like this.
  8. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Од една страна и јас тешко се привикнувам на новите трендови и често ги критикувам али од друга страна пак не е она единствена вакви се девојчињата секаде низ светот сепак нови трендови се не може цел живот аутсајдер да биде се знае дека така ќе биде отфрлена и нема да биде прифатена од околината.

didisi likes this.
  9. sjdgo

sjdgo Форумски идол

И после Грета не ви чини.

Gosh, Ivan4e04, Shugarspice and 18 others like this.
  10. Leat

Leat Популарен член

Ама зошто мора сите да бидат исти? Нели тренд беше да бидеш уникат а никако дупликат и многу посебен и единствен?
    Како се овие единствени и се издвојуваат од масата? Никако. Исти се сите...
    Зашто не рече една бе ајде јас нема да имам стил на порничарка и старлета туку ќе бидам елеганција во движење и дама?
    Знаете колку се ретки дамите? Сите ќе ја забележат.
    Еве мажите нека кажат, колку голотија се изнагледавме, нема ни да трепнат пред ваква. Зборам за нормалните мажи.
    Е сега, тоа што можеби сме и нација со голем број манијаци и психопати, може и добра е стратегијава и собира фанови, што знам...
    Јас вчера кога ја гледав првата дама на интервјуто погоре постирано очите не можев да ги тргнам од неа и срцето ми го стопли.
    Ем убава ем паметна, интелектуалка... Со таква жена се одвојуваат светови и никогаш не е досадно, а не со смрдли од задруга.
    Мартија веќе нема имиџ на уметник туку на кафанска певаљка.

Love 83, didisi, smajlii and 11 others like this.
  11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Што толку ти згреши Мартија? :wasntme:
    Секоја реченица ти е против неа ..

12. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

.
    Се што е тренд и комерцијала не може да биде уникатно она мора да ги следи трендовите ако сака публика а ако си има свој стил се знае дека публиката се намалува и мене не ми се свиѓа али па секоја генерација носи нови стилови и ја сум била уникатна со свој стил али па затоа ми се стесни кругот на друштва но мене тоа не ми беше цел јас идев на квалитет не на квантитет а сега у тренд е да имаш голем број обожаватели, голем број на лајкови итн. значи мораш тренд да следиш.

poppie, Shmizla94 and Leat like this.
  13. Leat

Leat Популарен член

Ништо.
    Врати се назад неколку страни, имам коментари и против Боки 13 и против Лилица и против Нина на Анѓушев швалерката.
    Не се палете одма дека му завидуваме на некој и многу сме против него.
    Тоа се славни личности кои го претставуваат општеството и сигнал дека општеството е отидено у мајчина... Само коментирам. Ништо против.
    А ти, адвокатка си? :) и плус покрај толку негативни коментари, за мојот се фати баш, да бев само јас па да речеш покварена сум и од инат зборам...

dragoneelz, Juicy, VladeMila and 4 others like this.
  14. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

А каде спомнав дека им завидуваш? :rofl:
    И да, Марте ме плаќа хонорарно да висам тука. (mooning)

15. Leat

Leat Популарен член

Не, не спомна. Ама овде на темава обично секогаш така ги толкувате работите.
    Колку страници се изначитавме кога погодуваа зошто @Justicija збори лошо за Лила и што толку Лила и згрешила, па дали и украла некој маж па ја пљука дека е курва...Не, едноставно вика дека е курва затоа што е курва. Лила го донела тој занает у Македонија, основоположничка е, зашто ја пљукала прашуваат... :D
    Па на мене ми се свртевте за Нина Групер, сега за Мартија и така...Како да не е темава ја јавни лица туку за нас што ги коментираме.
    Да замре темава ако не?
    Изгледа имаме многу информации па затоа пишуваме.

16. Justicija

Justicija Форумски идол

Е што ме мешаш сега мене? :rofl:
    Љиља е барем стара дроља и не постои нешто што и завидувам баш неа ...со вакви изгледи сакаат само да привлечат внимание на сшонзори..ај лила ајде некако и возрасна е , ама девојкава е мн мала за вакво нешто ...

17. Leat

Leat Популарен член

Извини :D Морав да те дадам за пример зашто ме нервираа тогаш ептен а сакав да ти се извинам и во постот ама беше касно, не можев више да едитирам.:$

Ми се смачи веќе од обвинувања дека некој нешто ми направил, не сум реализирана личност или пак им завидувам што ги коментирам.
    Јавни "фаци" се, затоа коментирам.

poppie and ohlalalala like this.
  18. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

19. wendy2

wendy2 Популарен член

Убава е многу.
    Дали има трајна шминка ставано?

Dentina likes this.
  20. antonelala

antonelala Популарен член

JoanaS, dragoneelz, Brinetka and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.