Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.387
    Допаѓања:
    126.459
    Да функционираше државава,ова би било под истрага.

На cresa-jagoda, Elenpelen, ohlalalala и 4 други им се допаѓа ова.
  2. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    34.036
    Тука во Германија и бетер има од Мартија а немаат повеќе ни од 14/15години. Нов тренд помеѓу тинејџерите е изгледа овој стил на облекување.

На piglet1, ohlalalala, Tajnaotrovna и 2 други им се допаѓа ова.
  3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
  4. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.282
    Допаѓања:
    5.549
    Баш,, платена". Бар да се замислеа над коментариве тука, добро ќе беше. Дете во училиште со вештерски нокти треба да оди, пенкало и молив не може да држи.Инаку, стилов одамна го фура, уште кога го видов спотот за ,, Те сакам, се запрепастив од тоа трикото што повеќе открива, отколку што сокрива, па и движењата, па се на куп. Не знам навистина зарем не им е непријатно од наставници и соученици, па пред татко ми би ми било срам да излезам со онаков фустан, страшно. Ако е вака со 15 години, можам да замислам што ќе биде некоја година подоцна.

На Gosh, Svetoslava, cresa-jagoda и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    Само нека ја правдаат, ќе ја гледаме за некоја година у Задруга наместо у средно школо.
    Срамота стварно....Сите ќе имаат иста иднина, ќе видите, и Антонија Гиговска и Мартија и Мина Блажев...И онака се друшки.
    Многу се распуштени младиве. Мене на тие години кога ме зезаа за дечко што за мене беше непозната категорија, пропаѓав во земја а овие ладно зборат за сексови, каков тип мажи ги привлекуваат, за бивши што ги имаат у изобилие и делат совети за врски. А у пи*ку матер. :D

Инаку знаете нешто за Мина Блажев?
    Не претставуваше на детска Евровизија пред некоја година.

На Love 83, softy1, cresa-jagoda и 11 други им се допаѓа ова.
  6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.387
    Допаѓања:
    126.459
    Да сум власт во државава,би ги активирала социјалните служби да ги испитаат нејзините родители.
    Нормален родител не би дозволил детето вака да му се облекува и постапува.
    На 15 години треба да учи,а не вака да прави.
    Ама,не,ја туркаат во ова за пари и слава.

На cresa-jagoda, Elenpelen, Cka и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    @nextredstyle Епа децата им се главна инвестиција а од секоја инвестиција се очекува поврат.
    Како поврат ако не најдат богато бате или чиче? Вака се привлекуваат тие категории на мажи. Цицки на изволте, газови на мегдан, нека се види раскош и лепота....
    Мартија,луѓе, е едно детуле од метар и 20. Цела е топчеста во лицето и на овие години може да биде само слатка. Само по себе доаѓа тоа да бидеш секси и женствена. Како може топче да биде секси? Рано е, Мартенце...
    Биди си дете, ранче на грпче и фаќај патот накај школо, брзо ќе дојде прво тримесечје :hai:
    Сите другарки и се вакви, родителите им фаќаат врски да влезат по дискотеки и уште на 12 години стојат на маса со цигари во рака и штикли 15ка... А и си преспиваат кај другарки во други градови, да можат сегде да ја фатат ноќната шема...:^)
    Општеството е толку отидено у ку*ац што ние, идни родители кои планираме нашите да ги растеме у нормални деца ќе идеме по институции и ќе кукаме на bullying, пошто нормалните се плукани, исмејувани и понижувани. Само тенди лајфстајл.

Последна измена: 30 септември 2019
    На Posumce, Darlingzz, Gosh и 27 други им се допаѓа ова.
  8. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2018
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.190
    Од една страна и јас тешко се привикнувам на новите трендови и често ги критикувам али од друга страна пак не е она единствена вакви се девојчињата секаде низ светот сепак нови трендови се не може цел живот аутсајдер да биде се знае дека така ќе биде отфрлена и нема да биде прифатена од околината.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    И после Грета не ви чини.

На Gosh, Ivan4e04, Shugarspice и 18 други им се допаѓа ова.
  10. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    Ама зошто мора сите да бидат исти? Нели тренд беше да бидеш уникат а никако дупликат и многу посебен и единствен?
    Како се овие единствени и се издвојуваат од масата? Никако. Исти се сите...
    Зашто не рече една бе ајде јас нема да имам стил на порничарка и старлета туку ќе бидам елеганција во движење и дама?
    Знаете колку се ретки дамите? Сите ќе ја забележат.
    Еве мажите нека кажат, колку голотија се изнагледавме, нема ни да трепнат пред ваква. Зборам за нормалните мажи.
    Е сега, тоа што можеби сме и нација со голем број манијаци и психопати, може и добра е стратегијава и собира фанови, што знам...
    Јас вчера кога ја гледав првата дама на интервјуто погоре постирано очите не можев да ги тргнам од неа и срцето ми го стопли.
    Ем убава ем паметна, интелектуалка... Со таква жена се одвојуваат светови и никогаш не е досадно, а не со смрдли од задруга.
    Мартија веќе нема имиџ на уметник туку на кафанска певаљка.

На Love 83, didisi, smajlii и 11 други им се допаѓа ова.
  11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Што толку ти згреши Мартија? :wasntme:
    Секоја реченица ти е против неа ..

12. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2018
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.190
    .
    Се што е тренд и комерцијала не може да биде уникатно она мора да ги следи трендовите ако сака публика а ако си има свој стил се знае дека публиката се намалува и мене не ми се свиѓа али па секоја генерација носи нови стилови и ја сум била уникатна со свој стил али па затоа ми се стесни кругот на друштва но мене тоа не ми беше цел јас идев на квалитет не на квантитет а сега у тренд е да имаш голем број обожаватели, голем број на лајкови итн. значи мораш тренд да следиш.

На poppie, Shmizla94 и Leat им се допаѓа ова.
  13. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    Ништо.
    Врати се назад неколку страни, имам коментари и против Боки 13 и против Лилица и против Нина на Анѓушев швалерката.
    Не се палете одма дека му завидуваме на некој и многу сме против него.
    Тоа се славни личности кои го претставуваат општеството и сигнал дека општеството е отидено у мајчина... Само коментирам. Ништо против.
    А ти, адвокатка си? :) и плус покрај толку негативни коментари, за мојот се фати баш, да бев само јас па да речеш покварена сум и од инат зборам...

На dragoneelz, Juicy, VladeMila и 4 други им се допаѓа ова.
  14. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    А каде спомнав дека им завидуваш? :rofl:
    И да, Марте ме плаќа хонорарно да висам тука. (mooning)

15. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    Не, не спомна. Ама овде на темава обично секогаш така ги толкувате работите.
    Колку страници се изначитавме кога погодуваа зошто @Justicija збори лошо за Лила и што толку Лила и згрешила, па дали и украла некој маж па ја пљука дека е курва...Не, едноставно вика дека е курва затоа што е курва. Лила го донела тој занает у Македонија, основоположничка е, зашто ја пљукала прашуваат... :D
    Па на мене ми се свртевте за Нина Групер, сега за Мартија и така...Како да не е темава ја јавни лица туку за нас што ги коментираме.
    Да замре темава ако не?
    Изгледа имаме многу информации па затоа пишуваме.

На dragoneelz, CurlyBlossomGirl, poppie и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    19.580
    Е што ме мешаш сега мене? :rofl:
    Љиља е барем стара дроља и не постои нешто што и завидувам баш неа ...со вакви изгледи сакаат само да привлечат внимание на сшонзори..ај лила ајде некако и возрасна е , ама девојкава е мн мала за вакво нешто ...

На Dayen, CurlyBlossomGirl, T.e.d.d.y и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    Извини :D Морав да те дадам за пример зашто ме нервираа тогаш ептен а сакав да ти се извинам и во постот ама беше касно, не можев више да едитирам.:$

Ми се смачи веќе од обвинувања дека некој нешто ми направил, не сум реализирана личност или пак им завидувам што ги коментирам.
    Јавни "фаци" се, затоа коментирам.

На poppie и ohlalalala им се допаѓа ова.
  18. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Screenshot_20190930-184733.png

На Oxymoron, sorbet, sierra и 7 други им се допаѓа ова.
  19. wendy2

wendy2 Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    732
    Допаѓања:
    11.668
    Убава е многу.
    Дали има трајна шминка ставано?

На Dentina му/ѝ се допаѓа ова.
  20. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    4.691
    На JoanaS, dragoneelz, Brinetka и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.