Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Колку е само обратно :!:

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    ВОДИТЕЛКАТА ЗДРАВКИЦА БИЛБИЛОВСКА Е БРЕМЕНА И ЌЕ СЕ МАЖИ

Сакам да се посветам на семејството
    Радио и тв водителката Здравкица Билбиловска ќе се мажи во Белград, Србија, за нејзиниот дечко Воислав, со кого е неколку месеци во врска. Здравкица е во третиот месец од бременоста а заради летните одмори свадбата ќе се случи во септември. Заради далечината и гостите младенците се договориле на почетокот на септември да прават две свадби.

- Планиравме брак и пред да се случи бременоста. Бебето само ни ги забрза плановите. Пресреќна сум. Ова ми е најубавиот период до сега. Воислав е човекот кој го барав цел живот. Функционираме како едно. Се знаевме уште од летоска а нашата врска почна во декември. Од тогаш сме на релација Србија- Македонија и на скајп. Добро ја поднесувам бременоста и полека полека се подготвувам за свадбените веселби. Пред мене е период на слатки маки, ни рече Здравкица.
    Воислав работи во белградски Водовод и заради работата не е можно да се преселат да живеат во Скопје. Планираат за почеток да живеат во Србија.
    -По 14 години мислам дека ми е потребна медиумска пауза и искрено сакам да се посветам на семејството, ни изјави водителката. (В.М.)

Извор: Вест

Болдираниот дел ми е најсмешен, во врска се 4 месеци, бремена е 3, а планирале брак уште пред да се случи бременоста.

На mileystar, Agrona, Sanniii и 24 други им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Еднаш многу одамна прочитав едно интервју со Снеже Велков, нешто во врска со исхраната, и имаше изјавено како во животот не пробала никогаш бурек, пилешки прсти... :^) такви ми ти работи, и уште тогаш си реков во себе - оваа не е арна во паметот. И навистина таква ми изгледа. :D
    Многу ми е ококорена, и исушена и некако злобна, а се прави паметњакович. Арогантна е, и ладна, кога се смее - малку ме плаши искрено. :(
    Лани пак, со целата таа хајка против Калиопи, предводена од Бекстејџ под нејзина палка, ми беше патетична и смешна;
    мало недоквакано искубано пиле, полно фрустрации и злоба.

Многу ми е антипатична, поради таквите не гледам ниту телевизија.
    :^)

На Agrona, shushu, Libera и 18 други им се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Работава со Здравкица, планирале свадба уште пред да се упознаат :lol:
    А Снеже може не јаде бурек ама босанскана пита со компир од рамстор ја утепува од јадење :rofl: што се трескаат бе :fubar:

5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    изгледа одма по запознавање почнале да работат на случајот,ме насмеа ова

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    есма е моментот :rofl: :rofl: :rofl: пуштете мтв1 фустанот и е :rofl: fwsk :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Јохан не ни знае која е Елена Ристеска, уште помалку претпоставувам е желен да ја слуша Море сокол пие во извитоперена хип-хоп верзија. |(
    Кога видов како излезе на бина, си викам што ќе пее оваа, Нинанајна или Милионер.

П.С: Драган Мијалковски може на сите уана би ѕвезди што денес пееја да им држи предавања по пеење. Сите пееја плејбек дури и големиот Владо Јаневски што пари изнасобра од `концерти` на плејбек.

На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Лил ме потсети, неодамна имаше концерт Драган Мијалковски во универзална на кој имав чест да присуствувам. Значи со која енергија зрачи човекот на негови години тоа е чудо, па тоа моќен глас, харизма и движење, цар е значи. Никој од помладиве неможе да го натпее. На крај дури ја пееше и „Con te partiro„ и звучеше одлично. Ме разочара фактот што 90% од публиката беа постари луѓе, а младиве нигде ги немаше, ама затоа на Слаткар први се да урлаат...

На eli25, LilBaby и Hipster им се допаѓа ова.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

:D :D :D ах бре есме :lol:

На mileystar, antonina, Sanniii и 9 други им се допаѓа ова.
  10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ама дали Драган Вучичччч сам ја добил идејата за неговиот брилијантен квиз (или како и да се нарекува тоа)? Денес го фатив за првпат и имаше што да видам. Врв на врвовите.

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Добро бе луѓе зар сама останав со љубов кон Сашко Коцев?! :D дај јавете се да го испокоментираме :$
    бев на г-ѓа Министерка и Коцев зет и беше :D срце е стегнат у тоа бели панталони,рамбовка ланец на врат и имаше голема шишка ама не заприметив дали му е перика :^) абе најубав ми е и секогаш знае да те насмее :clap: :!: најсилен аплауз си доби т.е при самото негово излегување имаше аплауз :lol:
    епа ај повелете давајте комплиментчиња на Коцев :inlove:

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    водителкава на канал 5 вести што води, аууу лепотица е :)

На Sanniii, VIN.diesel и Trendafilka им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Убава е стварно Љубица, ама нема да ја препознаете дека е таа без шминка (не дека без шминка не е убава), него сакав да го искоментирам понашањето. Ја сретнав во Мое Студио, јас дека се шишав наведната и не гледам кој збори она вадење еден лигав глас и некои фори од типот „мислам хелоууу некој ме замара цело време на телефон„ и некои лигави звуци и ролање со очи као ц, лИлаа итн пропратено со иритирачко џвакање на мастика. Мислам не и личи на возрасна образована девојка, башка јавна фаца да изводи со такви крици и да користи такви безвезни зборови. :puke:

14. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    навистина :o
    а како озбилно изгледа на телевизија,ке кажеш ептен сериознаа оваа

15. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Се согласувам со тебе за Сашко Коцев,навистина знае да те насмее,убав е,а посебно во Трето полувреме баш се истакна со глумата и е еден од ретките што имаат талент и знаат да го искористат :)

На Jule.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
  17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    ^ Царуват си, не дека Есма знае нешто англиски, така си ја врте главата и само јес јес хахаххахахха :D :D А какви образчиња има Есма, вака да и праваш [​IMG]

На Rose96 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  18. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
  19. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    26
    ^^^ де бе :o Висар раката ја скрши, сега и Васил се повредил, па што е ова све така ке испоизлезат

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    http://www.youtube.com/watch?v=m7C1r46GWjI

:x :x :x :x Aу Eсма врскаааа нема од пеење :doh: Cирот Bлатче бре!!

Kоментар на видеото

They don't even need to make a goat version of this song...

:rofl: :rofl:

На Sanniii, zarah и Hipster им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.