Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

Ааа аха. Сега се сетив кој е. Не и е брат на Љупка. Не е ни од Струмица тој....случајно се погодило презимето

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.543
    Допаѓања:
    5.197
    Кои особини треба да ги имам?

3. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.129
    Да бидеш згоден ,плоден и неопходен.

На Chocolate.me, Brinetka и asdas им се допаѓа ова.
  4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Кога сте кај Миа , моите деца секогаш ми помагаат со поставување и раздигнување на масата . Пијана не ме виделе бидејќи во главно и сама се немам видено пијана до сега ( многу тешко доаѓам до пијанство , имам организам кој е многу толерантен на алкохол ) , но ме виделе дека знам да пивнам пиво , вино , па и ракија ( на прослави и родендени ) , па некогаш на шега ми велат : Сакаш да пиеш пиво/ракија ? Дали тоа ме прави лоша мајка ? Распнете ме и мене сега .

Кога е изборот на мажи во прашање , јас за Сашко Коцев би гласала . Многу прибран ми изгледа , кога е во прашање неговиот приватен живот . Дури еднаш се имаше пошегувано на своја сметка , во врска со детето ( тогаш имаше околу 6 до 12 месеци ) . Тука еднаш се пишуваше дека ја изневерувал сопругата , па имаше демант од друга членка , ама мене ми изгледа дека баш напротив , многу и помага во одгледувањето на детето и останатите обврски во домот . Пред се , за тоа би гласала за него . Потоа бидејќи секогаш ме засмејувал на Бубамарите :D на крај за убавина :D

На didisi и Masnickaaa им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.566
    Допаѓања:
    251.940
    А да беше таткото пијан секоја вечер, ќе го нaправевте жртва и детето и мајката.
    Никој не зборува за тоа што само си зима за јадење. И син ми знае сам да си стави млеко, да земе бисквити, ама не ме гледа ни мене ни татко му пијани и болни од искачење.
    Низ други теми алкохолизомот кај родител е строго осуден, овде сме либерални. Да, да беше Миа во друга држава, за ваква изјава споделена јавно ќе и тропнеа од Социјално на врата.
    Никој не зборува за немајка и најмајка, зборуваме за девијантно однесување на еден родител, за кое детето е свесно и се одразува врз него.

На Кристина Хара, Feminka22, candy.cane и 43 други им се допаѓа ова.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.168
    Допаѓања:
    259.405
    Мислам дека се води по девизата секој па и лошиот публицитет е добар за неа. Да е актуелна е важно.

На candy.cane, Mrs. Lovett, Dadusicka и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.543
    Допаѓања:
    5.197
    Ако ме гласате вие од тука ќе се кандидирам. Под услов сите да јадете компир манџа. :D

На Alisa22, Brinetka и antonelala им се допаѓа ова.
  8. andrejko82

andrejko82 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јули 2013
    Пораки:
    3.672
    Допаѓања:
    57.422
    па таа е доста популарна , баш па и ова лош публицитет незнам дали е соодветно за неа, според она како се преставува по социјалниве мрежи ова и е баш начин на живот...
    точно токму за ова станува збор...

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.398
    Допаѓања:
    126.508
    Да бевме асална држава и ќе ѝ дојдеше социјалната служба на врата.
    Ваков лош публицитет само ќе ѝ одмогне.

10. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Нема грешка. На кардашијан гледам сите деца им ги одзема социјалното ради девијантното однесување.

* оваа мислење се однесува само на моментот: “само во нашата држава е можно ова”, друг став околу друго прашање или што е правилно, а што не - не изнесувам. Да не ми се извртува муабетот. Сакам да кажам а - секаде го има ова, не е самп нашава државичка ужасна

На Ingvild, Autumn_ и buba4e89 им се допаѓа ова.
  11. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    A чекајте да прашам,од каде знаете дека е болна од пиење баш? Не пишала ништо за тоа,можеби и е тешко заради останувањето доцна...пример. Многу судите,премногу а никој не сме совршени,ваква таква мајка,на многу по дома децата им ги слушаат секојдневните кавги на родителите или го приметуваат нивниот лош меѓусебен однос и лошо им влијае,ама не сте напишале инста стори и не дознале другите од страна па сте совршени родители...ахам сигурно.

На PaLaVa, No Makeup и Justicija им се допаѓа ова.
  12. nightingale

nightingale Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    2.774
    Баби и жаби мешање. Никој не оправда дисфункционални семејства.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Stressed Out

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    Па не оправда ама многу не се свесни за истото а овде од друга страна распнување за вечерно излегување,без доволно познавање на детали за целата ситуација,затоа велам...chill.

14. nightingale

nightingale Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    2.774
    Да бе еве распната е на плоштад жената. Форум е, она е јавна личност, коментираме, имаме ставови. Не мора да се согласуваме. Не знам што толку се изнервиравте, па најмајки кои биле, па еу мешање, итн итн...

На candy.cane, Mrs. Lovett, Ingvild и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Stressed Out

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    Па така де! Се усилија тука да се пријавела во социјално.

16. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.543
    Допаѓања:
    5.197
    Оваа Миа ли се збори толку?

Screenshot_20191114-112145_Chrome.jpg

17. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.981
    За Миа ситуацијата.
    Прво,ако си родител не значи дека си роб.Фала Богу 21ви век е секој може да прави што сака.
    Женава не ми личи на лоша мајка само жена на која некои морални вредности не се како на другите.
    И,не не ја правам неморална само има некои други,различни размислувања.
    Некој спомна дека пиеле чашка-две пред децата.Според мене ова е океј.Но,сосем е друга слика кога замислуваш мајка се отрезнува,а детето си прави јадење пошто мајката не е во можност пошто е била пијана.Едноставно,за мене ова не ми создава добра слика.
    Од една страна ова што се случува не е во ред,но не ја сфаќам поентата зошто да се пишува на инстаграм со таков „возвишен тон“.
    Се фалам дека детето ме гледа пијана и само си прави јадење.
    Сум за тоа дека детето треба да се осамостојува уште од рана возраст без разлика на пол.
    Но,услов за тоа е да биде е:единствениот родител да е пијан-едно големо не :shake:

На Feminka22, candy.cane, M&M и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. WorkOnYou

WorkOnYou Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2019
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    66
    А кој е таткото на Андрија? Миа го нема спомнато никаде

19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не е јавна личност, само „фаца“ низ Скопје. На времето беше вратар по дискотеките, МНТ мислам дека беше.
    Претпоставувам дека не е спомнат затоа што беше во брак со помалата сестра на Натали кога се роди синот на Миа.

На Mrs. Lovett, dragoneelz, ohlalalala и 5 други им се допаѓа ова.
  20. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не го спомнува пошто не го прифаќа тој детето. Уште од почетпк барал да абортира и немала Миа никаква подршка за одлуката да го роди бебето. Секоја чест што сама се има изборено за своето и што го одгледала сама. Секој родител знае колку е тоа тешко. Не само од финансиски аспект.
    Ова јас не би го нарекла татко со никој случај. И сосема оправдано што не е спомнат никаде. Не ни тррба да е. Не сакал тој да знае за детето, нема ни што детето да знае за него. И јас во таква ситуација би се понашала ко да не постои

Како е правен и кога е правен е сосема небитно. Двајца возрасни се, тррба да си ги сносат последиците од одлуките. Во случајов Миа сама го носи ова на свој грб. Тој кукавица се оградил од старт

На Feminka22, Gosh, candy.cane и 31 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.