Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    http://www.idividi.com.mk/intervju/vo4o ... index.html

:D

и текна да се зашминка, таква цела исчупана несредена даваше совети на Aмазон TB на времето :D

Не трчам по секоја жена! Имам високи критериуми! :lol:

2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Што да правам кога налетувам на вакви скапоцености.
    За овој и за тие што го сликаат у вакви моменти, има посебен круг во пеколот.

На sweet-star, Zimzelena и la-chicka им се допаѓа ова.
  3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Незнам дали е геј или не Дамјанчо на Лила ама на сликата шо а постирав ми се чине дека само уште цуцла у муцката му фале, одвратен ми е!

А за Лила, морам да ја споделам случкава. Имам една колешка која живее надвор од Скопје, и нејзиниот дечко има најексклузивен кафиќ во тој град, мал град е тоа, не е ништо голем, но во тој кафиќ има најдобри журки и идат од цела Македонија џет-сет фаци да ги кажам де!
    И. :D
    Лила кога оде од ова Орифлејмот по промоции во сите градови, оде и таму, и секој пат оде во кафиќот, и по келнерите нонстоп прашува газдата дали е таму да го видела и да му честитала за успешниот бизнис со кафиќот шо го постигнал, арно ама никако да се заварат овие двајца, дечково си има и друг бизнис со татко му, па само навечер оде во кафиќот, и Лилето нонстоп му остава скапи парфеми и тоалетни води, креми за бричење, абе се шо може како поздрав од Лила Филиповска да кажеле келнерите!
    И на овој му скурчило пред два месеци, и му рекол на келнерите, кога ќе дојде следниот пат - пренесете и дека имам и женска - дама, која исто заслужува добар парфем од Орифлејм, така да ако остава нека оставе женски само, доста ми се мене! :D :D :D
    И го начука.

На sadangel, shushu, Chocolate.me и 12 други им се допаѓа ова.
  4. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Значи овој Зоки ми е ПРЕодвратен, го имам на фб хаха па сакам нејкам го пратам. :lol: Сликите му се ноу комент :puke: ама што правиме со срцепарателниве статуси што ги постира од време на време хахаха.

KAKOV SVETSKI GEST MI SE SLUCI DENES VO ARABESKA- MI PRIOGA KELNEROT I MI VELI STO KE SE NAPIETE OD DEVOJKATA NA SOSEDNATA MASA...POTOA DOBIV LIVCENCE NA KOE PISUVASE TI BLAGODARAM STO JA PRIFATI PIJACKATA...PRIJATNO IZNENADEN OD GESTOT NA DEVOJKATA ZA KOJA NE VERUVAV DEKA E OD MAKEDONIJA...ISKRENO PRIJATNO IZNENADEN
    614Like · Share

и после за Вучич прават вицови... :lol: :lol: (у секој случај не иритира толку колку Зоки Фаци) хахахха

На Zimzelena и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  5. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    :!:

Грд-вратен некако посоодветен збор ми е за него :geek: :D

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Раперот познат како Били Ѕвер, којшто заедно со Ѓоко Таневски во 2010. година не претставуваше на „Евровизија“ во Норвешка, стана татко!
    Неговата сопруга синоќа му роди ќерка, Били порача дека ова е неговиот најсреќен ден. Раперот денеска полни 26 години, па навистина не можеше да добие поубав подарок.
    http://tvpaket.mk/images/stories/062013/03/bili464.jpg
    Нека е жива и здрава малата! :)

На Zimzelena и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  7. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Нов скандал на македонската сцена. Шоуменот Боки 13-ка се почувствувал испровоциран од пејачката Калиопи кога таа за него рекла дека е инстант ѕвезда. Тој и објави војна, има да оди до крај!

Прикачени фајлови:

8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Ќерка му од Били Ѕвер породена е? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

9. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Се согласувам! хаха за Зоки, Боки13, и за така наречените старлети, за инстант звездите Раке Шлаке и компанија хахаха посебен круг у пеколот, убаво си пиша хахахахахахаха :tmi: ИРИТИРААТ!

Едит: Mаја Поцевска ја заборавив.... со нејзините вечни теми за неверство во нејзините бедни емисии.

На Zimzelena му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Дамјан би го рогала на клоци. Уф, самиот начин на кој што збори ме нервира.
    Оваа Лила, доста се соблакаше по собите во Палас, сега читам се соблекла и во Грција. Вест на месецот.

Инаку, во моја зграда сега е доселен Илија Карадакоски, за оние кои подзаборавиле, дечкото од Танц со ѕвездите кој ја вртеше Маријана :D . Искрено претходно не можев да го сварам, толку препотентно изгледаше на телевизија, а толку е поразличен во живо.
    И убав и згоден мајката. 8) Културен и приземјен. Од мене една 10ка за дечково, се надевам ќе се возиме во лифт. :D
    Арно ама, на неколку наврати ја имам видено и онаа Марина Овезовска да излезе од зградава, да не има тука нешто шуш буш? А, колку што имам видено дотичниов живее со мајка му. :^)
    Небитно, дојдов за да го пофалам дечково. Сакајте го сите од овој момент!

1, 2, 3, СТАРТ! :D

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
  12. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Сабајлево прочитав новини за Александра Накова, се сликала полугола низ косово! Добро бе, има ли девојчево родители да и кажат на што личи??

13. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Пред некој ден го видов Дуле Љ. од дуото Дуле и Коки во Веро маркетот и морав фино да се загледам за да се уверам дека е тој... Не ослабел, туку се исушил, како анорексичен робот се движеше, беше со невестата... Таа пак е доказ дека она искочи од селото, ама селото од неа не! Дуле на каса се изнаправи муабет со вработените, сретна познати, и во еден момент ги носи едните да ги запознае со сопругата, а сељанкава мртва ладна дали здраво им кажа само и си продолжи да пакува на каса. Какво обрнување внимание и 2-3 реда муабет со познати на маж и... Село!

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    [​IMG] :D :D :D

На srcekrsacka и Izaabella им се допаѓа ова.
  15. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Уште еден доказ како дрогата влијае на човековото тело.. Од сигурни извори ова, забеган е веќе Дуле. А, за жена му немам коментар.. и онаа претходната не му беше ништо подобро, нарцисоидно гомно. Мајка ми работеше кај неа во фирма (додуша уште тогаш не беше нејзина туку на татко и) си избега жената пошто како и кај останатите 90% од приватњаци во земјава, градат однос спрема вработените како владетел и роб. Гадови..

Иначе Накова(ната :D ) колку што знам јас била посвоена од страна на многу богата фамилија не се сеќавам од каде, мислам Гевгелија беше, ама не сум сигурна. Од мала била размазена и распекмезена, а што се чудите што се соблекла во Косово, малку се земјите што останаа кај што НЕ се соблекла..

На Male4kaE, Hipster и ludoto19 им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aман бе, чудното ќе беше ако беше облечена :D .
    Bака, ништо ново.
    и поубава е со кафена коса ;)

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    И мене повеќе ми се свиѓа со кафена, она плавата коса уште толку викаше дроља тргнете се од патот! :D

Иначе, морам да кажам пофалби зборови и за Боки 13.
    Татко ми работи со мајка му и во една прилика имав шанса да се запознаам со него. Луѓе, он е толку поразличен од тоа што се претставува во живо.. немате појма. Не е некој да се препичава, природен е многу и доста поопуштен.
    Мајка му е златна жена, многу е фина и љубезна. Секогаш коректна со татко ми и општо со нас како фамилија. И јас се чудев.. јавноста некогаш многу поинаку ги претставува луѓето.

На фејс, само јас му шкрапам лајкови на Бокица. До сега двајца другари ми имаат речено ќе се откажеме од тебе :D

На Venera.13 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
  19. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    На Anja98, ludoto19 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.