Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.395
    Можеш да прашаш дали е со него,не можеш да коментираш дали била премногу млада или стара за него пошо тоа не е твоја работа

На candy.cane и Biljarkata им се допаѓа ова.
  2. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.767
    Допаѓања:
    21.479

Цели 2030 страници се оговара некој и нешто, се измислуваат теории и се навредува, па сеа проблем бил коментарот на членката дека е језиво 25годишна да е во врска со 45 годишен.
    Епа да, језива е помислата за 4г од сега да се замислам во врска со човек кој има години колку татко ми.
    А на останатите ако не ви се читаат овие јадења го*на за другите, префрлете се на тема кашички и пелени. Остајте не нас алапачите.

На candy.cane, moonlight-girl.55, Anna-Banana и 13 други им се допаѓа ова.
  3. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.601
    Не знам како се покажала не пратам ријалити. Во такво шоу високо интелигентна персона што сака да промовира книга или некои животни вредности чисто сумњам дека би учествувала.

На antonelala, Angie1432, S.W.A.G и 12 други им се допаѓа ова.
  4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.785
    Допаѓања:
    38.690
    Ништо нормално не сум видела во тоа шоу. Неколку пати гледав само за да видам за што се работи.

А од кога учесниците во Задруга се јавни фаци?:wasntme:

На S.W.A.G, nextredstyle, PaLaVa и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    5.400
    Кога веќе се збори за Елеонора да прокоментирам што знам.
    Јас ја гледав Задруга кога влезе 2пат Елеонора, беше исфрлена, па пак ја викнаа.За сите тие месеци дури ја гледав немаше никакви односи како повеќето таму, немаше физички контакт, ниту пак некогаш навреди некого.За цело време дури беше таму се претстави како мирна, добра и убава девојка.
    Ако зборуваме реално можеби е најубавата и најзгодната девојка таму.Можеби единствена мана и е што многу ја зголемила устата.Ама пола и повеќе курви што се таму може вода да и носат.
    И за тоа дека Задруга е лошо место не е, баш напротив можеби ако сум некоја новинарка, пејачка или нз што би влегла таму за слава, ама тоа не значи дека ќе спијам таму со некој и ќе се тепам, има и други начини како може да сум интересна и да земам некоја добра пара.А за тоа дали учесниците на Задруга се познати, да се, не влегуваат продавачи и сл, сите што се таму имаат јавна професија или нивните родители се познати.Ајде сега осудете ме што ја бранам Нора:tmi:.

Последна измена: 8 февруари 2020
    На mssuniquee и Gosh им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.220
    Не знам што е Задруга, ама ја отворив Елеонора, ја форсираа едно време како најубава македонка.
    Ова е природно? Пфффхахахахахаха!
    Screenshot_20200208-130633_Instagram.jpg
    Дечко и е особено "симпатичен". Како женче е со устето и фармерчињата тесни, а големото гзе.
    Дај бе вакви ли познати се.

Оф што беше задруга, збирутија на полусвет. Мислев фарма се вика.

На candy.cane, Shmizla94, moonlight-girl.55 и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.406
    Зошто другите курви? ;(

8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Зошто бе дечки толку ниски стандарди имаме за се? Како не е лошо место, буквално не може да ми текне на полошо...

На ivi1987, candy.cane, poppie и 31 други им се допаѓа ова.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.570
    Допаѓања:
    44.099
    У задруга пикаат курви со тапија да им се дига цената, и мораат да имаат односи со латентни хомосексуалци за да им се обели образот, и плус ги дрогираат и ги држат гладни за да се тепаат и сексаат за простата раја да се радува.

На baguf4e, Justicija, PaLaVa и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.395
    Да, језиво е пошо живеете во Македонија и мора да е језиво нешто кај другиот за да се утешиш дека твојот живот не е толку за нигде.

На baguf4e и ikivikica им се допаѓа ова.
  11. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    5.400
    @crimson
    Јас го пишав моето мислење, јас мислам дека не е лошо бидејќи ти избираш како ќе се претставиш таму, во добро или лошо светло.Сите што влегле во Задруга немале секс или учество во насилство.
    @Gosh
    Не знам колку е тоа точно, знам дека некои почнаа да го коментираат тоа за дрогите, ако е навистина така тоа е многу лошо и бедно за главните и никој не треба да учествува.
    Ама пак и коа ќе размислам подобро, истите се секоја година, ако виделе дека има дроги и не им одговара што влегуваат пак?Не знам дали имаат секс таму зошто се на дроги или зошто си се така малку нимфоманки.Зошто ако веќе збориме за Луна Џогани таа самата си има кажано дека имала секс и со другари надвор од Задруга, или пак Мина Врбашки таа со тоа што го прави внатре само си ја зголемува цената кога ќе излезе.
    Во контекст на се ова и тоа што ми кажавте дека не е во ред учеството таму едно ќе кажам, ако има дроги сум против влегување, но ако нема јас би влегла да сум јавна личност, ќе земам поголема сума пари и името ќе ми се прочуе, но секако ќе внимавам да не се обрукам таму ко 90% од девојките.

12. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.406
    Ц ц ц ц срам да ти е.

13. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Самата се упропастила. Како drag queen се направила во фацата, имам и јас филери, ама изгледа далеку поприродно од ова.
    Многу ја форсирате.

На candy.cane, poppie, Angel06 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.601
    Доволно голема брука е само што ке прифатиш да учествуваш, а што ке правиш таму више мање небитно. Капацитетот им е горе доле на сите ист, само што едни решиле да се бламираат повеќе од други.

На candy.cane, scorpias, moonlight-girl.55 и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Да не беше фемина немаше ни да знам дека шоу ко задруга постои и дека некоја си наша учествувала.
    Не ги даваат више српскиве глупи шоуа на наши ТВ или јас веќе ептен не сум у тек со ништо?
    Не сум упатена премногу за ова шоу ама сигурно учесници не се некои ко Тесла, па да е нешто паметно.

Инаку девојкава се извештачила со усните. Леле, сите една на друга личат...
    Не знам што е убаво вакви напупмани усти да имаш...
    :worried::worried:

На Lolipop23, candy.cane, poppie и 24 други им се допаѓа ова.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.516
    Допаѓања:
    191.385
    upload_2020-2-8_15-5-52.png
    Си пишувала во 2010 а член си од 2016?8-|

Ич не е битно кој од кога е член, а правилата на форумот постојано се менуваат, како што се менуваат и општествените правила и прописи. Кога и карактерите би се менувале на подобро, повеќе мислење и бирање зборови, помалку закачки и навреди кон било кого, тоа би било подобро:).
    Ај замисли тебе да прочиташ дека некој те коментира дека имаш језив партнер (од било кои причини). А не си јавна личност. И коментираните не се рално јавни личности, да сакале да бидат јавни личности ќе избереле да бидат пеачи, глумци, водители. Режисерството, сликарството, се behind scene професии, луѓето си имаат посебен сензибилитет и мене ми е сосем нормално да се бираат меѓусебно. Замисли, жената и муза на Дали, Гала, била 10 години постара од него, ехее, пред 100 години. Можеби требало законски да ги забранат заради реметење на јавниот вкус и морал, а?
    Не сум некој политички корективен фашист, ама да осудуваш нечиј приватен избор, со карактеризирање како језив, не е во ред.

Бтв. има и правило за пишување на кирилица :!:.
    А има и препораки https://forum.femina.mk/threads/Препораки-за-однесување-на-форумот.30349/

Прикачени фајлови:

На ikivikica, Bozica1980, PaLaVa и 5 други им се допаѓа ова.
  17. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.693
    Нема врска немора да значи дека ако е некој у ријалити е старлета или клошар, има некои како пример Теодора Џевхерович или не и го знам добро презимето, до тука стигна благодарение на тоа.

На Принцезичка1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    602
    Допаѓања:
    579
    А кој и е дечко на нора?

19. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.601
    Никад чула за девојкава.

20. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.693
    Ги пуне клубовите низ Македонија и заработува од настап 7 8 илјади евра па ти види дали се исплака задруга, за тие што имаат цел и те како има, на пинк си 24 часа најгледана тв низ балканот

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.