Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Полошо од дебела и исфрустрирана е да си глупа и исфрустрирана, па сеа ти види... А уште полошо е кога несвесно го истакнуваш тоа... Извини молимте, Викторија Сикрет ангелу...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  2. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Во врска со препуцавањето на Нина и Елена, што друго да се каже освен дека се очајни и двете. Оваа Елена ај што незнае две реченици граматички правилно да сврзе па и ко Иван Исцелител да го пишувал статусот, нејзиното битие се стремело кон внатрешен мир и енергија. Озбилно?
    Колку е проста ни таа самата не е свесна, уште една во низата неталентирани и неверојатно глупи јавни фаци.
    А и Нина не е ништо подобра, мислам тоа потенцирање дека на останатите им требаат по неколку животи за да прочитаат толку колку што е образована она е смешно.
    Да бевте писмени и начитани барем половина од тоа колку што тврдите дека сте немаше да пишувате вакви статуси кои што се испод ниво за да ги напишат паметни и образовани девојки.
    Грефки.

На Bozica1980 и Annath им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    (Го цитирам ова,за да се знае за што е постот)
    Па ако била попаметна и начитана,немало да биди пејачка :lol: Не дека сите се такви,ама оваа...Поарно нека не отвара уста,освен кога пее :D

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ете ако не се глупираше на фејсбук како ќе ја споменевме Елена Петреска, или оваа Нина. Сигурно немаше да кажеме, еј Елена има нов летен хит, одлична е песната..
    За тоа не се способни, а пеењето им е професија. Овие како старлети, на фејсбук се препукуваат да ги има по порталиве на нет, оти и така нема што друго да се пишува за нив. За добра музика ќе си почекаме малце..

Јас не сум слушнала во животот некоја вест оваа Елена да испеала нешто добро, да постигне нешто во својата професија. Ако не се глупира овака и нема да ја знаеме која е. Греота за двете.

А срамота е што се декларира како начитана и паметна. Таков човек не им суди на личностите според физички изглед. Напишала бе „освен свиња дебела, не гледам ништо пред себе“ ??! И ова е начитан човек, кога јасно се гледа дека не знае да цени прави вредности, нека дискутира за проблемот што го имаат, ова е нешто трето веќе и не го засега проблемот меѓу нив две. Точно е дека не личи да се биде таков на тие години, ама нема што она да ја допира таа тема која не е никако поврзана со нејзините глупави изјави. Она па згодна е да, ама во фацата како џукела е..

Па напишала ако сакаш да те има по весници направи нешто за себе, мислиш Елена направи нешто... Да не и се глупавиве изјави нема да ја има никаде.

Битно сите зборови од „повисоко ниво“ што моментално и текнале ги ставила во статусот, демек да видиме ние дека е многу начитана. МОЕТО БИТИЕ СЕ СТРЕМИ КОН ВНАТРЕШЕН МИР И МИРНА ЕНЕРГИЈА, МОЈАТА ЦЕЛ НЕ Е ДЕСТРУКТИВНА !!!? :rofl: :rofl: ЈАС СЕ ХРАНАМ САМО СО УБАВИ НЕШТА :lol: Де ма пази со што „се храниш“ да не станеш и ти дебела, ај што си згодна во ред ами со фацата што прајме.. па и она нашла да вреѓа..абе кој од кој |-)

На WarriorAngel, mims-89, Libera и 5 други им се допаѓа ова.
  6. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

На Elennaa, Someonespecial, Libera и 4 други им се допаѓа ова.
  7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Elena Petreska Tolevska
    ehhh i za komentarite za kvantnata fizika i metafizikata ke kazam samo edno. Vadim Zeland najpoznatiot ruski kvanten fizicar ja napisa svojata kniga Transurfing vo 7 prodolzenija bazirana na kvantnata fizika a se odnesuva za edenrgijata koja ja koristime da si go podobrime nasiot mentalen status i kvalitetot na zivotot. Lujza Hej edna od najdobrite piatelki so mnogu bestseleri e Metafizicar koj cel zivot se ima posveteno na rabota na sebe, na svojata psiha preku koja go podobruva kvalitetot na svojot zivot i na zivoto na mnogu citateli. Celata folozofija na ovie dve nauki se sveduva na toa, tie sto procitale znaat a tie sto ne procitale moze da prodolzat da se smeat. Metafizikata e tesno povrzana so teologijata, a so samoto toa i so duhovnosta...

Да поучите малце квантна физика и метафизика, јас би сакала и приватни часови да посетам кај дотичнава. Ако има и некој друг заинтересиран, да дојде да платиме по пола.. сигурно е скапо. Јас не сум како неа толку добро ситуирана. Не правам свирки од 5000евра, ако ме разумете :wasntme:

:rofl: :rofl: :rofl:

На Annath и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  8. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Добро, се чита ли оваа колку е контрадикторна самата со муабетов ?
    Мислам, прво колку била начитана и колку време посветила на воншколска едукација, а толку ниско и безобразно се изразува и како капак на се порачува другите да размислат како се обраќаат.
    А она ? Се чита ли како се обраќа ?

А за Еленчето, после нејзиниот бисер за Бермудскиот триаголник, се е кажано ...

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Работата е што двете заедно пет книги немаат прочитано, а се убија од препукување која е попаметна и поначитана.

Начитан човек чита за себе, нема ни да чуеш од таков човек вакви фалби. По самиот начин на изразување се препознава тоа.
    Абе мизерии..

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    3.186
    Ако е до мене, ич не мора уста да отвара оваа, ни кога пее! :D

Не ми се допаѓа воопшто нејзиниот глас, ниту една песна не знам од неа. Па пејачка била после.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Душата ми ја зеде оваа Елена која кажала дека Питагорова теорема е за Бермудски триаголник. :lol:

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Леле мајче, овие се заникаде.
    Кое животно прави брани на реките - Јагула.

Срам ми е што сум од Македонија поради вакви работи. Па овие работи ги знае дете од 6 одделение.

14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Мене почнува малку грев да ми е за Елена, стварно е баксуз голем покрај фактот што е глупава.
    Падна на сцена, кажува гафови, не знае како да врати во ситуација кога сака да се извади, избувнува уште поглупаво, страшно, катастрофа.

А Влатче бе разочара, кај му текна јагула, што не кажа октопод коа више си решил :rofl:

На WarriorAngel, mims-89 и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас стварно немав поим дека оваа Елена е толку глупа. Впрочем, никогаш не сум ни слушнала или прочитала нешто за неа, па ја знаев само онака бледо.
    Пребарав нешто да се изнасмеам и на други бисери и девојкава е стварно искомплексирана и постојано нагласува колку е начитана и паметна.
    Еве погледнете, ова е мизерија..

Која е Елена Петреска?
    Јас сум многу едноставна, сакам едноставни работи, читам многу книги, не ме интересираат материјални работи, повеќе сум наклонета кон духовноста, сакам да работам на себе си.

Гледаме колку читаш :rofl:

Беше ли 2011 за тебе успешна година?

Елена : Изминатава година си ја поминав супер. Ќе ја паметам по тоа што прочитав многу важна книга. Се вика Трансурфинг. Тоа се 6 книги и јас навистина научив многу од овие дела. Си ја смирив душата и повеќе не им обрнувам внимание на оние небитни работи кои ме опкружуваат. Научив да кулирам.

И за крај што ги советува Елена сите читатели на ТОЧКА?

Секогаш нека бидат весели, олабавени и да не се замараат со непотребни работи. Нека црпат позитивна енергија од нештата кои ги опкружуваат и нека се задоволни од самите себе.

На така богат вогабулар, она вика олабавени.. . Изгледа со Слаткар заедно читате метафизика |(

Кој што сака нека каже, ама оваа ако се мисли лепотица тогаш баба ми е Мис универзум, еве не знам :?: Да ми излезе навечер ќе се помочам од страв, фаца пудлица пред парење :wasntme:
    извор http://tocka.com.mk/22/60194/elena-petr ... ti-se-faka

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    4.569
    Последна мода на певаљкиве им е да се фалат дека читаат книги , за нели случајно да го залажат народот дека се ,,паметни " и образовани ...... Double Face Palm!

17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Животот ми се продужи за 10 години од Мрс.Квантна физика. :rofl:
    Не е можно волку да не си со сите.
    И сега,што е следно?
    Да ја прашаме што е Бермудски триаголник? Мислите знае? :rofl:

На WarriorAngel, Divinebutterfly и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  18. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    ауууууууууу квантнава многу пис на јазик бре :lol: ........

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    "Луѓето што се начитани читаат за себе,а не да се фалат по статуси колку се паметни..."

Е,сега,најде кој да каже.Една книга прочита женската и се испуфа по сите портали.
    Хихихих.
    Шо би рекол Ристо од К-15. СеЉак!

На sweet-star и xoxolea им се допаѓа ова.
  20. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Божееее, ова ако е толку по духовноста и слично, ќе прифати критика и ќе заборави, а не да плука и вреѓа на ФБ. Многу убаво и културно од нејзина страна некој да нарекува дебел, свиња и дека му требаат 2-3 години да ослабе и слично. Освен тоа она почна со фалбите за тоа што и колку чита. Божем |(
    Сељандура!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.