Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Уљен не ли е како рол-он што се?
    Не се прска туку се мачка со ролерот на кожа?

2. John Snow

John Snow Форумски идол

Елвир Мекич да напраеше парфем ќе дадев 3000, вака тешко..:doh:

SandStorm, Izaabella, kim.k and 20 others like this.
  3. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Јас би купила да имаше Џеј џеј парфем :D

kim.k, candy.cane, Rirri and 5 others like this.
  4. Svetoslava

Svetoslava Истакнат член

Што е тоа скиентолог?

5. John Snow

John Snow Форумски идол

Религиозна секта,Том Круз е скиентолог:drunk:

*Amethyst*, asdas and GretaGarbo like this.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Мене ми е жал за Тијана. Миа не е геј, не е ни би. Кога и треба внимание и публицитет се прави геј.
    Она сака мажи. По стрејт од нејзе нема.

Izaabella, andrejko82, didisi and 3 others like this.
  7. dariaslife

dariaslife Активен член

За жал морам да се согласам бидејки истото го мислам и јас. Се надевам длабоко во себе дека не е толку летната и да е геј за публицитет само..

темјанушка and JuLleE like this.
  8. dariaslife

dariaslife Активен член

asdas likes this.
  9. tamche995

tamche995 Популарен член

Бојана Скендеровски има нејзина ТВ? Љубов ТВ?
    Не знаев ни дека постои ...
    Сега видов дека Александар и Дац и биле во емисија, претходно знам на друга тв беше водителка.

10. asdas

asdas Популарен член

Човек со испран мозок. Скиентологијата е најопасната секта бидејќи носи и до психолошко и до финансиско дно. Мултилевел маркетингот, Јеховинити и сличните други се мачкина кашлица за ова.

Изгуглај Leah Remini и Fair game scientology и ќе се увериш и самата.

11. Lovely22

Lovely22 Истакнат член

Мислиш дека Миа само ја користи Тијана за некои нејзини причини? Гледам и дека заедно живеат. Шознам, можеби. А оваа Тијана супер девојка ми изгледа.

JuLleE likes this.
  12. KateKane

KateKane Форумски идол

Ова коа ќе истрескате нешто олку глупо ми се снеарнува жими се најмило. Значи самохраните мајки или да земат да се утепаат или да го дадат детето на посвојување или одма да се премажат. Не може жена без муж у кучи нели. А тикварот кој е татко на детето и не го признава нема врска. Битно муж е па ај мора некако да се надомести во животот иначе ништо од планот.

Пишав претходен коментар, ќе пишам пак. Престанете да им солите памет на луѓето како треба да живеат. Најбитно е да детето е среќно. А како што можев да приметам по слики пресреќно е.

Да земете да проштетате малку може и ќе приметите колку деца од самохрани родители има што се израснати на прекрасен начин, претворени во супер луѓе. Да видите само колку има мужишта што одбиваат алиментација да им платат на жените а идат у кафана, колку не си ги ни признаваат децата, а тек па колку за мир у кучи шврљаат па децата коа ќе разберат им се руши цел свет.

Ама Миа имала девојка и искачала у дискотеки и по автоматизам тоа ви дава право да и давате морален суд дали е океј мајка или не. Имаат Прилепчани една стара народна, па да ја искористам овде, госпојџо - глеј си куро. Ајт

Last edited: May 1, 2020
  13. Lovely22

Lovely22 Истакнат член

Мене непријатно ме изненади со тоа што нон стоп кажува дома да се седе а таа два или три викенди се тагира со другарки во друштво. Некако контрадикторни изјави има. Супер мислење имав за неа но после тоа некако не ми делува искрена како што се прикажува

14. Lovely22

Lovely22 Истакнат член

Ви право си. Таткото на детето уште не старт кажал дека не го признава и што сега Миа да прави? Нормално дека сама ќе го одгледува. Дали детето расте со татко или без воопшто не е битно за тоа во каква личност ќе израсне.
    И жената баш ми е супер. Тоа што може да си дозволи излегувања шетање и се што сака е само нејзина работа. А за тоа кој и го чува детето се снаоѓа бе.
    Само малку непријатно ме изненади тоа дека нон стоп е дома а за викенди се собира во друштво

Rirri and KateKane like this.
  15. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Koja e taa TV? Prv pat slusam i ja.:wasntme:
    Ona neli ja vodese emisijata ulica Makedonija na sitel, pa na TV 24 ko so znam.

темјанушка likes this.
  16. FreeMind

FreeMind Форумски идол

@KateKane зошто ова не го цитираше во дел во постот таму негде пред последната реченица?

Експлицитно:

Каков опис на скиентологија ми го направи утрото.

Дојдов за Каролина да искоментирам дека е прекрасна на 40 години, воодушевува. Убавица.

17. dariaslife

dariaslife Активен член

Ако Скиентологијата ви е језива, последните два месеца ја уништија на социјалните медии една од најомилените во светот Елен Деџенерес. Таа тежи 450 милиони и е веќе два месеца на house arrest излегоа докази дека таа заедно со Том Хенкс и неколку други холивудски мега ѕвезди земале Адренохром ( супстанца која е нелегална и се добива претежно од мали деца кои ги плашат и мачат до макс и им го креват адреналинот со што го земат додека се сеуште живи и ги убиват после тоа ). Може да погуглате Adrenochrome Ellen Degeneres или на Твитер пишете го истото. Многу докази има дека таа е во “Илуминатите” и низ куќата нејзина заедно со многу други кои ги обвинуваат за истото ги имат истите некои сатански слики и предмети кои имаат значење на адренохром и на користење на таа супстанца. Знам дека темата е Мак Јавни Фаци, но колку што сум се уплашила од ова за Елен Деџенерес која и мене лично ми беше врв, сега ми е гадна и неможам да ја гледам повеќе

18. Victorian

Victorian Популарен член

Don’t trust everything you read on the internet .

Shelea, SandStorm, Macito007 and 22 others like this.
  19. dariaslife

dariaslife Активен член

Да, можеби и не е точно, но сепак си стојам на моето мислење. Длабоко во себе се молам дека не е точно бидејки многу мали деца се таргет на Sex Trafficking а обожавам дечиња мали и имам 3 внуки и неможам да замислам низ што се поминуваат тие мали деца доколку е тоа точно. Едноставно се пре невини за да им се прави тоа. А и таму не се знае кој со кого спие, пие, јаде.. It’s all messed up anyway.

anggell likes this.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

А сега Том Хенкс ја донираше својата крвна плазма за борба со ковид19 и ќе не зарази сите со вирусот на скиентологијата ]:)
    :nod:

Thread Status:
Not open for further replies.