Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Душичка ;(
    Сега ми е криво што секогаш кога ќе го видев на екран коментирав колку е досаден.
    Нека почива во мир.

Last edited: May 4, 2020
  2. didisi

didisi Популарен член

3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Бог да го прости.
    Нека почива во мир.

SummerGirl likes this.
  4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

:(
    Леле, баш вчера даваа емисија со него на тв некоја реприза и рековме дома "колку снаодлив човек, секогаш има идеи што да снима"...
    Нека почива во мир...

Izaabella, piglet1, Moon.Girl and 8 others like this.
  5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

моцарт и ја пуштиле за реклама де. Ништо уау :)

candy.cane, didisi and Oscar Lady like this.
  6. wendy2

wendy2 Популарен член

1300 евра е многу бе.
    На манекенките за билборди им даваат по 500 евра од кампања.

Или ете да е рекламно лице на некој бренд, па од колекции толку да зема. Ама за едномесчна реклама на пост и стори е многу.

Инстаграмот е наменет пред се за младата публика, па најчесто купувачи се тие.
    И да рекламира справи за старост, лосиони или делови за машини, кој ќе купи баш од таа реклама, ако немаат инстаграм?

didisi likes this.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Почивај во мир Драган Вучиќ . Жал ми е што и тој како и Мартин , беа многу исмевани по социјалните мрежи ( од обичната раја ) . Искрено и по порталите ги немаше многу во последно време . Чат-пат ќе налетав на името Драган Вучиќ , особено кога ја снимаше " Се возиме со Драган " , и тоа беше споменуван само заради другите јавни личности кои гостуваа кај него во емисијата . Како водител на квизови не го биваше , ама последните две емисии ги погоди , нешто што повеќе му одговараше , по мое мислење .

8. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Жално за Драган нека почива во мир...

9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Навистина жално за Драган :(

Нема човек кој не го знае. Легенда, насекаде го имаше.
    Ме нервираа луѓе кои викаа дека е сељак и прост, а тој беше баш спротивно од тоа.
    Баш паметен и итар.
    Носеше приглупи луѓе во емисија и ги тролаше.

Правеше да е забавна емисијата, а некои глупи пишуваа: Ако ти е тешко сети се дека на Мартин татко му е Драган Вучиќ.
    Можам само да замислам на Мартин колку му било жал да чита такви работи. Кое дете сака да чита така за родител?

Им даваше награда филџан и ги тераше да скокаат на плишана мечка :rofl: тој дотеран ко господин си седи, а тие скокаа за филџанче...Кој е глуп тука?
    Па емисијата со Дамбо...па таленти бараше...па во ЈСП снимаше...па ноќни емисии...не може да се избројат сите програми кај што се појавил.

Ми текнува едно неписмено човече кога зборчето ЗООлошка го читаше како ТРИСТАлошка :rofl:
    Драган не можеше да верува што слуша и си се смееше.
    Колку анегдоти и бисери имал по емисии.

Се снаоѓаше како знае и умее на сите полиња. И пееше, и пишуваше, и емисии водеше.

Сочувство до семејството :f:
    Почивај во мир Драган.

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Вистина. Колку се смеевме на негови емисии ко помали. Асоцијација на детството ми е. Памтам тоа емисиите кога му се јавуваа за турски серии кога ги прашуваше за пакет сокови, се смеевме сите седнати деца како ги трола луѓево...
    И доста добар и позитивен човек ми личеше, не знам, мене секогаш ми бил океј ко појава, баш шоумен, знаеше како да те насмее...
    Баш денеска ме натажи некако веста. Жално. :(
    Жал ми е за сите жртви од Коронава ама вака еве некој што го познаваме сите кога ќе почине, мислам многу повеќе допира до нас и не тера да мислиме на тоа...

11. John Snow

John Snow Форумски идол

Мене ме асоцира на она" како се вика братот на сопругата? Илми":drunk:
    Не бев фан на ДВ ама каков камелеон беше секоја му чест, смени 10 формати на емисии и 15 телевизии:muscle:
    Нека почива во мир..

Gosh, Chanell*, koritsaki and 23 others like this.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Ја само еднаш го видов во живо и ми остави добар впечаток. Беше баш природен, насмеан, ведар.
    Ама и на тв е таков....природен и затоа народов го сака.

Инаку да, гледаме колку починале само ко бројка...забораваме дека и тие се луѓе, дека имаат семејства, дека има некој што тагува по нив.
    Е тек вака кога ќе видиме познат, сфаќаме што се дешава. Сфаќаме дека стварно ги нема повеќе.

Денес во листата на починати стои само еден...65 годишен од Скопје.
    Да не го знаевме ќе речеме Ок е, еден починал, ама сега знаеме дека е Драган и некако сочувствуваш со семејството.

Неочекувано и тажно...

13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Да и јас го имам видено и стварно така зрачеше со позитива, а и убави работи имам слушано за него, дека доста помагал и народен човек бил.
    Никогаш не се преценуваше демек сите го знаат, ептен беше така приземјен...
    Не секој ја има таа доблест...
    Иако изгледа лошо од овој аспект што сега сите се добро збориме за него, а пред некое време на луѓето за потсмев им служеше...

Може ова сега ќе ни е мало предупредување на сите ете... Баш кога почнаа да се опуштаат со мерките, може и пензионерите посериозно ќе го сфатат ова... Дека не е играчка и жртвите и опасноста се реални.

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Како што не е убаво тоа што го исмевале Драган, исто така не е убаво ти што ги исмеваш овие што ги наброја, приглупи луѓе што ги велиш, тој што скокал за филџанче, тој што незнаел чита....
    Овие се или необразовани или сиромашни луѓе. Незнам што има тука за тролање и што е тоа што го правело Драган цар дека ги тролал оваквите, а тој седел како господин |(

Нека почива во мир.
    Незнам каков бил, сеедно, човечко битие е. Ама ти најде комплетно погрешен начин да го величиш после смртта

Gosh, dunika, M&M and 21 others like this.
  15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

На мене Драган ми беше ок личност. Никогаш не сум коментирала дека е прост. Доста интелигентен беше. И не се замараше кој што зборува за него. Во една прилика рече - Ако сум прост, зошто ме гледате. Свртете канал. А за тоа што им се смееше на гледачите во квизот....па како да не се смее кога појма си немаа.

Нека почива во мир.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Самото тоа дека вратата му ја отворија еден куп Балкански ѕвезди од бивша Ју, па и актуелни и при тоа да готват, ќе сфатиме дека човекот бил некој, а не тоа што ние си замислуваме.
    Кога можеше и да комуницира со турските ѕвезди од серии и кога во Грција оваа информација ги погодила, значи имал публика и таму.
    Ако бил никој, можел секој да го одбие.
    Чековекот си беше легенда.
    Лесна му земја.

Gosh, sparklie, Antolinaa and 49 others like this.
  17. Gornn

Gornn Истакнат член

За оние кои мислеа дека Драган Вучиќ е глуп или што ти знам што, само ќе ги потсетам дека на времето баш тој преку неговото музичко шоу "Мак Ѕвезди" на Канал 5 телевизија во 2011 година го изведе и го претстави на јавноста Влатко Лозаноски. Така Лозано стана ѕвезда. Се понатаму е историја.

18. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Најжално од се е дека од кога луѓето веќе ги нема им ги признаваме делата и колку биле легенди и величини а додека се живи јадат хејт невиден :(

Никогаш не сум имала негативно мислење за Драган, ми делуваше на фин и пристоен, не ми се свиѓаа емисиите што ги водеше но нему тоа му беше таргет група идеше на квантитет и популарност сакаше да има гледани емисии нормално си правеше добри пари човекот, нека почива во мир.

19. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

За Драган Вучиќ реално имаше доста сеир, емисиите не му ги гледав никогаш, но од доста луѓе имав слушнато дека е интелигентен човек, па милував да кажам дека едноставно нема потреба да се појавува на тв. Автор е на песните Ангели ме носат и Свирете ја зајди, зајди-легендарни, полни емоција. Нека почива во мир...

Konfetka, VDT2906, candy.cane and 3 others like this.
  20. Jana06

Jana06 Форумски идол

Бог да го прости, жал ми е исто како за секој друг што го покоси коронава.

Никогаш не сум искоментирала дека е глуп или слично како што спомнавте ама дека не можев да го смислам на тв, не можев. И уште го имам тоа мислење. Може се снаоѓал да заработи во Мк ама мене тоа 'снаоѓање' не ми било ништо wow, секогаш сум менувала канал кога ќе го видам и никогаш не ми бил интересен. Ама дека остави белег никој не може да негира. Нека почива во мир.

Thread Status:
Not open for further replies.