Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    ^ Даа :D Леле каква е сега, а каква беше со кратка коса и светки :^) насекаде :D
    Кажуваат дека живеела во Австралија и дека имала ќерка.
    А овој до неа и е сопруг?

2. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    www.youtube.com/watch?v=RT6r_2d8lrw

Шта то ја видим ? Овој имал концерт ?
    Само лигавње е ова,он дали има 3 песни концерт ке правел.Ма немој |(
    Англискиот му е нула,само слушнете.Само не ми е јасно зошто толкава прашина се дигна околу овој?Зоштоо? :swear: :swear:

3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    ^ Виктор правел концерт??? :o :tmi: Храбро, морам да признаам дека ова било храбро. Незнам колку и како луѓе имало ама не му требало ова.

И после зошто во Македонија се било ср**е... :?: И јас се прашувам зошто...

Па добро бе мајко му, значи и јас, еве и јас сакам да бидам пејачка. Ќе направам 10 песни и во октомври правам концерт. Ај да ве видам сеа... Ама џабе дробам, им се може, ќе си играат играчки и ќе изиграваат џет-сетери. :x

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Еј, утре сите кај мене на концерт! :D

На Chocolate.me, Sara123, tinka-mace и 5 други им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Eрзана ко што знам јас живее во Aмерика?! :?:
    Eј со нејзе сум пораснала, мислам дека да останеше во Mакедонија ќе беше број 1

http://www.youtube.com/watch?v=owp47BNri3c

:l: Cамо што ќе и ги слишнам песните се враќам едно 10так назад

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Не ми е јасно зошто оди така...како на јајца да гази :rofl: :rofl:

На Primadonna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Виктор правел конецерт???
    (смалји што се крсти)
    Ова и јас ќе го викав...

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Ерзана беше една од тие што остави печат кај нас, песни кои живеат до ден денес, штета што се квалитетно по дифолт не напушта...

Сакале-нејќеле ќе ги слушаме Кико и Виктор...
    Виктор ми изгледа како исфрустрирано и крајно желно човече за успех и слава, не остави да се пробие по природен пат до слушателите, а оној испадот со песната демек Џастин му ја собрал е народски речено "Боже поможи"!
    Кико е за жалење, понашање испод нула, мисли го следат 10годишните малишанки и глуми ѕвезда.. Скоро му го гледав интервјуто за сексуалниот живот... Мислам, шта речи кад уши и очи говоре.. Се збори ли се и сешто на тв бе зелко една? И као требаше да заклучиме заљубен е и имал одличен сек. живот? Мхм да, а пред некое време го видов кај жена парк, т.е се разминавме и како млад мајмун пуштен од кафез се изнагледа, главата ќе му паднеше... Ама да, мисли све живо и диво паѓа на него :D .

И сакав да искоментирам за мисс Лила.. Амори жено што правиш? Дај живеј си живот соодветен за свои години, дружи се со твои генерации.. Живее младост по којзнае кој пат, и крајно е ладна и со дигнат нос, миссли Кејт Мидлтон е или ??
    Дојде на едно отварање во градов, и стоеше одма до нас. Пристигна при крајот, во придружба на син и, Дамјан и Владимир Трајковски, и дека беше спроти мене , не ја видов да се насмее. Као испод ниво да и е се и секој...
    Сега ја гледам "крстари" летово со Дамјани, благодарение на неа и таквите ко неа се чуствувам како во ЛА да живеам, саде *** наоколу.

9. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Овај ми се чини нема шо друго да работи и секој ден само слики објавува или пак??? :?: Не сваќа дека е мизерија? :puke:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    На ludoto19, Hipster и Vikica.cuci им се допаѓа ова.
  11. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    За Мисицата, дали е убава или не, не коментирам. Ако на изборот со триста стилисти, шминкери, не ја направиле да изгледа убаво, кога ќе изгледа? И без разлика на моментот, ако веќе е Мис, треба да зрачи како појава, да плени, со очи, насмевка, коса, едноставно да биде прекрасна.
    Ова девојчево, со сила работа. Катастрофи, ама ништо ново за нас.

Овој Зоран, стварно претерува со сликите, ми се гади дури, и навистина треба некој да му рече дека ги преминува границите.

Некој искоментира за Лила погоре, и јас бев еднаш на една промоција, каде таа беше водителка и беше премногу озбилна, занесена, недопирлива, баш така како да е некоја Божица, а сите сме под неа. И воопшто не беше природна, шармантна, туку жива пластика.

12. cokolatcee

cokolatcee Нов член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    виктор апостоловски пее мн убаво вие само да лјубоморите , а мене највеке ми се свигја лила многу е убава

13. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.567
    Допаѓања:
    8.026
    За нашата Мисица може да се рече дека е со просечна убавина не е ништо посебно, џабе ќе се убедуваме дека е нешто екстра кога се гледа по сликите.Возвратила со бран жешки фотаграфии големо чудо нашминкана дотерана и сликана од (полу)професијален сликар ке биде симпатична.Па на интернет има еден куп споредби на девојки пред и после шминка.А прашината не се крена заради добриот коњ, тоа е заради тоа што е очигледно дека девојчето е далеку од Мисица не од злоба или завидлак сликите се кажуваат.Апла е работата се има наполнето нечиј џеб за да догура до Мисица во Македонија тоа е принципот на се, дај пари и се ке станеш.Еееее не е прва ни последна да е само она арно ќе е,колку наши ѕвезди насила исфорсирани има, а они немат талент, а се се по насловните на некое списание на жолтиот печат.За такви што не вредат сигурна сум дека дават пари да ги има во весник.....Ех чудесна Македонио
    Пример Аделина која беше девојкава до вчера непозната фаца, а денеска бомбандират со нејзини слики и дури претеруват со некои глупави објави кои немат врска, а се напишани само колку да и се спомне името.

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Многу сме љубоморни, он пее песни на Џастин ама звучи како кучето на Џастин.. Еве се кубам од нервоза што не отидов на концертот негов.

А за Лила знаеме дека е најубава, ееее а да ја слушнеш па како пее. Мелем за уво.

На tessie, feminium, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Кој е Виктор Апостоловски? |( Па и концерт имал?

Лила убава? Нешто не сум во тек со македонската "естрадна" сцена... :?:

На tessie, Sara123 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  17. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^ Леле Абеја, ништо, си ме разочарала сега и тоа од сабајле дури... Нит Виктор го знаеш, нит Лила дека е провокласна лепотица... Значи под итно да се едуцираш на тоа поле, или џабе постоиш ти, така би му дошло тоа. Каков е тој живот без еден од нив двајцата у него, макар само платонски било.. :(

Ај сеа пак да се преброиме деци од почеток, Чоколатце, читај ова.
    Значи на некого да му љубомориш треба да имаш причина за тоа. Просто и лесно, како таблица помножена со еден. Од овие двајца апсолутно никој нема материјал за љубоморење, не можам јас да умирам дома по бледата појава на Виктор и лажната насмевка, или паричките на Лила, сфаќаш?! Мислам, кој као сака нека заработува, мене уопште тоа не ме засега, ама веќе кога спомнавте...

Познавам луѓе, корнат коси од завист кон овие светскиве јавни личности, као они имале коли, мотори, вили, куќи, острови, така малце и они се као потресени, као да ви кажам..
    Мене ми е АПСОЛУТНО Г Л У П А љубомора од тој тип, следен пат сретнам таков, има со тефлонско тавче да го залупам у фаца и да му направам доживотен печат, и друг пат коа ќе помисли на тоа, самиот да си ја лупне главата од нешто. ;)

На tessie, Sara123, Vikica.cuci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Ај за Виктор прогледајте ми низ прсти, може е тазе човекот, ама за Лила јас цело време мислев дека е првокласна ама не лепотица :lol:

На Izaabella, lolyta777, sadangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Абе мене Лила и Мелитка ми се најсимпатични милфарки во Македонија, Е за нивни години добро се држат,сеа имаат пари им се може :lol: .
    Мелита не знам што човек е, дали е дигната итн, ама Лила е :) .
    Ја имам видено неколку пати низ град, со дигнат нос таква целата.
    А за изглед мене ми се фини, па +40 се :D
    А како водителка Лила не ми се допаѓа, многу пати на таа емисијана нејзина знае да ги навреди учесниците, да им постави некои тупи прашања итн.
    А за тоа каква пејачка е, да не правиме муабет, сериозно Лило води си емисии за нијанса си боља.

На Izaabella, Sanniii, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Да еве умирам од љубомора на неговиот „успех“ |(
    И коси кубам шо не отидов на концертот .. навистина многу пропуштив ;(

И битно човекот си ја погоди строфата,да да ..

Aren't you somethin', an original cause your shine is something like a mirror |(

На tessie и ocila им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.