Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.865
    Многу популарен форумов.
    Она треба да биде навикната на хејт, и мајка Тереза имала хејтери.
    Не треба толку да дава значење и да пишува реферат околу тоа, би требало да игнорира како што и прават јавните личности.

А вие манекенки што пишувавте 300 погрдни зборови и како јадела саламишта, другиот пат кога скролате низ форумов лежејќи во вашиот кревет, држејќи сок од целер во другата рака, запомнете дека и тоа ќе ви го подуе мешето, оставете го телефонот и брзо на вежбање.

На Bengal tiger, *Amethyst*, ohlalalala и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.864
    Допаѓања:
    19.576
    Тие шоуа се катастрофа и треба да се забранат кај нас да се емитуваат!!
    Али и тие што победиле како Ристе нигде ги нема .
    Зашто ?

На Martka, ohlalalala и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  3. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
  4. Ladybug98

Ladybug98 Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2019
    Пораки:
    1.089
    Допаѓања:
    4.182
    На oblace1, PaLaVa, Victorian и 3 други им се допаѓа ова.
  5. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Даа ама секој го памти лошото што си го кажал и направил.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Браво!
    Ме изненади фактор дека до сега не сме имале балерина во Бољшој.
    Не сум многу запознаена на тоа поле ама имав впечаток дека имаме многу успешни балерини низ светот. А може и биле танчери...како што кажав не сум упатена на темава :)
    Имаше еден Игор, незнам презиме, нешто ептен беше познат дури мислам на светско ниво, ептен симпатичен дечко. Може некој да се сети кој беше и точно со каков танц се занимаваше?

На Nera79 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.473
    Допаѓања:
    5.073
    Бев на 2153 страна и гледам за некоја небитна Ивона се збори и си викам ај ќе рипнам до 2157 страна за да не гледам за неа, кога гледам уште се коментира за неа. (facepalm)

На Nera79, Nightwish11, Nellie и 3 други им се допаѓа ова.
  8. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
  9. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.596
    Допаѓања:
    15.931
    Ивона Јованович е девојка која долги години пробува да се истакне на музичката сцена преку шоуа за музички таленти,се натпреварувала во Идол и два пати во Ѕвездите на Гранд,колку што јас знам а можеби и на некое друго (последно знам дека се проба и како јутјуберка),но бидејќи конкуренцијата е голема и не успева таа за нејзиниот неуспех ја окривува својата дебелина и постојано ја потенцира.
    Гранд како најака продукција на балканот нормално си има свои строги критериуми според кој се настапува низ изборот и според кој учесниците треба да се придржуваат,а Ивона помеѓу пофалбите и критиките на Гранд доби само констатација дека би било добро да ослабе пред се за неа,а не дека поради тоа што е дебела нема да продолжи да се натпреварува.
    Инаку ако веќе зборуваме за вистински навреди во шоуа дефинитивно тоа беа на Идол,каде што Џамбазов,Тони и Калиопи во лице им се исмејуваа на кандидатите и ги умаловажуваа,добро е и повеќе што го нема ова шоу на овие простори да не гледаме такво дно.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  10. italiangirl11

italiangirl11 Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    98
    Hhahahhaha kolku netocna informacija.Karleusa i rece " devojko ti si avion za ova show, ova show ne te zasluzuva "

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јас уште не го сфатив моментот „јавни фаци се, треба да очекуваат лоши коментари“.

Како бе, дојдовте до тој заклучок? Ако некој решил дека сака да се бави со работа кај што го гледаат многу луѓе, тоа значи прифатил да слуша секакви навреди и омаловажувања на своја сметка?

Да почнат вас да ви коментираат пријателките тоа што реално го мислат за вас, тек тогаш ќе видите како не е убаво.

Критики и навреди не е исто, ама добро, изгледа не треба да се очекува од некои луѓе да прават разлика помеѓу двете.

А, Ивона не знам зошто воопшто осетила потреба да се правда, ама мислам дека никој не останува имун на вакви погрдни зборови, па макар ги чул 1000 пати до сега.

На PaLaVa, Victorian, burthdaykake и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Не е само на Балканот така. Адел е една, една жена со прекумерна тежина во светот, ајде нека се и 10 и 100. Ама, 99% од жените во музиката, и општо, во шоубизнисот се со извајани тела. Добро, и Адел ослабе, сега и она е топ.

Факт е дека телото ја дефинира жената, сакале ние да признаеме или не. Така функционира светот.
    Она што ни се презентира на екраните, пред се, треба да е убаво за око. Затоа што масата тоа го бара. Ваљда на сите неубави работи, газот на Џеј Ло е попријатен и поприфатен од магичниот вокал на Адел.

И пак никој не ми одговори, зашо никој не рипна да ги брани сите оние жени чиј сексуален живот се става на тацна? Сите мажи за кои се говореше дека се педери? Само вишак килограми ли ви го палат алармот за човечност, емпатија хуманост?

На Seli20 и Bratot им се допаѓа ова.
  13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.701
    Хаххахаха. Ти најде мене да ми кажуваш дали е точна. Демек ја не знам што и рекле.

Ај чао :D

14. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    Претпоставивам на Игор Киров мислиш, мислам дека со класичен балет се занимава и тој.
    Инаку девојчево е внука на Владо Илиевски, татко и исто е поранешен кошаркар, а мајка и е балерина во МОБ. Како и да е ова е огромен успех за кој сонуваат сите балерини,каде е екстремно тешко да влезеш. Таа беше дел и од Бољшој Балет Академи, што исто така е неверојатно и покажува колку е талентирана. Можам само да кажам Секоја чест, ние ретко имаме балерини некаде низ светов.

На oblace1, PaLaVa, CrazyGirl15 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    180.977
    Ниту Адел, ниту Мадона, ниту Ејми Вајнхаус, ниту Лејди Гага не се лепотици. И не стигнале до полни концерти ради тоа како изгледаат. Ама па не полнат/полнеа концерти на Балкан фала богу.
    За пејачка треба глас. За стас мање битно.

На didisi, pdb123, tijanana и 2 други им се допаѓа ова.
  16. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    Никој ? Од каде ја извади оваа констатација не знам. Или вадиш од ракав нерелевантен муабет или прескокнуваш страници. Пошто мене ме имаш цитирано, јас ќе ти кажам, дека секогаш реагирам за вакви етикети за какви што имаш посочено. Ако имаш одвише време провери слободно.
    Па светот е отиден у курац ете затоа. Се сексуализира женското тело на секој можен начин и на секој чекор.
    Адел ја слушав и гледав со дивење и кога броеше 100 килограми и сега кога е преполовена. Пошто слушам музика. Да сакав да гледам извајани тела, ќе вклучев ревија на ВС. Тоа што праксата е другачија е резултат на вашите извитоперени погледи кон светот и вашето учество во сексуална објектификација на жените.

На Victorian, crimson, didisi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. italiangirl11

italiangirl11 Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    98
    pa ocigledno ne znaes

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.701
    Е па ајде ти кажи ни. За Карлеуша...знам што рекла. Ама баш ме интересира за другите.

На сите полнички девојки им се збори истото. Ако сакаат кариера, да ослабнат. А тоа што ретко ценат квалитет, тоа е друга работа.

А зошто да не коментираме за Ребека и за Кристина Арнаудова? Кога веќе погоре некој ги спомна и двете. Ама не се они интересни за народот.

19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.159
    Допаѓања:
    259.293
    Игор Киров. Модерен танц. Живееше и работеше долги год во Холандија. Скоро читав дека работел како уметнички директор во Хрватска. Се надевам сеуште е успешен. Гледав еднаш во живо настап на неговата трупа, предобро беше.

На Victorian, AlicaInWonderland и Biljarkata им се допаѓа ова.
  20. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.864
    Допаѓања:
    19.576
    Што мислете за Маја Сашек ? Ако ви текнува :)

На Elen4e_sonce му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.