Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Јас имам слушнато за Илина Арсова и пред Игор . Мислам за Титов врв беше некое интервју ( секако и за останатите нејзини достигнувања и искачувања меѓутоа последно и било на Титов врв во тој момент ) дали на Бекстејџ беше воопшто не се сеќавам . Искрено мислам дека добро ќе му дојде на Игор , после толку години , ваљда ќе се опамети и ќе ја чува девојкава , нема да се однесува со неа како со Искра . А и Илина , ми делува како доволно паметен лик , што ако не и одговара ќе се тргне .

Аделина колку и да имала причина за да го удри ( ако воопшто го удрила ) девојчето , не требало да постапи така . Можела сосем пријателски и смирено да настапи и да разговара со девојчето , а потоа и со родителите на тоа девојче . Што и да било , приказната секогаш има две страни . А медиумите кај нас што се едни релевантни извори за верување ..

На ohlalalala, LollySky, redhead и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Ко прво сарказмот не е наменет за темата туку за коментарот. Ко второ не ми кажувај мене дали треба да се разгледуваат страни при удирање на дете пошо јас далеку подобро го знам тоа од тебе. Некој ако разгледува страни цитирај го него. Не ми превртувај муабети само за да го избегнеш моментот дека избрзано скокна затоа што не го укапира мојот сарказам

3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.825
    Допаѓања:
    39.508
    Имам прочитано две книги на Игор, во нив нема ништо спектакуларно шокантно што би ми променило мислење, особено не за човек кој не го познавам. Типични постапки на човек зависен од алкохол и коцка, периоди на искупување и периоди на повторно навлекување. Тоа е приватниот живот. Професионално, немал многу утки освен тоа шоуто последно што му беше, и е мултиталентиран. Баш убаво ако е во врска, и уште поубаво дека жената изгледа остварено, мислам не би била некоја која би го трпела ако пак забега.
    За сексуалниот живот, и дал бил импотентен, wtf, ниту им држиме свеќа , ниту побарал совет за вијагра.
    Тамара ми е многу убава на фотките со фамилијата.
    Госпожата што нападнала дете, многу зависи од констелација на сили во судовите, нели мажето моќен адвокат вмровски поврзан.

На Cinderfakinrella, M&M, LollySky и 4 други им се допаѓа ова.
  4. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    Причина - ако ме вознемири.

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.499
    Да си во некоја нормална држава ќе влезеш во посебен регистар и освен казната, ќе добиеш задолжителна посета на психолог за да знаеш да се изменаџираш себе си соодветно ако малолетно дете те вознемирило до степен да го удриш. Тек возрасен да е.

Свашта.

На Golden, Bengal tiger, LejlaD и 15 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    е, добро, паметен не го ставила во "...", Ама и без тоа се приметува сарказмот :)

На Jana06, ane.bella и Mantub им се допаѓа ова.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Според реакцијата, детето ја сликало или снимило Аделина у поза што не и ласка, или пак, направила некоја глупост а детето ја снимило, па сакала да го џапне телефонот за да не бруи јавноста за нејзиното понашање.

На oblace1, ohlalalala и Leat им се допаѓа ова.
  8. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    Ама не сме, така да свашта можам да правам.

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Па сега да бидеме искрени, ај сите кажете како ќе реагирате ако сте излезени негде и можеби нешто ќе ви се случи или шта год да и тука се најде некое детиште да ве снима и слика. Па може и да ве исмејува јавно
    Како ќе реагирате???

Не ја бранам ни Аделина ни детето. Баш ме брига за целава ситуација, ама дека постојат невоспитани деца кои ја злоупотребуваат моќта на социјалните мрежи, постојат
    Постојат и невоспитани луѓе како Аделина на пример
    И кога двата типа ќе се спојат, станува интересно

На Lolli, redhead, No Makeup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Сигурно нема да му го џапнам телефонот.
    Децата се безобразни, стои тоа, ама колку треба да си празноглав за да џапаш телефон од малолетник? Скоро па мајка може да му биде на тоа дете.

На ohlalalala, SummerGirl, *Amethyst* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Не суди додека не си била во таква ситуација. Можеш да бидеш многу нервозен и да заборавиш на културно однесување
    Јас сум била извадена од такт во слична ситуација и поготово во денешно време кога децата знаат дека не им можеш ништо, знаат да бидат екстремно безобразни

На spacegirl92, Lolli, Stressed Out и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.499
    Не се работи за култура, туку за здрав разум.

13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Ја не велам дека децата се ангелчиња, ама ни ја не сум лабилна за да џапам телефон од малолетно дете.
    Штом случајот стигнал до пријава, сериозно е.

На oblace1, Nausicaa, ohlalalala и 2 други им се допаѓа ова.
  14. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    404
    Море како ќе му го џапнам ако е некое невоспитано и распрдено. Денес децава не знаат што е граница, не им се подвикува за ништо уште се тапшаат по рамо.. родителиве мислат со тоа им се поддршка на децата. Нема да коментирам понатака кој како сака нека си ги воспитува на крај краева коа ке порасне и со своите така ќе се понаша. Не поддржувам напад и насилство ама ако ме провоцирало и претходно и ми глуми лудило и те како ќе му го земам, па родителите ако имаат здрав разум ќе го подберат а не уште да го јача.

На spacegirl92, Stressed Out, Skorpija25 и 11 други им се допаѓа ова.
  15. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    Булиг врз деца не оправдувате, ама булиг од дете кон возрасен ви е во ред. Таа штом си дозволила да уценува возрасен можам да замислам што им прави на другарчињата. Воспитајте си ги децата. Ако некој возрасен му го бара телефонот на моето дете, јас му велам, не само телефонот и парите да му ги дадеш, затоа што предмет можам да купам но не и дете. А вие како сакате.
    Надвор од приказната: Во моето мало децата (сите на возраст околу 8години) од со црево за вода ги прскаа девојчињата што поминуваа во дворот. 10 годишната ќерка на мојот комшија и нејзините другарки беа целосно измокрени и исмејувани за нивните деттски гради. Родителите не беа во станот. Комшијата фино се прекачи и им го зема цревото. Дали смееше да се прекачи, сигурно не. Дали требаше да викне полиција, Да требаше. Ама, ај ставете се на негово место и бидете разумни.

На MarijaMi90, spacegirl92, Lolli и 6 други им се допаѓа ова.
  16. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
  17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Ова не ве потсеќа на ситуациите кога Спенџарска слика и снима рандом луѓе на кеј кои си вежбаат?
    И некој од нив да примети дека е сниман ќе се дрзне да и го земе телефонот или уште полошо

Последна измена: 10 јуни 2020
    На senjorita-v, ohlalalala и Leat им се допаѓа ова.
  18. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.865
    На Nausicaa, ohlalalala, Justicija и 4 други им се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Има повеќе тука штом таа не изнесува се детално.

На ohlalalala, ZAHRA и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  20. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Не знам дали е смешно или трагично.

Цело село да ти било кхм...

На SummerGirl и JuLleE им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.