Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Не знам како од коментар дека Елена можела да има подобра музичка кариера стигнавме до заклучок дека швалерите ѝ го оспоруваат талентот.
    Ама добро јасно ми е дека темава е за канализирање на вишок негативна енергија.
    Може и мене не ми е најсимпатична од сценава, еве најискрено јас лично рамнодушна сум кон нејзе, ама да вложам толку омраза кон личност што ни ја знам ни ништо... не ми е јасно...:?::drunk:

2. Izaabella

Izaabella Популарен член

Искрена да бидам, сите муабети шо ги спомињаш више ги иам слушнато горе-долу али скроз не ми мења ништо. Можда пошо не се дочепала до некој шо ми е мене битен :rofl:
    Енивеј, сум имала прилика да ја упознаам у живо и можам да кажам дека е многу природна, опуштена и ни малку безобразна особа со нос у облаци. Тоа ми е секако побитно.
    Со кого гужва постељина, не е моја работа, дали сама дали оргија, сеедно

Aqualina, Skorpija25, dayla and 11 others like this.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

И што ако знае да пее? Не е ништо спектакуларно нејзиното пеење. Многу има што знаат да пеат па никој не ги знае ниту заработуваат од пеење. Не е наша работа сосила некого да поддржуваме затоа што се трудел, пеел, правел спотови. Била популарна некое време, ок, не е доволно за да се шлепаш на тоа цел живот. Кој има способност, харизма или тим позади него, ќе успее, останатите ќе останат со неколку хитови. Тоа е.

babybubu, TrinityNeo, Frosty! and 4 others like this.
  4. antonelala

antonelala Популарен член

твојот одговор нема никаква врска со моето прашање упатено до друг :)

5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Елена (едно време) имаше потенцијал да успее, ок пееше, убава е, а и кога почна кариера беше доста популарна...е сега што времето и помина, последна песна и е она ушоболот текила и лимон:drunk: па ајде се умисли кајли џенер дека е со парфем од 50евра кој нема ни да и го купи некој е друг муабет...околу швалерајот не знам што се чудите и објаснувате толку кога е стар муабет (бај д веј никој се најде ова за Мелита да го каже, иако она на никој рогови не набива, ама одредени личности се плукаат до немајкаде па никому ништо)

6. Justicija

Justicija Форумски идол

Не ја слушам , имам префинет вкус за да слушам зарипнат глас :D Твое право што ти ќе слушаш , јас зборував за поимот "светица" и за ронењето лажни крокодилски солзи и тоа е тоа :D
    Едноставно не ја слушам , а ја имам слушнато во дискотека, прв и последен пат :D
    Горе доле тоа е твое мислење нз зошто ме цитираш:D
    Мене во дискотеката не ми остави добар впечаток али и тоа е мое мислење :D

Погоре за еден коментар само Швалерите не и ја саботираја кариерата , напротив Дарко Димитров ја направи ерата позната , и толку беше :D

7. antonelala

Ма не ја слушам ни јас, последна песна што и знам и е нинанана, значи воопшто! Само (како што реков можда погрешно е) ми беше смепно да кажам дека некој не знае да пее зашто имал шваљери :) ама ете си ја чула и не ти фаќа уво

Justicija likes this.
  8. Izaabella

Izaabella Популарен член

Те цитирав пошо ти се надоврза на мојот муабет за маж и.
    Чоече, не знам шо толку се наоѓаш увреѓена. Да не ти лапнала тебе некој дечко?
    Мене конкретно ме заболе и за нејзе и за сите овие пластики у темава. Аман сфатете дека темава е трач и треба да служи за релаксација, шо копате очи одма никад нема да ми стане јасно

9. hellocity

hellocity Популарен член

Не патат сите од комплекси совршени да бидат, кул девојка само што ми е жал таков лик и тело да не се пробие во светот на модата во странство...

10. Justicija

Justicija Форумски идол

Ете се објаснивме .
    Не сум агресивна , само не ми беше јасно зошто мене ми се обрати :D
    Инаку дечко не ми лапнала , иако дарко глишиќ е доста добар избор

Bengal tiger likes this.
  11. antonelala

Оукеј :)

Justicija likes this.
  12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Е како не се проби во странство...
    Се проби. Али не остана таму

antonelala likes this.
  13. antonelala

Да останеше можда и повеќе нешто ќе направеше, ама се врати да

14. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Па се врати зошто не се проби... бараа од нејзе многу работи. Сите веќе знаете какви. Во близок круг на познаници ми е, не си бладам.

15. KateKane

KateKane Форумски идол

Си ја поминала границата другарке.
    Во ред е да мразиш некого, макар што не можам да сфатам како може да хејтате олку некој кој лично не го знаете и ништо не ви згрешил, ама твоево ја преминува црвената линија.

Каква е приватно, дали имала швалери или била некому швалерка не навлегувам. Не го знам бившиот сопруг нејзин за да знам тој што правел, ниту пак сакам да навлегувам во нивен приватен живот. Ама за секое дете една од најголемите болки во животот е кога ќе си изгуби родител. И не е убаво ова што го збориш. Тоа што и дошле солзи кога давала интервју за смрт на родител е нешто за кое не треба да има дискусија, едноставно преневкусно е за тоа кусур да фаќаш некому.

На жената во исто време и почина родител и се разведе, сигурно не и било преубаво.
    Don't go there, за твое добро ти кажувам. Никој човек не заслужил јавно да биде руган во такви претешки моменти. Не е убаво.

NarCis@, Harper, Autumn_ and 61 others like this.
  16. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Ја размавал а? Браво мажиште! Ронела крокодилски солзи за татко и,зошто ова го спомнуваш иронично,демек глумела? Не му го растурила таа бракот на Дарко,сам си го растурил!

Harper, Dalia93, Aqualina and 27 others like this.
  17. antonelala

Лично она ми има кажано дека сакала во Њу Јорк да живее ама се веатила ради Цобе, он не сакал

didisi likes this.
  18. Bengal tiger

Тоа е една од главните работи, вистина е ама има и други работи што ги знам од неа.

didisi likes this.
  19. TashSefton

TashSefton Популарен член

Уште постојат салони во кои клиентите се оговараат у велико, штом излезат од врата?? Мислев дека се изумрен вид... и салоните, и останатата сеирџиска клиентела :)

20. Bengal tiger

Па види, општо познато е дека тие места секогаш ќе бидат меѓудругото за тоа. Плус она сама си кажуваше.

Thread Status:
Not open for further replies.