Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Annora

Annora Популарен член

Се извинувам што баш вас ќе ве цитирам, ништо лично, ама кога ќе сфатиме дека темата е сеирџиска? Постојано ве следам и читам коментари од типот: немате свој живот, што се замарате со туѓи животи, сте исполниле 5 страни за Елена, 10 страни за Мелита. Дечки, тоа и е поентата на темата. Секој слободно да го каже своето мислење, било позитивно или не...Не знам навистина што очекувате друго да прочитате тука.

2. antonelala

antonelala Популарен член

да, мене многу подосадно ми е да ги читам меѓусебните препукувања него ли нечии мислења па колку и да не се согласувам со нив

BlackNight and Annora like this.
  3. Nightwish11

Nightwish11 Истакнат член

Да во ред е.

4. VDT2906

VDT2906 Популарен член

ЕРА Компанијата е создадена како иновативен проект за природна козметика.
    Производите се резултат на долгорочно истражување и посветена работа на најдобриот тим на технолози, произведени од најпознатите фабрики во Европа. Зората на новата ера во козметиката започнува со лансирање на двата парфеми ЕРА- за мажи и за жени, два многу уникатни мириси кои произлегуваат од потрагата по совршенство. Елена и нејзиниот тим работат и на други козметички производи со највисок квалитет кои ќе бидат лансирани наскоро.

"Мирисните ноти ги изнесуваат од вас вашите најнегувани сеќавања, кои инспирираат да живеете во сегашноста и ве прават оптимистични за иднината. Секогаш бидете лојални на вашите соништа и тежнејте кон квалитет и совршенство, без разлика на времето и напорот потребен за истите. Се надевам дека оваа приказна ќе ги инспирираи мотивира сите да си ги остварат своите соништа “.

5. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Не знам како точно се вика таа водителката на Телма (со оној хистеричниот Марко обично е во тандем), ама не да има еден пискав и крештав глас, ушите да те доболат.

Кај ги наоѓаат не ми е јасно вакви, толку непријатни за слушање водители, небаре немаат друг избор, па мораат вакви да ангажираат?

6. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Абе да, сигурно сме тука љубоморни на парфемчето што денес секој може да си направи свој “фрегренс” Во Франција на улица има што прават тоа. Не се будали. Реално пред се тука треба да си обожуван од страна на народот за да направиш некој свој бренд.

Justicija and poppie like this.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ех еве ти си обожавана направи бренд.

8. Justicija

Justicija Форумски идол

Да , јас одма твојот парфем ќе го купам и ќе го препорачувам секаде :handshake: сигурно повеќе ќе биде купуван него од тие уфилманите :rofl:

Bengal tiger likes this.
  9. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

10. poppie

poppie Популарен член

11. Abel

Abel Популарен член

Кога ќе видам дека полнолетен граѓанин на оваа држава уште пишува "неможам", сакам да се застрелам. Ама моите желби немаат врска со темава.

Harper, faye, Lolli and 20 others like this.
  12. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Искрено - некои работи, за политичариве и дека голем дел од народот обожава лажно да се претставува само за пред други и се чиста вистина.
    Ама "сами сте си виновни", "станете грабнете ги соништата"...ало, Јелено, Земјата те повикува назад во реалноста, забораваш дека не секој ги има истите можности и привилегии кои ти ги поседуваш.
    Како да е најлесна работа на светот да излезеш од сиромаштија, еј.
    Мене би ми било глупо да го ставам ова на Инстаграм, да омаловажувам еден куп луѓе кои ме следат и сакаат да ме гледаат, додека од високо без грам емпатија им фрлам навреди.Особено во времево кога еден куп луѓе се најдоа во лоша економска положба.
    Ама па од друга страна ни јас не знам што очекувам од луѓе што шират лажна позитивност на инстаграм од типот "блокирајте ги негативните вибрации" - изгледа игнорантноста иде во пакет со патетика.

TrueS94, Harper, Autumn_ and 29 others like this.
  13. Gornn

Gornn Истакнат член

Блазе си и? Ти разведена ли си? Ако не си, тогаш има ли разведен некој во најблиската фамилија? Дај боже да немаш, тоа ниту на душман не му го посакувам. Затоа не туку скокај како напален мајмун оти не знаеш низ кои стресови поминуваат двете фамилии.

14. antonelala

antonelala Популарен член

во мојата имам и се многу посреќни откако се разведоа. Зошто да дремат во брак што ги прави мизерни? Од тој аспект да, блазе си им штом успеале да најдат решение. Од друга страна имам другарка чии родители никогаш не решија да се разведат. Другарка ми цел живот во плачење го пројде дека нејзините не зборат, татко и спиеше на кауч, мораа да глумат лудило и да имаат заеднички одмори каде што цело време се караа. Затоа не скокајте без да прочитате убаво што се збори

15. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Знам легендо, реално и јас би твојот :D

Justicija likes this.
  16. flawless.

flawless. Популарен член

А која е поентата да се споредува парфемот со било кој друг? Ако му е убав на некој нека го користи, ако не, не мора.
    На неиспробан парфем илјада навреди и за Елена и за парфемот, по тоа се гледа дека не е толку битен квалитетот колку што е битно од кого е. Само да се плука по некој. (facepalm)

17. Gornn

Gornn Истакнат член

Океј е Фифи, те знаеме која си, односно дека си Фифи од Х Фактор. Немој да лажеш заради поддршка на ставови. Нит се имаш разведено, нит си била во брак. Сега можда си во брак. Туку муабетот ми е дека секој/а кој/а што се развел/а и вели дека неговата/нејзината фамилија нема никакви емоционално последици од разводот, ЛАЖЕ! Во тој контекст и ми беше муабетот дека е греота било кој да го минува тој пат на развод.

didisi likes this.
  18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Abe kakva fifi sho treskash

19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Членката пишува и во теми за бебиња и има бебе. Јас како што знам Фифи од Х фактор е геј. А, геј не може да раѓа. Ама ај.

didisi and Fifi84 like this.
  20. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

:D:D:D:D:D:D
    Леле јаки сте.... @Gornn разводот можеби не е најпријатен процес, ама има мноооооогу полоши работи во животот ... како на пример да си во несреќен брак. Претпоставувам си научил до сега дека животот не е бајка, па затоа невкусно е да констатираш за некој што е разведен дека е греота.

Thread Status:
Not open for further replies.