Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.348
    Допаѓања:
    6.809
    Се извинувам што баш вас ќе ве цитирам, ништо лично, ама кога ќе сфатиме дека темата е сеирџиска? Постојано ве следам и читам коментари од типот: немате свој живот, што се замарате со туѓи животи, сте исполниле 5 страни за Елена, 10 страни за Мелита. Дечки, тоа и е поентата на темата. Секој слободно да го каже своето мислење, било позитивно или не...Не знам навистина што очекувате друго да прочитате тука.

На mssuniquee, ElenaOfRivendell, Regina.Phalange и 13 други им се допаѓа ова.
  2. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    4.691
    да, мене многу подосадно ми е да ги читам меѓусебните препукувања него ли нечии мислења па колку и да не се согласувам со нив

На BlackNight и Annora им се допаѓа ова.
  3. Nightwish11

Nightwish11 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2020
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    2.000
    Да во ред е.

4. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.310
    Допаѓања:
    19.671
    ЕРА Компанијата е создадена како иновативен проект за природна козметика.
    Производите се резултат на долгорочно истражување и посветена работа на најдобриот тим на технолози, произведени од најпознатите фабрики во Европа. Зората на новата ера во козметиката започнува со лансирање на двата парфеми ЕРА- за мажи и за жени, два многу уникатни мириси кои произлегуваат од потрагата по совршенство. Елена и нејзиниот тим работат и на други козметички производи со највисок квалитет кои ќе бидат лансирани наскоро.

"Мирисните ноти ги изнесуваат од вас вашите најнегувани сеќавања, кои инспирираат да живеете во сегашноста и ве прават оптимистични за иднината. Секогаш бидете лојални на вашите соништа и тежнејте кон квалитет и совршенство, без разлика на времето и напорот потребен за истите. Се надевам дека оваа приказна ќе ги инспирираи мотивира сите да си ги остварат своите соништа “.

На Aqualina, Nightwish11, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.264
    Не знам како точно се вика таа водителката на Телма (со оној хистеричниот Марко обично е во тандем), ама не да има еден пискав и крештав глас, ушите да те доболат.

Кај ги наоѓаат не ми е јасно вакви, толку непријатни за слушање водители, небаре немаат друг избор, па мораат вакви да ангажираат?

6. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2019
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    477
    Абе да, сигурно сме тука љубоморни на парфемчето што денес секој може да си направи свој “фрегренс” Во Франција на улица има што прават тоа. Не се будали. Реално пред се тука треба да си обожуван од страна на народот за да направиш некој свој бренд.

На Justicija и poppie им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Ех еве ти си обожавана направи бренд.

На Skorpija25, candy.cane и Bengal tiger им се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.868
    Допаѓања:
    19.578
    Да , јас одма твојот парфем ќе го купам и ќе го препорачувам секаде :handshake: сигурно повеќе ќе биде купуван него од тие уфилманите :rofl:

На Bengal tiger му/ѝ се допаѓа ова.
  9. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
  10. poppie

poppie Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    6.496
    На oblace1, Autumn_, Waverly Raven и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Кога ќе видам дека полнолетен граѓанин на оваа држава уште пишува "неможам", сакам да се застрелам. Ама моите желби немаат врска со темава.

На Harper, faye, Lolli и 20 други им се допаѓа ова.
  12. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.662
    Допаѓања:
    39.538
    Искрено - некои работи, за политичариве и дека голем дел од народот обожава лажно да се претставува само за пред други и се чиста вистина.
    Ама "сами сте си виновни", "станете грабнете ги соништата"...ало, Јелено, Земјата те повикува назад во реалноста, забораваш дека не секој ги има истите можности и привилегии кои ти ги поседуваш.
    Како да е најлесна работа на светот да излезеш од сиромаштија, еј.
    Мене би ми било глупо да го ставам ова на Инстаграм, да омаловажувам еден куп луѓе кои ме следат и сакаат да ме гледаат, додека од високо без грам емпатија им фрлам навреди.Особено во времево кога еден куп луѓе се најдоа во лоша економска положба.
    Ама па од друга страна ни јас не знам што очекувам од луѓе што шират лажна позитивност на инстаграм од типот "блокирајте ги негативните вибрации" - изгледа игнорантноста иде во пакет со патетика.

На TrueS94, Harper, Autumn_ и 29 други им се допаѓа ова.
  13. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.444
    Блазе си и? Ти разведена ли си? Ако не си, тогаш има ли разведен некој во најблиската фамилија? Дај боже да немаш, тоа ниту на душман не му го посакувам. Затоа не туку скокај како напален мајмун оти не знаеш низ кои стресови поминуваат двете фамилии.

14. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    4.691
    во мојата имам и се многу посреќни откако се разведоа. Зошто да дремат во брак што ги прави мизерни? Од тој аспект да, блазе си им штом успеале да најдат решение. Од друга страна имам другарка чии родители никогаш не решија да се разведат. Другарка ми цел живот во плачење го пројде дека нејзините не зборат, татко и спиеше на кауч, мораа да глумат лудило и да имаат заеднички одмори каде што цело време се караа. Затоа не скокајте без да прочитате убаво што се збори

На ikivikica, spacegirl92, tamche995 и 30 други им се допаѓа ова.
  15. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2019
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    477
    Знам легендо, реално и јас би твојот :D

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  16. flawless.

flawless. Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2020
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.151
    А која е поентата да се споредува парфемот со било кој друг? Ако му е убав на некој нека го користи, ако не, не мора.
    На неиспробан парфем илјада навреди и за Елена и за парфемот, по тоа се гледа дека не е толку битен квалитетот колку што е битно од кого е. Само да се плука по некој. (facepalm)

На Martka, Ladybug98, Skorpija25 и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.444
    Океј е Фифи, те знаеме која си, односно дека си Фифи од Х Фактор. Немој да лажеш заради поддршка на ставови. Нит се имаш разведено, нит си била во брак. Сега можда си во брак. Туку муабетот ми е дека секој/а кој/а што се развел/а и вели дека неговата/нејзината фамилија нема никакви емоционално последици од разводот, ЛАЖЕ! Во тој контекст и ми беше муабетот дека е греота било кој да го минува тој пат на развод.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Abe kakva fifi sho treskash

На lovestoneddd, Skorpija25, Regina.Phalange и 5 други им се допаѓа ова.
  19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.980
    Членката пишува и во теми за бебиња и има бебе. Јас како што знам Фифи од Х фактор е геј. А, геј не може да раѓа. Ама ај.

На didisi и Fifi84 им се допаѓа ова.
  20. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    1.980
    :D:D:D:D:D:D
    Леле јаки сте.... @Gornn разводот можеби не е најпријатен процес, ама има мноооооогу полоши работи во животот ... како на пример да си во несреќен брак. Претпоставувам си научил до сега дека животот не е бајка, па затоа невкусно е да констатираш за некој што е разведен дека е греота.

На spacegirl92, tamche995, smooch и 21 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.