Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Како бе така, јас го обожавам чоеков. До душа малку и шо е убав(тоа му помага кај мене :P ) ама има глас но комент.А чоеков можи го имате сретнато за изборот за евровизија (и тој се токмеше да оди :D) го нема во последно време, ама кога ќе распали *т.е. се надевам :D

2. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Беше,беше,ама помина тоа веќе :D Иначе типкава е така да не речам дигната до небеса.....А да знаете само зошто се искрала со цимерката на факс ехехеееее :D

3. zvezdakoska

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Е ај кажи зошто. :D

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Што се однесува до Иванна, името и е со две Н затоа што кумот што ја крстил бил од Холандија. Кико од емисијата на Лила ми е многу одвратен. Се прави дека е фин и клутурен, а една другарка ми кажуваше дека бил многу безобразен и дека многу се филмал. И дека бил голем идиот. Се дружел со сите на факс само од корист. Ѓоко Танески ми е супер како пејач.

5. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    sega brzo koga bev vo sk...i vo firma mislam se vikase kaficov bese i toj kiko go gledam tamu..i stvarno bese isfilman so cigarite negovi -rodeo..a mn mi e grd-nema faca onaj!A i mn vpecatok mi ostavija viki i kiki na intervjuto so vasko eftov na kanal 5 , samo so zaborajv sega koja od ovie bese ljubovdzikata...koj ne go gledal intervjuto mnooogu propustil...zasto eftov skroz ja zakopa viki..ili kiki nz tocno koja :lol: :lol: :lol:

6. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Ајдеееееееееееееее ќе профрчат личните пораки!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

П.С. Не заборавајте да ми пратите и мене!!!
    А јас уште ја чекам пораката за Иванна!!!!

7. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    која е таа ивана икнаку и јас чекам лп.......

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Вики беше таа љубовџиката ;). А да јас го имам гледано на нет интервјуто, секогаш го поддржувам Васко Ефтов, а овој пат малку се мешаше и во приватен живот, можеби претера, ама стварно интервјуто вредеше да се види. А таа Вики, не знам немам коментар за девојката, а нејзините родители не знам до каде ќе стигнат со тој памет и со толку попуштање.

9. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Која била љубовџиката?!?!?! Вики, ама и сестра и не беше покусо!!!
    А за интервјуто, го гледав. Човекот по поштуам, :clap: :clap: :clap: :clap: ги закопа у земја, а што е уште поинтересно тие не ни беа свесни за тоа!!!

За малку ќе заборавев:ZVEZDAKOSKA FALA ZA PORAKATA!!!!!

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Го имам гледано интервјуто со Вики и секоја чест за водителот. И изнаплеска се во фаца.

11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    И јас чекам порака за Иванна и Ева. :D

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Колку не го можам тој Васко Ефтов чудо едно! Толку исфрустрирано човече заглавено во комунизмот не постои. Како и се нафрли на простата Вики ко да којзнае кое достигнување е тоа. Аман, Вики е, проста што незнае два збора да сврзе, тој и се нафрли и не и даде ни до збор да дојде. Само Чак Норис може да дојде до збор во емисијата на Васко Ефтов. Како прво, за да си водител треба да го оставиш соговорникот да каже тоа што има а не да му се нафрлаш и да го прекинуваш додека зборува! За срамови! Јас да бев на нејзино место ќе му речев зачепи ако те интересира зошто го направив сето тоа во шоуто! Селанец!

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Исто како јас да сум го пишувала ова. Незнам стварно што ве воодушевува Васко Ефтов. Им се внесува на гостите во лице и не им дава да дојдат до збор. Се знае основно правило е да ислушаш што има да каже некој а потоа да му реплицираш.

П.С. И јас сакам порака за Ева Нединковска. Бидете љубезни ве молам ;) :lol:

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас го немам гледано тоа интервју и еве сега кога го спомнавте го пуштив на ју туб и многу се изнервирав од овој водителот. Не јас бранам јас Вики, ама водителот е катастрофа. Не знам каков е во други интервјуа затоа што никогаш го немам гледано, ама во овој случај не личи на водител затоа што нема никаква култура, ја прекинува на секој збор, не дозволува соговорникот да се искаже до крај, и не поставува прашања туку самиот си искажува негови предрасуди и ставови. Нема никаква почит спрема соговорникот. Ако веќе си викнал некој во емисија, тогаш дај му простор да се искаже, а не на секој збор да го прекинуваш. :headbang: Уф многу ме изнервира. :@
    Го прашува татко на Вики " Дали кога ви се роди керќата замислувавте дека ќе имате ваков зет"??? :fubar: Е кој си го замислува зетот како ќе му изгледа? :x

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Чудото големо и пофално слово да не треба да напишеме за Васко затоа што ја закопал Вики? Вики и јас можам да ја закопам, и било кој друг. Нека земе ајде Игор Џамбазов нека го закопа па да го славам како незнам што...

16. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Што мислите за Александар Блажевски?

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Некогаш кога се караме со татко ми и ми прави Васко Ефтов потег ми доаѓа да скренам од смеење! :rofl: Нема шанси да се дојде до збор, кое напнато човече! :D
    Да се навратиме на темата - гледам Орнела е веќе спомената |( мене многу ме живцира Дани. На почетокот и не толку, ама ја имам видено како се однесува во јавност, и ... како куче пуштено од синџир, ала-тинејџерка! За Хелена Коза не вреди да се трошат зборови. За срамота . . .

18. zvezdakoska

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    И за Ева имате трач
    само дајте ве молам нешто поразлично од тоа дека сите од дотичниве спиеле со :^) кој знае колку. Е не ми е повеќе интересно така.

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Не знам што гледа народов убаво во Хелена Роза. Ја имам видено во живо и е премногу грда. Нема убаво тело.

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :rofl: :rofl: Уште да ти рипне во фаца, да те фати за врат и да ти рече во право сум, признај :rofl: Уште тоа фали за биде се комплет.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.