Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ФОТО: Сања и Ненад не го пропуштија "Гараж сејл"
    На акцијата "Гараж сејл" во трговскиот центар “Рамстор” забележани се и неколку познати личности од македонската сцена....

ВАУ! Топ вест на денот!
    Арно што не протолкувале дека Сања на индиректен начин сака да ги покани сите Скопјани на својата роденденска забава |(

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    ^ Ах, и екстра образованата Елена Петревска ја видов (книгоманијакот :rofl: ) и одма ми текна на препирките со Нинка манекенката, баш фино си се изнасмеав.

П.С. Новата Мис ми е кукла, се надевам конечно испративме некоја со асален англиски (бар прв левел нека има, доста е, другине видовме колку знаат, посебно Борсова :sweat: ), има интересно хоби, би можела да изведе некоја точка и да добие многу на тоа, мислам дека е супер избор!

3. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Кој избор? :^) Симона Станковска е новата мисица, за неа никој ништо не рече, овде за некоја Илариа се коментира. Се работи за две различни личности, не правете такви збунки.

4. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Дури сега видов кое девојче победило. Откако дознав дека Деспина не била победничката туку само за џабе се кренала толкава прашина, прочепкав по сликите и баш го заприметив ова девојче. Навивав за неа. Дефинитивно е најубава од сите кандидатки што учествувале. Заслужено си победило девојчето. :) И' посакувам среќа. Се надевам дека и внатрешно е убава и има што да покаже и докаже како и надворешно. :)

И после сме биле трицојадачка нација. Па ќе бидеме кога има зашто. Што не се јадат кикирики сега, ама не се јадат нормално кога девојчето е навистина преубаво. :clap:

На MaggieTatum и Nymeria им се допаѓа ова.
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Точно. И тоа со изгледот го поттикна една друга членка демек у стил какви мочли сме биле ние на 16 години а како таа изгледала и демек ако сега е таква на 20 години ќе била бомба. Јас и најубава само го демантиравме тоа затоа што навистина не држи вода. Дајте читајте убаво пред да коментирате. :D Барем да цитиравте... а не да се вадите после со она „ама општо беше, кој ти е крив...“

На najubava2010 и Nymeria им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    А чекајте.... демек Деспина не е мисица сега?
    Абе зоштооооооо? :(
    :D

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Симона изгледа навистина убаво.Штета што Деспина изеде толку негативни коментари за џабе.
    Патем Илариа е преубава девојка.Со фотошоп или без.Штета што не е толку експонирана во јавноста.Или можеби чека некој поволен момент?

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Јас имам 17 и не сум мочла, а не бев ни лани :D

Овој уште повеќе се закопува самиот :D

Нели со која било личност што е на располагање не му беше проблем, или неделава славата му удри во глава и почнал да пребира :rofl:

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      13,7 KB
      Прегледи:
      679
    На Primadonna, ocila и tessie им се допаѓа ова.
  10. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Добро бре луѓе овој во кој филм е влезен??????
    Порани нели ен му беше важно каква ее..а сега што мус е деси да не му падна даска на главата...
    За овој да се опамети треба цела столарија да му падне на главата..ама до таму до каде што е отиден и тоа нема да помогне да се опамети... :!:

П.С.Заштититно лице на риглите стана...

На Sara123, Someonespecial, Dream-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Шо биде со изборот на мисс? Кога биде што биде никој не го виде само галама се направи?

Иначе Киково ме нервира многу, ама уште повеке ме нервираат изреките ‘‘Леле колку прост народ сме еден кико го расправаме‘‘. Јас ако се прашувам баш убаво изреагира нашиот народ за Кико, со потсмев. Дури и напалените тинејџерки веке не го бранат. Чак што више, повеке сакам да се смеам на глупостите од кико отколку да слуша информации за некои шо ‘‘глумат‘‘ паметни како накова, овој ненад, боки и ред други. Овој бар му се смејме на умо.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Што се однесува до мисицата Симона Станковска мене ми е девојчето многу симпатично.Конечно некоја убава да испратиме и ние :)
    За Илариа Кирилов ( ако беше така ) многу симпатично девојче ептен убави црти има,штета што не е толку забележана.Ми наликува малку на Лима.
    Иначе ме интересира што е девојчево? Албанка е?

13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе, овие не биле нормални. Сеа нова мисица избрале да не претставува, демек официјална, а овие другиве шо беа?! Секој ден нова гробарка, па нема смисла ова бе!

http://grid.mk/read/news/505647728/4405 ... makedonija

14. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Годинава од некоја Х причина дигнаа прашина за овие мисициве
    Порано, ќе одберат една ќе ја покажат на јавноста и чао пријатно
    Сега од секој град има избор за финалистка и успат некои неписмени новинари кои незнааат да пишуваат статии како што треба ќе ја претсават како онаа Вистинската.
    Ќе почнат луѓе да навредуваат и некоја ни крива ни должна како Деспина ќе си го изеде

За овие од курир немам зборови за професионалноста и точните информации
    Дали го прават намерно за рејтинг или стварно се неинформирани??????

Очекувајте утре нова мисица! :D

15. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Симона велат дека е мис глоуб а за другата пишува мис world ако има разлика :?:
    Не знам зошто обрнуваме толку внимание кога има милион вакви избори, не е како некогаш што било. И мис на светот кога ќе изберат многу ја памти некој следниот ден.
    п.с го молам модераторот да ми го редактира мислењето погоре, наместо која било сум напишала која била, се нервирам вака :D фала однапред

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

"Девојката што ја споредуваат со Адријана Лима"??? :o

Адријана whaaat??

:doh:

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Од што си личат за момент помислив дека од нигде никаде Адриана Лима испадна Македонка и дека ќе не претставува на мис на светот 2013.

На Someonespecial и la-chicka им се допаѓа ова.
  18. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366

Истата е девојка е у средина https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4570_n.jpg Ама запазете го моментот КРУНИТЕ хахаха пародија испадна целава приказна. Не сме дораснати за вакви евенти, поготово кога однапред се знае кој ке победи. Тужно и ружно хаха! :tmi:

19. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    ^^ и сега оваа е конечната ? :o Боже сачувај Адријана ... yeah right only in her dreams |(
    no hard feelings but како плашило за на бостан ми е
    Симона лично ми беше многу многу поубава.

20. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Станува збор за два различни избора. Симона ќе учествува на Miss Globe а оваа новава Кристина на Miss World.
    И да, Симона е многу поубава од Кристина, која всушност нема никаква допирна точка на сличност со Адриана Лима. Ама гледајќи и ја конкуренцијава, од повеќе зла го одбрале едно од помалите, според мене.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.