Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Дали е овој тој дебилот што беше на дуел кај Сергеј?

На didisi, Angel06 и candy.cane им се допаѓа ова.
  2. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Болдираново е доволно. Дечково има 23 години.

На темјанушка, Принцезичка1, Purplelilac и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.663
    Допаѓања:
    39.555
    Треба да направиш разграничување на оговарање во друштво што реално сите го правиме и нарушување нечија приватност за следбеници, лајкови и прегледи на јутуб.

Не, воопшто не е во ред што се "развива" ова како ти што си го нарекла, затоа што му се дава можност на секој простак да те омаловажува во јавност и да те стави на тапет пред неговата малоумна публика што го следи.

Ако американец прави нешто, не значи дека треба секој друг да земе пример од тоа.

Баш ме интересира во какви возрасни ќе израснат сите деца чии идоли им се балканскиве јутубери што имаат слична ваква содржина и прават видеа што ти ја вреѓаат интелигенцијата.

Сепак, за народ што толку беше воодушевен од Сергеј и неговите ниски испади на телевизија, ништо не ме чуди.

На Lolli, ohlalalala, Принцезичка1 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.980
    Те гледаше цел свет како одговараш дали имаш дечко? Не. Епа трај си.
    Од вакви пренкови и да сме во тек со светот ми се кака.
    Кажи ми еден американски пренк во кој има вакви работи?
    Нема таква работа таму оти според закон ќе те стават во затвор и означат педофил.
    Не може рандом малолетници да ги прашуваш по улица „имаш ли дечко“. А, ти си начукал 30 години.

На ohlalalala, Принцезичка1, Aqualina и 6 други им се допаѓа ова.
  5. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Од родители што не им сметаат вакви работи, произлегуваат деца што се снимаат како задеваат другарчиња, деца што единствен тип на забава им се ЏП, Бака Прасе и што знам ти јас кои други.

На Lolli, Lady D ❤️, VDT2906 и 16 други им се допаѓа ова.
  6. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Нема да ве цитирам сите. Имате опција да не го гледате. Мошне е едноставно, едноставно игнорирајте. Погледнете само Jalals какви клипови имаат, па кај нас тоа да беше, темава 10.000 страни ќе имаше. Ама такви сме како народ, се нешто не ни чини, сите се ненормални, сите се сељаци. Со самото тоа што гледам дека нема ни една активна тема за македонци кои постигнале нешто, а ги има доста, кажува и за вас. Едноставно генот за плукање по се, ќе се влече со генерации.

7. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Ај сега Стефан затоа што е наш, да речеме дека е океј се што прави.
    Ако не се лажам, мајка си. Да си го видиш детето на вакво видео и после да е исмевано, сеедно ќе ти е?

8. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Да овој е..

9. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Детето има родители, има институции... толку ќе кажам. На крај децата со насмевка си заминаа, не гледам дека ги расплака. Ниту видов педофилија, ниту потсмевање, ниту ништо. Тоа што целата замисла му е глупава е друг муабет.

10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.663
    Допаѓања:
    39.555
    Не се плука по сѐ, се плука по тоа што е дно.
    Тешко на нас ако величиме балкански јутубери, богами далеку ќе стигнеме.

На Lolli, Lady D ❤️, VDT2906 и 13 други им се допаѓа ова.
  11. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Вие ги величите, со самото тоа што коментирате. Ignorance is bliss, запамти.

12. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Значи овој си имал амбиции за јавна фацка, само го одбра помизерниот пат
    Башка што не го бива..

На ohlalalala, PaLaVa и Glowy им се допаѓа ова.
  13. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.444
    Или стануваат старлети.

14. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.441
    Допаѓања:
    60.700
    Не е проблемот дали мене, тебе или на некој трет му смета ова, проблем е што ова е нарушување на приватноста на човекот, тајно снимање, лажење и некоја псеудопедофилија.

3 кривични дела имаш овде, едно е да се претставиш дека си од ИЈЗ а не си, друго е да снимиш човек без дозвола, а трето е да прашуваш малолетно дете дали е сексуално активно. Ако нешто се одговара КРИВИЧНО нема што ние овде да морализираме дали е правилно или не е.

Има среќа што не јаде тужба ради ова и што живее во Затуцанистан и што ваквите малокурести фраери важат за фаци. Да беше во некоја друга понормална држава досеа ќе требаше да си ја пољуби кариерата за чао.

Не е во ред да не го адресираш овој проблем или ignorance is bliss затоа што на дечиња во таа вунерабилна детска фаза ако не им објасниш дека ова не е во ред, не е во ред некој 20+ чобан да те испрашува дали имаш секс си направил катастрофална грешка. Не може некој да вознемирува жени, да се претстаува како човек кој официјална работа му е да прави епидемиолошки анкети и да подведува со тоа девојки да му кажуваат број на сексуални партнери а ние овде да бараме лупхолс како да го оправдаме и ај бе шо се замарате муабети.

И да, никогаш не оговарам девојки, баш напротив секогаш сум на страна на исмевани, оговарани луѓе, а посебно сум слаба на неправди кон женскиот пол. Никогаш не сум си дозволила свесно болка да нанесам некому, така да таа теорија дека сите оговараме не ти држи вода.

Почнете со критики, адресирање на проблеми кон современава пренк култура и не ги оставајте вака да се шетаат по улица и да малтретираат девојчиња.

Од мене си доби репорт.

На Плавуша123, Lolli, Lady D ❤️ и 42 други им се допаѓа ова.
  15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Може на Лазаров идол му е да биде ко Бака Прасе
    Ама сељачаната од Србија моментално кривично се гони заради секс со малолетнички. А тоа понижува се што е женско и девојките ги смета само за секс објекти е друго прашање. Или болест мене ако ме прашувате
    Гледајте

На KateKane му/ѝ се допаѓа ова.
  16. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Репорт за што конкретно?! Што имам свое мислење? Не сум знаела дека морам да го делам мислењето со сите. Тужи го, еве имаш подршка од мене. Ако толку се најде афектирана, слободно.

17. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.441
    Допаѓања:
    60.700
    Не ме снимил мене за да можам да го тужам. Да се најдев меѓу девојчињава овде каде се дискутира мојот сексуален живот на камера а јас не сум знаела дека сум снимана и мислам дека давам одговор на овластено лице да прибира такви епидемиолошки анкети имаше да го превртам Скопје дури не го најдам. Јас можам како гледач да пријавам inappropriate content, child abuse, sexual harassment, сите овие стојат во reports на yt пошто не се дозволени да се објавуваат.

Имај си мислење, слободно, брани го ако сакаш, ти се кажува зошто тоа што го прави е погрешно. Ти како сакаш.

На Lolli, Lady D ❤️, VDT2906 и 15 други им се допаѓа ова.
  18. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    А зошто мене ме репортна, не одговори. Не дека ми е гајле, чисто информативно.

19. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.441
    Допаѓања:
    60.700
    Не тебе, на форум сум за да дебатирам. Него му стиснав report на клипот. И се надевам ќе му го тргнат. За памет да му дојде пошто очигледно го нема.

На Lady D ❤️, Glowy и candy.cane им се допаѓа ова.
  20. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.386
    Допаѓања:
    126.437
    Снимал без дозвола и лажно се претставувал...Дефинитивно е за пријава.

На Lolli, Lady D ❤️, Leat и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.