Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.127
    Да да, многу смешно, се додека тебе не ти се случи да осетиш лично. Презабавно е некој рандом да те снима на улица без знаење.

На VDT2906, ohlalalala, Принцезичка1 и 26 други им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Леле дали си сериозна?

На Принцезичка1, raww и candy.cane им се допаѓа ова.
  3. Autumn_

Autumn_ Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    2.504
    Овој Стефан сака да се пробие или намерно се деградира на сите медиуми по ред.
    Се е бламажа, од тоа демек Сергеј го откри, па се сеќавам кога водеше некоја емисија, правеа пренк на некој од младиве нови артисти и правец кај мајка му во салон мала рекламичка да и напраи, тоа на тикток му беше легендарно, особено како проба да се “објасни” што НЕ мислел, Бака Прасе стил. Двајцата не можат да сфатат кај се у заблуда со ставовите, а јас навистина имам верба дека новиве генерации особено женскиот род нема да дозволува ваков shit да поминува

На Leat, *Amethyst*, PaLaVa и 3 други им се допаѓа ова.
  4. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Мораш под итно да отвориш речник или google (ако те мрзи), и да си научиш што значи ignorance. Зашто во никој случај не значи “игнорирање” ко шо ти сама си си превела. И другпат да си пазиш кога се расфрлаш со странски поими. Не за друго, смешно е.

На Lolli, Harper, Feminka22 и 16 други им се допаѓа ова.
  5. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Прочитај Ти, повеќе ти треба. Не го протолкував како игнорирање, ниту пак дадов превод на истото. Ако не ти е јасно што значи, прашај ме. Во случајов, ти си смешна.

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Мислам дека треба да се повлечеш кога твоето незнаење е благослов.

7. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Просветли ме... Еве јас глупа сум, а ти паметна, објасни што значи реченицата.

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Нема потреба од навреди. Самата се имаш изјаснето, нареден пат поубаво научи англиски,најдобронамерно.

На FVP му/ѝ се допаѓа ова.
  9. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Помогни ми, објасни што значи, да се поправам.

10. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.915
    @GrimTheReaper дали сериозно оправдуваш ваков Sh*t content. Единстено да си некоја роднина па да оправдува од такви причини, друго не гледам. Па некој вака да ме застане и да ме прашува вакви прашања и успат лажно да се претсавува ми се повраќа. Ако си доволно запознаена не смее да те снима без дозвола. Не верувам дека дека овој Стефан ги прашал еј сакате да ви се гледаат ликовите во видеото??? Кој нормален би си дозволил да се бламира и да му се гледа ликот. Па во секоја нормална држава овој сељак ќе добиеше казна, но back to reality живееме во МК. Нек направи некое интересно видео да праша некои тешки прашања, а не ова. Па уште и првата девојка му вика што ме прашуваш тоа и он ја убедува и наоѓа изговори за да му го одговори прашањето:puke:. Секој што го поддржува ова нека си стави прст на чело. Не може да ми ја споредуваш Америка и Мк со 2м народ каде секој со секој се знае и каде што муабети се вадат на велико. Ова е најдолното што го имам видено...
    Велиш вие го величите со тоа што го коментирате, со сaмото тоа кажуваш дека треба да го игнорираме и да не коментираме. Сосема погрешно ти е искористен ignorance is bliss. Каков lack of knowledge имаме во ситауција?? Дали има некоја позадина ова што на сите не ни е јасна не ја гледаме и таа е добра?? Сакаш да кажеш дека ова што го прави е добро? Оди земи и ти вака на улица запирај и прашувај ги па за доброто е да видиме колку е свесно опшеството...

На Lolli, Lady D ❤️, VDT2906 и 15 други им се допаѓа ова.
  11. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Очигледно мојата поента наиде на сосема спротивни мислења. Јас не се најдов емотивно афектирана од видеата на личноста. Не го знам, ниту пак ме интересира. Она што сакав да го кажам е дека живееме во држава каде сите живеат туѓи животи и сите знаат како треба и што е правилно, реалноста е сосема друго. Зошто да не продолжи да снима клипови, ете има голем дел што уживаат, донел насмевка на нивните лица. Не сме Северна Кореја, па да мораш да гледаш владина пропаганда и ништо друго, имаш доста научни и поучни видеа, едноставно е пробај. Јас за тој прасе прв пат слушам, зошто?!?! Затоа што не ме интересираат такви ликови, па и останати самопрогласени селебрити фаци. И дај олабавете со тие клише муабети, роднина да не ти е... Пушти на Дискавери нешто за мравки и слонови гледај, ако толку ти пречат вакви ликови, зошто да си ја мачиш душата.

12. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.915
    Никој не рече дека треба да престане да снима клипови. Нека најде друга содржина а не ова. И кој уживал во клипов? Не прочитав ниту еден позитивен коментар. И да подобро ќе си пуштам дискавери однего ова да го гледам. Какви вредности праќа видеово само не знам. Можам да замислам што тип на личност си доволно е се тука што напиша. Нема што повеќе да се коментира. Учи си ги и ти вака децата нека продолжи ова воспитување доста добро е. Кога ќе се видиш ти нареден пат вака во видео па и сподели си, нека гледаат сите како се мајтапат со тебе. Ова е голем успех вака да одиш и да прашуваш ние од љубомора зборуеме, сите сакаме како дечково да сме, да го омаловажуваме женскиот род и да поставуваме вакви “фраерски прашања”.

На Lolli, ohlalalala, Aqualina и 4 други им се допаѓа ова.
  13. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Зошто би се нашла во негово видео?!?! А и да се најдам, што би рекол, а и да рече, како тоа мене ќе ме повреди од личност што не ме ни знае ниту пак познава. Јас како ќе си ги воспитувам децата не е твоја работа, глеј си за себе. Кога коментираш за некого, без разлика дали е позитивно или негативно, покачуваш нечие его, со тоа што 10 страни се коментира само за него, се дава кураж да продолжи да снима. Не ја разбирам поентата да продолжам да дискутирам, бидејќи ми се смачи искрено, а е некултурно да не одговорам, како што има тука личности кои не сакаат мене да ми одговорат. Поздрав

14. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    6.738
    Никој не рече да прекине да снима видеа, туку треба да прекине да снима таква содржина.
    Ако на некој му измамил насмевка на лицето додека го гледал видеото, лицето што го гледа видеото треба да се запраша што е за смеење тука. Смешно е некој да се претставува лажно и да те снима скриено без дозвола и без заматен лик?
    И во ниту еден случај не треба да се игнорира нешто само затоа што некој нема интерес за тоа. Ако нешто не е во ред треба да се посочи. Верувам дека повеќето ниту знаевме што снима, но кога веќе видеото е споделено и некој го критикува, голем број ќе го отворат и ќе го искажат мислењето. Сега ќе продолжиме да гледаме Дискавери додека не се појави некое слично видео.

На Hellobeautiful, Victorian, mkdvesna и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    19.580
    Абе Дунафка фатила дечко :D му упалило на стариот ерген Ване Цветанов па сите жени не има избришано од социјалните мрежи :rofl::whew:
    Јер младата дунафка мн била љубоморна :rofl:

На BabyStyle, VDT2906, Cka и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Aqualina

Aqualina Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    921
    Со среќа нека им е во врската и таа да им потрае подолго од траењето на одморот во Турција, иако од локацијава содржината на објавата е побомбастична-
    '' но кога започнувам љубовна врска со жена во вистинска смисла на зборот, мојата врска ја објавувам јавно.'' :clap:

На Autumn_, didisi и Justicija им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Стар ерген???
    Две деца има Ване, не им се опулил.
    И којзнае колку пати женет.
    Најмалку два:)

Ама со Дунавка се тенџере и капаче:inlove:.
    Нека им е убаво, си се нашле:)

На M&M, didisi, Justicija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    19.580
    Аии јас не знаев дека бил женет , он постојано си бараше жртва затоа мислев дека е ерген а и он самиот кажуваше

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    А овој пеачов? Го забораив како се вика нели со него идеше?

20. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.621
    А кој е Ване Цветанов?:drunk:

На PaLaVa, Autumn_, CindyAnn и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.