Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Панчо го знам 20 години,у маало секогаш јадеше џврги,и заушки,секогаш се ослонуваше на поголемите батковци,кој имаа му*а за ралика од Владимир ака Панчо.Панчо е машко со мало ку*е кое освен што знае устата да му шлапа друго врска нема.За текстовите не зборам,тебе,мене,кебе,бебе,не се коментираат воопшто,кутриот сака да е паметен,али џабе,џабе му е све,толку му дал Господ во глаата и така и ке остане.Не треба многу внимание да се дава на вакви ликови,затоа што сеа му расне егото,колку фама дигнал со еден статус.

На Harper, темјанушка, Frosty! и 18 други им се допаѓа ова.
  2. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Се согласувам, единствено што би помогнало во ситуацијата е ако масивно почнат да го отследуваат од сегде

На Idedemja, ohlalalala, Mantub и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Autumn_

Autumn_ Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    2.504
    Да тргнеме од тоа дека на човеков професија му е да смисли рими како второ одделение и од нив да направи текст со кој лечи фрустрации и деградира жени. Пред да прекипе ова јас барем не сум прочитала тука дека го викаат малолурест, а сега тотално си заслужи за малце филтер да си стаи следен пат, у главата нека му се врти “леле гаден газ” ама нека не јаде г.... таму кај што читаат 12годишни деца што се негова публика

На Idedemja, Bezimenka90 и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  4. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    Абе луѓе сите малку од контекст излеговте,секогаш е вака,Панчо не пишал зошто има дебели или зошто одат на плажа туку мислам хејташе дебели газови во танги,тоа не е body shaming,а колку само од вас превртеле очи на дебел газ во танга,додуша и на убав газ во танга ама ајде,на форум сите ќе глумиме светињи.

На Darlingzz, Anie93, Tanjamm и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Autumn_

Autumn_ Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    2.504
    Тоа е класичен боди шејминг, и не може на се живо изговор да е не сме светци и сите го правиме, не не го правиме сите, ако некогаш ни се случи се поправаме а пошто дотичниот е и лик што преносно има одредено влијание зашто го следи маса млади луѓе, има обвска шири прави вредности

На Frosty!, staycalm, DojaCat и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    Тоа дека се дрзна и го напиша не е во ред,рековме.

7. Norah Jones

Norah Jones Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2019
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    502
    и јас.... секој ден му заблагодарувам на Господ за тоа што сум жива....

На didisi, nena2010 и GrimTheReaper им се допаѓа ова.
  8. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Сите сме помислиле лошо за некого... не го оспорувам тоа. Разликата, конкретно меѓу мене и него, е поимот емпатија. Моите лоши мисли не ги споделувам јавно. Која сум јас да се потсмевам со нечиви недостатоци. Никој не е совршен. Друго, он е ,,јавна" личност, го следат тинејџери, адолесценти, секоја возраст. Замисли како делува тоа на фрагилен карактер и уште полошо каква порака носи на идните генерации- потсмевајте се на туѓите недостатоци. Без разлика на задникот на девојката колку и да имала целулит, бил голем итн. таа се чувствувала добро во својата кожа, што е за голема пофалба.

На PaLaVa, smooch, Elenpelen и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.444
    Има еден куп мажи кои ја читаат темава и никој не излезе да го каже следново:

- како што постојат мажи кои сакаат исклучиво слаби девојки, постојат ист број мажи кои сакаат средна фигура (во кои спаѓам и јас :) ), но постојат и ист број на мажи кои сакаат полнички девојки. Така да, се е прашање на вкус, а за вкусови не се коментира. Како одговор на постот на Панчо, можам да најдам минимум десет мои пријатели кои ќе му одговорат дека полничко е права ствар, дека има облини, сексипил и женственост.

А Панчо излезе тежок сељак со коментарот, од таквите како него и Тамара естрадата ни е едно мизерно дно. Еве гледам Тамара пак се жалела во емисија дека згрешила за химната. Џабе ти е девојко, ти и таквите како тебе не сте достојни да бидете македонски јавни фаци.

На PaLaVa, Elenpelen, Konfetka и 10 други им се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.167
    Антонија часови може да му држи на кепецон. Ај доста постар бил. Глуп е ко ноќ. Прост до немајкаде.

Последна измена: 4 август 2020
    На Regina.Phalange, Konfetka, poppie и 3 други им се допаѓа ова.
  11. dayla

dayla Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2017
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    5.610
    Уф, сега ни олесна. :inlove:

Значи како да ти кажам ама не заболе што сакаш и ти и пријателите колку што не заболе што сака Панчо. Скроз си ја промашил поентата и тоа повеќе од доволно зборува.

На Hellobeautiful, Angie1432 и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  12. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    4.691
    Мислам дека дечкото баш фино си кажа, не знам зошто со такви злобни коментари одма. На темава не смее да се каже кој што сака, не смее да се каже за кој што се мисли, не смее да се критикува физички изглед, ако браниме некого одма сме или братучедки или самите јавни фаци. Ако не па да ја затвориме темава м? :)

На BlackSwan22, Tanjamm, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.167
    И јас бев една од тие што сочно го извреѓаа на профил. Ама не за мене. Не сум слаба, напротив дебела сум. Ама нема да дозволам заради некој кретен кој си најде сходно да лечи сопствени фрустрации и да пишува такви постови кои се ширеа со брзината на светлината, ( инаку немаше да знам зашто не го ни пратам нит ми е фактор у животов, напротив метам дека е ништо) , девојчиња кои се и тоа како подложни на тоа како кој ќе каже како изгледаат, да се изгаднуваат зашто ете не се слаби како Кендал Џенер, или која и да е од нивната генерација ( кај нас беше Кејт Мосс), да се срамат од сопственото тело и да си набиваат комплекси. Такви створења како кепецон не смеат да бидат репер ни мерило за шерување на такви постови, и по мене секој портал кој го шернал а не го осудил е исто како него, секоја јавна личност со која се дружи или не, кои молчат значи дека го одбруваат. Па сеа видете вие која багра ни е нашава естрада.

На smooch, Frosty!, oblace1 и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.444
    Поентата е на место, ама ти изгледа не ја разбра.

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dayla

dayla Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2017
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    5.610
    Да златен, не ја разбрав поентата дека ни треба уште едно мислење од маж за нашите тела. Уф, тоа ни требаше. :inlove:

На smooch, Elen4e_sonce, mkdvesna и 5 други им се допаѓа ова.
  16. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Нормално фека на некого нешто ќе му стои поубаво на некиј не, па не само танга туку и панталони маица, фустан... Ако немам долги нозе да не носам фармерки??? Значи секој носи и изгледа како сака, никој не смее да коментира такво нешто а најмалце лик како него што е далеку од совршенство

На Victorian, *Amethyst*, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
  18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.167
    На *Amethyst*, GirlLove, oblace1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.444
    Допаѓања:
    60.743
    received_4079600945446491.jpeg received_746943116132212.jpeg

Замислете пишува пост кој ги испровоцира пола од жените во Македонија, пробаа девојки со арно да му објаснат зошто погрешил, има некои му дадоа a taste of his own medicine за да види колку е грдо некој да те вреѓа заради физички изглед и наместо да се извини и да се уќути, го споделува ова.

Жена што си отишла на плажа, што не знае дека е сликана и си носи шорц пошто оди на плажа а не на Оскари. И тоа од жена сликана замислете :puke:

Никој олку не ме брецнал од нашиве "јавни" фаци колку ова искомплексирано едноклеточно суштество што исклучува коментари за да не можат да му дадат по капата.

Ем споделува вакви слики, ем гаси коментари.

Кога мислиш дека не може пониско да се симне и да направи нешто со што ќе си ја бетонира репутацијата на шлајм го објавува ова... Гасете интернет, гомното на годината го имаме.

Покрај сите Цаци, директорчиња, лопови, мршојадци во државава, покрај таква конкуренција, овој дефинитивно си ја носи титулата во мои очи. Никогаш да не се повтори.

На Victorian, Regina.Phalange, Harper и 47 други им се допаѓа ова.
  20. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    ^ Не за џабе Ајнштајн рекол дека само Универзумот и човековата глупавост се бесконечни, иако не е сосема сигурен за Универзумот:rofl:

На Regina.Phalange, candy.cane, Frosty! и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.