Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Ова нема смисла сега читам дека жирито девојките ги видело еден ден пред изборот..биле прогласени за Мис без да ги видат во бикини...прво им биле ставени круните а после била викната минатата победничка да им ги стави...лентите со жолто флуроцентна боја напишани никакви...победничката како да оде на натрпревар за грдотија а не за убавина...

3. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Аман бе кај ги најдоа овие "лепотици" жити се ! Коа ќе размислам подобро Деспина поубава е од оваа, а и тело има поубаво. Оваа што е грда грда е, ама бар тело да имаше поубаво, да се надеваме дека ќе има бар некој талент ако не ништо друго.

4. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Кога ги гледам Мисициве, жал ми е што не се пријавив и јас. :emo: 8)

Може ќе добиев трошка популарност и некоја награда. :$

Но, да сме реални, зарад менталитетов наш, и зарад наместените избори не се ни пријавуваат девојки кои навистина се убави. :?:

На Elennaa, WarriorAngel, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    А што да прават и тие сиротите од жирито кога треба да изберат некоја од пријавените?! Иако, да сакаат да биде како што треба, имаат цела година да најдат убави девојчиња, како што прават во светов, си има ангажирани скаути, агенти и сл. кои бараат девојки од кои може да направат мисици. Овде кај нас мисици се бираат од модните агенции во кои сиротиве плаќаат (?!) за да бидат манекенки (во нормалниот свет манекенките заработуваат, кај нас плаќаат, ама ај... со модната сцена кај нас се знае што е манекенка...).
    Одамна сме немале убава мисица, ама па ни асален избор- сега таа сирота што ќе ја изберат (нели се жалеа претходните години) сама треба да си најде пари за да учествува на Мис на свет или што и да е... Ова се е импровизација, па такви ни се и мисиците.

На Azriel1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Од Кичево е ама во Битола живеела. Според Фејсбук :^) .
    Биба Додева победи на Охрид Фест.
    http://www.youtube.com/watch?v=fXY85eIJxsc

7. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Оваа така беше испозанесена на факултет,а тек сеа после ова кој ќе ја трпи стварно незнам. |(

Едно косиче изгорено,нефарбано за никаде пола портокалово пола кафено,облекување 0 и мисица стана,ох боже. :x

8. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  9. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Овие Некст Тајм па се надолу и надолу почнаа да одат катастрофа. Срам ми било што како помала ептен се занесував по нив. Бљак.Ни квалитет ни ништо.

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    А нели треба натпреварувачките за мис да бидат без шминка ? Со нормално портфолио без doggy style? Не сакам да брборам наокулу ама мене ми изгледаја како да се на карневал во Barbados, али нека барем слатко се изнасмеав.

11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    ^ Каде без шминка бе? Тие со шминка се катастрофа,не пак без шминка.
    Е тек тогаш жирито ќе биде во голема заблуда. Можеби ќе им треба цела година да размислат која девојка би ја избрале.
    Како викаат: Убавината на жената се гледа наутро,кога е без грам шминка!
    И реално гледано,девојка која е природно убава и без шминка би била достојна да ја претставува земјава.
    Ама земајќи ги во предвид кандидаткиве кои последниве неколку години се пријавуваат за избор на мис,такво нешто не е можно.
    Мора добро да се маскираат пред да излезат пред публиката,инаку не би имале мисица.

Туф,колку ми е криво што не се пријавив.
    Не знаете колку сум убава без шминка,а со шминка пак,што да ви расправам :lol:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Aj aj и вие сега со мисиците...
    Нели гледате дека намерно им ставаат слики на девојчињата кај шо прават некоја искривена фаца. Видете ја оваа Деспина колку е згодна (додуша фацата не и е баш за мис), или онаа на Лозано колку е слатка во фацата, ја фатиле таму на некоја слика чуден кадар и ај грда е. А имаат и она и Деспина настапи на ТВ, едната како водителка другата во спотови и реклами.

Знаејки го нашево новинарство, додека не ја видам некоја во спот, реклама, или на улица, не можам да кажам грда е.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сите мисици посакуваат мир во светот, само Мис Македонија посакува да биде убава.

Морав. :rofl:

На Elennaa, CoverGirl10, sweet-star и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Се омажи Андријана Будимир
    Извoр: http://www.crnobelo.com/zivot/shou-bizn ... na-budimir

Ајде нека им е со среќа!

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

Манекенката Катерина Стојановска ги демантира чаршиските муабети дека наводно завршила во кревет со новата мис на Македонија Кристина Спасеноска.

-Не знам од каде излегоа овие муабети.Точно е дека мисицата после победата дојде кај мене во стан и ние се дружевме цели пет дена за време на нејзиниот престој во Скопје,оти девојчето немаше каде на преспие. Ние се зближивме како сестрички и денес кога ја испраќав на автобуска и двете плачевме од тага -раскажува манекенката.

Катерина и Кристина се запознале пред почетокот на изборот за мис на Македонија.

-Кога ја видов одма знаев дека е следната мисица.Многу е добра и воспитана девојка.Само јас не и љубоморев,а сите останати девојки не и ја честитаа победата.Јас денес сум тажна оти таа си замина дома,но си ветивме дека пак ке се сретнеме.На избор за убавина од овој топ никогаш повеќе нема да се пријавам,ова беше дното – додава убавата манекенка Стојановска.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На senza.parole, tessie и Izaabella им се допаѓа ова.
  16. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Ај што не е убава нема ни манири никакви. Се познава од прво гледање и не ме изненадува ни веста ни тие со кои што „се дружи“. Имало од лошо полошо |( само штета што никој навреме не ја забележа. Имаше среќа што се истурија на Деспина. Деспина барем имаше стас и пак претставително се однесува колку што видов на емисиите, оваа е простачка. Манекенка ли е воопшто? Зашто на таква не личи.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. shushu

shushu Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    72
    [​IMG] :tmi:

На MeSofija му/ѝ се допаѓа ова.
  18. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
  19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    што газ ке беше :D па и со Џеј Ло ја споредуваат,ок симпатична е,не велам не ама не е нешто нај туку сосема просечно,по плаживе сум видела многу поубави задници :lol: мојов е поубав од нејзиниот бре :$

На Danilela, Rubiii, Chica.Loca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hајубав задник држи Га(ва)зова :D . [

Потпис, печат, точка.

На Camellie и tessie им се допаѓа ова.
Статус на темата: