Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Видов (facepalm) Повеќе им направи антиреклама него реклама.

На Ingvild, SandStorm, VDT2906 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.096
    Ми стои неговото барање. 8-|
    Ете кај Дунавка упалило.

Со среќа нека им е.

На BabyStyle му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.833
    Допаѓања:
    3.920
  4. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.517
    Допаѓања:
    17.538
    Нели Ноне беше во Америка мажена со некој? Од каде сега со мк пеач? Или и тој е таму? Зарем таа се вратила назад?

На tinka-mace и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  5. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.981
    Мене пак, не ми е јасно што Спенџарска го објавува ова на стори. Статија од весник. Нели она е селебрити и знае дека се што е во весник може да е шпекулација.
    (facepalm)

На Tanjamm, Skorpija25, S.W.A.G и 8 други им се допаѓа ова.
  6. mimi333

mimi333 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    205
    Бидејќи сте ја спомнале Антонија, браво за девојкава која го напиша ова за нејзината реклама на детокс сокови:D

Прикачени фајлови:

На Принцезичка1, oblace1, AlicaInWonderland и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.833
    Допаѓања:
    3.920
  8. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.328
    А овие што Антонија ги рекламира, ај што лажат луѓе со детокс метокс, па и тоа цената 4000 денари:tmi:
    За тие пари ќе се изнакупиш здрави намирници за една недела и повеќе и ем најаден ќе бидеш.

Мислам што е со Антонија, да, она нека прави што сака.
    Проблемот е што она го рекламира тоа. А да не се лажеме дека нема наивни што ќе го купат срањево.

На VDT2906, Skorpija25, oblace1 и 16 други им се допаѓа ова.
  9. mimi333

mimi333 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    205
    Хахаха и тоа прва цена 5500, па демек на попуст 3500. Од што ги прават соковиве ја не знам. За тие пари 1 месец ќе јадам овошје и зеленчук, може и повеќе.

На Tan4ence и Glowy им се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Овој па еден пејач што е:Dа колку години има Ноне, не ли е веќе околу 35, он 97ма е, машала разлика:D

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.762
    И нагласува дека од Америка биле донесени, значи мора да се квалитетни ако се од таму. Сега барав на Гугл каде се продаваат и колку пари се во Америка и никој ни ги видел, ни слушнал за познатите сокчиња.

На Ingvild, SandStorm, VDT2906 и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Како потсетување, Надица Георгиева рекламираше кафе за слабеење на времето, уште стои делче од таа реклама на фасадана кај Ујп. Па Тијана нешто со диета некаква, па Тамара со Силуете исто отекува само за гага третмани. А на глобално ниво работите се уште пострашни. Бијонсе оној сирупон десет дена ништо да не јадете го рекламираше, Златан Ибрахимович гледам некои мастики за енергија рекламира. Сѐ е тоа за пари, многу или малку, сепак е за пари.

Ем дебела, ем дијабетичар, дечко си нашла, свака част. Не се читате што пишувате некогаш.

Ако некој има 130 кила не значи дека треба да биде изложен на булинг затоа што сака да иде на плажа, мора да научите да разликувате некои суштински работи како на пример дека нема ти што да даваш мислење за мојот дебел газ, едноставно одговорноста е моја. Јас како вечито висока, тенка и цицлеста и гомна кога јадам не сум предмет на вакви мудрости дека треба да се јаде здраво и да се вежба, а моите дебели другарки кои можат лекции да ни држат по предмет исхрана и здравје се нон-стоп под притисокот дека мораат да изгледаат како мене. Зависноста од храна е најтешката форма на зависност, пред тутунот и алкохолот. Ама ако си алкос, ама тенок, тогаш можеш на плажа да идеш у танга, прифатливо е, газот твој никому нема очи да му боде.
    Све погрешно цитирам, не знам што ми е, проштавај :) За @NovusOrdoSeclorum беше.

На Autumn_, antonelala, Biljarkata и 17 други им се допаѓа ова.
  13. Mony18

Mony18 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2017
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    329
    Само кај нас се рекламира се и сешто, се испробуваат најразлични детокс програми и триста чуда, кој стаса ги рекламира незнам неможам да се изначудам...(facepalm) а и народов одма пробува одма нарачува...не е само Антониа ова го прават и други, мислам дека е редно време да се стават некои граници кога станува збор за детокс програми и се друго шо е поврзано со здравјето и да не се експериментира многу :|

На Принцезичка1, ohlalalala, boomsleng и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Сѐ што кажа е супер, ама пак категоризираш. Значи ако некој изгледа лошо според твојата перцепција (бидејќи и таа дефиниција е дискутабилна, дали за нас "лошо" ќе биде истата работа?), треба да се срами, и да не иде на плажа, и да нема живот, и да нема секс, и да не јаде во друшто затоа што се плаши дека ќе биде осуден дека е дебел затоа што многу јаде. Да ве потсетам на еден Ник Вујичиќ, кој нема ни раце ни нозе ни бутур, па има семејство, кариера, пријатели и се надевам нормален социјален живот. Ете затоа ние у Маќедоња, у дваеспрви век, уште ги гледаме инвалидите ко бели мечки кога ќе ги сретнеме на улица, затоа што во нас поимот целулит предизвикува чувство на апокалипса.

На antonelala, Принцезичка1, PaLaVa и 4 други им се допаѓа ова.
  15. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.446
    Допаѓања:
    60.801
    ?
    Да не се помеша нешто? :D

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Не помешав, само требаше да цитирам конкретно. Рече дека девојката не изгледа воопшто лошо, а јас се надоврзав на тоа... што ѝ да изгледа лошо, најлошо на цел свет? и натаму сѐ исто си важи :)

17. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.446
    Допаѓања:
    60.801
    Епа не си ме сфатил. Прочитај уште еднаш што сакам да кажам и која ми е поентата.

Нема убави и неубави луѓе и јас сум најголем поборник на слободен избор за облекување. Во животов не ми се случило за некој да кажам дека не е убав. Уште помалку на форум. Повели разгледај ми мислења, слободно.

На Biljarkata, Nausicaa, NarCis@ и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Те разбрав јас одлично, само се надоврзав буквално на последниот пасус. Дури и да изгледа најлошо на свет, има право да јаде, пие, шета меѓу луѓе, да иде на плажа и слични активности кои според некои луѓе на форумов (не лично ти, да не ме разбереш погрешно) се предвидени само за убавите и тенките.

На Autumn_ му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.981
    A, што вас толку ве додирнува тоа што туѓ задник е дебел?
    Ако сака ќе ослабне, ако неќе, нема.
    Ги заболе нив за вашето мислење за тоа што било правилно.

На VDT2906, Trxmx, Gosh и 13 други им се допаѓа ова.
  20. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.539
    Не е лошо девојчево да ја искоментира и Спенџарска и нејзините многу барани детокс чаеви.

На темјанушка му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.