Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Видов (facepalm) Повеќе им направи антиреклама него реклама.

Ingvild, SandStorm, VDT2906 and 13 others like this.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ми стои неговото барање. 8-|
    Ете кај Дунавка упалило.

Со среќа нека им е.

BabyStyle likes this.
  3. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

4. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Нели Ноне беше во Америка мажена со некој? Од каде сега со мк пеач? Или и тој е таму? Зарем таа се вратила назад?

tinka-mace and *Amethyst* like this.
  5. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Мене пак, не ми е јасно што Спенџарска го објавува ова на стори. Статија од весник. Нели она е селебрити и знае дека се што е во весник може да е шпекулација.
    (facepalm)

Tanjamm, Skorpija25, S.W.A.G and 8 others like this.
  6. mimi333

mimi333 Истакнат член

Бидејќи сте ја спомнале Антонија, браво за девојкава која го напиша ова за нејзината реклама на детокс сокови:D

Attached Files:

7. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

8. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

А овие што Антонија ги рекламира, ај што лажат луѓе со детокс метокс, па и тоа цената 4000 денари:tmi:
    За тие пари ќе се изнакупиш здрави намирници за една недела и повеќе и ем најаден ќе бидеш.

Мислам што е со Антонија, да, она нека прави што сака.
    Проблемот е што она го рекламира тоа. А да не се лажеме дека нема наивни што ќе го купат срањево.

VDT2906, Skorpija25, oblace1 and 16 others like this.
  9. mimi333

mimi333 Истакнат член

Хахаха и тоа прва цена 5500, па демек на попуст 3500. Од што ги прават соковиве ја не знам. За тие пари 1 месец ќе јадам овошје и зеленчук, може и повеќе.

Tan4ence and Glowy like this.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Овој па еден пејач што е:Dа колку години има Ноне, не ли е веќе околу 35, он 97ма е, машала разлика:D

Tanjamm likes this.
  11. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

И нагласува дека од Америка биле донесени, значи мора да се квалитетни ако се од таму. Сега барав на Гугл каде се продаваат и колку пари се во Америка и никој ни ги видел, ни слушнал за познатите сокчиња.

Ingvild, SandStorm, VDT2906 and 19 others like this.
  12. Abel

Abel Популарен член

Како потсетување, Надица Георгиева рекламираше кафе за слабеење на времето, уште стои делче од таа реклама на фасадана кај Ујп. Па Тијана нешто со диета некаква, па Тамара со Силуете исто отекува само за гага третмани. А на глобално ниво работите се уште пострашни. Бијонсе оној сирупон десет дена ништо да не јадете го рекламираше, Златан Ибрахимович гледам некои мастики за енергија рекламира. Сѐ е тоа за пари, многу или малку, сепак е за пари.

Ем дебела, ем дијабетичар, дечко си нашла, свака част. Не се читате што пишувате некогаш.

Ако некој има 130 кила не значи дека треба да биде изложен на булинг затоа што сака да иде на плажа, мора да научите да разликувате некои суштински работи како на пример дека нема ти што да даваш мислење за мојот дебел газ, едноставно одговорноста е моја. Јас како вечито висока, тенка и цицлеста и гомна кога јадам не сум предмет на вакви мудрости дека треба да се јаде здраво и да се вежба, а моите дебели другарки кои можат лекции да ни држат по предмет исхрана и здравје се нон-стоп под притисокот дека мораат да изгледаат како мене. Зависноста од храна е најтешката форма на зависност, пред тутунот и алкохолот. Ама ако си алкос, ама тенок, тогаш можеш на плажа да идеш у танга, прифатливо е, газот твој никому нема очи да му боде.
    Све погрешно цитирам, не знам што ми е, проштавај :) За @NovusOrdoSeclorum беше.

13. Mony18

Mony18 Истакнат член

Само кај нас се рекламира се и сешто, се испробуваат најразлични детокс програми и триста чуда, кој стаса ги рекламира незнам неможам да се изначудам...(facepalm) а и народов одма пробува одма нарачува...не е само Антониа ова го прават и други, мислам дека е редно време да се стават некои граници кога станува збор за детокс програми и се друго шо е поврзано со здравјето и да не се експериментира многу :|

14. Abel

Abel Популарен член

Сѐ што кажа е супер, ама пак категоризираш. Значи ако некој изгледа лошо според твојата перцепција (бидејќи и таа дефиниција е дискутабилна, дали за нас "лошо" ќе биде истата работа?), треба да се срами, и да не иде на плажа, и да нема живот, и да нема секс, и да не јаде во друшто затоа што се плаши дека ќе биде осуден дека е дебел затоа што многу јаде. Да ве потсетам на еден Ник Вујичиќ, кој нема ни раце ни нозе ни бутур, па има семејство, кариера, пријатели и се надевам нормален социјален живот. Ете затоа ние у Маќедоња, у дваеспрви век, уште ги гледаме инвалидите ко бели мечки кога ќе ги сретнеме на улица, затоа што во нас поимот целулит предизвикува чувство на апокалипса.

15. KateKane

KateKane Форумски идол

?
    Да не се помеша нешто? :D

Biljarkata likes this.
  16. Abel

Abel Популарен член

Не помешав, само требаше да цитирам конкретно. Рече дека девојката не изгледа воопшто лошо, а јас се надоврзав на тоа... што ѝ да изгледа лошо, најлошо на цел свет? и натаму сѐ исто си важи :)

17. KateKane

KateKane Форумски идол

Епа не си ме сфатил. Прочитај уште еднаш што сакам да кажам и која ми е поентата.

Нема убави и неубави луѓе и јас сум најголем поборник на слободен избор за облекување. Во животов не ми се случило за некој да кажам дека не е убав. Уште помалку на форум. Повели разгледај ми мислења, слободно.

Biljarkata, Nausicaa, NarCis@ and 3 others like this.
  18. Abel

Abel Популарен член

Те разбрав јас одлично, само се надоврзав буквално на последниот пасус. Дури и да изгледа најлошо на свет, има право да јаде, пие, шета меѓу луѓе, да иде на плажа и слични активности кои според некои луѓе на форумов (не лично ти, да не ме разбереш погрешно) се предвидени само за убавите и тенките.

Autumn_ likes this.
  19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

A, што вас толку ве додирнува тоа што туѓ задник е дебел?
    Ако сака ќе ослабне, ако неќе, нема.
    Ги заболе нив за вашето мислење за тоа што било правилно.

VDT2906, Trxmx, Gosh and 13 others like this.
  20. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Не е лошо девојчево да ја искоментира и Спенџарска и нејзините многу барани детокс чаеви.

темјанушка likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.