Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Мене ич не ми се допаѓа.. има убаво тело да, ама во лицето не ми се допаѓа ]:)

2. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Не знам зошто кога ќе слушнам/прочитам нешто за Димитар, одма автоматски ми иде паметов и накај Даре Илиевски, не знам дали има поназад линк и коментари за песнава http://www.youtube.com/watch?v=hrRa9lugsd8
    ја утепав од слушање, преубава ми е, емотивна и нежна..

Двајцата ми се супер освежување на „сценава“. Барем мене лично ми додаваат малку поубави бои од онаа црната кога ќе ми текне на Мисицава а.к.а Лима, на тресикреветиците Лила, Марјана, Натали, на милион самопрогласени старлети, стриптизерки, кокошки кои се хранеле со погрешен концентрат и тако даље и надаље..

П.С. http://www.youtube.com/watch?feature=yo ... nomobile=1

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Тијана Дапчевиќ ќе ја претставува Македонија на Евровизија во Данска 2014 :)

Само што соопштија на МТВ :)

4. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  6. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Ај уште некој нека напише за Тијана, три пати едно по друго :D

7. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    Не ја сакам :D Ние тука забулени не знаеме како треба, сега таа откако прошета свет (Србија) и ја изнаплука многу пати Македонија ќе се врати да пее за нас. Коза.

На tessie и Mama25 им се допаѓа ова.
  8. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    Аххх македонче продаена душо.... си го плукаме делчето државичка што останало и тоа на европско шоу, имаме добри изведувачи и песни немаше потреба од ''Љупчо Горѓиевски'', а за мисиците секој ден нова што се појавува, полоша од предходната морав да прокоментирам и можеби некоја има фемина па да ги запрашам што сакаат да постигнат со резилње на телевизија? :D

9. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Зошто мора секоја година трагедии да се прават околу Евровизија? :^) Оваа не чинела, онаа не чинела, Империја била политичка песна, Калиопи не не сакала, Тијана во Србија живеела. И тие во момент на нервоза рекле нешто, па после повлекле, на вас демек не ви се случува, само што не сте јавни личности. И од другите држави не пуштаат којзнае какви песни, дури и досадни ми се. Мене ич не ми е гајле кој ќе оди од кај нас, тоа е мала забава за народот тука, да се посмее, да навива и толку. Во Европа многу го гледа некој тој фестивал. Не треба пари да се трошат, ама МТВ да не остане покусо, сите учествуваат :D

10. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    Ние не правиме трагедии , ние само ги коментираме трагедиите. Живи доказ- Имерија.

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Епа ви честитам, за многу важна работа се изборивте, ја сменија песната :rofl: . Ме нервираат коментари како ќе сме се брукале. А пред кого? Украина кога се брука во ред е, Исланд кога се брука пак е во ред, ние се срамиме како на виенски концерт да сме направиле беља. Низ Европа фестивалот го гледаат само деца во пубертет, геј заедницата и иселеници од Балканот, ништо страшно.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    3.186
    Абе овие нашиве мисици (последнава поготово) ме потсеќаат на потписот на Vikica.cuci

Трагикомедии.

На Srekicka и Vikica.cuci им се допаѓа ова.
  13. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    Значи само коментираме, не се боревме со хемиско оружје. Не ни ја слушнав песната а помило ќе беше да го сменеја изведувачот. Па во ред е ако се брукаат другите, поен за нас...Фала што ме просветли дека никој не го гледа тој виенски концерт освен пензионерите и децата во пубертет, но сепак мислам дека барем преку песна можиме да се извадиме од калта. - Btw недостиг на ентузијазам.

14. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Хахаха богами да ти кажам во право си :D

15. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Не ми треба мене ентузијазам за глупости :) Јас сум ги гледала на интернет настапите на сите наши изведувачи и кажете ми која е таа голема брука наша? Владо Јаневски? Каролина? Калиопи? Супер си беа :) Елена Ристеска добиваше пофалби поради сексапил а Ѓоко Таневски не знае англиски ама и тој супер си испеа (и победници на Евровизија не знаеја англиски ;) ) другите не се избрукаа туку поминаа незабележани што и самите си заслужија. Освен она од Есма на концертот во Амстердам :x ама ќути не беше во Малме така. Цел тој фестивал е циркуз, јас не знам како не разбирате. Убаво ако бараме сите да се повлечеме од тој натпревар, ама вие со месеци само за тоа зборувате, вака требало да се направи, не онака, да не ја пуштаме таа, да го пуштиме оној, и после како да се повлечеме кога има толкав интерес во Македонија :x ?

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  17. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602

Епа стварно ако некој заслужува да биде споменат тука тоа е Јелена! Млада,талентирана,успешна и го работи тоа што и е најголема страст! Камо да имаше повеќе вакви луѓе у Македонијава наша! :clap:

На Mihaela.P, tea4e и Mini-Mouse им се допаѓа ова.
  18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
  19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    А и преубаава е! Барем за мене,ептем ми е слатка.

20. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    е да имаше ама нема...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.