Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    9.241
    Не ја пратам баш, малце сум постара ама не беше лош периодот со Дарко Димитров колку што памтам. Сега може созреала, па може и сама да се снаоѓа, ама порано мислам не било возможно такво нешто. Еве Каролина, шо ѝ фали со Авалон цел живот, само се подобрува и нон-стоп работи.

2. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Елена ја откри Дарко и се тоа беше во ред додека не умешаа професионална со приватна соработка, Каролина како што гледам не меша задоволство и работа во врска со Авалон:D
    Инаку во врска со тоа дека сама не можеш да се пробиеш ете ти Каролина е чист пример, сама почна буквално без никој, ама после Авалон си го направија своето.

На AthenaAsamiya, Bengal tiger, Angel.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    9.241
    За ова нешто не се сеќавам многу како беше, ама пак мислам дека е производ на извртените умови и потребата да се пика носот во туѓиот живот. Дури и да е вистина, двајца возрасни се во прашање и си ги сносат последиците на нивното однесување.

4. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Па ги сносија последиците им прекина соработката:D А за каков производ и што е, па ја знаеш народната каде има чад има и оган, нејсе на темава не доаѓаме сите да порповедаме безгрешен живот на нашиве познати јавни фаци, а при тоа во порповедите да етикетираме кој каков е и да велиме дека не пикаме нос во туѓ живот. Малку контрадикторно делува:D

5. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    9.241
    Баш напротив, темава ја доживувам ккао разбибрига и прилика да зборувам и за баналности кој немаат никаква тежина во мојот реален живот без да бидам критикувана дека си го пикам носот, пошто освен три реда муабет за некој трач, не гледам друго "пикање". Денес се пишува, утре се заборава. Со одредени исклучоци. Никогаш не сум фатила да се бафтам со животот на Елена надвор од оваа тема и од овој форум.

На AlicaInWonderland, Cherry333 и antonelala им се допаѓа ова.
  6. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    :D Ме расположи ептен, исто пишуваме и е во ред, еве и исто да не пишуваме пак е во ред.

7. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    9.241
    Да де, да се најдам у муабет дур пијам кафе :)

На Idedemja му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    479
    Ееее тука веќе ми станува јасно. Она со тој нарав, цел живот ќе трага како кутре. Ете еден поздрав до неа.:?:

9. Bengal tiger

Bengal tiger Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    479
    Не знам зошто ама ова ептен ме насмеа. :rofl:

На Celltica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.328
    Мене ми се допадна рекламата на Елена! Баш ми е ХаризматичнА! :inlove:

На Anie93, Idedemja и Emilija97mk им се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.611
    Елена е убава и талентирана , но соработуваше со погрешен човек според мене . Зошто на пример не соработува со екипата на Тоше , Каролина , Лозано итн .. мислам дека многу подобро ќе напредува во кариерата ..

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    2.740
    Допаѓања:
    7.676
    Дарко Димитров на сите најпознати поп пејачи од Балкан им прави песни, Еленче ја згрешила на друго место со него можеби, иначе човекот е неприкосновен во својата бранша.

На Macito007, CrazyGirl15, Снегулк@23 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Луѓе Дарко е природен талент, сега нека не се плука по него, тој ја откри и ја направи Елена пејачка, што ја погрешија работата двајцата очигледно е кој го извлече подебелиот крај. Елена после Дарко лута и њушка насекаде како во рекламата како изгубено кутре. Дарко обезбеди пласман на Елена на Евровизија за сметка на Пилева, кога се натпреваруваа Мартин и Пилева, договорот падна Мартин да оди за сметка на тоа следната година М2 продукција да пратат свој кандидат и така Еленче стигна со Нинанајчето на дотогаш најдобар пласман за нас. Ај што бидна со Дарко после и се случија низа потресувачки настани. Сега е во форма, ама уште малку и фали да заблеска како некогаш. Се надевам со новата песна ќе успее да раскрсти со тоа што ја тишти и ќе биде пак онаа весела и ведра Елена. Има таа многу потенцијал и да даде уште од себе на музичката сцена ама мислам финансиите и се проблем, затоа се пробува на поле козметика да има од што да вложува во музичката кариера.

На Anie93, Kahlua, VDT2906 и 12 други им се допаѓа ова.
  14. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Јас не знам дали Дарко е талент или не е, ама знам дека Елена еднаш ја имам видено без него и беше супер пријателски расположена со сите. После два пати со него (еднаш до неа ко мисир ќутеше, еднаш од страна само ја гледаше) и Елена се понашаше многу различно и чудно.

15. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Исто и така било кога била во придружба со Иво 3то Иво:D
    Елена самата имаше кажано во интервјуа дека со деловни соработници во нејзина придружба се однесува строго деловно, има многу професионалност во неа, до степен што истакнуваше кога почнала да гради кариера решила да го стави на пауза приватниот живот, а да не било така сигурно ќе имало нешто меѓу Тоше и неа, ама таа не сакала да ја почнува кариерата со скандали. Може тоа и е мана премногу ги зауздува емоциите и ете удриле каде што не требало, ама сигурно научила лекција.

На antonelala и Elen4e_sonce им се допаѓа ова.
  16. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Со ова се согласувам,дека не е истата Елена од порано , поенергична , послна со самодоверба , сега не е таква

17. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Ќе биде пак, добро и оди, не е сама и се надевам еден ден јавно ќе проговори и би можела да стане активист за одредено нешто, ама има време, таа самата ќе одлучи што и како ќе прави и пред се зошто.

18. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    Толку позитивни пораки за Елена прочитав, браво. Изгледа само мене ми е некако како чукната. Особено кога ќе се присетам на она што го правеше на Твоето лице звучи познато, се чудам дали се збори за истата Елена или пак за некоја друга.

19. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.328
    За истата. Не се напнувај, молам.
    Еве и јас читам само позитивни за Каролина, а страшно ми е колку нема стил и харизма. Тоа е...

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Што конкретно правеше Елена на ТЛЗП што беше поразлично од тоа на Даниел Кајмакоски?
    Многу сме застанати во приказните за тоа дека жена по брак е за дома и тешко неа ако сака да продолжи да работи што што си го работела и пред брак.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.