Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    2.742
    Допаѓања:
    7.677
    Маж и гради мислам, граЏевина работи. Имаа пишано и претходно, а и другар што има порано тоа работено го знае маж и. Само не знам дали е он сопственик на некоја фирма, ваљда е..

2. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Тoa е сaмo вo пример aкo мaжoт не зaрaбoтувa мнoгу пa мoрa женaтa дa рaбoти и зa дa се утеши си збoри декa е индепендент вoмaн. Инaку aкo е бoгaт, кревaш сите 4 вo вис.

На Anie93, Biljarkata и M&M им се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    9.243
    Има такви, баш Катарина во Еден на Еден има самата кажано дека бара партнер кој може да се "носи" со неа финансиски, односно цитирам "да си има свои пари за да не ги цица моите". Баш мислам дека од тој аспект е многу освестена.

4. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Маја Сашек има агенција Лица, Дејан е фотограв во истата агенција и супер им оди со снимање реклами :)

На Justicija и LunaGrey им се допаѓа ова.
  5. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Затоа и не сака да се мажи, освен што и фуфка од неверства

6. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    9.243
    Е може, ни прва ни последна :)

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    26.220
    Дејан ја има и ја води најуспешната агенција за маркетинг и снимање на просторов Вертиго Вижуал,која има работено на мн холивудски филмови како Aquaman,Black Panther, Deadpool http://www.vertigo.com.mk/#showroom
    А Маја прави кастинзи за рекламите кои ги прави Вертиго а и за др компании,си тера нејзин бизнис. @Abel

На antonelala, Masnickaaa и Idedemja им се допаѓа ова.
  8. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    9.243
    За Лица знаев, за друго искрено не, не сум дел од твој свет.

9. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    А зошто да не сака да се мажи? Ми нема логика :?:
    Според нашиот закон се што е стакнато пред брак си е нејзино, не сме Америка задолжително да мора да се дели ако се нема предбрачен потпишано.

10. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Во случајот со Катарина мислам дека и повеќе и од упорна беше, беше на листа за чекање да стане модел на VS. Овие кои ги имаш наброено од многу млади се пробиле и после до нив е дали ќе продолжат во тој бизнис или не, веќе го имаат името и престижот и тоа е тоа, кај нив годините не се бројат туку искуството и популарноста. Катарина да бидеме искрени не е неуспешана, ама немало кој да ја протурка во повисоките кругови на таа професија. Во модните светски центри од цел свет се слеваат милиони и милиони девојки исти како неа, ако нема кој да те пробие џабе е се. И ксмет да се најдеш во вистинско време на вистинско место многу значи.

11. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.788
    Допаѓања:
    14.643
    Катарина може била порано успешна, па и пропаднала кариерата. Па што?! Не смее да и се случи тој неуспех?
    Од друга страна, да имам другарка која е на некој начин позната јавна фаца би ја замолила да ми рекламира производ кој го продавам. Веројатно другарката на Катарина го направила тоа. Плус мајка е и супер одговара за намената на рекламата. Не гледам ништо понижувачки во неа.

На staycalm, Anie93, Trxmx и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.941
    Допаѓања:
    164.056
    Сериозно мислите дека Катарина има заработено или заработува толку многу?!
    Ерм екхм, не.

Партнерот и е преполн. Катарина има заработена сума колку просечен стан која ја троши на себе, а не на инвестирање во недвижнини и слично.

А околу муабетов, веза ви нема, што сака ќе прави. Не доликува од еманципирани жени.

На staycalm, danichap, PUPICA и 11 други им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Катарина е прекрасна во рекламата, рекламата ко реклама па и нејзината улога во рекламата е безвезна. Колку годе заработила од рекламата или ко модел.

На danichap, Ognena*, Снегулк@23 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.311
    Допаѓања:
    28.094
    Ама има и она заработено пари колку обичен чоек за цел живот шо нема да заработи. Не е дека и дошло да снима реклама за дезинфициенс за да заработи. Пре би дека снимала за да работи нешто шо ете сака да го праи. За пари дефинитвно не е.

15. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    9.243
    Никој не може да знае колку некој заработува, нејзини пари се, нема сметка да поднесува. Како ги троши па ич. Ама не ми е јасно зошто на тралалјка тема вадите толку озбилни животни филозофии, еве "нееманципираните жени критикуваат успешна жена". Не држи вода, трачарски муабет се прави.

На butterfly6223 и ForeverYoung им се допаѓа ова.
  16. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.372
    Допаѓања:
    5.847
    Чисто се сомневам дека толку многу заработила, а парите се трошат ако не се паметно инвестирани. Ката е во прашање побогу, не е Хајди Клум. Сепак ова го гледам од сосем друг агол. Сред пандемија рекламира нешто што превенира.И постапката и е сосем на место. И колку и да заработил некој, денар плус никогаш не е на одмет. И пак ќе кажам не ми е јасно зошто реклама за средство за чистење е попонижувачка за еден модел од реклама за шампон. Да снимаше Клум реклама за влошки, какви би биле реакциите, кој знае.

На candy.cane, Снегулк@23, M&M и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    9.243
    За Клум не знам, веројатно би биле нешто од типот "свака ѝ част, кујзнае колку ќарила" и слично. Ама кај нас, коментарите се секогаш исти, за сите. Некој поназад стави слика од Сашек за Орка, памтам дека тогаш свашта се збореше, особено што се "голишави" сликите. Искрено, не верувам дека ја снимала рекламата без надоместок, ама добро.

На Glowy, Снегулк@23 и BlackNight им се допаѓа ова.
  18. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Можда грешам, ама мое мислење е дека Ката по секоја цена сака да биде активна на “македонската модна сцена”, па затоа рекламира на сите пријтели :)

На Снегулк@23 и oblace1 им се допаѓа ова.
  19. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    5.420
    Dobro, ovaa stanojkova star normalna li e so slikite na insta sho gi objavuva?!?

На poppie, Kimberly11, Just.do.it и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222
    Зошто κаκви објавува и κаκви треба да објавува??

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.