Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anie93

Anie93 Популарен член

Па и за Каролина така зборат...

2. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Знаев дека некого испуштив :?: . Никогаш не ми текнува на време (facepalm):drunk: .
    За Ката не знам многу што и како правела, но додека се труди со пот да заработи , зошто да не рекламира и тоалет хартија . Не краде од нас , си работи . Политичарите толку пари искрадоа од државен буџет , па сите ќутиме , та Ката е проблем :rofl: .

Еве на пример , Миа не ми се допаѓа затоа што многу глупости тресе . Таман ќе помисли човек дека и дошло памет , па ќе иззбаци глупост (facepalm) . Спенџарска е во филм " јас најдобра во се , вие ништо не знаете .

3. gunmans9999

gunmans9999 Активен член

Hahahhahhah Mia a bogami i Miro. Toj e toj backstage tandem na tresenje gluposti

4. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Чесно заработуваат.
    Нели требаше да збориме за светли точки, или само за Ката се однесуваше тоа?

ocicka2014 likes this.
  5. gunmans9999

gunmans9999 Активен член

Pa cesno zarabotuvaat, jas ne rekov deka se greota zatoa sto rabotat (Mia rabotela) vo Backstage. Nigde ne spomnav takvo nesto a toa sto se glupiraat i probuvaat da se zabavni toa e skroz drugo. I dosta samo kata jas neznam zaso tolku se fokusiras na devojka sto spored tebe ne e nisto posebno a ja utepa od zborenje i ne ja izvadi od usta.

6. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Точно. Само неа ја зборам, да.
    Кога ќе се научите да прифаќате конструктивен критицизам ќе правиме муабет. Да пишав нешто арно за неа, сигурно и лајк ќе имав од твоја страна, ама сега оти е во негативна конотација "не ја вадам од уста".
    Инаку три мислења ми се посветени на неа.

candy.cane and oblace1 like this.
  7. LovelyGirl3

LovelyGirl3 Популарен член

Аматерски изгледа спотот многу. И што е со стајлингов?

8. gunmans9999

gunmans9999 Активен член

Koga ke se naucite da razgranicuvate kontruktiven kriticizam od nevkusno omalovazuvanje e togas ke pravime muabet. I rekov, ne deka e ona, tuku za koj i da bese napisano taka vo toj kontekst, ke iskomentirav bidejki stvarno ne e vo red. Sram od rabota dokolku e cesna - nema. Toa mi e poentata, a ne da ja branam Kata zatoa sto e ili ne e neznam sto. Ne mi ja dololuvas poentata toa go primetuvam.
    Ps: i da iskomentirase nesto pozitivno za nea nemase da lajknam, zatoa sto ne ja poznavam licno, ne mi e nisto a so toa i nemam nikakva potreba da lajknuvam bilo kakvo mislenje za nea. Ama koga e toa nevkusna navreda za bilo koj da se odnesuvase ke izreagirav isto.

9. gunmans9999

gunmans9999 Активен член

Spotot na strana ne mu lezi ovoj latino vibe/stil na muzika na Lazarov, sekoja cest deka se potrudil ama ne mi se dopagja. Za razlika od ovaa, pesnata sto ja izvadi pred nekoj den e 100 pati podobra, se gleda se posvetil i izvadil nesto dobro( ne se odnesuva na spotot koj e klasicno klise), so tekst podobar od 80% od pesnite izvadeni od novo pecenata trap scena sto ja imame momentalno.

10. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Веќе ако си поборник на права знаеш какви зборови се кажани тука за Лила, за Мелита, за Елена?
    Каде ја омаловажив жити се?
    Со тоа што кажав дека не ми е репер за успешна жена?

11. gunmans9999

gunmans9999 Активен член

Temata ima 2268 strani, a jas sum prilicno nov so sto svakas deka ne sum vo moznost sve da procitam i prokomentiram. Inaku ne komentiram poveke za Kata bidejki sve tolkuvas kako da sum vo nejzina odbrana a nemam zasto da ja branam samo rekov deka ne e ubavo i grdo izgleda od lugje sto stojat pozadi akaunti da se komentira so potsmev kako e sramota da snima reklami za sredstva za dezinfekcija. Kata e zavrsena tema. A za Melita i Lila dokolku e tocno toa sto podprocitav deka bile sponzorusi ili neznam sto togas od moralen aspekt e sramota toa sto go pravat. A za Elena za spotot za promocijata isto bese komentirana kako toj bil los neprofesionalen (licno ne mi se dopadna voopsto spotot) no mnogu raboti i se slucija i treba vreme dodeka se stabilizira a licno mi e mnogu simpaticna. I za kraj da poentiram Od cesna rabota nema sram i nikoj nema pravo da komentira kako e sramota nekoj da raboti nesto( se dodeka se raboti cesno i posteno) bidejki site sme lugje i site morame od nesto da zarabotuvame i da ziveeme.

Fifi84 likes this.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Што , дека шмрка? Прв пат слушам.

Anie93 likes this.
  13. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Дечки ова е маж и на Тамара Тодевска не на Катарина :D

14. Justicija

Justicija Форумски идол

Кој збори ? Ти ?

Elen4e_sonce likes this.
  15. Idedemja

Idedemja Популарен член

Па убаво пишува првиот и последен дечко, не пишува маж и:D

16. Anie93

Anie93 Популарен член

Да бе немам друга работа па ќе измислувам тоа, така ми кажале, уз муабет погоре спомнав и за неа.

Снегулк@23 likes this.
  17. Anie93

Anie93 Популарен член

Да.. демек сега се средила еден период кога ја снемало од естрада тоа било причината

Снегулк@23 likes this.
  18. Bratot

Bratot Форумски идол

Прашање е кој од јавниве не шмрка...

Да, па поради овај се фатија овие две за коси и испокарани беа. :)

19. Jana06

Jana06 Форумски идол

Истото го имам слушано дури и дека завршила една вечер во Систина ама гледам како се пишува за неа, па си реков да не си отворам работа да ме нападнат :D

Инаку, Шорти is on fire :D А оваа часната сестра му го шернала.

Screenshot_20200901-125129.jpg

Снегулк@23 and ocicka2014 like this.
  20. Arja

Arja Популарен член

Колку само не им личи вакво однесување и на двајцата. Никогаш и не сум ги следела нешто многу, ама секако сум ги знаела ко поими и кои се во земјава. Колку што знам и двајцата се веќе во зрела возраст, фамилијарни луѓе со деца. Се прашувам во каква ли околина ги воспитуваат нивните деца ако самите тие покажуваат ваков степен на незрелост.

Thread Status:
Not open for further replies.