Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Нели ако се сеќаваш, Калиопи веднаш штом се разведе и одма му се врати на Ромео Грил, па имаше изјави во медиумите дека му се вратила заради син им Пако, дека тој ги поврзувал, пак биле фамилија, па имаше умилкувања дека Калиопи блескала поради љубовта, била подмладена и слично. Па после Ромео и ја направи песната Црно и бело со која настапи на Евровизија. Зафирчев после разводот во секое гостување во медиумите посветуваше време за бракот со Калиопи, му беше жал на човекот.

А тој период откако беа "потресите" околу веридбата, не сфатив зошто медиумите ја нападнаа Тамара дека била нестабилна разгалена личност? Дури ако се сеќаваш еден портал и го извади цел приватен живот на тапет, подредени со сите бивши како времеплов :)

Последна измена: 2 септември 2020
  2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    Ok само јас мислам дека Васил е геј? :wasntme:

На Снегулк@23, Русата, Biljarkata и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.799
    Скроз е геј.

4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Не
    Васил е стварно геј.
    Бракот со калиопи му беше параван

На Macufka1014, темјанушка, Idedemja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Јас мислев деке само глума од Преспав :)

6. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Јас си седам вака и случајно улетав во темава и читав.. За Панчо нема да коментирам ништо, од секогаш ми бил сељак, НО мора да признаеме дека многу жени, девојки прават огромни утки во облекување т.е не знаат да се облечат соодветно на своето тело. Како што дебелите така и слабите девојки прават утки, мене пример најлоша ми е кога преслаба девојка ке бапне штикла 20цм мислиш во секој момент "ќе се скрши". Сакам да кажам дека стварно треба малку повеќе свест, не сакам да навредам никого. Дали вие ги оправдувате девојките како Марта, Теодора Мартиновска и да не ги набројувам? Мене ми се одвратни, ми се повраќа кога ке ми излезат по соц. мрежи. И мислам дека младинава страшно "забега" . Која е поентата на сликање газ како Марта?? Лајковите, коментарите од доле "како би ти го начукал" и слично? Да е слика по купаќи од одмор ќе разберам, но тоа нејзиното по хотелски соби, натртена, расчепена ни го разбирам ни го оправдувам. А цело време гледам се фали образована била не знам што, мене не ми делува на образована ако по цели денови газот си го слика на огледало. И не е само она, девојчиња по 12 години го прават истото и се гордеат со сами себе, собрале 300лајкови на слика. Сега слободно нападнете ме дека сум женско и навредувам други женски.

На Плавуша123 и Bengal tiger им се допаѓа ова.
  7. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.252
    Допаѓања:
    39.639
    Каква врска има профилот на личноста насловена Марта со рандом девојче, кое отишло на плажа, кое облекло тададааам погоди што, купаќи, во кои најверојатно се осеќа убаво штом ги носи логично, ама за критеритумите на една тркаљофка машка, е предмет на исмејување.
    Кој курац е тој дибидус да оценува дали тебе,мене, или на некоја си трета и е место на плажата или не ?!

На staycalm, martiiinna, Hellobeautiful и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Lima24

Lima24 Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    1.284
    Допаѓања:
    3.088
    Да

9. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.447
    Која му е сопруга на Врчак?

10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.867
    Допаѓања:
    41.234
    Значи едни навреди се ок, а за други навреди ќе се пишуваат страници и страници како не се во ред?
    Одлучете се.

На staycalm, Mantub, burthdaykake и 4 други им се допаѓа ова.
  11. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    Не изгледаат, точно. Ама ги имам видено :) Не се они од тие што се прават лом секој ден, ама рекреативно си практикуваат. Ми имаат зборено и дека Кате често оди за тоа во Маврово, само некако претерано ми е некој да си ги истави децата (или па полошо, да ги здме со себе) за да се журка малку
    Инаку Влатче лично ме има нудено, а и бившата му Ана беше со него.

На MissElly, темјанушка и Abel им се допаѓа ова.
  12. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Зошто да ти се повраќа од слика на плажа по танга купачи? Или, проблемот е оти имаат гз па многу вулгарни се, а ако се слика девојче од 50 кила тогаш е океј. А и зошто мешаш образование со ова?
    Ми делуваш како да немаш самодоверба па ти пречат такви жени, доколку си задоволна од себе нема вака да коментираш.
    И јас имам голем задник истите коментари и мене ми ги упатуваат многу често иако не се сликам така, ама немам ништо против.

И ете дознавме дека слабите девојки не треба штикли високи да носат.

На Mantub, crimson и Maro87 им се допаѓа ова.
  13. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Секако знаев дека нема да ја разберете поентата на напишаното. Во нивните слики се осеќа вулгарност, намерно е натртена на огледало во некоја си хотелска соба, зошто? Да одговорам погоре и за самодовербата. Јас се сметам за 200 пати поубава и позгодна од Марта пример и имам прибрани и културни слики и не мислам дека има потреба од јавно ширење нозе по слики и не би сакала секакви да ми коментираат од доле. Да сум Џенифер Лопез, Кристина Агилера можда би ми било ок, ама да сум некоја си Марта или Мартиновска што не ме знае никој, што немам никаква професија, а пола град ме знае дека се сликам по танги на огледало не би. А во врска со слабите девојки и високите штикли дадов пример само, еве јас како помала бев преслаба и имав огромен мерак за високи штикли и секако носев додека не сфатив дека не изгледам убаво бидејки испаѓам уште послаба и едноставно не е вкусно и почнав да си носам пониски. Исто како што девојка, жена од 150кг. може наместо тигрести хеланки да носи пошироки панталончиња итн. Џабе пишувам секако, тука сте све светици така да рипнете го моево мислење.

14. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    9.282
    И наместо да си тераш мераци, ти си одлучила да си ускратиш пошто "не било вкусно". Јас сум висока 181 и "не е вкусно" да идам у високи штикли, ама јас носам, високи, највисоки, повисоки од највисоките без разлика дали некој ќе рече дека сум бандера или ватевр. Секој одлучува за себе. Не постои прирачник во кој постои класификација на тоа што смеат дебелите или слабите да носат. За Инстаграм, шо да се каже. Пишав некаде веќе и пишувам пак, не разбирам зошто луѓето општо имаат потреба да објавуваат голишави слики, неброено многу слики од својот секојдневен живот, од своите малолетни деца итн итн, без разлика дали се јавни личности или не. Ама тоа што јас нешто не разбирам, не значи дека другите треба да се уздржаваат од фоткање :) Надвор од тема, ама ај.

На eliesaab, Elen4e_sonce, pucilda и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.160
    Допаѓања:
    17.621
    Грда овде, не ја препознав ич.

На Maro87 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Искрено и јас не ја препознав, ама овде е бајаги помала и од пред пластична да стане :rofl:

На poppie и Bratot им се допаѓа ова.
  17. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.160
    Допаѓања:
    17.621
    Мене и уште на неа не ми личи, ама еве Лима вика таа била :)

На темјанушка му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lima24

Lima24 Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    1.284
    Допаѓања:
    3.088
    Без операции, природна е таква :)

Има уште некоја слика од нејзините стари добри времиња :D
    Инаку после Преживеан ми беше најубава, после тоа почна да наликува на нејзините друкарки од Србија.

На Bratot и Maro87 им се допаѓа ова.
  19. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Да и мене ми се допаѓаше во Преживеан и после тоа некое време.

На Lima24 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ambrosia

Ambrosia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2020
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    1.799
    Значи ако Џенифер Лопез се слика по бикини пред огледало е во ред, а ако истото го прави девојка од нашите простории е вулгарно,таа е окатегоризирана како курва, необразована,грда, и уште не знам ти каква.
    Разликата е во тоа што ... ?

На Elen4e_sonce, butterfly6223, Lolli и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.