Форумџика на годината

Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gornn

Gornn Истакнат член

Нели ако се сеќаваш, Калиопи веднаш штом се разведе и одма му се врати на Ромео Грил, па имаше изјави во медиумите дека му се вратила заради син им Пако, дека тој ги поврзувал, пак биле фамилија, па имаше умилкувања дека Калиопи блескала поради љубовта, била подмладена и слично. Па после Ромео и ја направи песната Црно и бело со која настапи на Евровизија. Зафирчев после разводот во секое гостување во медиумите посветуваше време за бракот со Калиопи, му беше жал на човекот.

А тој период откако беа "потресите" околу веридбата, не сфатив зошто медиумите ја нападнаа Тамара дека била нестабилна разгалена личност? Дури ако се сеќаваш еден портал и го извади цел приватен живот на тапет, подредени со сите бивши како времеплов :)

Last edited: Sep 2, 2020
  2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Ok само јас мислам дека Васил е геј? :wasntme:

3. Jana06

Jana06 Форумски идол

Скроз е геј.

4. Justicija

Justicija Форумски идол

Не
    Васил е стварно геј.
    Бракот со калиопи му беше параван

5. Gornn

Gornn Истакнат член

Јас мислев деке само глума од Преспав :)

6. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Јас си седам вака и случајно улетав во темава и читав.. За Панчо нема да коментирам ништо, од секогаш ми бил сељак, НО мора да признаеме дека многу жени, девојки прават огромни утки во облекување т.е не знаат да се облечат соодветно на своето тело. Како што дебелите така и слабите девојки прават утки, мене пример најлоша ми е кога преслаба девојка ке бапне штикла 20цм мислиш во секој момент "ќе се скрши". Сакам да кажам дека стварно треба малку повеќе свест, не сакам да навредам никого. Дали вие ги оправдувате девојките како Марта, Теодора Мартиновска и да не ги набројувам? Мене ми се одвратни, ми се повраќа кога ке ми излезат по соц. мрежи. И мислам дека младинава страшно "забега" . Која е поентата на сликање газ како Марта?? Лајковите, коментарите од доле "како би ти го начукал" и слично? Да е слика по купаќи од одмор ќе разберам, но тоа нејзиното по хотелски соби, натртена, расчепена ни го разбирам ни го оправдувам. А цело време гледам се фали образована била не знам што, мене не ми делува на образована ако по цели денови газот си го слика на огледало. И не е само она, девојчиња по 12 години го прават истото и се гордеат со сами себе, собрале 300лајкови на слика. Сега слободно нападнете ме дека сум женско и навредувам други женски.

7. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Каква врска има профилот на личноста насловена Марта со рандом девојче, кое отишло на плажа, кое облекло тададааам погоди што, купаќи, во кои најверојатно се осеќа убаво штом ги носи логично, ама за критеритумите на една тркаљофка машка, е предмет на исмејување.
    Кој курац е тој дибидус да оценува дали тебе,мене, или на некоја си трета и е место на плажата или не ?!

8. Lima24

Lima24 Популарен член

Да

9. Gornn

Gornn Истакнат член

Која му е сопруга на Врчак?

10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Значи едни навреди се ок, а за други навреди ќе се пишуваат страници и страници како не се во ред?
    Одлучете се.

11. antonelala

antonelala Популарен член

Не изгледаат, точно. Ама ги имам видено :) Не се они од тие што се прават лом секој ден, ама рекреативно си практикуваат. Ми имаат зборено и дека Кате често оди за тоа во Маврово, само некако претерано ми е некој да си ги истави децата (или па полошо, да ги здме со себе) за да се журка малку
    Инаку Влатче лично ме има нудено, а и бившата му Ана беше со него.

12. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Зошто да ти се повраќа од слика на плажа по танга купачи? Или, проблемот е оти имаат гз па многу вулгарни се, а ако се слика девојче од 50 кила тогаш е океј. А и зошто мешаш образование со ова?
    Ми делуваш како да немаш самодоверба па ти пречат такви жени, доколку си задоволна од себе нема вака да коментираш.
    И јас имам голем задник истите коментари и мене ми ги упатуваат многу често иако не се сликам така, ама немам ништо против.

И ете дознавме дека слабите девојки не треба штикли високи да носат.

Mantub, crimson and Maro87 like this.
  13. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Секако знаев дека нема да ја разберете поентата на напишаното. Во нивните слики се осеќа вулгарност, намерно е натртена на огледало во некоја си хотелска соба, зошто? Да одговорам погоре и за самодовербата. Јас се сметам за 200 пати поубава и позгодна од Марта пример и имам прибрани и културни слики и не мислам дека има потреба од јавно ширење нозе по слики и не би сакала секакви да ми коментираат од доле. Да сум Џенифер Лопез, Кристина Агилера можда би ми било ок, ама да сум некоја си Марта или Мартиновска што не ме знае никој, што немам никаква професија, а пола град ме знае дека се сликам по танги на огледало не би. А во врска со слабите девојки и високите штикли дадов пример само, еве јас како помала бев преслаба и имав огромен мерак за високи штикли и секако носев додека не сфатив дека не изгледам убаво бидејки испаѓам уште послаба и едноставно не е вкусно и почнав да си носам пониски. Исто како што девојка, жена од 150кг. може наместо тигрести хеланки да носи пошироки панталончиња итн. Џабе пишувам секако, тука сте све светици така да рипнете го моево мислење.

14. Abel

Abel Популарен член

И наместо да си тераш мераци, ти си одлучила да си ускратиш пошто "не било вкусно". Јас сум висока 181 и "не е вкусно" да идам у високи штикли, ама јас носам, високи, највисоки, повисоки од највисоките без разлика дали некој ќе рече дека сум бандера или ватевр. Секој одлучува за себе. Не постои прирачник во кој постои класификација на тоа што смеат дебелите или слабите да носат. За Инстаграм, шо да се каже. Пишав некаде веќе и пишувам пак, не разбирам зошто луѓето општо имаат потреба да објавуваат голишави слики, неброено многу слики од својот секојдневен живот, од своите малолетни деца итн итн, без разлика дали се јавни личности или не. Ама тоа што јас нешто не разбирам, не значи дека другите треба да се уздржаваат од фоткање :) Надвор од тема, ама ај.

15. Bratot

Bratot Форумски идол

Грда овде, не ја препознав ич.

Maro87 likes this.
  16. Maro87

Maro87 Популарен член

Искрено и јас не ја препознав, ама овде е бајаги помала и од пред пластична да стане :rofl:

poppie and Bratot like this.
  17. Bratot

Bratot Форумски идол

Мене и уште на неа не ми личи, ама еве Лима вика таа била :)

темјанушка likes this.
  18. Lima24

Lima24 Популарен член

Без операции, природна е таква :)

Има уште некоја слика од нејзините стари добри времиња :D
    Инаку после Преживеан ми беше најубава, после тоа почна да наликува на нејзините друкарки од Србија.

Bratot and Maro87 like this.
  19. Maro87

Maro87 Популарен член

Да и мене ми се допаѓаше во Преживеан и после тоа некое време.

Lima24 likes this.
  20. Ambrosia

Ambrosia Истакнат член

Значи ако Џенифер Лопез се слика по бикини пред огледало е во ред, а ако истото го прави девојка од нашите простории е вулгарно,таа е окатегоризирана како курва, необразована,грда, и уште не знам ти каква.
    Разликата е во тоа што ... ?

Thread Status:
Not open for further replies.