Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Јас ќе те цитирам ма :P
    Јас одсекогаш се прашував како теона митевска е залутана во филмската индустрија , жената нема никаков капацитет , господ постои името и е петрунија :rofl::rofl: дали да плаче или да се смее човек еве нз
    Јелена Јованова е убава вака физички ,но ете ..

Можеме што сакаме да кажеме за нашата филмска индустрија ,но никој нема голем успех освен Атиџе
    Ни милчо манчевски нема вооов успех
    Раде Шарбеџија е единствен познат во светот но човекот го бива , овде само мамини и татини мази ги примаат на драмски театар и затоа се дно

2. *katja*

*katja* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2016
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    969
    ^Филмот со Петунија е специфичен и доста добар ако му ја сфатиш пораката. Има многу добри критики и освоено многу награди. Го имам гледано во странство со другите 2 филма кои се натпреваруваа за наградата од Евр. Парламент и каде и публиката можеше да гласа. Реакциите беа позитивни и се разбира отпосле тој ја и доби наградата. Другите два исто беа добри. Така да Теона има завршено добра работа.

3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.288
    Значи од браќа Манаки до денешен ден немаме ниту еден режисер кој ги задоволува твоите стандарди? Џабе работеле Александар Ѓурчинов, Бранко Гапо, Столе Попов, Љубиша Георгиевски, Милчиновци, Димитрие Османли, Слободан Унковски, Александар Поповски... Не знам што сте правеле пред ерата на фејсбукот, ама луѓе и тогаш твореле и создавале и тоа мошне успешно.

На SandStorm, Freyja, Fifi84 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Па ајде кажи некој што успеал во светов ?
    За овде ? За нецели 2000000 жители ?
    Дури ни во соседството не ги познаваат
    Дури имаше и скандал како се давале пари од Министерството за култура за филмската индустрија и све е со врски ,лично имам аплицирано во Агенцијата за филм и му доделија на другарчињата нивни ,во мк не можеш да се пробиеш од мамини и татини мази
    Секоја чест на исклучоци иако ги нема

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.288
    Погоре ги изредив сите, испуштив сигурно некого. Да кажеш дека Александар Поповски, Унковски или Милчо Манчевски не успеале во светот сериозно не е можно. Впрочев нивните биографии го негираат твоето тврдење.

Последна измена: 3 септември 2020
    На TrinityNeo и Emilija97mk им се допаѓа ова.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Милчо манчевски во 96 година беше номиниран за оскар со пред дождот но не влезе и толку , живееше ви њујорк и тој ко катерина ивановска се врати во скупје
    Раде шербеџија воопшто не живеел во Сад , но дирекно добивал повици од анџелина џоли за соработка а предходно многу пати одбивал
    Јас и ти можеме до утре да дискутираме но реалноста е дека никој не успеал надвор од границава освен Атиџе и тоа е тоа

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.288
    Ама како можеш Атиџе и Милчо Манчевски да ги споредуваш, што имаат заедничко тие двајца. Башка Манчевски е роден во "Скупје", зошто да не може да се врати ако посака. Аргументирањето гледам дека ти е јака страна, особено делот со Шербеџија, ко да пиеш кафе секој ден со него па знаеш кого одбил а кого не.

На Anie93, ForeverYoung, gunmans9999 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Па го имаше во сите медиуми тоа и Игор Џамбазов го имаше тоа потврдено
    Атиџе беше рамо до рамо со многу светски глумци,режисери ,продуценти ....милчо манчевски не
    Ете зеде повторно по повеќе пати пари од Агенција за филм со врски па може со тој филм да му се посреќи после толку години

9. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.799

Споредбата е баби и жаби.

На TrinityNeo, SandStorm, mkdvesna и 3 други им се допаѓа ова.
  10. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    5.848
    https://www.slobodenpecat.mk/maja-s...5CLdIZpLCmKNLFD47wluLZnZShh4fJEgpdis2taPbv10Q

На темава изглед, женава ги подржува жените со облини во чие друштво и самата се сврстува, ама пави bodyshaming, свесно или несвесно на оние другите, слабите, притоа наведувајќи дека жена од 50 кг е понепривлечна од жена од 50 кг, ги нарекува непривлечни и скелетони. За каква побогу подршка на жена говори? И чуму потребава на секое да зборуваш за облини и слаби. Деноноќно си ги полни профилите со вакви тези. Инаку, најново и е и кружи на твитер како маските го намалувале имунитетот.

На ElenaOfRivendell, PaLaVa, sierra и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.288
    Сакала нешто да каже, ама не успеала. А уствари кажала дека слабите не се убави како неа, бидејќи она не е дебела, туку раскошна жена ( значи не се убави ни слабите, ни дебелите пошто тие се па со хормонален дисбаланс) со раскошни облини и притоа одбрала натртени фотографии од себе, каде се гледа нејзиното раскошно деколте. И сето ова од возрасна жена.

На Anie93, ElenaOfRivendell, candy.cane и 2 други им се допаѓа ова.
  12. BlackNight

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    5.848
    Да, ама задоволна личност со себе која патем вели дека од млади нозе е воспитувана во духот на почитување на сечиј физикус, без притоа истиот да го смета за значаен се доведува во контрадикција сама со себе штом индиректно слабите и витки жени ги нарекува костури, скелетони, па и непривлечни, а константно ја вергла темата. Ако сум јас задоволна од моето слабо тело немам потреба да зборувам за тоа цело време како да сакам самата себе пред се да се убедам во тоа. Не ќе да е толку самоуверена. Ова го вергла луѓе со години, од 2011 на фб постави еден албум со полни жени и ова и е главна преокупација од тогаш па до ден денес.
    Мене лично ми е сеедно дали е полна и дали се смета за убава, еве. На лик ми е преубава, ама лично повеќе ми се допаѓаат слаби жени, таква сум и задоволна сум. И знам крупни девојки и жени кои не зборуваат за килограми константно , ни објаснуваат дали се или не задоволни со својата тежина.

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.288
    Ама нели гледаш дека цело интервју има таков тенденциозен тон, мора да "кипи" памет и исполнетост. Не ми остави убав впечаток. Иако мислам дека стигмата влече на страната на дебелите, многу повеќе се исмевани отколку слабите, па затоа многумина имаат изградено таков одбранбен став. Осеќаат потреба самите да кажат дека се ок со килажата за да спречат прашања на таа тема. А од Маја очекував повеќе, особено што самата за себе кажува дека е воспитана, учена, самосвесна и зрела жена.

На BlackNight му/ѝ се допаѓа ова.
  14. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    Незнам тогаш зошто користи цигари. :wasntme: Screenshot_20200903_194131.jpg

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.602
    Не знам, ваљда зашто и бремени пушат :wasntme: не си видела трудница што пуши :^)

На Macito007 и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  16. BlackNight

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    5.848
    За девојкава се вели дека е бремена уште пред една година, ќе се породеше досега. Можеби е, може и се подул стомакот од икс причини, а може и се поправила во тој дел. Не значи дека е бремена.

На Stressed Out, Skorpija25, Orchidea и 10 други им се допаѓа ова.
  17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.602
    :^) мислење пишав уште пред две недели, сум заборавила дека и сум пишала, сега по сториња ќе гледаме што прави, јаде, пие женава и според тоа дали е бремена (facepalm) крај краева гајле ми е дали е бремена или не.|(

На Снегулк@23, edna_malecka и BlackNight им се допаѓа ова.
  18. BlackNight

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    5.848
    Секако ќе дознаеме од порталите ако ништо друго кога ќе се породи. Ако ти текнува овде цели анализи се удрија, па дали го криела стомакот, па лево, дено, под агол:yawn:

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.136
    Какви портали ,на Фемина експертиве знаат све. :rofl:

На Bratot, Waverly Raven, raww и 6 други им се допаѓа ова.
  20. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    И јас тоа велам, па ми беше чудно што некои имаа пишано дека е бремена.
    Па ти прва праша, се загрижи и самата констатираше дека имала стомак. :!:
    Мене па ич не ми е гајле, не се интересирав јас за неа. |(

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.