Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Хахахах да, штета што само лошите трендови ги собираат и ги применуваат кај нас.:D

На tamche995, raww, ohlalalala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.612
    За жал , така е .

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.784
    Допаѓања:
    38.687
    28 има....Ај следен пат може ќе и се посреќи. А може и заради публицитет го направија тоа.

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Ауу мислев дека е помлада, барем со оглед на постапкиве.:rofl: Кога стаса за 2 недели да се заљуби, да се омажи, свадба да направи, да се скараат и да се разведат.:o Секоја ден по нешто правеле.:rofl:

На Skorpija25, oblace1, spacegirl92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    И јас сум била на свадба кај мој роднина , и за месец и пол се разведија :(
    Подобро со време него со деца нз што да кажам ...

На Искра96, KuklickaSk и tinka-mace им се допаѓа ова.
  6. Arja

Arja Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2016
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    1.350
    Јас последно што читав е дека Жан Митрев одрекува дека ова е син му. Не знам дали одрекува во смисол дека нема никаква поврзаност со него или се одрекол одамна од него, па затоа сега одрекува. Иако не е природата на германските медиуми да шират невистини и да измислуваат приказни како нашиве, така што верувам во приказнава. Освен тоа наидов на слика од момчето и Жан Митрев, постирана пред неколку години на неговиот личен Инстаграм профил (оној на Ф. М.) каде што има напишано "Family". Освен таа слика има неколку други лични слики, меѓу кои и една која ја споделуваат медиумите и со која прават споредба со една сегашна слика. Видлива е сличноста и неубедливо се работи за истата личност. Како и да е, во секој случај помислата што би направил истоимениот доколку не го спречиле е згрозувачка. Лично имам пријатели во Офенбах и во Хесен, буквално стомакот ми се преврти кога прочитав каде бил планиран нападот и каде живеел.

На Justicija, Idedemja, Miss666 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Да, да дефинитивно. Баш и во претходното мислење напишав дека секој може да згреши. Ама ова некако многу ми изгледаше како за да се прослави само.:?: Не знам да не грешам душа.:D

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    5.848
    Ката не е во брак, си живее со Цобе кој е татко на децата, но не и е венчан сопруг, само живеат заедно. Ова ми беше во контекст колку само може да му се ,, верува,, на пишаниот текст, во кој авторот не се ни изразува правилно. Така што, не не верувам ниту збор.

Последна измена: 12 септември 2020
    На mariatim и Justicija им се допаѓа ова.
  9. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.779
    Детето е син му , изгледа се одрекол од него
    https://bulevar.mk/2020/09/11/zhan-mitrev-za-napisite-za-filan-toa-ne-e-moјot-sin/

10. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    Не се одрекол бидејќи му праќал пари месечно по 1000€, затоа сега се откажува и оградува од него.
    А и мора да реагира зошто ај што му го руши угледот, туку може и него да го заглави бидејќи му праќал пари.
    Така на некој начин во судскиот процес може да се протолкува дека го финансирал неговото дејствување.

На Purplelilac, GirlRose и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  11. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    9.586
    Другата изјава

Денеска, кога прашавме да ни објасни подетално, каква е неговата поврзаност со Филан Митрев, тој одговори:
    „Јас немам ништо со тоа. Секој човек на 25 години одговара за своите постапки. И тоа не е мој син!“, за подоцна да каже дека станува збор за „лажни вести“.

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Ама што е крив татко му што син му забегал вака...?
    И у право е не е мало дете, 25г чоек, сам свесен за тоа шо правел, не може татко му ништо тука.
    Греота е стварно вака шо го зборат..

Многу сум се изненадила од ова искрено, да имам татко мултимилијардер и вака да се понашам, во ИСИС да сум, вера да сменам, да сакам да се разнесам и да убијам тон луѓе место да уживам во сите можности што ги имам, а ретко кој ги има, да патувам на егзотични места, да се образувам во престижни школи, чудно стварно. :x

На moonlight-girl.55, Moon.Girl, Skorpija25 и 23 други им се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.540
    Не му всадил вистински вредности... А секако не го воспитувал он оти живееле одвоено.

Точно е дека на 25 сам е одговорен за постапките и не можеме сега да ги девалвираме Жан како стручњак, ама лошо е воспитан. За жал. И верувам од мајка му, бидејќи не живеел со татко му туку со очув. Веројатно барал припадност, како секој млад човек, идентификација со одредена група луѓе, и Изис тоа и го чекаат.
    Нека дојде мене да ме преобрати:)))

На Cosmo-Girl, Izaabella, KuklickaSk и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Многу фино напишано да имам и тој да имал таков татко покрај себе можеби немал животот да го одведе во тие води. Жан од Германија ги доведе тука сопругата и децата, ако не се лажам две деца има од тој брак, ама очигледно поголемо внимание посветил на кариерата отколку на фамилијата.

15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.540
    Не е точно апсолутно ништо од ова.
    Ова му е син од претходен брак,кој живее во Германија со мајката и очувот.

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.405
    Жан Митрев има спасено многу животи, тој лично, не само неговиот тим. И алал да му се парите. Колку вреди еден човечки живот?!
    Иако оваа вест е ударна, нема потреба овој доктор да се правда. Баш напротив, му оставил слика и пример како треба да се однесуваш према луѓето. И покрај тоа што со љубов си ја работи работата, империја изгради. Јас немам лош збор за тој човек, спаси моја блиска личност. Да не беше, не сакам ни да бидам свесна за исходот.
    А муслиманството не е насочено према насилство и убиство, впрочем како и останатите широко прифатени религии. Како некој ќе го протолкува сето тоа, не е вина на религијата, ниту пак те учи на такви дејствија.

На CrazyGirl15, Feminka22, Lolli и 2 други им се допаѓа ова.
  17. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    21.479
    Е да бе, не му било посветено доволно внимание, секако.
    Па реално во ова брзо и напнато време, мноогу се ретки родителите кои максимум им се поветуваат на децата, па еве ги сите си го бараат чарето во терористички групи. Некогаш и од најсупер родители, излегуваат деца дегени како овој. И тоа не е секогаш вина на родителот.
    Наместо да си ги искористел парите и моќта на татко му, па да ја наследи неговата професија или да се пренасочи на друго пошто со оние средства сите врати ќе му беа отворени, тој одлучил бомбаш самоубиец да му е 'врвот" во кариерата, па ајде бујрум. Шо можи татко му да му направи на маж од 25години, да оди Германија и да го киднапира, да го врзи некаде или?

На Skorpija25, Hellobeautiful, Feminka22 и 13 други им се допаѓа ова.
  18. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.489
    Допаѓања:
    91.234
    Крив е како родител, секако.Златна картичка-родител.
    И да не живеел со нив,можел секој викенд да го поминува со децата.
    А не само прати пари,каде и во какви друштва се мотало детето,појма немал,џабе се пере сега, одговорност има,ако има дечкото 25 год.

На Cosmo-Girl, Аргентина *, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.867
    Допаѓања:
    41.234
    Какви заклучоциии...
    Од трите информации, син му е, има 25 години и бил припадник на исис, цела приказна ќе создадеме.
    Што, како им бил животот, дали имал внимание, дали немал, колку пари добивал, итн. итн. не знаеме и нема потреба да се носат судови.

На Anie93, ocicka2014, Принцезичка1 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.405
    Како да поминува секој викенд со децата, кога истите живеат во Германија. Неговата улога во општеството е премногу сериозна и бара голема обврска и посветеност. Операција на човеково срце не дозволува некој доктор да оди и екскурзии да си прави, туку во прашање не се денови, ами часови.

На Skorpija25, ocicka2014, tamche995 и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.